• 16 okt 2019

  All-inclusive i Hurghada: 1 uge på det vildeste 4* resort fra kun 3.764 kr. inkl. fly, transport og all-inclusive

  Så er det med at smide alt, hvad du har i hænderne og læse med her! Jeg har fundet et vanvittigt tilbud til skønne Hurghada i Egypten. Her venter dig det vildeste 4* all-inclusive resort med hele 21 pools og 35 vandrutsjebaner – perfekt til en familietur eller til dig med et lille legebarn i maven! Og med 22-28 grader er det da et oplagt rejsemål, når vi nærmer os vinter herhjemme. Så hvis du trænger til sol, varme og en pakkerejse med all-inclusive og transfer, hvor du ikke behøver at tænke på noget som helst – så har jeg fundet det helt rette til dig!

  All-inclusive på det vildeste resort
  oktober - marts
  fra3.764 kr.
  København
  Hurghada
  Luksus-ferie i Hurghada
  inkl. 4* hotel, fly, all-inclusive og transport
  3.635 kr.

  Pakkerejse til Hurghada

  I dag har jeg fundet et super godt tilbud på en pakkerejse til det skønne 4* Jungle Aqua Park (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”). Dette anmelderroste hotel er, hvad jeg vil betegne som et paradis for vandhunde, børn og barnlige sjæle. Som skrevet ovenfor, har hotellet hele 21 pools og 35 vandrutsjebaner – det er jo et helt vandland! Der er også børnebassiner, børneklub, tennisbaner, fodboldbane, minigolf, bordtennis, fitnesscenter, spa med sauna, jacuzzi og indendørs pool (ekstra betaling) og mange andre aktiviteter – så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig på denne ferie. Er du mere til saltvand, så kan du tage den gratis shuttlebus ned til stranden og hygge dig der.

   

  Jungle Aqua Park er et all-inclusive resort, så du behøver slet ikke at tænke på noget som helst under dit ophold. Her er der morgenmad, frokost, middag, snacks, is og drikkevarer inkluderet og der er hele 6 buffetrestauranter med retter fra f.eks. det mexicanske, orientalske og italienske køkken – så der er noget for enhver smag.

   

  Med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 16. november til lørdag den 23. november til kun 3.764 kr. pr. person. Tilbuddet er inklusive fly, ophold på det lækre 4* hotel, all-inclusive og transport mellem hotellet og lufthavnen. Så med den pakkerejse, behøver du virkelig ikke at bekymre dig om noget – her er lagt op til 100% afslapning!

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau

  • Oktober: fra 4.899 kr.
  • November: fra 3.764 kr.
  • December: fra 4.204 kr.
  • Januar: fra 4.434 kr.
  • Februar: fra 4.654 kr.
  • Marts: fra 4.734 kr.

   

  Hvis du vil afsted i vinterferien, så stiger priserne dog noget. Du kan f.eks. rejse d. 08.02. – 15.02. (uge 7) til 5.764 kr. eller d. 15.02. – 22.02. (uge 8) til 5.484 kr. Priserne er pr. person ved en rejse for 2.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Visum til Egypten

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr.). Du kan læse meget mere om visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccinationer

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Jungle Aqua Park

   

  Oplevelser i Hurghada

  Vil du gerne opleve mere af Hurghada end blot hotellet, kan du på getyourguide.dk få et rigtig godt overblik over, hvad du har af muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  21 kommentarer til All-inclusive i Hurghada: 1 uge på det vildeste 4* resort fra kun 3.764 kr. inkl. fly, transport og all-inclusive

  1. Jens says:

   Nogen grund til man ikke kan bestille dette pakke tilbud for kun en voksen og ingen børn ?? Her november.

   • Rejsespejder says:

    Hej Jens, det kan jeg godt se. Og det er godt nok mærkeligt :/. Prøv evt. at få fat i Sunweb – ellers mener jeg, at jeg også har set hotellet på Bravo Tours.

  2. Mikki says:

   Vi tager dog fra Hamborg og bestiller igennem feriehelte, da det er ca halv pris af herhjemme..
   Sidste år kom vi afsted 4 personer i 14 dage for 10.000 alt inklusiv..
   Det kræver bare lidt is i maven og at vente til det rigtige tidspunkt

  3. Mikki says:

   Hej alle..
   Angående Aqva jungle park, så kan jeg varmt anbefale det..
   Det er et kæmpe resort som har alt hvad hjertet begærer og de passer virkelig på os turister med overvågning og mange vagter, så I kan roligt tage afsted..
   Vi var 14 dage dernede i januar med vores to børn på 3 og 11, og vi tager derned igen til januar.
   Ikke et eneste dårligt ord herfra på de 14 dage..
   Mvh Mikki

  4. Kristina says:

   Hvad bliver prisen hvis man bestiller 2 enkelt værelse da jeg skal havde min søn på 21 år med og ikke vil dele seng med ham

  5. Jeanette Sørensen says:

   Hej med jer.
   Vi skal på vores første rejse
   Og vi har valgt at vi godt kunne tænke os at komme til Egypten.
   Vi vil gerne rejse i april og gerne i påskeferien.
   Det skal være med det hele, så vi ikke skal tænke på noget.
   Er dette noget i kunne være behjælpelige med at finde ?
   Mvh Jeanette

  6. Dennis says:

   Hejsa.
   Hvad er dine erfaringer med prislejet i uge 7 til Egypten?
   Jeg mindes at der plejer at komme nogle “billige” afbudsrejser i sidste øjeblik

   Mvh.
   Dennis

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Dennis,
    Åh det er lidt svært at sige – nogle gange kan man være heldig og finde en rigtig billig last-minute rejse, men der er desværre ikke nogen garanti.
    Da det er i vinterferien og Egypten er et utrolig populær rejsemål der, så ved jeg ikke hvor meget priserne falder. Jeg holder selvfølgelig skarpt øje og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget.
    Men hvis du gerne vil være sikker på at komme afsted, så kan det måske være en god idé at begynde at kigge nu.
    Jeg har lavet en søgning til dig her – og jeg kan se, at du kan komme afsted til 3.093 kr., hvilket faktisk er en ret god pris! 🙂

  7. Sabrina says:

   Hej

   Du har vel ikke sådan en type rejse med cirka samme pris fra d. 22/12 eller nogen dage senere til d. 1/1? Altså charterferie med all inclusive.

   Tak på forhånd
   Sabrina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sabrina,
    Jeg har lavet en søgning til dig her – så kan du se, hvad der findes af charterrejser med all-inclusive i den periode 🙂 Men det bliver nok noget svært at finde en rejse henover jul og nytår til samme pris, da det er en super populær rejseperiode. Jeg holder selvfølgelig øje med sådanne tilbud hver dag og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget!

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  8. Birgit says:

   Hej
   Er der noget i sidst i maj 2019 fra Billund eller Hamborg?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birgit 🙂

    Hvis du gerne vil rejse i slutningen af maj, bør du helt klart vente med at bestille. I løbet af april og maj plejer priserne på diverse rejser nemlig at falde, før skolernes sommerferie får dem til at stige igen 🙂

  9. Lærke says:

   Er det sikkert at rejse dertil?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lærke 🙂

    Ja, det er det. Udenrigsministeriet anbefaler, at man udviser ekstra forsigtighed (og det gør de i øvrigt også ved adskillige andre rejsemål). Så længe du har din sunde fornuft med dig og ikke fx tager alene ud om aftenen, så er der ingen problemer i at tage til Hurghada eller Sharm el-Sheikh 🙂

  10. Jonas says:

   Hvordan ser det ud rent prismæssigt hvis man vil afsted i starten af Januar?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jonas 🙂

    Lige nu er priserne for flybilletter i hele januar ret dyre. Derfor vil det nok give mere mening at booke en pakkerejse. Hvis du har mulighed for at være lidt fleksibel med afrejsedatoen, vil jeg faktisk anbefale dig at vente og se, hvordan priserne udvikler sig. Hvis du derimod har en specifik rejsedato i tankerne, vil det nok være smartest at booke inden alt for længe 🙂

    Hvis du vil lede efter en pakkerejse, kan du gøre det her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-11/181120-3/

  11. Sandra says:

   Kan du finde noget helt hen i april måned

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sandra 🙂

    Man kan godt finde rejser til Hurghada i april, men jeg vil faktisk anbefale dig til at vente med at booke – medmindre du vil rejse i påsken. Man plejer nemlig at kunne finde billige chartertilbud, når afrejsedatoen nærmer sig 🙂

  Se pakketilbud her