Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I juni, juli og august! ☀️ fra 67 kr.
Tog-i-Tyskland-banner
Andet

Billige togrejser i hele Tyskland: 1 måneds ubegrænset togtransport med 9-Euro-Ticket

Andet |

Billige togrejser i hele Tyskland: 1 måneds ubegrænset togtransport med 9-Euro-Ticket

Her får du lige et genialt sommertilbud, hvis du leder efter en billig og miljøvenlig sommerferie! Deutsche Bahn – Tysklands pendant til DSB (bare bedre) – lokker nemlig med lidt af et knaldtilbud. I sommermånederne kan du købe en 9-Euro-Ticket, der giver dig ubegrænset togtransport i hele Tyskland i en hel kalendermåned! En slags tysk interrail. Så unaset om du vil tage en tur til Hamborg i sommerferien – eller helt sydpå til alperne, så er dette et tilbud man skal sige ja danke til! Så find de gode sko og din trofaste rejserygsæk frem, og gør dig klar til en sommer fyldt med billige togrejser i Tyskland! 🛤🇩🇪

Ubegrænset togtransport i Tyskland

juni, juli & august

67 kr.

9-Euro-Ticket

67 kr.

Billige togrejser i Tyskland – 9-Euro-Ticket

Tyskland rammer måske ikke helt samme popularitetsniveau som de sydeuropæiske middelhavsdestinationer. Men vores naboland mod syd er i allerhøjeste grad spækket med fantastiske rejseoplevelser!

Så når Deutsche Bahn nu sælger 9-Euro-Tickets (som sjovt nok koster 9 euro), får du næppe en bedre mulighed for en billig og miljøvenlig sommerferie i Tyskland. Og det bedste er, at du med fri togtransport kan skræddersy din ferie igennem Tyskland, præcis som du vil!

Billetten gælder som sagt for én kalendermåned ad gangen, og kampagneperioden strækker sig over hele sommeren fra 1. juni til 31. august.

For de ni euro må du så benytte dig af offentlig transport i Tyskland i en hel måned. Vær dog opmærksom på, at billetten kun gælder for regional- og lokaltog/-busser.

Det vil med andre ord sige, at du har frit slag ift. alle regionaltog og al offentlig transport i byer. Tysklands hurtigtoge (IC, ICE, nattog, TGV osv.) er dog ikke en del af kampagnen.

Billige togrejser i Tyskland – inspiration

Hvordan kan vi danskere så nyde godt af Deutsche Bahns lækre tilbud? Det kan vi på flere forskellige måder 😉

En af de nærliggende muligheder ville f.eks. være at tage ruten fra Flensborg til Hamborg. Toget kører direkte, og turen tager ikke meget mere end 2 timer.

Storbyferie i Hamborg

Togrejser i Tyskland

Billetten kan dog som sagt bruges i hele Tyskland. Så hvis du er frisk på et længere rundrejse-eventyr, kan du sagtens sætte kurs mod andre (sydligere) destinationer.

Og fordelen ved at tage toget (modsat bilen) er, at du slipper for de evindelige køer på de tyske motorveje.

Herunder kan du få en idé om de forskellige rejsetider til forskellige byer i Tyskland.

  • Flensborg – Hamborg (ca. 2 timer)
  • Flensborg – Hannover (ca. 5 timer)
  • Flensborg – Berlin (ca. 7 timer)
  • Flensborg – Köln (ca. 9 timer)
  • Flensborg – Dresden (ca. 10 timer)
  • Flensborg – München (ca. 15 timer)

Hvis du ikke orker den helt store rundrejse, giver det selvfølgelig mest mening at holde sig til den nordlige del af Tyskland – men billetten gælder som sagt for en hel måned og er ubegrænset.

Du behøver naturligvis heller ikke at tage hele turen ned til f.eks. München på én gang. Du kan også sagtens gøre et eller flere stop undervejs.

Billige togrejser i Tyskland – fly + tog

Der er også mulighed for at kombinere togtilbuddet med et par flybilletter.

Fra Danmark kan du nemlig ofte finde superbillige fly til Tyskland – også i sommerferien. Især til Memmingen (afgange fra Billund alle tirsdage og lørdage) og Köln (afgange fra København alle onsdage, fredage, søndage).

Således kan du jo snildt flyve til f.eks. Memmingen eller Köln og så bruge 9-Euro-billetten til at rejse rundt i disse regioner.

Og lige præcis områderne omkring Memmingen og Köln tilbyder faktisk nogle af Tysklands mest fortryllende rejsedestinationer.

Memmingen ligger i den sydlige del af Bayern – lige på grænsen til nabodelstaten Baden-Württemberg. Her kan du tage på storbyferie i München og Stuttgart, nyde den friske bjergluft ved Alperne eller tage på udflugter til Neuschwanstein, Schwarzwald og/eller Centraleuropas største sø, Bodensee!

Regionaltog kører over viadukten i Hornberg

Togrejser i Tyskland

Fra Köln kan du hurtigt og nemt sætte kursen mod Tysklands berømte vinregioner ved Mosel, Rhein og Saar. Disse steder byder på fantastisk natur, fabelagtig mad og ikke mindst vine i verdensklasse (især hvidvine som Riesling, Müller-Thurgau og Burgunder).

Herudover er netop denne region ekstra velegnet til en rejse som denne, da den er kendt for at have nogle af Europas smukkeste togstrækninger. F.eks.
strækningen fra Köln til Mainz, der nærmest følger Rhein-floden hele vejen. Turen fra Koblenz til Trier er også en forrygende rute langs Mosel-floden.

Burg Katz langs Rhinen

Togrejser i Tyskland

Vinmarker langs Moselfloden

Togrejser i Tyskland

Hoteller

Med styr på transporten mangler du blot overnatning til din ferie. Og uanset hvor du beslutter dig for at rejse hen, kan du finde hoteller herunder 😉

Corona og Tyskland

Er du vaccineret og/eller tidligere smittet, er der ikke længere indrejsekrav. Den digitale einreiseanmeldung (indrejseformular) skal heller ikke udfyldes.

Ikke-vaccinerede, som heller ikke er immune, skal dog fortsat medbringe en negativ coronatest  – enten PCR- eller kviktest (maks. 48 timer gammel).

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige togrejser i hele Tyskland: 1 måneds ubegrænset togtransport med 9-Euro-TicketBillige togrejser i hele Tyskland: 1 måneds ubegrænset togtransport med 9-Euro-Ticket

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud