• 05 aug 2020

  Forlænget weekend i fortryllende Island: 3 nætter i Reykjavik på et lækkert 4* hotel fra kun 1.974 kr. inkl. morgenmad og fly

  Hvad siger du til en rejse til en bjergrig, gletsjerfyldt vulkanø langt ude i Atlanterhavet? Øen, jeg snakker om, er selvfølgelig smukke Island! Selvom Island ligger tæt ved den nordlige polarcirkel, sørger den varme Golfstrøm for, at landet faktisk har et nogenlunde mildt, tempereret klima. Så det er altså ikke en polarekspedition, du skal på! Frygter du alligevel, at det bliver for koldt, kan du jo altid hoppe i det 37 grader varme vand i den fantastiske Blue Lagoon (mere om den senere). Island er desuden det perfekte sted, hvis du vil opleve et af jordens allermest fascinerende naturfænomener – nordlys. Og her får du et lækkert tilbud på en skøn forlænget weekend til charmerende Reykjavik!

  Rejse til smukke Island
  Oktober-december
  fra1.974 kr.
  København og Billund
  Reykjavik
  Billige fly til Island
  inkl. 10 kg håndbagage
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Reykjavik
  F.eks. det 4* Grand Hotel Reykjavik
  929 kr.
  OBS du skal klikke dig ind på Agoda.com, for at værelset til den billigste pris
  Hotel
  929 kr.
  Fly
  1.045 kr.
  Total (pr.person)
  1.974 kr.

  Billige fly til Island

  Normalt kan flybilletter være ret dyre til Island, men jeg har i dag været så heldig at finde nogle billige flybilletter fra Billund og København. Det smarte ved at flyve fra København er, at her flyver du direkte med Icelandair, og billetprisen ligger på omkring de 1.000-1.400 kr. Fra Billund flyver du med SAS, hvor du har en enkelt mellemlanding i København, og herfra koster billetterne omkring de 1.600-1.800 kr.

  Jeg har i mit eksempel fundet en weekendafgang hos Icelandair fra København d. 2. oktober til d. 5. oktober til kun 1.045 kr. Hos både Icelandair og SAS må du fri medbringe håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er fra den 02.10. 05.10. – herunder har du nogle andre billige flyafgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  København

  • 02.10.-05.10.
  • 06.10.-09.10.
  • 19.10.-22.10.
  • 26.10.-29.10.
  • 30.10.-02.11.
  • 09.11.-12.11.
  • 16.11.-19.11.
  • 25.11.-28.11.
  • 02.12.-05.12.
  • 07.12.-10.12.
  • 14.12.-17.12.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 03.10.-06.10.
  • 10.10.-13.10.
  • 17.10.-20.10.
  • 24.10.-27.10.
  • 07.11.-10.11.
  • 09.11.-12.11.
  • 14.11.-17.11.
  • 24.11.-27.11.
  • 01.12.-04.12.
  • 08.12.-11.12.
  • 15.12.-18.12.
  • Og flere.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Island

  Det kan være svært at finde nogle billige hoteller i Reykjavik, dog har jeg været heldig at finde et i dag, og så et lækkert et af slagsen! Jeg har fundet det fabelagtige 4* Grand Hotel Reykjavik (4 ud af 5 på Tripadvisor, Travellers Choice)

   

  Det flotte hotel ligger kun 2 km udenfor centrum, så du kommer til at bo centralt i Reykjavik – og så i tip top luksus. Hotellet byder på nogle store og rummelige værelser, hvor du har fladskærmstv, te- og kaffefaciliteter, minikøleskab og gratis wi-fi. Oveni hatten, så har størstedelen af værelserne udsigt til havet, fjeldene eller byen. Udover dette så har hotellet et spa, som tilbyder en lang række behandlinger, så du kan blive forkælet under dit ophold. Der er også et fitnesscenter til rådighed, hvis du trænger til at koble lidt af. Hotellets restaurant Grand Brasserie Restaurant byder på lækre islandske og nordiske retter.

   

  Den gode beliggenhed og den luksus du bliver taget imod med er netop derfor, at jeg vil anbefale dette hotel, men du kan selvfølgelig finde mange andre hoteller i byen, som også byder på nogle fine faciliteter.

   

  Mit eksempel er fra fredag d. 2. oktober til mandag d. 5. oktober, hvor du kan få et dobbelværelse til 1.855 kr., altså 929 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Reykjavik, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Covid-19 info

  For at rejse til Island skal man registrer sig inden afrejse på denne hjemmeside. Dog skal du ikke længere vælge mellem 14 dages karantæne eller en Covid-19 test, når rejser til Island, hvis du har opholdt dig i et risikofrit land (F.eks. Danmark) i de seneste 14 dage.

   

  Mundbind-tilbud

  På Island skal der bæres mundbind i det offentlige rum (f.eks. i butikker, lufthavne, osv.) og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 279 kr.!

  Se tilbud her

   

   

   

  Grand Hotel Reykjavik

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet tilbyder lufthavnstransfer tur/retur mod et tillægsgebyr, ellers kan du tage bus 55 i lufhavnen, og så skifte i Umferðarmiðstöðin til en bus 5, 14 eller 15. Dette koster omkring de 70-100 kr.

   

  Lejebil

  Du bør dog i den grad også overveje at leje en bil! Og til en forlænget weekendtur som i dette eksempel kan du leje en bil fra kun 278 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  278 kr.

   

  The Blue Lagoon

  Lidt syd for Reykjavik ligger en af Islands superseværdigheder – The Blue Lagoon! The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool. Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som efter sigende skulle være godt mod psoriasis.

   

  The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. Den billigste billet (comfort), som indeholder entré, brug af håndklæde, en silica Mud Mask og 1 drink, koster fra 50 euro (ca. 374 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

   

  Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

   

   

   

  Vil du gerne inspireres til flere Island-oplevelser, kan du kigge forbi getyourguide.dk herunder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend i fortryllende Island: 3 nætter i Reykjavik på et lækkert 4* hotel fra kun 1.974 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Rikke says:

   Hejsa
   Jeg vil helt vild gerne på denne tur.. 2 pers.
   Men på hvilke datoer finder jeg den billige pris, med fly, hotel, mad?

   Mange tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke 🙂

    Tak for din kommentar.

    Denne artikel er tre måneder gammel, så du kan desværre ikke bruge de konkrete tilbudspriser til så meget. Lige nu er situationen med corona desuden således, at Udenrigsministeriet fraråder rejser til stort set hele verden – også Island. Og hvordan situationen udvikler sig, er svært at sige.

    Nu nævner du intet om, hvornår du gerne vil rejse. Men du kan være helt sikker på, at når verden igen begynder at åbne op, og de mange rejserestriktioner fjernes, så kommer jeg igen til at skrive om gode tilbud til Island 😉 Derfor kan du evt. overveje at downloade Rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Vivi says:

   Har netop været på denne skønne tur, takke være Rejsespejderen, fra tidligere opslag.

   Det var en fantastisk oplevelse.
   Tak til Rejsespejderen

  se fly se hotel