Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie ☀️ fra 1.166 kr.
munchen-banner
Weekendophold

Storbyferie i München: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt hotel fra kun 1.166 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Storbyferie i München: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt hotel fra kun 1.166 kr. p.p. inkl. fly

Er du klar til en omgang sydtysk storbyferie? Jeg har nemlig fundet en billig rejse til München! Tysklands tredjestørste by står herhjemme lidt i skyggen af Hamborg og Berlin. Og det er da forståeligt nok, nu hvor de ligger så tæt på. Men jeg kan fortælle dig, at München er et lige så fantastisk valg til en storbyferie som sine nordtyske rivaler! München er en moderne storby, der på fineste vis har bevaret sin historiske charme og sine stolte bayerske traditioner. På en forlænget weekend i München kan du således både nå at opleve byens historiske attraktioner (f.eks. Marienplatz og Nymphenburg-slottet), shoppe løs i de eksklusive FÜNF HÖFE og nyde tyrolerstemningen og en kold, tysk fadøl i en traditionel biergarten – evt. i følgeskab af en scnhitzel med bayersk kartoffelsalat. Kort sagt: München er mageløs! Så det er bare om at komme afsted – og jeg har her fundet turen til dig! 🍻🇩🇪

Storbyrejse til München

juni – oktober

fra

1.166 kr.

Billund og København ✈ München

Fly til München

104 kr.

Fra København

Hotel

1.062 kr.

Fly

104 kr.

Total (pr. person):

1.166 kr.

Rejse til München – fly

Der er langt ned til det sydlige Tyskland, så selvom du godt kan køre, vil det være nemmest at flyve. Og når det endda er usædvanligt billigt at flyve derned, kan man jo ikke klage.

Fra Billund flyver Ryanair til Memmingen (ca. 100 km vest for München). Fra juni til oktober er der direkte afgange alle lørdage og tirsdage, og prisniveauet ligger i den billige ende – for nu at sige det mildt.

Uden for højsæsonen koster billetter som regel under 200 kr. Men selv i højsæsonen (f.eks. skolernes sommerferie) kommer du sjældent til at betale mere end 400-500 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet billetter fra lørdag den 2. juli til tirsdag den 5. juli. På disse datoer koster billetterne kun 104 kr.

Fra København kan du flyve direkte til München på alle ugens dage med selskaber som Lufthansa, SAS og Norwegian.

Herfra ligger prisniveauet noget højere – typisk mellem ca. 700 og 1.200 kr. tur/retur uden for højsæsonen. Og i skolernes sommerferie er afgangene typisk endnu dyrere (derfor vil det nok ofte kunne betale sig at flyve fra Billund). Til gengæld flyver du til lufthaven i München (MUC) og ikke Memmingen.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Billige rejsedage

Billund

  • Alle lørdage og tirsdage (juni – oktober)

København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Rejse til München – hotel

I München er hoteller som udgangspunkt ikke helt billige. Især hvis du gerne vil bo centralt. Heldigvis har jeg fundet et centralt hotel til billige penge, så du i stedet kan bruge dine penge på mere spændende ting 😉

Hotellet hedder Buddy Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor) og ligger på Sonnenstraße i det centrale München – lige ved siden af et sporvognsstoppested og små 450 meter fra hovedbanegården.

Nogle af byens allerstørste attraktioner – bl.a. Frauenkirche og Marienplatz – ligger således mindre end en kilometer fra hotellet. Og FÜNF HÖFE (eksklusiv shopping og mode) ligger også kun en lille kilometer væk. Beliggenheden kan du altså ikke få meget bedre!

Herudover tilbyder Buddy Hotel små, funktionelle værelser. De billigste værelser er kun 10 kvadratmeter store, så du får ikke mange kvadratmeter for pengene. Til gengæld er der både wi-fi, privat badeværelse og espressomaskine.

Så hvis du kan leve med et lille, funktionelt værelse, får du med Buddy Hotel et rigtig fint hotel til pengene – og en kanonlækker beliggenhed.

Jeg har som sagt lavet et eksempel, hvor jeg tager udgangspunkt i flybilletter fra lørdag den 2. juli til tirsdag den 5. juli. På disse datoer kan du booke et dobbeltværelse fra kun 2.123 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.062 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i München, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder fra München

Marienplatz

Rejse til München

Englischer Garten

Rejse til München

Traditionel, bayersk biergarten

Rejse til München

Vil du gerne læse lidt om, hvad du kan opleve i München, så smut forbi min guide om de bedste gratis oplevelser i München.

Du kan også arrangere en udflugt til det fabelagtige Neuschwanstein Slot – det sted har jeg skrevet om i denne artikel.

Rejse til München

Rejse til München – lufthavnstransport

Fra Memmingen Lufthavn (FMM) kan du tage en bus direkte til München centrum. Allgäu Airport Express tilbyder en direkte busforbindelse med afgang fra lufthavnen til München. En enkeltbillet koster typisk 15 euro, og turen tager ca. 1 time og 20 minutter – men det er en ganske naturskøn køretur 😉

Fra München Lufthavn (MUC) vil det være nemmest at tage toget. Toglinjerne S1 og S8 forbinder lufthavnen med München centrum. Togene kører stort set hele tiden – ca. hvert 10. minut skiftevis. Begge linjer kører forbi Hauptbahnhof, så skal du til centrum, hopper du bare på det første og bedste tog. Hvis du derimod skal af i München Øst eller Vest, skal du være opmærksom på, at linje S1-ruten kører via det vestlige München, mens S8-ruten kører via det østlige München. Lufthavnen ligger i Zone M – 5, så en enkeltbillet ind til centrum koster 11,5 euro.

Herudover kan du også vælge at tage bussen. F.eks. kan du benytte dig af Lufthansas ekspresbus (uanset hvilket flyselskab du flyver med). Busserne kører hvert kvarter, og en enkeltbillet koster 10,5 euro (ca. 78 kr.).

Rejse til München – Transport i byen

Planlægger du at bruge metro, S-bahn osv. under dit ophold, ville jeg normalt anbefale at købe et CityTourCard. Med sådan et kort kan du benytte dig af al offentlig transport i München i alt fra 24 timer til seks dage.

Men denne sommer kører Deutsche Bahn en vildt fed kampagne med en såkaldt 9-Euro-Ticket. For bare ni euro får du en hel måneds fri transport med alle regionaltog og al offentlig transport i byer! Sehr schön.

Corona

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Tyskland.

Udenrigsministeriet oplyser, at samtlige test- og dokumentationskrav for rejsende til Tyskland frafaldt pr. 1. juni 2022. Og det er uanset vaccinationsstatus, alder og formålet med indrejsen.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie i München: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt hotel fra kun 1.166 kr. p.p. inkl. flyStorbyferie i München: Forlænget weekend med 3 nætter på centralt hotel fra kun 1.166 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud