• 25 sep 2019

  ALL INCLUSIVE i Sharm el Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 2.748 kr. inkl. fly og all inclusive

  Elsker du sol, varme og all-inclusive? Så har jeg fundet den perfekte pakkerejse til dig! En uge til solrige Sharm el Sheikh i Egypten, hvor du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst, da der er all-inclusive inkluderet. Du får altså en uge, der byder på ren afslapning med drinks, god mad og en masse hygge ved både pool og stranden. Og hvis vi lige skal vende tilbage til det med sol og varme, så kan du i oktober være ret sikker på 25-30 grader! Og fra december til marts kan du se frem til 22-25 grader – så hvis du trænger til at flygte fra vinterkulden herhjemme, så er Sharm el Sheikh et fantastisk bud på en solferie!

  All-inclusive i Egypten
  oktober - april
  fra2.748 kr.
  København og Billund
  Sharm el Sheikh
  1 uges ALL-INCLUSIVE i Sharm el Sheikh
  inkl. 4* hotel og fly

  Pakkerejse til Egypten

  Hvis du helst vil booke hele din rejse ved blot et klik, så bliver du glad – i dag har jeg nemlig fundet et tilbud på en pakkerejse til Sharm el Sheikh. Her er både hotel, all-inclusive og fly inkluderet, så bliver det vist ikke nemmere! Du kommer til at bo på det anmelderroste 4* Sharm Reef Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence).

   

  På dette hotel får du lækre værelser, både privat strand og 2 udendørs poolområder med børnepool og hyggelige områder med plads til både at solbade og nyde en bog i skyggen. Der er også et spaområde (ekstra gebyr), hvor du blandt andet kan booke en velfortjent massage (ekstra gebyr). Værelserne har enten balkon eller terrasse, så du også kan nyde det gode vejr, selvom du befinder dig på værelset.

   

  Rejsen er som sagt med all-inclusive, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Du får også snacks og drikkevarer her i blandt sodavand, lokale alkoholiske drikkevarer og kaffe. Så du kan bare slappe helt af og lade pungen blive i kufferten. Selvom hotellets poolområder er super lækre, så kan du også tage en shuttlebus til 2 forskellige strande. Her har du mulighed for f.eks. at kaste dig ud i snorkling eller dykning.

   

  Med dette tilbud kan du rejse fra både Billund og København i oktober og igen fra december – april. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund fra lørdag den 19. oktober til lørdag den 26. oktober til kun 2.748 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og tilbuddet inkluderer 4* resort, all inclusive og direkte fly. Det er altså en fornuftig pris!

   

  Det er også muligt at tage ungerne med. Hvis dine børn er mellem 2-12 år, skal rejsen til dem bestilles og betales direkte ved Amisol (udbyderen af denne rejse). Hvis dit barn/dine børn er under 2 år kan rejsen til dem bookes direkte i købsprocessen. Prisen for et barn under 2 år er 850 kr. og for børn fra 2-12 år koster rejsen det samme som for en voksen. Værelserne kan dog kun rumme op til 3 personer.

   

   

  Prisniveau

  • Oktober fra 2.748 kr.
  • November fra 4.148 kr.
  • December fra 3.248 kr.
  • Januar fra 3.393 kr.
  • Februar fra 4.193 kr.
  • Marts fra 4.193 kr.
  • April fra 4.193 kr.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 20 km fra lufthavnen til hotellet. Du kan booke transfer, når du booker din rejse – det koster 200 kr. pr. person tur/retur. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa.

   

   

  Visum til Egypten

  Når du rejser til Egypten, har du visumpligt. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie, og du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til ca. 25 dollars (ca. 164 kr.). Du kan læse mere om reglerne for pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Sharm Reef Resort

   

  Oplevelser i Sharm el Sheikh

  Hvis du gerne vil inspireres til, hvad du kan komme ud at opleve, når du er i Sharm el Sheikh, kan du følge linket nedenfor. Der er nemlig alt fra ATV-eventyr til snorkeltur, så du har masser af muligheder!

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til ALL INCLUSIVE i Sharm el Sheikh: 1 uges solferie på et lækkert 4* resort fra kun 2.748 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Emil Anker says:

   Hej, billederne du har lagt op af stranden og havet. Er det fra stranden ved Sharm Reef?

   • Rejsespejder says:

    Hej Emil,

    hvis det er billedet nederst i artiklen du skriver om, så er svaret ja, det fra hotellet :).

  2. Aja says:

   Hej!
   Hvilket flyselskab flyver man med hvis man vælger rejsen fra d. 2.2.19?

  3. Nedad says:

   Hej!

   Resan till Egypten. Är den möjlig att kombinera med 3 barn.
   Vad skulle det kosta 22-29 april för 2 vuxna. Barnen är 7 år, 5 år och 3 år.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nedad 🙂

    TakeOffer skriver som udgangspunkt, at der kan bo op til 3 personer på et værelse, og at børn mellem 2 og 12 år koster det samme som voksne. Så det er som udgangspunkt ikke det mest familievenlige tilbud. Men I kan evt. dele jer op, eller prøve at tage kontakt til TakeOffer og høre, om det er muligt at få et familieværelse 🙂

   • Stine says:

    Opgradering til 2-værelses lejlighed kan tilkøbes efterfølgende hos Amosol til 400kr/person, hvor der er opredning i stuen på sovesofa til 2 personer og dobbeltseng i soveværelset.

  Se tilbud her