Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Inkl. vinsmagning 🍷 fra 1.657 kr.
Bordeaux-Banner-1080x1080
Weekendophold

Storbyferie og vintur i Bordeaux: Forlænget weekend fra kun 1.657 kr. p.p. inkl. hotel, fly og vinsmagning

Weekendophold |

Storbyferie og vintur i Bordeaux: Forlænget weekend fra kun 1.657 kr. p.p. inkl. hotel, fly og vinsmagning

Er du bare det mindste frankofil, så spids ørerne. Turen går nemlig til den elegante storby Bordeaux i det sydvestlige hjørne af Frankrig ved Garonne-floden. Bordeaux regnes blandt fagfolk for at være noget så prestigefyldt som verdens vinhovedstad.

På en rejse til Bordeaux kan du derfor komme rigtig langt, hvis du øver dig lidt på det franske ord santé” (skål). God vin gør det dog ikke (altid) alene – heldigvis lever byens kulinariske scene fuldt ud op til alle ens forventninger om det velsmagende franske køkken.

Og så har vi slet ikke snakket om byens shopping! Dét er nemlig et tredje område, hvor Bordeaux excellerer. Du finder således en overflod af eksklusive butikker i byens ‘gyldne trekant’ (Triangle d’Or). Bordeaux er i det hele taget et fantastisk charmerende bekendtskab – perfekt til en smuttur med lidt vinsmagning på programmet!

Storbyferie i Bordeaux

fra

1.657 kr.

✈️ Fly fra København

🛌 Lækkert 4* midt i byen

🍷 Inkl. Grand Cru-vinsmagning

Billige fly til Bordeaux

491 kr.

Hotel i Bordeaux

1.032 kr.

Guidet tur med vinsmagning

134 kr.

Hotel

1.032 kr.

Fly

491 kr.

Vintur

134 kr.

Total (pr. person):

1.657 kr.

Rejse til Bordeaux – fly

Britiske easyJet har to ugentlige afgange. I februar og marts er der direkte flyvninger på på torsdage og søndage.

Og fra april til oktober er der direkte afgange alle fredage og mandage.  

Priserne for flybilletter til Bordeaux ligger – uden for højsæsonperioderne som regel mellem ca. 500 og 900 kr. tur/retur.

Men lige nu kan du faktisk også finde billige afgange i juli fra kun lidt over 1.000 kr. tur/retur.

I denne artikel har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang til en forlænget weekend fra torsdag den 14. marts til søndag den 17. marts til 491 kr.

Hos easyJet må du gratis medbringe en mindre taske (lille håndbagage). Ønsker du større håndbagage eller indtjekket bagage, kan det tilkøbes (ofte billigst direkte gennem flyselskabet).


Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • 08.02. – 11.02.
 • 21.02. – 24.02.
 • 22.02. – 25.02.
 • 29.02. – 03.03.
 • 07.03. – 10.03.
 • 21.03. – 24.03.
 • 11.04. – 14.04.
 • 25.04. – 28.04.
 • 02.05. – 05.05.
 • 10.05. – 13.05.
 • 24.05. – 27.05.
 • Og flere

Rejse til Bordeaux – hotel

Til en forlænget weekend i Bordeaux ville jeg gå efter et hotel med en central beliggenhed, så jeg kunne få mest muligt ud af mit visit i den skønne vinregion.

Derfor har jeg nøje undersøgt udvalget af hoteller i byens centrum og fundet det anmelderroste Staycity Aparthotels Bordeaux City Centre (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette firstjernede lejlighedshotel har nemlig flere ting kørende for sig. 

Først og fremmest får det superflotte anmeldelser på flere forskellige sider. Og det er altid et godt tegn.

Så er der beliggenheden – den er altså virkelig, virkelig god! Hvis Bordeaux var en dartskive, ville Staycity Aparthotels Bordeaux ligge lige omkring.

Hotellet ligger nemlig i Bordeauxs historiske bykerne, og du befinder dig derfor i gåafstand til alle byens største attraktioner – bl.a. Place de la Bourse

Samtidig ligger Place de la Victoire små 500 meter væk, og herfra har du transportforbindelser til bl.a. sporvognslinje B, der stopper ved La Cité du Vin (byens must-see vinmuseum).

Udover en genial beliggenhed tilbyder hotellet moderne og funktionelle studiolejligheder med fuldt udstyrede tekøkkener og højhastighedswi-fi. 

Sidst, men ikke mindst, er der prisen. Fra torsdag den 14. marts til søndag den 17. marts koster et topersoners ophold i alt 2.063 kr., hvilket svarer til kun 1.032 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i byen, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel i Bordeaux

Hotel i Bordeaux

Hotel BordeauxRejse til Bordeaux – vin, vin og mere vin

Jeg har allerede løftet sløret for, at Bordeaux er et fremragende valg til en getaway, hvis du gerne vil forkæle dig selv med fantastisk lækker mad, vin og shopping. Men jeg er simpelthen nødt til at uddybe vinområdet lidt – nu er byen trods alt verdens vinhovedstad!

Bordeaux ligger som sagt ved den smukke Garonne-flod. Og Garonne-floden er for Bordeaux, hvad Douro-floden er for Porto. I hele Garonne-dalen kan du derfor finde en perlerække af Frankrigs og verdens allerbedste vingårde. Så hvis du er vinconnaisseur, vil du helt sikkert føle dig godt tilpas i Bordeaux! Regionen er ganske stor og byder på mere end 7.500 chateaux’er – så den største udfordring bliver helt sikkert at udvælge de rette vingårde for dig (det kan være svært at begrænse sig!).

getyourguide.dk kan du finde et hav af vinture og vinsmagninger. Der findes flere, hvor transporten også er inkluderet i prisen til omkring 500 kr. Men jeg har i dette eksempel valgt en tur, hvor du selv står for transporten. Uden transport koster turen nemlig kun fra 134 kr. pr. person! Og så får du to vinsmagninger på to forskellige vingårde i Saint Emilion, der er en lille middelalderlandsby lidt uden for Bordeaux, som er kendt for sine mange vingårde.

Desuden er det dejligt nemt at komme fra Bordeaux til Saint Emilion. Fra Bordeaux togstation (St. Jean) kan du købe togbilletter til Saint Emilion, og turen tager kun lidt over en halv time.

Du kan booke turen direkte her.


Garrone-floden har en enorm betydning for Bordeaux som vin-region

Rejse til Bordeaux

Saint Emilion er en fantastisk charmerende middelalderby (på UNESCO’s verdensarvsliste). Og så producerer de eminent vin her!

Rejse til Bordeaux

Bordeaux Métropole CityPass

Når du besøger Bordeaux, bør du overveje at købe et CityPass.

Bordeauxs officielle turistbureau sælger nemlig et Bordeaux Métropole CityPass, der gælder i enten 24, 48 eller 72 timer.

Med sådan et CityPass kan du frit benytte dig af byens sporvogne og busser, du får gratis entre til La Cité du Vin, en gratis city tour og rabat på forskellige muséer.

Transport til og fra lufthavnen

I april 2023 blev man i Bordeaux færdig med en forlængelse af sporvognslinje A, så den nu forbinder lufthavnen og centrum.

Derfor vil netop sporvognslinje A nok være den nemmeste og hurtigste transport ind til midtbyen. Turen ind til centrum tager kun ca. 35 minutter, og en enkeltbillet koster kun 1,70 euro.

Sporvognene kører med ca. 10 minutters mellemrum fra kl. 05.00 om morgenen til midnat.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie og vintur i Bordeaux: Forlænget weekend fra kun 1.657 kr. p.p. inkl. hotel, fly og vinsmagningStorbyferie og vintur i Bordeaux: Forlænget weekend fra kun 1.657 kr. p.p. inkl. hotel, fly og vinsmagning

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud