• 03 feb 2020

  Frankrigs Grand Canyon: forlænget weekend ved Gorges du Verdon fra kun 1.315 kr. inkl. hotel, fly og lejebil

  Frankrig er en gave til enhver rejselysten sjæl. Uanset om du er til bjerge, atlanterhavskyst, middelhavsstrande, storby eller noget helt femte, så kan du helt sikkert opleve det i Frankrig. I dag har jeg fundet en rejse til et af landets allersmukkeste naturattraktioner – Gorges du Verdon (også kendt som Verdonkløften). Verdonkløften ligger i Provence lidt nordøst for Marseille og lidt nordvest for Nice. På grund af sin betydelige størrelse bliver Gorges du Verdon ofte omtalt som Frankrigs svar på Grand Canyon – og den titel rammer på ingen måde ved siden af! Kløftens dramatiske 250 meter høje bjergsider og turkise vand i bunden skaber et helt fantastisk smukt og dramatisk natursceneri. Elsker du naturrejser, er Verdonkløften en stensikker destination på din bucket list!

   

  I dag har jeg sammensat et tilbud med fly, lejebil og et skønt overnatningssted i bjergene!

  Oplev Frankrigs smukke Verdonkløft
  april - oktober
  fra1.315 kr.
  København
  Marseille (eller Nice)
  Billige fly til Frankrig
  424 kr.
  Fra København til Marseille
  Fra København til Nice
  Hotel i Castellane
  f.eks. Camping RCN Les Collines de Castellane
  495 kr.
  Lejebil i 3 dage
  inkl. 1.200 gratis km og afhentning ved lufthavnen
  396 kr.
  Hotel
  495 kr.
  Fly
  424 kr.
  Lejebil
  396 kr.
  Total (pr.person)
  1.315 kr.

  Billige fly

  Verdonkløften ligger som sagt ret tæt på både Marseille (150 km) og Nice (125 km). Og begge byer vil fungere glimrende som udgangspunkt for denne rejse.

   

  Fra både Marseille og Nice kan du finde direkte fly fra København. Flyver du til Marseille, kommer du til at flyve med Ryanair, hvor du kan finde afgange på lørdage og tirsdage. Flypriserne til Marseille ligger i skrivende stund mellem ca. 420 – 800 kr. det meste af året. Vil du derimod hellere flyve til Nice, kan du finde daglige afgange hos Norwegian til priser fra ca. 880 kr. tur/retur. Selvom du kan finde flybilletter året rundt, vil jeg af vejrmæssige årsager anbefale, at du arrangerer din udflugt til Verdonkløften fra april og indtil midten af oktober.

   

  Det er også muligt at flyve direkte fra Aarhus til Nice med SAS, men disse billetter koster desværre betydeligt mere (fra ca. 1.400 kr.).

   

  Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i billetter fra København til Marseille fra lørdag den 9. maj til tirsdag den 12. maj til kun 424 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 09.05. – 12.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Til Marseille

  • 18.04. – 21.04. – WE
  • 25.04. – 28.04. – WE
  • 02.05. – 05.05. – WE
  • 12.05. – 16.05.
  • 23.05. – 26.05. – WE
  • 06.06. – 09.06. – WE
  • 09.06. – 13.06.
  • 16.06. – 20.06.
  • Og flere

   

   

  Til Nice

  • 19.04. – 22.04.
  • 27.04. – 30.04.
  • 04.05. – 07.05.
  • 10.05. – 13.05.
  • 25.05. – 28.05.
  • 08.06. – 11.06.
  • 09.06. – 12.06.
  • 26.07. – 29.07.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Overnatning ved Verdonkløften

  I dag har jeg fundet en måske lidt anderledes hotelmulighed til dig. Midt i bjergene i byen Castellane har jeg fundet det anmelderroste og hyggelige Camping RCN Les Collines de Castellane. Navnet siger camping men bliv ikke afskrækket af det! Les Collines de Castellane tilbyder nemlig ganske fine mobilehomes, der har alt det samme, som et almindeligt hotelværelse har – bad, køkken, aircondition, osv. Campingpladsen ligger desuden i utroligt smukke omgivelser og har rigtig fine faciliteter i form af pool, tennisbaner, en svævebane, cykeludlejning, m.m.

   

  Castellane ligger i øvrigt lige ved indgangen til Verdonkløften, så beliggenheden kunne næppe være bedre.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 9. maj til tirsdag den 12. maj til 962 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 495 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund omkring 350-500 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Castellane, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Lejebil

  Den nemmeste måde at komme til Verdon er at hoppe i bilen og køre nordpå. Hotellet ligger ca. 1,5 times kørsel fra både Marseille og Nice. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en lejebil fra Marseille til kun 396 kr. pr. person (791 kr. i alt) for hele rejsen. Og du kan finde lignende priser det meste af året.

   

  Bilen kommer med 1.200 gratis kilometer, fuld til fuld brændstofpolitik og forsikring (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal i øvrigt være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Billeder fra Gorges du Verdon og “hotellet”

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Frankrigs Grand Canyon: forlænget weekend ved Gorges du Verdon fra kun 1.315 kr. inkl. hotel, fly og lejebil

  1. Martin Pedersen says:

   Det ser dejligt ud er der mulighed for en uge engang først i september send venligst tilbud, det må gerne være på campingplads, er i medlem af rejsegarantifonden? Kan det lade sig gøre at tegne en fuld dækkende kaskoforsikring uden selvrisiko på bilen?
   Med venlig hilsen
   Martin Pedersen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsespejder er en rejse- og inspirationsblog, hvor folk kan følge med i, hvilke online rejsetilbud jeg finder. Derfor kan siden ikke være en del af rejsegarantifonden. Og jeg kan desværre heller ikke sende dig skræddersyede tilbud. I stedet kan du bruge mine artikler som inspiration eller skabelon til at arrangere din egen rejse. I dette tilfælde har jeg netop taget udgangspunkt i en rejse i første halvdel af september 🙂 Hvis du vil booke en af de rejser, jeg har fundet, skal du blot følge linkene i artiklen.

    Ift. lejebilen kan du godt tegne en fuldt dækkende forsikring, når du reserverer bilen. Dog er det min erfaring, at mange rejseforsikringer i forvejen dækker selvrisikoen – så det kan du evt. tjekke med din egen forsikring 🙂