• 19 Sep 2023

  Storbyferie og vinsmagning i Bordeaux: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* Hilton-hotel fra kun 1.779 kr. p.p. inkl. fly og vinsmagning

  Er du bare det mindste frankofil, så spids ørerne. Turen går nemlig til den elegante storby Bordeaux i det sydvestlige hjørne af Frankrig ved Garonne-floden. Bordeaux regnes blandt fagfolk for at være noget så prestigefyldt som verdens vinhovedstad. På en rejse til Bordeaux kan du derfor komme rigtig langt, hvis du øver dig lidt på det franske ord santé” (skål). God vin gør det dog ikke (altid) alene – heldigvis lever byens kulinariske scene fuldt ud op til alle ens forventninger om det velsmagende franske køkken. Og så har vi slet ikke snakket om byens shopping! Dét er nemlig et tredje område, hvor Bordeaux excellerer. Du finder således en overflod af eksklusive butikker i byens ‘gyldne trekant’ (Triangle d’Or). Bordeaux er i det hele taget et fantastisk charmerende bekendtskab – perfekt til en smuttur med lidt vinsmagning på programmet! 🍷🛍

  Storbyvisit til Bordeaux
  november, december, februar og marts
  fra1.779 kr.
  København
  Bordeaux
  Billige fly til Bordeaux
  471 kr.
  Hotel i Bordeaux
  f.eks. det 4* Hilton Garden Inn Bordeaux Centre
  1.188 kr.
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Vinsmagning i Bordeaux
  120 kr.
  Hotel
  1.188 kr.
  Fly
  471 kr.
  Vintur
  120 kr.
  Total (pr.person)
  1.779 kr.

  Rejse til Bordeaux – fly

  Du kan nemt finde billige flybilletter til Bordeaux. Du skal blot være opmærksom på, at du fra Danmark kun kan flyve direkte til Bordeaux fra København.

   

  På nuværende tidspunkt kan du i november, december, februar og marts finde to direkte afgange om ugen hos easyJet på torsdage og søndage.

   

  Priserne for flybilletter til Bordeaux ligger som regel mellem ca. 400 og 900 kr. tur/retur. I denne artikel har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang til en forlænget weekend fra torsdag den 30. november til søndag den 3. december til 471 kr.

   

  Hos easyJet må du gratis medbringe en mindre taske (lille håndbagage). Ønsker du større håndbagage eller indtjekket bagage, kan det tilkøbes (ofte billigst direkte gennem flyselskabet).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København

  • Direkte afgange torsdage og søndage fra november til marts (minus januar)

   

   

  Rejse til Bordeaux – hotel

  Til en forlænget weekend i Bordeaux ville jeg gå efter et hotel med en central beliggenhed, så jeg kunne få mest muligt ud af mit visit i den skønne vinregion.

   

  Derfor har jeg nøje undersøgt udvalget af hoteller i byens centrum og fundet det anmelderroste firstjernede Hilton Garden Inn Bordeaux Centre (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

   

  Hilton Garden Inn Bordeaux Centre har en god placering, da det bl.a. ligger i Saint Jean-stationsområdet, hvilket gør det nemt at komme med tog til og fra lufthavnen/hotellet.

   

  Du skal heller ikke langt fra hotellet for at opleve nogle af byens mange kulturelle seværdigheder. Via en skøn gåtur langs Garonne-floden på ca. 30 minutter kan du komme hen til en af de mest populære seværdigheder i den franske by – nemlig pladsen Place de la Bourse.

   

  Det er også nær denne plads, at du finder et bredt udvalg af vinbarer, som er oplagte at besøge, når du befinder dig i en af verdens mest berømte vinregioner! Derudover ligger det lokalhistoriske Musée d’Aquitaine også kun ca. en halv times gang væk fra hotellet. Hotellets beliggenhed giver altså rig mulighed for at opleve meget af det bedste af Bordeaux til fods.

   

  Hilton-hotellet er i øvrigt elegant og klassisk indrettet med moderne faciliteter, der skaber de perfekte rammer for en forlænget weekend-getaway fyldt med afslapning og gode oplevelser. Der er gratis wi-fi og fladskærms-tv på værelset, og morgenmad kan tilkøbes.

   

  På de samme datoer som flybilletterne kan du booke et topersoners ophold til i alt 2.376 kr., hvilket svarer til kun 1.188 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i byen, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Rejse til Bordeaux

   

  Rejse til Bordeaux

  Rejse til Bordeaux

  Rejse til Bordeaux – vin, vin og mere vin

  Jeg har allerede løftet sløret for, at Bordeaux er et fremragende valg til en getaway, hvis du gerne vil forkæle dig selv med fantastisk lækker mad, vin og shopping. Men jeg er simpelthen nødt til at uddybe vinområdet lidt – nu er byen trods alt verdens vinhovedstad!

