• 07 aug 2019

  Frankrigs Grand Canyon: 3 nætter ved Gorges du Verdon til kun 1.213 kr. inkl. hotel, fly og lejebil

  Frankrig er en gave til enhver rejselysten sjæl. Uanset om du er til bjerge, atlanterhavskyst, middelhavsstrande, storby eller noget helt femte, så kan du helt sikkert opleve det i Frankrig. I dag har jeg fundet en rejse til et af landets allersmukkeste naturattraktioner – Gorges du Verdon (også kendt som Verdonkløften). Verdonkløften ligger i Provence lidt nordøst for Marseille og lidt nordvest for Nice. På grund af sin betydelige størrelse bliver Gorges du Verdon ofte omtalt som Frankrigs svar på Grand Canyon – og den titel rammer på ingen måde ved siden af! Kløftens dramatiske 250 meter høje bjergsider og turkise vand i bunden skaber et helt fantastisk smukt og dramatisk natursceneri. Elsker du naturrejser, er Verdonkløften en stensikker destination på din bucket list!

  I dag har jeg sammensat et tilbud med fly, lejebil og et skønt overnatningssted i bjergene!

  Oplev Frankrigs smukke Verdonkløft
  sommerhalvåret
  1.213 kr.
  København
  Nice eller Marseille
  Billige fly til Frankrig
  597 kr.
  Fra København til Nice
  Alternativ fra oktober til Marseille
  Hotel i Castellane
  f.eks. Camping RCN Les Collines de Castellane
  Lejebil i 3 dage
  inkl. 300 gratis km, fair brændstofpolitik og gratis lufthavnstransport
  142 kr.
  Hotel
  474 kr.
  Fly
  597 kr.
  Lejebil
  142 kr.
  Total (pr.person)
  1.213 kr.

  Billige fly

  Verdonkløften ligger som sagt ret tæt på både Nice (125 km) og Marseille (150 km). Og begge byer vil fungere glimrende som udgangspunkt for denne rejse.

   

  Både Nice og Marseille kan du finde direkte fly til fra København. Norwegian har daglige afgange til Nice til priser mellem ca. 600 og 800 kr., mens Ryanair til oktober åbner en direkte rute til Marseille med afgange på lørdage og tirsdage. Selvom du kan finde flybilletter året rundt, vil jeg af vejrmæssige årsager anbefale, at du arrangerer din udflugt til Verdonkløften i sommerhalvåret (dvs. indtil midten eller slutningen af oktober).

   

  Det er også muligt at flyve direkte fra Aalborg og Aarhus til Nice med SAS, men disse billetter koster desværre betydeligt mere (fra ca. 1.500 kr.).

   

  Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i billetter fra København til Nice fra mandag den 9. september til torsdag den 12. september til kun 597 kr. Hos Norwegian må du frit medbringe 10 kg håndbagage.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Til Nice

  • 21.08. – 28.08.
  • 24.08. – 29.08.
  • 02.09. – 05.09.
  • 09.09. – 12.09.
  • 17.09. – 20.09.
  • 21.09. – 24.09.
  • 05.10. – 08.10.
  • Og flere

   

  Til Marseille

  • 05.10. – 08.10.
  • 08.10. – 12.10.
  • og mange flere derefter – dog er vejrforholdene i bjergene omkring Verdon fra midten/slutningen af oktober ikke lige så optimalt

   

   

  Overnatning ved Verdonkløften

  I dag har jeg fundet en måske lidt anderledes hotelmulighed til dig. Midt i bjergene i byen Castellane har jeg fundet det anmelderroste og hyggelige Camping RCN Les Collines de Castellane. Navnet siger camping men bliv ikke afskrækket af det! Les Collines de Castellane tilbyder nemlig ganske fine mobilehomes, der har alt det samme, som et almindeligt hotelværelse har – bad, køkken, aircon, osv. Campingpladsen ligger desuden i utroligt smukke omgivelser og har rigtig fine faciliteter i form af pool, tennisbaner , en svævebane, cykeludlejning, m.m.

   

  Castellane ligger i øvrigt lige ved indgangen til Verdonkløften, så beliggenheden kunne næppe være bedre.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra mandag den 9. september til torsdag den 12. september til 948 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 474 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund omkring 300-400 kr. pr. nat i september, men campingpladsen er desværre udsolgt på mange datoer i oktober.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Castellane, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Lejebil

  Den nemmeste måde at komme til Verdon er at hoppe i bilen og køre nordpå. Hotellet ligger ca. 1,5 times kørsel fra både Nice og Marseille og derfra er det mindre end en time til kløften.

   

  Uden for højsæsonen er lejebilpriser vanvittig billige. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en lejebil til kun 142 kr. pr. person (282 kr. i alt) for for hele rejsen. Og du kan finde lignende priser fra slutningen af august frem til oktober.

   

  Bilen kommer med 300 gratis daglige kilometer, fuld til fuld brændstofpolitik og forsikring (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal i øvrigt være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Billeder fra Gorges du Verdon og “hotellet”

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Frankrigs Grand Canyon: 3 nætter ved Gorges du Verdon til kun 1.213 kr. inkl. hotel, fly og lejebil

  1. Martin Pedersen says:

   Det ser dejligt ud er der mulighed for en uge engang først i september send venligst tilbud, det må gerne være på campingplads, er i medlem af rejsegarantifonden? Kan det lade sig gøre at tegne en fuld dækkende kaskoforsikring uden selvrisiko på bilen?
   Med venlig hilsen
   Martin Pedersen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Rejsespejder er en rejse- og inspirationsblog, hvor folk kan følge med i, hvilke online rejsetilbud jeg finder. Derfor kan siden ikke være en del af rejsegarantifonden. Og jeg kan desværre heller ikke sende dig skræddersyede tilbud. I stedet kan du bruge mine artikler som inspiration eller skabelon til at arrangere din egen rejse. I dette tilfælde har jeg netop taget udgangspunkt i en rejse i første halvdel af september 🙂 Hvis du vil booke en af de rejser, jeg har fundet, skal du blot følge linkene i artiklen.

    Ift. lejebilen kan du godt tegne en fuldt dækkende forsikring, når du reserverer bilen. Dog er det min erfaring, at mange rejseforsikringer i forvejen dækker selvrisikoen – så det kan du evt. tjekke med din egen forsikring 🙂