• 29 jan 2019

  All-inclusive i Sharm el Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 3* resort fra kun 1.599 kr. inkl. fly, bagage og all-inclusive

  Elsker du sol, varme og all-inclusive? Så har jeg fundet den perfekte pakkerejse til dig! En uge til solrige Sharm el Sheikh i Egypten, hvor du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst, da der er all-inclusive inkluderet. Du får altså en uge, der byder på ren afslapning med drinks, god mad og en masse hygge ved både pool og stranden. Og hvis vi lige skal vende tilbage til det med sol og varme, så er der fra februar allerede 23-25 grader – så hvis du trænger til at flygte fra vinterkulden herhjemme, så er Sharm el Sheikh et fantastisk bud på en solferie!

  All-inclusive i Egypten
  februar - juni
  fra1.599 kr.
  København og Billund
  Sharm el Sheikh
  1 uges ALL-INCLUSIVE i Sharm el Sheikh
  inkl. 3* hotel, fly og bagage
  fra1.599 kr.

  Pakkerejse til Egypten

  Hvis du helst vil booke hele din rejse ved blot et klik, så bliver du glad – i dag har jeg nemlig fundet et tilbud på en pakkerejse til Sharm el Sheikh. Her er både hotel, all-inclusive, fly og bagage inkluderet, så bliver det vist ikke nemmere! Du kommer til at bo på det anmelderroste 3* Sharm Reef Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Jeg plejer ikke at skrive om hoteller, som er under 4* i Egypten. Grunden er, at en 3* standard tit er lavt her. Men her er der lige en undtagelse. Dette sted får nemlig langt bedre anmeldelser end de fleste 4* eller 5* hoteller i området (også fra mange danske gæster) og så har den også fået TripAdvisors “Certificate of Excellence” – og med god grund! Her får du nemlig lækre værelser, både privat-strand og 2 udendørs poolområder med børnepool og hyggelige områder med plads til både at solbade og nyde en bog i skyggen. Der er også et spaområde (ekstra gebyr), hvor du blandt andet kan booke en velfortjent massage (ekstra gebyr). Værelserne har enten balkon eller terrasse, så du også kan nyde det gode vejr selvom du befinder dig på værelset.

   

  Rejsen er som sagt med all-inclusive, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Du får også snacks og drikkevarer her i blandt sodavand, lokale alkoholiske drikkevarer og kaffe. Så du kan bare slappe helt af og lade pungen blive i kufferten. Selvom hotellets poolområder er super lækre, så kan du også tage en gratis shuttlebus til 2 forskellige strande. Her har du mulighed for f.eks. at kaste dig ud i snorkling eller dykning.

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person):

  • Direkte fly fra København eller Billund til Sharm el Sheikh tur/retur med Fly Egypt
  • Et stk. håndbagage a 5 kg
  • Et stk. indchecket bagage á 20 kg
  • 7 overnatninger inkl. transporttid
  • Ophold i dobbeltværelse på Sharm Reef Hotel***+
  • All Inclusive under hele opholdet
  • Adgang til hotellets store poolområde og shuttlebus til hotellets egen koralstrand 900 m fra hotellet

   

  En uge på dette anmelderroste hotel koster fra 1.599 kr. inkl. direkte fly, bagage og all-inclusive pr. person ved en rejse for 2. Du kan rejse fra både Billund og København og der er afrejsedatoer fra februar til juni. Priserne fra Billund (marts – juni) ligger fra 2.599 – 3.099 kr., hvor der også er en afgang i sommerferien (29.06. – 06.07.) til kun 3.599 kr. Fra København finder du den billigste rejse i start februar (02.02. – 09.02.) til kun 1.599 kr. Ellers ligger priserne fra 2.399 – 3.099 kr., hvor du også finder afgangen i sommerferien til 3.599 kr. Tilbuddet slutter om 9 dage.

   

  Det er også muligt at tage ungerne med. Hvis dine børn er mellem 2-12 år, skal rejsen til dem bestilles og betales direkte ved Amisol (udbyderen af denne rejse). Hvis dit barn/dine børn er under 2 år kan rejsen til dem bookes direkte i købsprocessen. Prisen for et barn under 2 år er 850 kr. og for børn fra 2-12 år koster rejsen det samme som for en voksen. Værelserne kan dog kun rumme op til 3 personer.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 20 km fra lufthavnen til hotellet. Du kan booke transfer når du booker din rejse – det koster 200 kr. pr. person tur/retur. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa.

   

  Visum til Egypten

  Når du rejser til Egypten, så har du visumpligt. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie og du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til ca. 25 dollars (ca. 164 kr.).

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

  Sharm Reef Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All-inclusive i Sharm el Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 3* resort fra kun 1.599 kr. inkl. fly, bagage og all-inclusive

  1. Aja says:

   Hej!
   Hvilket flyselskab flyver man med hvis man vælger rejsen fra d. 2.2.19?

  2. Nedad says:

   Hej!

   Resan till Egypten. Är den möjlig att kombinera med 3 barn.
   Vad skulle det kosta 22-29 april för 2 vuxna. Barnen är 7 år, 5 år och 3 år.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nedad 🙂

    TakeOffer skriver som udgangspunkt, at der kan bo op til 3 personer på et værelse, og at børn mellem 2 og 12 år koster det samme som voksne. Så det er som udgangspunkt ikke det mest familievenlige tilbud. Men I kan evt. dele jer op, eller prøve at tage kontakt til TakeOffer og høre, om det er muligt at få et familieværelse 🙂

   • Stine says:

    Opgradering til 2-værelses lejlighed kan tilkøbes efterfølgende hos Amosol til 400kr/person, hvor der er opredning i stuen på sovesofa til 2 personer og dobbeltseng i soveværelset.

  Se tilbud her