Billige rejser til Egypten

2.864 kr.
20 nov 2019

All-inclusive i Hurghada: 1 uge på det vildeste 4* resort fra kun 2.864 kr. inkl. fly og all-inclusive

2.494 kr.
16 nov 2019

Solrige Hurghada: 1 uge på et fantastisk 4* resort fra kun 2.494 kr. inkl. fly og all inclusive

1.938 kr.
12 nov 2019

ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 1.938 kr. inkl. fly og all inclusive

Egypten

Med masser af sol, Det Røde Hav, fantastiske strande og en overflod af både lækre og billige all inclusive-resorts har Egypten alle de rette ingredienser til en afslappende sol- og strandferie! Egypten er et særlig godt valg, hvis du leder efter en budgetvenlig solferie. Få andre destinationer er nemlig i stand til at matche Egypten på value-for-money, og særligt all inclusive-rejser kan du tit finde rigtigt billigt hos diverse charterselskaber. Herudover er vinterhalvåret efter min mening den bedste årstid at rejse til Egypten, da sommertemperaturerne bliver meget høje.

 

 

Hurghada og Sharm el-Sheikh

Danskernes to foretrukne Egypten-destinationer er uden tvivl kystbyerne Hurghada og Sharm el-Sheikh. Hurghada ligger ved Det Røde Hav på Egyptens østvendte kyst, mens Sharm el-Sheikh ligger på sydspidsen af Sinai-halvøen (også ud til Det Røde Hav). I forhold til vejr-, bade- og strandforhold er der ikke så meget, der adskiller de to feriebyer. Begge steder kan du være (næsten) sikker på solrigt, varmt vejr og billedskønne palmestrande! Både Sharm el-Sheikh og Hurghada er i øvrigt yndede rejsemål for dykkere. Så har du lyst til at prøve kræfter med dykning, vil en tur til Det Røde Hav ikke være et dumt sted at begynde.

 

 

Vejret i Egypten

Som jeg fik nævnt i introen, er Egypten om vinteren en oplagt feriedestination, hvis du er i underskud på solkontoen. Her får du nemlig dejligt høje temperaturer og masser af sol, selvom kalenderen måske siger november eller marts. Faktisk ligger temperaturerne i januar næsten altid på den varme side af 20 grader. Så solcreme er et must, når du tager til Egypten!

 

 

Fly til Egypten

Du kan både finde almindelige fly og charterfly til Egypten. I Danmark kan du f.eks. finde charterfly hos rejseselskaber som Sunweb, Spies, TUI, Atlantis, Deturs, Amisol og Bravo Tours, men sdu kan finde almindelige billetter hos bl.a. Norwegian. Direkte fly til Hurghada eller Sharm el-Shiekh giver en rejsetid på ca. 5-6 timer.

 

 

Hoteller i Egypten

Sammenlignet med så mange andre steder får du rigtig meget hotel for pengene i Egypten. Og hvis all inclusive er din foretrukne ferieform, så er Egypten altså lidt af et slaraffenland! Både i Sharm el-Sheikh og Hurghada har du et fornemt udvalg af hoteller – lige fra de helt billige 3* til de mere luksuriøse 5* beach resorts med et hav af swimmingpools og vandrutchebaner.

 

 

Charterrejser/pakkerejser til Egypten

Som hovedregel kan du næsten altid spare penge, hvis du selv sammensætter din rejse med fly og hotel. Lige med Egypten kan du dog tit finde rigtig billige charter-/pakkerejser, hvor du får både fly og hotel i samme booking. Så slipper du også selv for at skulle holde styr på bookinger af fly og hotel, da du får det hele i én booking. Hvis ud går og lurer på en afbudsrejse til Egypten (dem kan man nemlig også til tider finde rigtigt billigt), så sørg for at kigge forbi min side med afbudsrejser – her poster jeg dagligt til markedets bedste afbudsrejser. Og særligt om vinteren kan du finde en del superbillige lastminute-tilbud til Egypten.

 

 

Sikkerhed

Egypten har ikke nødvendigvis et ry som den mest sikre rejsedestination. Men så længe du rejser i turistområder som Hurghada og Sharm el-Sheikh, og ikke efterlader din sunde fornuft derhjemme, kan du sagtens rejse til Egypten uden bekymringer. Som med mange andre rejser uden for Europa kan du dog med fordel holde dig opdateret i forhold til sikkerhedssituationen på udenrigsministeriets hjemmeside under rejsevejledninger.

 

 

Pas og visum

Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30-dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr.).

 

 

Vaccinationer

Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!