   

  Bordeaux ligger som sagt ved den smukke Garonne-flod. Og Garonne-floden er for Bordeaux, hvad Douro-floden er for Porto. I hele Garonne-dalen kan du derfor finde en perlerække af Frankrigs og verdens allerbedste vingårde. Så hvis du er vinconnaisseur, vil du helt sikkert føle dig godt tilpas i Bordeaux! Regionen er ganske stor og byder på mere end 7.500 chateaux’er – så den største udfordring bliver helt sikkert at udvælge de rette vingårde for dig (det kan være svært at begrænse sig!).

   

  getyourguide.dk kan du finde et hav af vinture og vinsmagninger. Der findes flere, hvor transporten også er inkluderet i prisen til omkring 500 kr. Men jeg har i dette eksempel valgt en tur, hvor du selv står for transporten. Uden transport koster turen nemlig kun fra 120 kr. pr. person! Og så får du to vinsmagninger på to forskellige vingårde i Saint Emilion, der er en lille middelalderlandsby lidt uden for Bordeaux, som er kendt for sine mange vingårde.

   

  Desuden er det dejligt nemt at komme fra Bordeaux til Saint Emilion. Fra Bordeaux togstation (St. Jean) kan du købe togbilletter til Saint Emilion, og turen tager kun lidt over en halv time.

   

   

  Garonne-floden har en enorm betydning for Bordeaux som vin-region

  Rejse til Bordeaux

   

  Saint Emilion er en fantastisk charmerende middelalderby (på UNESCO’s verdensarvsliste). Og så producerer de eminent vin her!

  Rejse til Bordeaux

   

  Bordeaux Métropole CityPass

  Når du besøger Bordeaux, bør du overveje at købe et CityPass.

   

  Bordeauxs officielle turistbureau sælger nemlig et Bordeaux Métropole CityPass, der gælder i enten 24, 48 eller 72 timer.

   

  Med sådan et CityPass kan du frit benytte dig af byens sporvogne og busser, du får gratis entre til La Cité du Vin, en gratis city tour og rabat på forskellige muséer.

   

   

  Transport til og fra lufthavnen

  I april 2023 blev man i Bordeaux færdig med en forlængelse af sporvognslinje A, så den nu forbinder lufthavnen og centrum.

   

  Derfor vil netop sporvognslinje A nok være den nemmeste og hurtigste transport ind til midtbyen. Turen ind til centrum tager kun ca. 35 minutter, og en enkeltbillet koster kun 1,70 euro.

   

  Sporvognene kører med ca. 10 minutters mellemrum fra kl. 05.00 om morgenen til midnat.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Storbyferie og vinsmagning i Bordeaux: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* Hilton-hotel fra kun 1.779 kr. p.p. inkl. fly og vinsmagning

  1. Jesper Schnell says:

   I de tilfælde, hvor der ikke er et alternativ forbindelse fra Billund, kunne det være super, hvis der blev evt. Afgange fra f.eks. Hamburg.

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Jesper 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det synes jeg er en rigtig god idé, og det vil jeg helt sikkert være mere opmærksom på fremover. Tak, fordi du deler det 🙂

  2. Caroline says:

   Jeg syntes at jeg har svært ved at finde det til den pris i marts?

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Caroline 🙂

    Tak for din kommentar.

    Som jeg har skrevet i artiklen, så svinger prisen for fly typisk mellem ca. 350 og 800 kr. Jeg kan se, at man kan få tur/retur-billetter den 2. marts til den 5. marts til 540 kr. Det kan man også fra den 9. marts til den 12. marts. Fra den 2. marts til den 5. marts koster et ophold på Hilton-hotellet i alt 2.514 kr. – altså 1.257 kr. pr. person. Fra den 9. marts til den 12. marts koster det i alt 2.694 – altså 1.347 kr. pr. person. Så prisen holder sådan set 🙂

    Link til fly fra den 2. marts til den 5. marts: https://rejsespejder.dk/go/221229/

    Hotel fra den 2. marts til den 5. marts: https://rejsespejder.dk/go/221229-4/

    Link til fly fra den 9. marts til den 12. marts: https://rejsespejder.dk/go/221229-2/

    Hotel fra den 9. marts til den 12. marts: https://rejsespejder.dk/go/221229-3/

  3. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  se fly se hotel
  Webview: false