• 12 nov 2019

  ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 1.938 kr. inkl. fly og all inclusive

  Elsker du sol, varme og all inclusive (og gerne til billige penge)? Så er Egypten nok det sted, hvor du får allermest smæk for skillingen. F.eks. en hel uge med all inclusive i solrige Sharm el-Sheikh ved Det Røde Hav, hvor du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Du skal blot bruge dagene på ren og skær afslapning med kulørte drinks, masser af mad og hygge ved både poolområdet og stranden. Og hvis vi lige skal vende tilbage til det med sol og varme, så kan du i november være ret sikker på ca. 23-30 grader! Og fra december til marts kan du se frem til 22-25 grader – så hvis du trænger til at flygte fra vinterkulden herhjemme, så er Sharm el-Sheikh et fantastisk bud på en budgetvenlig solferie med all inclusive. Lige nu fra under 2.000 kr. pr. person!

  All inclusive i Egypten
  november - april
  fra1.938 kr.
  Billund og København
  Sharm el-Sheikh
  1 uges ALL INCLUSIVE i Sharm el Sheikh
  inkl. 4* resort og fly
  fra1.938 kr.

  Pakkerejse til Egypten med all inclusive

  Hvis du helst vil booke hele din rejse ved blot et klik, så bliver du glad – i dag har jeg nemlig fundet et tilbud på en pakkerejse til Sharm el-Sheikh. Her er både hotel, all inclusive og fly inkluderet. Du kommer til at bo på det anmelderroste 4* Sharm Reef Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence).

   

  På Sharm Reef Resort får du fine værelser, privat strand, to udendørs poolområder med børnepool og hyggelige områder med plads til både solbadning og hyggelæsning med en god bog i skyggen. Der er også et spaområde (mod gebyr), hvor du bl.a. kan booke diverse massage- og skønhedsbehandlinger. Værelserne har enten balkon eller terrasse, så du også kan nyde det gode vejr, selvom du befinder dig på værelset.

   

  Rejsen er som sagt med all inclusive, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen. Du får også snacks og drikkevarer – heriblandt sodavand, lokale alkoholiske drikkevarer og kaffe. Så du kan bare slappe helt af og lade pungen blive i kufferten. Selvom resortets poolområder er superlækre, kan du også tage en shuttlebus til to forskellige strande. Her har du mulighed for f.eks. at kaste dig ud i snorkling eller dykning.

   

  Med dette tilbud kan du rejse fra både Billund og København fra november til marts. I skrivende stund er rejserne billigst fra Billund, hvor jeg f.eks. har fundet en afgang fra lørdag den 23. november til lørdag den 30. november til kun 1.938 kr. pr. person. Fra København starter priserne fra ca. 2.738 kr. pr. person. (Dog kan du i stedet overveje at benytte et tilbud til Hurghada, hvor du kan finde et 4* resort med all incluisve og fly fra kun 2.197 kr. pr. person).

   

  Det er også muligt at tage ungerne med – så skal du blot vælge vælge “familieværelse”.

   

   

  Frapriser (pr. person)

  • November: 1.938 kr.
  • December: 1.948 kr.
  • Januar: 2.788 kr.
  • Februar: 2.998 kr.
  • Marts: 3.493 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 20 km fra lufthavnen til hotellet. Du kan booke transfer, når du booker din rejse – det koster 200 kr. pr. person tur/retur. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxi.

   

   

  Visum til Egypten

  Når du rejser til Egypten, har du visumpligt. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie, og du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til ca. 25 dollars (ca. 164 kr.). Du kan læse mere om reglerne for pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Sharm Reef Resort

   

  Oplevelser i Sharm el Sheikh

  Hvis du gerne vil inspireres til, hvad du kan komme ud at opleve, når du er i Sharm el Sheikh, kan du følge linket nedenfor. Der er nemlig alt fra ATV-eventyr til snorkeltur, så du har masser af muligheder!

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 1.938 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Yama says:

   Amisol har meget dårlige flytider – sent ud og tidligt hjem – nogle gange bliver 7 dage til reelt 5.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yama 🙂

    Rigtig god pointe – det er altid en god idé at holde øje med flytiderne 😉 I dette tilfælde ankommer man sent og flyver hjem tidlig eftermiddag. Rejser man på et budget (og derfor med lavprisselskaber), vil man ofte få lidt mere skæve flytider, and hvis man betaler for en dyrere rejse.

  2. Emil Anker says:

   Hej, billederne du har lagt op af stranden og havet. Er det fra stranden ved Sharm Reef?

   • Rejsespejder says:

    Hej Emil,

    hvis det er billedet nederst i artiklen du skriver om, så er svaret ja, det fra hotellet :).

  3. Aja says:

   Hej!
   Hvilket flyselskab flyver man med hvis man vælger rejsen fra d. 2.2.19?

  4. Nedad says:

   Hej!

   Resan till Egypten. Är den möjlig att kombinera med 3 barn.
   Vad skulle det kosta 22-29 april för 2 vuxna. Barnen är 7 år, 5 år och 3 år.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nedad 🙂

    TakeOffer skriver som udgangspunkt, at der kan bo op til 3 personer på et værelse, og at børn mellem 2 og 12 år koster det samme som voksne. Så det er som udgangspunkt ikke det mest familievenlige tilbud. Men I kan evt. dele jer op, eller prøve at tage kontakt til TakeOffer og høre, om det er muligt at få et familieværelse 🙂

   • Stine says:

    Opgradering til 2-værelses lejlighed kan tilkøbes efterfølgende hos Amosol til 400kr/person, hvor der er opredning i stuen på sovesofa til 2 personer og dobbeltseng i soveværelset.

  Se tilbud her