Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.678 kr.
rsz_shutterstock_600980153
Pakkerejser

Nilkrydstogt i Egypten: 1 uge med krydstogt på Nilen og hoteller fra kun 5.678 kr. p.p. inkl. helpension, fly og transport

Pakkerejser |

Nilkrydstogt i Egypten: 1 uge med krydstogt på Nilen og hoteller fra kun 5.678 kr. p.p. inkl. helpension, fly og transport

Så er der eventyr-rejse for alle pengene! Jeg har i dag fundet et kanonlækkert tilbud på et nilkrydstogt, hvor du sejler på en af verdens længste floder! Den imponerende flod strækker sig godt og vel 6.800 kilometer igennem det afrikanske kontinent (hvilket svarer til en køretur fra Skagen til Gibraltar og tilbage igen!). På sin færd igennem Afrika krydser Nilen hele 11 forskellige lande – du kommer heldigvis “kun” til at sejle på den egyptiske del, hvor du undervejs har mulighed for at besøge nogle af Egyptens mest enestående historiske seværdigheder! Tilbuddet er tilmed en pakkeløsning, hvor fly, transport, krydstogt, hoteller og helpension er inkluderet!  ☀️

Krydstogt på Nilen

fra

5.678 kr.

København ✈ Hurghada

1 uges krydstogt på Nilen

fra

5.678 kr.

Nilkrydstogt

Hvad siger du til et krydstogt på Nilen? Jeg har nemlig fundet et lækkert pakketilbud hos Sunweb, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje. Tilbuddet inkluderer således alt fra fly tur/retur til Egypten (Hurghada), transport til og fra lufthavnen, hotelovernatninger i hver ende af rejsen, krydstogt og helpension under hele opholdet.

Rejsen starter med en flyvetur til kystbyen Hurghada ved Det Røde Hav. Når du ankommer til Hurghada, tilbringer du den første nat på et hotel (vær dog obs på, at du ankommer ret sent. Så det, som Sunweb kalder “dag 1”, kan være meget kort). På dag 2 har du frit spil til at gøre, lige hvad du vil. Du kan f.eks. dase ved hotelpoolen eller tage ud og opleve Hurghada.

Herefter er det blevet tid til at tilbringe dag 3, 4, 5 og 6 med et krydstogt på Nilen inkl. helpension og transport til og fra hotellet.

I løbet af dag 3, 4, 5 og 6 er der flere forskellige udflugter på programmet. Du kan bl.a. glæde dig til at besøge Philae-templet, Kom Ombo-templet, Edfu-templet, Luxor, Kongernes dal på vestbredden, Hatshepsutsut-templet og de to kolosser af Memnon. Vær opmærksom på, at der på dag 3 er en valgfri udflugt til Aubu Simbel, som skal købes separat (denne udflugt koster 100 euro).

Efter krydstogtet bliver du transporteret tilbage til Hurghada, hvor du igen tilbringer en enkelt nat på hotel, før du dagen efter (på dag 8) bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

Her er Link til andet. Vi skal have denne link for at kigge nærmere på det.

Nilkrydstogt – priser og bestilling

Jeg har fundet nilkrydstogtet hos Sunweb.

Der er afgange alle lørdage i januar, en enkelt afgang i februar og alle lørdage i marts.

Den billigste pris i skrivende stund finder du med afrejse fra den 7. januar til den 14. januar. Her koster hele pakkerejsen kun 5.678 kr. pr. person.

Billeder

Nilkrydstogt

Nilkrydstogt

Nilkrydstogt

Nilkrydstogt

Visum til Egypten og corona

Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie.

Du kan købe et 30-dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 165 kr.) eller ansøge om et E-visum på visa2egypt.gov.eg til samme pris (vær dog obs på en sagsbehandlingstid på ca. 7 dage).

Hvad angår corona, så er alle COVID-19 restriktioner for indrejse i Egypten er ophævet med virkning fra 18. juni 2022.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nilkrydstogt i Egypten: 1 uge med krydstogt på Nilen og hoteller fra kun 5.678 kr. p.p. inkl. helpension, fly og transportNilkrydstogt i Egypten: 1 uge med krydstogt på Nilen og hoteller fra kun 5.678 kr. p.p. inkl. helpension, fly og transport

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud