Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.575 kr.
The-Three-Corners-Sunny-Beach-Resort-Hurghada-Egypten-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

All inclusive i Hurghada

1 uge på 4* resort inkl. fly

Pakkerejser |

All inclusive i Hurghada

Leder du efter en solsikker rejse, hvor du ikke kommer til at kede dig? Så har jeg herunder fundet alletiders rejse med all inclusive i Hurghada! Hvis solen er din bedste ven, og du elsker varme, så kan du godt finde solbriller, solcreme og badebukser frem! Hurghada er nemlig en af Egyptens bedste sol- og stranddestinationer ved Det Røde Hav. Her får du solrig charterferie tilsat at solidt skud luksus. Lyder det som noget for dig? Så vil all inclusive i Hurghada helt sikkert være en spidskandidat til forårets bedste rejse for dig! ☀️

All inclusive i Hurghada

marts – oktober

fra

2.575 kr.

✈️ Fra Aarhus og København

☀️ 24 – 32 grader i marts, april og maj

Firstjernet resort med gode faciliteter

All inclusive ved Hurghada

All inclusive i Hurghada

Sol, varme, hav og pool – jeg er megaklar!

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Sunweb. De har naturligvis en masse forskellige pakkerejser, men jeg faldt over deres rejse til det anmelderroste The Three Corners Sunny Beach Resort i Hurghada (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

The Three Corners Sunny Beach Resort, som er et familievenligt firstjernet hotel, ligger i udkanten af byen og direkte ned til stranden.

Resortet har to store swimmingpools og en børnepool med vandrutsjebaner. En af de store swimmingpools og børnepoolen er opvarmet om vinteren.

Poolområdet byder også på fri afbenyttelse af håndklæder, solsenge og parasoller ved både stranden og de forskellige pools. Stranden består i øvrigt af groft sand, så badesko anbefales, hvis du vil nyde en dukkert i Det Røde Hav.

Nu hvor rejsen er med all inclusive, vil du sikkert også gerne høre lidt om resortets forplejningssteder. I den forbindelse byder Three Corners Sunny Beach ind med tre forskellige restauranter – en buffetrestaurant, hvor hovedmåltiderne bliver serveret, en italiensk-inspireret a la carte-restaurant og en tredje, mindre restaurant med udsigt over havet.

Dertil kan du også forsyne dig med diverse kølige drikke i tre forskellige barer, som er placeret ved poolen, stranden og lobbyen – skål! 🍹

Aktiviteter er der også nok af. Du kan bl.a. hygge dig med minigolf, billard og bordtennis eller prøve kræfter med volleyball. Der er også legeplads og børneklub, hvis du har børn med. Vær dog opmærksom på, at der ikke tales dansk i børneklubben.


All inclusive i Hurghada – priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos Sunweb.

Du kan booke rejsen helt frem til oktober, og det er muligt at flyve fra både København og Aarhus.

P.t. finder du den billigste rejse fra Aarhus med afrejse søndag den 19. maj. På denne dato koster rejsen kun 2.575 kr. pr. person – og det er vel at mærke inklusive fly tur/retur, firstjernet resort og all inclusive!


All inclusive i Hurghada – frapriser (pr. person)

  • Marts: 4.068 kr.
  • April: 2.909 kr.
  • Maj: 2.575 kr.


Du skal også være velkommen til at smutte forbi min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt.

All inclusive i Hurghada – billeder

Få all inclusive i Hurghada på The Three Corners Sunny Beach Resort

Nyd din all inclusive i Hurghada med en drink ved poolen på The Three Corners Sunny Beach Resort

Værelse hos The Three Corners Sunny Beach Resort - et hotel, der tilbyder all inclusive i Hurghada

Pool på The Three Corners Sunny Beach Resort - her kan du nyde en ferie med all inclusive i Hurghada


Vil du gerne vide lidt mere om destinationen, kan du kan læse min guide til rejser til Egypten. Du skal også være velkommen til at svinge forbi Getyourguide, der tilbyder et hav af spændende ture og aktiviteter.


All inclusive i Hurghada – visum til Egypten

Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie.

Under bookingprocessen kan du lade Sunweb ordne dit visum for dig – det koster 230 kr. pr. person. Alternativt kan du købe et 30-dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.) eller ansøge om et E-visum på visa2egypt.gov.eg til samme pris (vær dog obs på en sagsbehandlingstid på ca. 7 dage).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive i HurghadaAll inclusive i Hurghada

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud