• 27 mar 2019

  Lastminute nilkrydstogt i Egypten: 1 uge med krydstogt på Nilen og 5* hoteller til kun 1.972 kr. inkl. helpension, fly og transport!

  Så er der eventyr-rejse for alle pengene! Jeg har i dag fundet et kanonlækkert lastminute-tilbud på et krydstogt på verdens længste flod – Nilen! Den imponerende flod strækker sig godt og vel 6.800 km igennem det afrikanske kontinent (hvilket svarer til en køretur fra Skagen til Gibraltar og tilbage igen!). På sin færden gennem Afrika krydser Nilen hele 11 forskellige lande – du kommer heldigvis “kun” til at sejle på den egyptiske del, hvor du undervejs besøger nogle af Egyptens mest enestående historiske seværdigheder! Tilbuddet er tilmed en pakkeløsning, hvor fly, transport, krydstogt, hoteller og helpension er inkluderet!

  Krydstogt på Nilen
  30. marts til 6. april
  1.972 kr.
  København
  Hurghada
  1 uges krydstogt på Nilen
  inkl. fly, transport, 5* hoteller og helpension
  fra1.972 kr.

  Nilkrydstogt

  Hvad siger du til et krydstogt på Nilen? Endda til en hammerbillig pris! Jeg har nemlig fundet et lækkert pakketilbud hos Sunweb, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje. Tilbuddet inkluderer således alt fra fly tur/retur til Egypten (Hurghada), transport til og fra lufthavnen, 5* hoteller i hver ende af rejsen, krydstogt og helpension under hele opholdet.

   

  Rejsen starter med en flyvetur til kystbyen Hurghada ved Det Røde Hav. Når du ankommer til Hurghada, tilbringer du den første nat på et 5* hotel med all inclusive (vær dog obs på, at du ankommer ret sent). På dag 1 har du frit spil til at gøre lige hvad du vil. Du kan dase ved hotelpoolen, tage ud og opleve Hurghada eller noget helt tredje. Herefter er det blevet tid til fem dages krydstogt på Nilen inkl. helpension og transport fra hotellet. Hvis du tilkøber udflugtspakken, står programmet undervejs bl.a. på sightseeing i Luxor, Efdu og Aswan, hvor du kommer til at opleve et udvalg af det antikke Egyptens mest unikke seværdigheder – bl.a. Karnaktemplet, Kongernes Dal, Memnon-kolosserne og meget mere!

   

  Efter krydstogtet bliver du transporteret tilbage til Hurghada, hvor du igen tilbringer en enkelt nat på et 5* hotel, før du dagen efter bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

   

  Du kan finde tilbuddet til en sindssyg billig pris, hvis du kan rejse nu på lørdag (fra den 30. marts til den 6. april). Her koster rejsen kun 1.972 kr. pr. person! Herudover er der også en rimeligt billig afgang fra den 6. april til den 13. april til 2.809 kr. pr. person. De resterende datoer i april og igen i oktober er noget dyrere.

   

   

  Billeder

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute nilkrydstogt i Egypten: 1 uge med krydstogt på Nilen og 5* hoteller til kun 1.972 kr. inkl. helpension, fly og transport!

  1. Vibeke says:

   Er udflugterne inkluderet i prisen?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vibeke,
    Prisen på rejsen er inkl. hoteller, krydstogtet, helpension, fly og transport. Hvis man vil på de udflugter, der er beskrevet i programmet, så skal der tilkøbes en udflugtspakke. Udflugtspakken består af guidede ture til Kanak templet, Luxor templet, Kongernes Dal, Dronning Hatshepsuts tempel, Momnon kolosserne, Efdu templet, Kom Ombo templet, den ufuldendte obelisk, den store dæmning i Aswan, sejltur i en Felucca og Philae templet. Prisen er 205 euro for voksne og 145 euro for børn (fra 2 til og med 11 år), og skal betales ved ankomst 🙂

  Se tilbud her