Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.998 kr.
rsz_hurghadashutterstock_381860017
Pakkerejser

Badeferie i Egypten: 1 uge på et lækkert strandresort fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Badeferie i Egypten: 1 uge på et lækkert strandresort fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Vinteren er på vej. Og det betyder mørke dage og kolde fødder. Men det kan også betyde, at det er tid til en uges all inclusive i Egypten! Er du også mest frisk på det sidste, kan du i Egypten se frem til gennemsnitstemperaturer omkring 22+ grader, hvilket er helt perfekt til både afslapning, en tur i poolen, solbadning ved stranden eller en omgang træning i fitnesscenteret eller på sportsbanerne. Og når sulten eller tørsten melder sig, er dit ophold heldigvis med all inclusive! ☀️🏖

All inclusive-rejse til Egypten

udvalgte dage i januar og februar

fra

3.998 kr.

København og Billund ✈ Hurghada

1 uge i solrige Hurghada

fra

3.998 kr.

Pakkerejse til Egypten med all inclusive

Med tilbuddet ovenfor kan du glæde dig til en hel uge på det anmelderroste Arabia Azur Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021).

Resortet har en førsteklasses beliggenhed direkte på stranden ved Det Røde Hav. Til en strand- og badeferie finder du med andre ord ikke en bedre beliggenhed.

Som alternativ til stranden har du også altid resortets store poolområde. Poolområdet byder bl.a. på en stor swimmingpool i olympiske mål (dvs. 50 meter lang og 25 meter bred) og en tilhørende børnesektion. Poolen er i øvrigt opvarmet henover vinteren, så den mindst er 20 grader. Rundt om poolen finder du naturligvis parasoller og solsenge med håndklæder, så du ligger behageligt, mens du arbejder på din tan.

De mere aktive typer vil uden tvivl også sætte pris på Arabia Azur Resorts sportsfaciliteter. Resortet tilbyder nemlig gratis tennis, squash, beachvolley, boccia, dart, billard og aerobics. Som gæst har du også gratis adgang til resortets fitnessfaciliteter. Herudover er der også mulighed for bowling (mod betaling).

Værelserne på resortet er ganske vist af ældre dato, men rummer alle de fornødne faciliteter og er pæne, rene og velholdte. Så det går bestemt an.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Take Offer (Apollo er rejsearrangør). Du kan booke rejsen på udvalgte datoer i januar og februar, og det er muligt at flyve fra både København og Billund.

Prisen for en topersoners rejse lyder på 3.998 kr. pr. person på alle rejsedatoer fra begge lufthavne.

Denne pris er som sagt inklusive fly tur/retur, 7-nætters ophold og all inclusive. Og fordi dette er en pakkerejse, vil du altid kunne få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet skulle fraråde rejser til Egypten før afrejse.

Tilbuddet indeholder

  • Direkte fly fra København, Billund eller Aalborg til Hurghada t/r
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg
  • 7 overnatninger på Apollos Arabia Azur Resort***+
  • Ophold i dobbeltværelse med enten balkon eller terrasse
  • All Inclusive
  • Adgang til hotellets store poolområde, samt strand
  • Gratis solstole, parasoller og håndklæder ved både pool og strand
  • Gratis brug af tennis, squash, beachvolley, boccia, dart, billard og aerobics
  • Gratis adgang til fitness-faciliteter i to etager
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM fraråder rejser til din destination før afrejse (se mere HER)

OBS: Alle rejsende skal have udfyldt indrejseformular online senest 24 timer før afrejsen: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

OBSVisumregler: Visumgebyr á 200,- betales direkte til Apollo, efter modtagelse af bekræftelse fra Apollo. Børn under 2 år betaler 150.

Arabia Azur Resort

Egypten

Egypten

Egypten

Egypten

Egypten

Egypten

Vaccination

Når turen går til destinationer uden for EU, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden practio.dk.

Visum til Egypten

Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.) eller ansøge om et E-visum på visa2egypt.gov.eg (vær dog obs på en sagsbehandlingstid på ca. 7 dage).

Corona og Egypten

Indrejse i Egypten kræver, at du enten er vaccineret eller har en negativ PCR-test (tidligere smittede skal også medbringe en negativ test). Coronapasset skal være på engelsk, have en QR-kode og skal medbringes i papirform. Børn under 6 år er undtaget.

Som altid vil jeg anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Badeferie i Egypten: 1 uge på et lækkert strandresort fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveBadeferie i Egypten: 1 uge på et lækkert strandresort fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud