• 30 aug 2017

  På eventyr til Island: billige fly tur/retur til Reykjavik til kun 605 kr.

  I dag går turen til Island – en nabo mod nord, så man absolut ikke skal tage for givet! Island har lidt af det hele og byder blandt andet på landskaber og natur, der vil tage pusten fra de fleste, en rig kulturhistorie med fede museer og skønne madoplevelser på hyggelige og hippe cafeer og restauranter. Et besøg til ”Den Blå Lagune” (som er på National Geographics liste over ”25 Wonders of the World”) kan helt sikkert også anbefales. Du kan leje en bil og køre på opdagelse til lidt mere ukendte områder og opleve det smukkeste nordlys, ride på islandske heste, tage på tur på hundeslæde eller måske leje en snescooter. Du må helt klart ikke snyde dig selv for en tur til pragtfulde Island.

  Oplev smukke Island
  september - december
  fra 605 kr.
  København (og Billund)
  Reykjavik
  Billige fly til Island

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Island fra København med WOW Air. De billige billetter finder du fra september frem til december med priser fra 605 – 727 kr. Jeg har f.eks. fundet billetter en forlænget weekend d. 15.09. – 19.09. til kun 605 kr. Vær opmærksom på flytidspunkterne, da der ved nogle afgange kan være et ret sent ankomsttidspunkt og et tidligt afrejsetidspunkt – men med dette eksempel har du alligevel 3 hele dage! Hvis du gerne vil have bedre flytider, kan du kigge lidt længere ned på bookingsiden, hvor der tit er fly med bedre flytider til omkring et par 100 kr. mere. Ved de fleste datoerne i “eksempler på billige rejsedatoer” har jeg taget udgangspunkt i en forlænget weekend, men du kan sagtens forkorte eller forlænge dit ophold. Fra Billund kan du rejse direkte med Icelandair i september – oktober fra kun 1.350 kr.

  Hos WOWAir er der en mindre håndbagagetaske (42x32x25) inkluderet i prisen. Hvis du vil have ekstra håndbagage med koster det 133 kr. pr. vej eller indtjekket bagage (20 kg.) til 269 kr. pr. vej. Men hvis du har planer om at købe den ene islandske sweater efter den anden og derfor vil have en stor kuffert med, så anbefaler jeg at sammenligne priser med IcelandAir, der tit har fly til omkring 1.200 kr. og der er 23 kg bagage inkluderet i prisen.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.09. – 12.09.
  • 22.09. – 25.09.
  • 10.10. – 14.10.
  • 20.10. – 24.10.
  • 02.11. – 06.11.
  • 11.11. – 14.11.
  • 01.12. – 05.12.
  • 09.12. – 12.12.
  • og mange flere

   

  Hoteller

  Der findes mange forskellige hoteller i Reykjavik (og i Island) – du kan danne dig et overblik på tripadvisor.dk.

  Hoteller i Island

  Lejebil

  Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr. Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi rentalcars.com. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Vil du ikke leje en bil, kan du på Re.is booke transport ind til Reykjavik. Turen koster 2.500 Islandske kroner (ca. 140 kr.) og du kan booke den her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel