12 apr 2016

Paris: 3 dage på et romantisk 4* hotel midt i byen til kun 1.241 kr. inkl. fly, morgenmad og cocktails

rsz_eiffel-tower-951517_1280

Den franske hovedstad Paris, er en af de smukkeste og mest romantiske byer i verden. Her finder du udsøgt gastronomi, verdenskendt kunst og historisk arkitektur. I ægte fransk stil kombinerer Paris det klassiske med det moderne. Klassiske seværdigheder omfatter den ældgamle katedral Notre Dame, Triumfbuen, Eiffeltårnet og moderne bygninger i f.eks. La Défense-distriktet.

Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud til den håbløse romantikers favoritdestination.

 

Hotel

Travelbird.dk kan du lige nu finde et super tilbud på det lækre 4* Hotel Joséphine (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 379 kr. pr. nat pr. person, ved en rejse for to. Tilbuddet inkluderer i øvrigt morgenmad og en lækker cocktail at starte aftenen ud på.

Det farverige og romantiske hotel er opført i moderne cabaret-stil og med en stemning der virkelig udstråler "Paris"! Det er beliggende centralt i det smukke område Montmartre og ligger kun et stenkast fra Moulin Rouge. Tidligere gæster roser stedet for rigtig mange ting, især den hyggelige stemning, den gode beliggenhed og morgenmaden. Der findes i øvrigt en metro lige i nærheden, så sightseeing i byen bliver til en leg.

Læs mere om hotellet og tilbuddet her

rsz_travelbirdparis

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, at der hos Travelbird bliver pålagt et bookinggebyr på 150 kr. pr. booking.

 

De billigste datoer findes i sidste halvdel af juli og hele august, men tilbuddet kan også bookes i resten af april, næsten hele maj og en uge i juni.

 

Fly

Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly fra København og Hamborg til Paris det meste af året. Jeg har fundet et rigtig godt tilbud som kan kombineres med en af de billige datoer, i dette tilfælde d. 12 – 14. august til 502 kr. fra København. Du flyver med Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage) og lander i Orly, som ligger cirka en halv time fra hotellet.

flyparis

SE FLY-TILBUD HER

 

Rejser du fra Jylland og Fyn, vil jeg anbefale at flyve fra Hamborg hvor der er ligeså billige billetter at finde, dog mest i hverdagene. Fx. fra d. 8 – 10 august til kun 430 kr. Bemærk dog at du her lander og letter i to forskellige lufthavne. Men det gør ikke så meget, da hotellet ligger i samme afstand fra begge lufthavne.

hambparis

SE FLY-TILBUD HER

 

Som nævnt ovenfor, så findes der altså billige afgange det meste af året, så du kan tage et kig i Skyscanners lavpriskalender, og finde de datoer som passer dig.

Lavpriskalender København

Lavpriskalender Hamborg

 

Hotel inkl. morgenmad og cocktail

739 kr.

Fly

502 kr.

TOTAL pr. person

1.241 kr.

 

Fra: København og Hamborg

Rejsedatoer: April – August

Rejselængde: 3 dage (eller mere)

Flyselskab: Norwegian, Easyjet og Eurowings

Til: Paris, Frankrig

Hotel: 4* Hotel Joséphine

Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

 

Transport til/fra hotellet

Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, som kører til inde til byen til ca. 8 Euro, dog tager det meget længere tid.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *