• 27 jul 2021

  Eventyrslottet ved Alperne: 4 dage i München på et 4* hotel fra kun 1.596 kr. inkl. fly og guidet tur til Neuschwanstein-slottet

  München forbinder de fleste nok mest med oktoberfest, BMW og det traditionsrige fodboldhold FC Bayern München. Men den bayerske hovedstad er faktisk en storby, du godt kan glæde dig til at udforske! Ikke nok med at byen i sig selv har noget for enhver smag, så gemmer det omkringliggende område også på nogle helt enestående oplevelser. F.eks. det imponerende flotte Neuschwanstein Slot fra 1800-tallet, der årligt tiltrækker 1,3 millioner begejstrede besøgende og som inspirerede Walt Disney, da han tegnede Torneroses slot. I dag har jeg så fundet en wunderschön miniferie til netop München og Neuschwanstein!

   

  Psst, ønsker du rendyrket storbyferie i München, kan du bare undlade at booke turen til Neuschwanstein 😉

  Storby og smuk natur i Bayern
  august - oktober
  fra1.596 kr.
  Aarhus og København
  München
  Billige fly til München
  inkl. håndbagage
  467 kr.
  Fra Aarhus
  Fra København
  Hotel i München
  f.eks. det 4* Courtyard by Marriott Munich City East
  705 kr.
  Guidet tur til Neuschwanstein
  inkl. transport
  424 kr.
  Hotel
  705 kr.
  Fly
  467 kr.
  Tur til Neuschwanstein
  424 kr.
  Total (pr.person)
  1.596 kr.

  Billige fly til München

  Vil du på storbyferie i München, kan du flyve direkte til den sydtyske storby fra både København og Aarhus.

   

  Både Norwegian, SAS og Lufthansa tilbyder direkte tur/retur-billetter fra København til München. Fra København har du mulighed for at vælge mellem daglige afgange, og prisniveauet ligger typisk mellem 500 og 1.000 kr. for tur/retur-billetter.

   

  Fra Aarhus kan du flyve direkte med Lufthansa. I august ser der ud til at være direkte afgange alle fredage og mandage, mens du fra september kan finde direkte afgange alle dage undtagen lørdag. Og priserne er lige nu superlave! “Weekendbilletter” koster f.eks. typisk omkring 400-600 kr. i det meste af august og hele september!

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Aarhus fra fredag den 13. august til mandag den 16. august. På disse datoer koster biletter kun 464 kr. hos Lufthansa inkl. håndbagage.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Aarhus

  • 13.08. – 16.08.
  • 20.08. – 23.08.
  • 27.08. – 30.08.
  • 03.09. – 05.09./06.09.
  • 10.09. – 12.09./13.09.
  • 17.09. – 20.09./21.09.
  • 24.09. – 06.09./27.09.
  • Og mange flere

   

   

  Fra København

  • 20.08. – 23.08.
  • 27.08. – 30.08.
  • 03.09. – 05.09./06.09.
  • 10.09. – 12.09./13.09.
  • 17.09. – 20.09./21.09.
  • 24.09. – 06.09./27.09.
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i München

  Hoteller i München ligger generelt til den dyre side, så det er ikke nødvendigvis nemt at finde det rette.

   

  Jeg har dog alligevel fundet et billigt firstjernet hotel i form af det anmelderroste Courtyard by Marriott Munich City East (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Dette Marriott-hotel danner de perfekte rammer til dit weekendophold i München. Prisen er superbilligt ift. hotellets kvalitet, og du kan se frem til bl.a. lækre og stilrene værelser, hvor du kan slappe af efter en lang dag med sightseeing.

   

  Courtyard by Marriott ligger i øvrigt i det hyggelige Haidhausen-kvarter i München med adskillige brolagte gader. Og Ostbahnhof Station ligger små fem minutters gang fra hotellet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters weekendophold fra fredag den 13. august til mandag den 16. august. På disse datoer kan du booke et topersoners værelse til i alt 1.410 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 710 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i München, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

   

   

  Udflugt til Neuschwanstein

  Et rigtigt godt bud på en uforglemmelig rejseoplevelse i Bayern vil helt sikkert være et besøg til det fabelagtigt smukke Neuschwanstein Slot. Neuschwanstein er noget af det tætteste, man kommer på et ægte eventyrslot. Og lige så eventyrligt smukt selve slottet er, lige så fejende flot er det omkringliggende naturlandskab med bjerge, skove og søer. Så husk for guds skyld kameraet til denne tur!

   

  Ovenfor har jeg fundet en guidet tur til Neuschwanstein den 14. august til kun 424 kr. Denne pris inkluderer tur/retur-transport med bus eller tog fra München og en fuldt guidet tur på engelsk. Hvis du gerne vil ind i slottet, kan du købe adgang for 27 euro pr. voksen (ca. 202 kr.) og 6 euro pr. barn (ca. 45 kr.).

   

  Forår, sommer, efterår, vinter – Neuschwanstein er fortryllende smuk på alle årstider! 😍

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Toglinjerne S1 og S8 forbinder lufthavnen med München centrum. Togene kører stort set hele tiden – ca. hvert 10. minut skiftevis. Begge linjer kører forbi Hauptbahnhof, så skal du til centrum, hopper du bare på det første og bedste tog. Hvis du derimod skal af i München Øst eller Vest, skal du være opmærksom på, at linje S1-ruten kører via det vestlige München, mens S8-ruten kører via det østlige München. Lufthavnen ligger i Zone M – 5, så en enkeltbillet ind til centrum koster 11,5 euro.

   

  Herudover kan du også vælge at tage bussen. F.eks. kan du benytte dig af Lufthansas ekspresbus (uanset hvilket flyselskab du flyver med). Busserne kører hvert kvarter, og en enkeltbillet koster 10,5 euro (ca. 78 kr.).

   

  Planlægger du at bruge metro, S-bahn osv. under dit ophold, kan det i øvrigt bedst betale sig at købe et CityTourCard. Her kan du benytte dig af al offentlig transport i München i alt fra 24 timer til seks dage.

   

   

  Corona og Tyskland

  Tyskland er i øjeblikket grøn. Danmark er dog kategoriseret som et risikoland i Tysklands øjne. Du kan dog stadig rejse ind i Tyskland uden karantæne. Du skal blot huske at registrere dig på www.einreiseanmeldung.de. Herudover skal du selvfølgelig også huske dit coronapas.

   

  Ift. check-in på tyske hoteller har det længe været et krav, at du skulle fremvise en negativ coronatest. Dette skal du ikke længere, hvis du er tidligere smittet eller færdigvaccineret. Hvis ikke du er vaccineret eller tidligere smittet, skal du vise en negativ coronatest ved check-in (og igen efter 72 timer som reglerne er nu).

   

  Du kan læse nærmere og holde dig opdateret om corona-situationen og -restriktioner på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Tyskland og deres corona-side om Tyskland.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Eventyrslottet ved Alperne: 4 dage i München på et 4* hotel fra kun 1.596 kr. inkl. fly og guidet tur til Neuschwanstein-slottet

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  se fly se hotel