Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

4.498 kr.
ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uge på 5* resort fra kun 4.498 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive
Andet

ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uge på 5* resort fra kun 4.498 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Andet |

ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uge på 5* resort fra kun 4.498 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Elsker du sol, varme og all inclusive? Så er Egypten nok et af de steder, hvor du får allermest smæk for skillingen. F.eks. en hel uge med all inclusive i solrige Sharm el-Sheikh ved Det Røde Hav, hvor du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Du skal blot bruge dagene på ren og skær afslapning med kulørte drinks, snacks, masser af mad og hygge ved både poolområdet og stranden. Og hvis vi lige skal vende tilbage til det med sol og varme, så kan du i vintermånederne ofte forvente ca. 22-25 grader. Så hvis du trænger til at flygte fra vinterkulden herhjemme, så er Sharm el-Sheikh et fantastisk bud på en solferie med all inclusive ☀️

All inclusive i Egypten

november – marts

fra

4.498 kr.

Billund (og København) ✈ Sharm el-Sheikh

Luksusrejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh med all inclusive

Hvis du helst vil booke din rejse med mindst muligt bøvl, så har jeg her fundet et tilbud på en pakkerejse til Sharm el-Sheikh.

Og du har altså lidt af en lækkerbisken af et hotel at se frem til. Just saying.

Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det luksuriøse Jaz Fanara Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette femstjernede resort ligger lidt syd for Sharm el-Sheikh på Ras Um Sid-halvøen. Her har resortet en fortryllende beliggenhed på toppen af et klippeplateau med forrygende udsigt over Det Røde Hav – og kun 100 meter fra stranden 

Og netop denne del af det Røde Hav skulle være kendt for sine fine koralrev. Så du har alletiders chance for at gå på opdagelse i den fascinerende undervandsverden!

Oppe på land kommer du dog helt sikkert også til at hygge dig. Jaz Fanara Resort er generelt et virkelig flot, elegant og anmelderrost resort, så faciliteterne er mere end godkendte.

F.eks. er der tre lokkende swimmingpools plus en børnepool (børnepoolen + en af voksenpoolerne er opvarmet om vinteren). Herudover kan du også altid brænde krudt af i hotellets fitnesscenter eller med en omgang beachvolley eller tennis.

I den mere hyggelige afdeling har du mulighed for billard og bordtennis. Og i den afslappende afdeling kan du forkæle dig selv med et besøg i resortets spacenter (wellnessbehandlinger mod gebyr).

Sidst, men ikke mindst, er opholdet jo med all inclusive. Jeg ved jo, at du elsker den slags 😉

All inclusive-konceptet betyder, at al forplejning er inkluderet i opholdet. Morgen-, middags- og aftensmad bliver serveret på resortets buffetrestaurant, El Medina. Her bliver du i løbet af din ferie præsenteret for forskellige temabuffeter med et bredt udvalg af nationale og internationale retter.

Og når væskebalancen skal holdes ved lige, kan du frit hente kølige forfriskninger beachbaren, poolbaren eller lobbybaren. Skål 

Rejse til Sharm el-Sheikh – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Primo Tours.

Du kan booke rejsen fra Billund fra november til og med april.

De billigste priser finder du p.t. i december, hvor du på flere datoer kan booke rejsen fra kun 4.498 kr. pr. person.

Prisniveau (frapriser pr. person)

  • November: 4.798 kr.
  • December: 4.498 kr.
  • Januar: 5.898 kr.
  • Februar: 6.898 kr.
  • Marts: 7.398 kr.
  • April: 7.397 kr.

Ønsker du at flyve fra København, kan du ikke gøre det med Primo Tours. Til gengæld kan du finde rejser fra København til Sharm el-Sheikh hos bl.a. Sunweb.

Og hvis du leder efter en rejse her og nu, så kig endelig forbi min afbudsrejseside.

Den side opdaterer jeg dagligt med de bedste tilbud på afbudsrejser 

Billeder fra resortet

Rejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh

Rejse til Sharm el-Sheikh

Transport til/fra lufthavnen

Der er omkring 20 km fra lufthavnen til hotellet.

Du kan tilkøbe en transfer, når du booker rejsen – men det koster 249 kr. pr. person tur/retur.

Og det kan du booke billigere selv – f.eks. kan du på getyourguide.dk bestille en lufthavnstransfer fra kun ca. 70 kr. pr. vej.

Visum til Sharm el-Sheikh

Et Sinai-Only visum er inkluderet i rejsetilbuddet. Så visum skal du ikke bekymre dig om.

Oplevelser i Sharm el Sheikh

Hvis du gerne vil inspireres til, hvad du kan komme ud at opleve, når du er i Sharm el-Sheikh, kan du følge linket nedenfor. Der er nemlig alt fra ATV-eventyr til snorkelture, så du har masser af muligheder!

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uge på 5* resort fra kun 4.498 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uge på 5* resort fra kun 4.498 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar