Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.263 kr.
All inclusive i Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort i Hurghada fra kun 3.263 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive
Rejser

All inclusive i Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort i Hurghada fra kun 3.263 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Rejser |

All inclusive i Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort i Hurghada fra kun 3.263 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Leder du efter en solsikker vinterrejse, hvor du ikke kommer til at kede dig? Så har jeg herunder fundet alletiders rejse med all inclusive i Hurghada! Hvis solen er din bedste ven, og du elsker varme, så kan du godt finde solbriller, solcreme og badebukser frem! Hurghada er nemlig en af Egyptens bedste sol- og stranddestinationer ved Det Røde Hav. Her får du solrig charterferie tilsat at solidt skud luksus. Lyder det som noget for dig? Så vil all inclusive i Hurghada helt sikkert være en spidskandidat til vinterhalvårets bedste rejse for dig! ☀️

All inclusive i Hurghada

februar – oktober

fra

3.263 kr.

✈️ Fra Aarhus og København

☀️ 20+ grader

🧒 100% rabat på hotellet for ét barn

All inclusive ved Hurghada

All inclusive i Hurghada

Sol, varme, hav og pool til vinter – jeg er megaklar!

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Sunweb. De har naturligvis en masse forskellige pakkerejser, men jeg faldt over deres rejse til det anmelderroste The Three Corners Sunny Beach Resort i Hurghada (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

The Three Corners Sunny Beach Resort, som er et familievenligt firstjernet hotel, ligger i udkanten af byen og direkte ned til stranden.

Resortet har to store swimmingpools og en børnepool med vandrutsjebaner. En af de store swimmingpools og børnepoolen er opvarmet om vinteren. Så du skal ikke være bange for ikke at kunne bade, selvom du rejser i februar.

Poolområdet byder også på fri afbenyttelse af håndklæder, solsenge og parasoller ved både stranden og de forskellige pools. Stranden består i øvrigt af groft sand, så badesko anbefales, hvis du vil nyde en dukkert i Det Røde Hav.

Nu hvor rejsen er med all inclusive, vil du sikkert også gerne høre lidt om resortets forplejningssteder. I den forbindelse byder Three Corners Sunny Beach ind med tre forskellige restauranter – en buffetrestaurant, hvor hovedmåltiderne bliver serveret, en italiensk-inspireret a la carte-restaurant og en tredje, mindre restaurant med udsigt over havet.

Dertil kan du også forsyne dig med diverse kølige drikke i tre forskellige barer, som er placeret ved poolen, stranden og lobbyen 🍹

Aktiviteter er der også nok af. Du kan bl.a. hygge dig med minigolf, billard og bordtennis eller prøve kræfter med volleyball. Der er også legeplads og børneklub, hvis du har børn med. Vær dog opmærksom på, at der ikke tales dansk i børneklubben.


All inclusive i Hurghada – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Du kan booke rejsen helt frem til oktober næste år, og det er muligt at flyve fra både København og Aarhus.

P.t. finder du den billigste rejse fra København med afrejse lørdag den 24. februar. På denne dato koster rejsen kun 3.263 kr. pr. person – og det er vel at mærke inklusive fly tur/retur, firstjernet resort og all inclusive!

OBS: Sunweb kører en tilbudskampagne lige nu, hvor du kan få 100% rabat på hotellet for ét barn – og så er det endda inklusive måltider!

All inclusive i Hurghada – frapriser (pr. person)

  • Februar: 3.263 kr.
  • Marts: 3.786 kr.
  • April: 4.397 kr.
  • Maj: 4.481 kr.
  • Juni: 4.192 kr.
  • Juli: 6.798 kr.
  • August: 5.382 kr.
  • September: 5.673 kr.
  • Oktober: 5.435 kr.


Går du og leder efter rejser her og nu, så bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt.

Vil du gerne se andre tilbud til Egypten og vide lidt mere om destinationen, så kan du kan læse min guide til rejser til Egypten.


All inclusive i Hurghada – billeder

Få all inclusive i Hurghada på The Three Corners Sunny Beach Resort

Nyd din all inclusive i Hurghada med en drink ved poolen på The Three Corners Sunny Beach Resort

Værelse hos The Three Corners Sunny Beach Resort - et hotel, der tilbyder all inclusive i Hurghada

Pool på The Three Corners Sunny Beach Resort - her kan du nyde en ferie med all inclusive i Hurghada


All inclusive i Hurghada – Visum til Egypten

Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie.

Under bookingprocessen kan du lade Sunweb ordne dit visum for dig – det koster 230 kr. pr. person. Alternativt kan du købe et 30-dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.) eller ansøge om et E-visum på visa2egypt.gov.eg til samme pris (vær dog obs på en sagsbehandlingstid på ca. 7 dage).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive i Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort i Hurghada fra kun 3.263 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveAll inclusive i Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort i Hurghada fra kun 3.263 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar