Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.177 kr.
Verdonkloeften-Gorges-du-Verdon-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Verdonkløften – Europas svar på Grand Canyon

Forlænget weekend til Gorges du Verdon inkl. fly, hotel og lejebil

Weekendophold |

Verdonkløften – Europas svar på Grand Canyon

Frankrig er en gave til enhver rejselysten sjæl. Uanset om du er til bjerge, atlanterhavskyst, middelhavsstrande, storby eller noget helt femte, så kan du helt sikkert opleve det i Frankrig.

I dag har jeg fundet en rejse til et af landets allersmukkeste naturattraktioner – Gorges du Verdon (også kendt som Verdonkløften).

Verdonkløften ligger i Provence lidt nordøst for Marseille og lidt nordvest for Nice. På grund af sin betydelige størrelse bliver Gorges du Verdon ofte omtalt som Frankrigs svar på Grand Canyon – og den titel rammer på ingen måde ved siden af! Kløftens dramatiske 250 meter høje bjergsider og turkise vand i bunden skaber et helt fantastisk smukt og dramatisk natursceneri. Elsker du naturrejser, bør Verdonkløften være en stensikker destination på din bucketlist!

Oplev Frankrigs Grand Canyon

Maj – oktober

fra

2.177 kr.

✈️ fra København til Marseille eller Nice

🏞️🚗 Oplev den smukke Verdonkløft i lejebil

Billige fly til Nice

780 kr.

Billige fly til Marseille

Lejebil

430 kr.

Hotel

967 kr.

Fly

780 kr.

Lejebil

430 kr.

Total (pr. person):

2.177 kr.

Rejse til Verdonkløften – overnatning

I dag har jeg fundet en lidt anderledes hotelmulighed til dig! Det vrimler jo ikke ligefrem med store hotelkæder i det bjergrige terræn.

I bjergbyen Castellane har jeg fundet det anmelderroste og hyggelige Camping les Lavandes (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Navnet siger camping, men bliv ikke afskrækket af det. Camping les Lavandes tilbyder nemlig ganske fine mobilehomes, der mere eller mindre har alle de samme faciliteter som et almindeligt hotelværelse – bad, køkken, aircondition osv.

Campingpladsen ligger desuden i nogle rigtig flotte omgivelser og tilbyder fine faciliteter og aktiviteter i form af bl.a. bordtennis, billiardbord, tv-stue og et legeområde for børn m.m. Der er også mulighed for masser af spændende aktiviteter i området som klatring, rafting og paragliding.

Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 25. maj til tirsdag den 28. maj. På disse datoer koster et 4-personers mobilehome i alt 1.934 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 967 kr. pr. person.

Fordi mobilehomet har to soveværelser (2 enkeltsenge, 1 dobbeltseng), er der faktisk plads til fire personer. Jeg har dog valgt at udregne prisen for en rejse for to personer. Så hvis I er fire rejsende, vil overnatningerne altså kun blive billigere 😉

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Verdonkløften, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Verdonkløften

Rejse til Verdonkløften – fly

Verdonkløften ligger som sagt ret tæt på både Marseille (ca. 160 km) og Nice (ca. 125 km). Begge byers lufthavne vil derfor fungere glimrende som udgangspunkt for denne rejse.

I begge tilfælde finder du de billigste flybilletter fra København.

MARSEILLE: Spanske Volotea opererer en direkte rute fra april til oktober. Afgangene ligger på alle tirsdage, torsdage og søndage.

Priserne svinger en del, men de billigste returbilletter ligger typisk mellem ca. 900 og 1.300 kr.

NICE: Både SAS, Norwegian og nu også easyJet opererer direkte ruter fra den danske hovedstad til Nice. Du kan som regel finde direkte afgange alle ugens dage, og prisniveauet for de billigste billetter ligger mellem ca. 600 og 1.100 kr.

Især lørdage til tirsdage er billige.

Selvom du kan finde flybilletter året rundt (i hvert fald til Nice), vil jeg af vejrmæssige årsager anbefale, at du arrangerer din udflugt til Verdonkløften fra ca. slut-april til midt-oktober.

Jeg har ovenfor – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i billetter fra København til Nice fra lørdag den 25. maj til tirsdag den 28. maj. På disse datoer koster billetter kun 780 kr.

Både Volotea og easyJet tillader altid en lille taske under sædet. Vil du gerne tilføje ekstra håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage, skal det tilkøbes.

Eksempler på billige rejsedatoer

Marseille

  • April – oktober: tirsdage, torsdage og søndage

Nice

Direkte afgange alle ugens dage

  • 21.05. – 24.05.
  • 25.05. – 28.05.
  • 04.06. – 07.06.
  • 12.06. – 15.06.
  • 18.06. – 21.06.
  • 24.06. – 27.06.
  • 01.07. – 04.07.
  • 08.07. – 11.07.
  • Og flere (priserne bliver igen billige i september)

Rejse til Verdonkløften – lejebil

En rejse til Verdonkløften kræver en (leje)bil. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en lejebil fra Nice Lufthavn fra kun 430 kr. pr. person (860 kr. i alt) for hele rejsen. Priserne for lejebiler er typisk dyrest om sommeren, mens forår og efterår er billigere.

Bilen kommer med 1.200 km, fair brændstofregler og forsikring (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker den).

Du skal i øvrigt være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

OBS: Google maps påstår, at hotellet ca. ligger 1 time og 45 minutters kørsel fra Nice Lufthavn. Du kan dog roligt forvente, at køreturen tager længere tid. Google beregner nemlig ruten ud fra landevejshastighed. Men hvis du nogensinde har kørt i denne del af Frankrig, så ved du, at du sjældent kører 80 km/t på de smalle, snørklede bjergveje. Men turen er smuk – så nyd den! Chaufføren skal dog nok primært holde øjnene på vejen 😉

Og så til det vigtigste ved rejsen – Gorges du Verdon!

Verdonkløften

Verdonkløften

Verdonkløften


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Verdonkløften - Europas svar på Grand CanyonVerdonkløften - Europas svar på Grand Canyon

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud