• 28 jan 2020

  Campervan-eventyr i Island: 4 nætter med campervan fra kun 2.026 kr. inkl. fly

  Er du til vilde naturoplevelser, vind i håret og frihed? Så er den her rejse lige noget for dig! Du skal nemlig til smukke Island, hvor du finder helt ufattelige landskaber. Oppe i det nordlige Atlanterhav venter der dig vandfald, vulkaner, gletsjere, nordlys, varme kilder og meget mere. Og du kan få hele oplevelsen lige ude i baghaven med en campervan! En campervan giver dig friheden til selv at bestemme dit helt eget islandseventyr. Du bestemmer nemlig selv, hvad du vil se, og hvor du kører hen. Og så behøver du slet ikke at tænke på hotelreservationer. Du har det hele med dig – lyder det ikke bare fantastisk?

  Roadtrip i Island
  april - september
  fra2.026 kr.
  København
  Reykjavik
  Billige fly til Island
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.286 kr.
  Fra København
  Campervan i Island
  740 kr.
  198 euro svarer til 1.480 kr. - hvilket er 740 kr. pr. person ved en rejse for to
  Fly
  1.286 kr.
  Campervan
  740 kr.
  Total (pr.person)
  2.026 kr.

  Billige fly til Island

  Der er en del billige flybilletter fra København til Island lige i tiden. Du kan i skrivende stund finde billetterne til omkring 1.300 – 1.500 kr. frem til september. Og billige flybilletter til en så unik rejsedestination som Island, skal i den grad udnyttes! Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i billetter fra København fra lørdag den 25. april til onsdag den 29. april. På disse datoer koster tur/retur-billetter kun 1.286 kr. Du flyver med Icelandair, hvor du får 10 kg gratis håndbagage med i billetten.

   

  Der findes også billige fly fra Billund i samme periode. Disse billetter koster mellem ca. 1.400 og 1.700 kr., hvilket stadig er en rigtig fin pris.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er som sagt fra København den 25.04. til den 29.04., men du er selvfølgelig velkommen til selv at lege med datoerne, så turen passer til dig.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (afgange alle ugens dage)

  • 25.04. – 29.04.
  • 02.05. – 06.05.
  • 09.05. – 13.05.
  • 18.05. – 22.05.
  • 23.05. – 27.05.
  • 18.08. – 22.08.
  • 23.08. – 27.08.
  • 08.09. – 12.09.
  • Og mange flere

   

  Fra Billund

  (afgange alle ugens dage)

  • 15.05. – 19.05.
  • 18.05. – 23.05.
  • 01.06. – 05.06.
  • 05.06. – 09.06.
  • 08.06. – 12.06.
  • 15.06. – 19.06.
  • 17.08. – 21.08.
  • 24.08. – 28.08.
  • 07.09. – 11.09.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Campervan i Island

  Der findes et hav af udlejningsmuligheder for campervans. Den billigste side, jeg har kunnet finde, er KukuCampers. Bilerne er meget simple, men er alle inklusive service, potter, pande og et lille gasblus, så du har mulighed for selv at tilberede måltider. Hvis du er til lidt mere ”luksus”, findes der også biler med køleskab, rindende vand og den slags. De koster selvfølgelig også lidt mere. Da Island generelt er et af de lidt køligere lande, kan du evt. også overveje at finde en campervan med et varmesystem.

   

  Når du klikker ind på Campervan-tilbuddet, skal du selv indtaste dato, sted og tidspunkt for afhentning og aflevering af bilen. Ved bestilling er der et stort udvalg af ekstraudstyr, du kan vælge til: GPS, soveposer, campingbord, stole, autostol osv. – og har du brug for en akustisk guitar på turen, kan du rent faktisk også tilkøbe sådan en!

   

  Til turen i dette eksempel har jeg fundet en van til 2 personer fra lørdag den 25. april til onsdag den 29. april. Totalprisen er 198 euro, hvilket svarer til 1.480 kr. Ved en rejse for 2 personer, bliver prisen derfor kun 740 kr. pr. person. Priserne på de forskellige campervans varierer naturligvis efter størrelse og sæson.

   

   

  Gode tips til dit eventyr i Island

  Det er ikke længere tilladt at campere i sin bil hvor som helst på Island. Heldigvis ligger der mange campingpladser langs de store veje, og nogle hoteller og parkeringspladser tillader også campering. Så bare rolig! Du skal nok finde et sted at sove.

   

  Det er altid en god ide lige at orientere sig om vejrforhold og tankstationer på ruten. Det er også en god ide at læse lidt op på færdselsreglerne, så du er klar til at indtage de islandske veje.

   

  Du kan læse mere om Island her, hvis du vil planlægge lidt på forhånd.

   

   

  Oplevelser i Island

  Blue Lagoon – En tur forbi Blue Lagoon er for de fleste et must, når man besøger Island. Og det er med god grund. Blue Lagoon er et geotermisk spa, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Der findes et udvalg af forskellige billetter. En standardbillet (comfort), som indeholder entré, brug af håndklæde, en silica mud mask og én drink, koster mellem 6.990 ISK – 11.990 ISK (ca. 387 – 650 DKK). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

   

   

  Vatnajökull – På Island kan du komme på gletsjervandring på Europas største gletsjer. Det er en spændende og unik oplevelse at vandre rundt med pigsko på den enorme ismasse. Her er det også muligt at komme ind og se de flotteste blå isgrotter.

   

  Golden Circle – Den gyldne cirkel er en bestemt turistrute, man kan køre på Island. Her finder du bl.a. sprudlende gejsere, det store Gulfoss-vandfald og Thingvellir Nationalpark, hvor du kan gå – eller dykke, hvis du tør – mellem to kontinentalplader.

   

  Blue Lagoon, Vatnajökull og Golden Circle er blot få af rigtig mange oplevelser, du kan komme på. Herudover kan du også tage på hvalsafari, se lavaområder, besøge vulkaner, udforske Reykjavík og meget mere. Hvis du gerne vil have overblikket over alle dine muligheder, kan du kigge forbi getyourguide.dk herunder.

  Oplevelser i Island

   

  Billeder fra Island

   

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Weddings & Elopements (@raeconnell) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af kukucampers (@kukucampers) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Campervan-eventyr i Island: 4 nætter med campervan fra kun 2.026 kr. inkl. fly

  1. Island says:

   Ja Da

  2. Jasmine says:

   Hej! Vet du hur det är med regler för att sova i bilen på Island? Kan man göra det överallt eller bara på specifika platser?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jasmine,
    det var muligt indtil 2012. Men da folk begyndt at udlægge naturen er det nu kun tilladt på campingpladser. Der findes også nogle hoteller og et par parkeringspladser, hvor det er tilladt. Men der findes masser af campingpladser i Island, så ingen problem :).

  3. Rasmus says:

   Endnu et godt fund!
   Er leje af vil dyre, når man er ‘ung’ lejer (under 25 år?) – kunne jeg ikke lige finde..

   • Rejsespejder says:

    Hej Rasmus,
    mange tak 🙂 . Så vidt jeg kan læse mig frem skal man være mindst 20 år.
    De skriver selv “All you need is a valid credit card and a valid driver’s license. You must be 20 years or older to rent a car at Kúkú Campers. However, if you are really funny we might make an exception.” og det koster ikke noget at have en ekstra fører.
    Så det lyder som om de er super afslappet hvad der angår lejebetingelser 🙂 . Men skriv evt. en mail til dem for at være hel sikker 🙂 .

  4. Margit Jensen says:

   Fra Keflavik lufthavn til Reykjavik er der altså næsten 50 km, så informationerne i tilbuddet er ikke korrekte. Der findes en lufthavn i Reykjavik, så det er nok her, fejlen ligger.

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Margit,

    Tak for din besked 🙂

    Keflavik lufthavn er faktisk Reykjaviks lufthavn, den ligger bare lidt udenfor Reykjavik – ligesom at Aarhus lufthavn ligger i Tirstrup og Aalborg lufthavn ligger i Nørresundby. Derfor skulle informationen i tilbuddet være korrekte.

    Sig endelig til, hvis du har spørgsmål 🙂

  5. Marlene Louise Rasmussen says:

   …..der skulle stå campervan og ikke vand

  6. Marlene Louise Rasmussen says:

   Hej
   Har du nogen ca idé om hvad prisen løber op i med bil/vand til 5 personer

   • Rejsespejder says:

    Hej Mariene,
    de (Kukucampers) har forskellige størrelser vans. F.eks. deres “C” version til 5 personer (og 5 sovepladser) fra 145 Euro pr. dag (dvs. 1.082 kr.). Ellers kunne man overveje at leje 2 vans :).

  se fly se hotel