• 06 mar 2020

  ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 2.200 kr. inkl. fly og all inclusive

  Elsker du sol, varme og all inclusive (og gerne til billige penge)? Så er Egypten nok det sted, hvor du får allermest smæk for skillingen. F.eks. en hel uge med all inclusive i solrige Sharm el-Sheikh ved Det Røde Hav, hvor du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Du skal blot bruge dagene på ren og skær afslapning med kulørte drinks, masser af mad og hygge ved både poolområdet og stranden. Og hvis vi lige skal vende tilbage til det med sol og varme, så kan du i marts ofte nyde ca. 23-25 grader. Så hvis du trænger til at flygte fra vinterkulden herhjemme, så er Sharm el-Sheikh et fantastisk bud på en budgetvenlig solferie med all inclusive.

  All inclusive i Egypten
  marts - oktober
  fra2.200 kr.
  København og Billund
  Sharm el-Sheikh
  1 uges ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh
  inkl. 4* resort og fly
  fra2.200 kr.

  Pakkerejse til Egypten med all inclusive

  Hvis du helst vil booke hele din rejse med mindst muligt bøvl, så har jeg her fundet et tilbud på en pakkerejse til Sharm el-Sheikh. Jeg har før skrevet om netop dette hotel, men du får bare rigtig meget for pengene sammenlignet med andre Egypten-rejser. Tilbuddet indeholder både hotel, all inclusive og fly, og du kommer nærmere bestemt til at bo på det anmelderroste 4* Sharm Reef Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  På Sharm Reef Resort får du fine værelser, privat strand ved Det Røde Hav, to udendørs poolområder med børnepool og hyggelige områder med plads til både solbadning og hyggelæsning. Der er også et spaområde (mod gebyr), hvor du bl.a. kan booke diverse massage- og skønhedsbehandlinger. Værelserne har enten balkon eller terrasse, så du også kan nyde det gode vejr, selvom du befinder dig på værelset.

   

  Rejsen er som sagt med all inclusive, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen. Du får også snacks og drikkevarer – heriblandt sodavand, lokale alkoholiske drikkevarer og kaffe. Så du kan bare slappe helt af og lade pungen blive i kufferten. Selvom resortets poolområder er superlækre, kan du også tage en shuttlebus til to forskellige strande. Her har du mulighed for f.eks. at kaste dig ud i snorkling eller dykning.

   

  Med dette tilbud kan du rejse fra både København og Billund fra marts til oktober. Jeg har f.eks. fundet en rejse fra København, hvor du fra søndag den 29. marts til søndag den 5. april kan komme afsted for kun 2.200 kr. pr. person.

   

  Frapriser (pr. person)

  København

  • Marts: 2.200 kr.
  • April: 5.790 kr. (i påsken)
  • Juni: 4.648 kr.
  • Juli: 4.848 kr.
  • August: 3.298 kr.
  • September: 3.390 kr.
  • Oktober: 5.693 kr.

   

  Billund

  • Marts: 2.938 kr.
  • April: 2.638 kr.
  • Maj: 2.588 kr.
  • Juni: 3.148 kr.
  • Juli: 4.848 kr.
  • August: 3.298 kr.
  • September: 3.390 kr.
  • Oktober: 5.693 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 20 km fra lufthavnen til hotellet. Du kan tilkøbe en transfer, når du booker din rejse – men det koster 200 kr. pr. person tur/retur. Det kan du med andre ord booke billigere selv. F.eks. på getyourguide.dk, hvor du kan booke en privat lufthavnstransfer til kun 64 kr. pr. person pr. vej. Alternativt kan du også bare tage en taxi direkte fra lufthavnen.

   

   

  Visum til Egypten

  Sharm el-Sheikh er visumfrit for turistrejser op til 15 dage. Du kan læse mere om reglerne for pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Sharm Reef Resort

   

  Oplevelser i Sharm el Sheikh

  Hvis du gerne vil inspireres til, hvad du kan komme ud at opleve, når du er i Sharm el-Sheikh, kan du følge linket nedenfor. Der er nemlig alt fra ATV-eventyr til snorkelture, så du har masser af muligheder!

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til ALL INCLUSIVE i Sharm el-Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 2.200 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Stine says:

   Jeg har netop betilt denne rejse på søndag den 15/3, og kigger dermed på lufthavnstransport-linket du har indsat.
   Da man lander kl.00.15, så bliver jeg i tvivl omkring både hvilken dag der skal bestilles, samt om tidspunktet overhoved er tilgængeligt når der på bestillingssiden står åbningstider 01:00 – 23:55..
   Kan du hjælpe hvad jeg skal gøre her og hvis jeg bestiller, hvor man da skal henvende sig?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Stine 🙂

    Hvor dejligt med en tur ned til varmen 😀

    Hvis du først ankommer den 16. kl. 00.15, så er det den dag, du skal bestille til. Du kan selvfølgelig også overveje bare at tage en af de taxier, der holder ved lufthavnen, når du lander. Så skal du blot være opmærksom på at aftale en pris med chaufføren, før I kører afsted 🙂

  2. Alex says:

   Hey du

   Kan du give en pejling på om denne rejse er slemt påvirket af corona virus virakken, eller måske henvise til gode hjemmesider med information om emnet?

  3. Emil Anker says:

   Hej, billederne du har lagt op af stranden og havet. Er det fra stranden ved Sharm Reef?

   • Rejsespejder says:

    Hej Emil,

    hvis det er billedet nederst i artiklen du skriver om, så er svaret ja, det fra hotellet :).

  4. Stine says:

   Opgradering til 2-værelses lejlighed kan tilkøbes efterfølgende hos Amosol til 400kr/person, hvor der er opredning i stuen på sovesofa til 2 personer og dobbeltseng i soveværelset.

  Se tilbud her