Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.676 kr.
Banner-8-1080x1080
Weekendophold

Forlænget weekend i Island

3 nætter på 3* hotel i Reykjavik

Weekendophold |

Forlænget weekend i Island

Hvad siger du til en rejse til en bjergrig, gletsjerfyldt vulkanø langt ude i Atlanterhavet? Øen, jeg snakker om, er selvfølgelig smukke Island! 🌋 Selvom Island ligger tæt ved den nordlige polarcirkel, sørger den varme Golfstrøm for, at landet faktisk har et nogenlunde mildt, tempereret klima. Så det er altså ikke en polarekspedition, du skal på! Frygter du alligevel, at det bliver for koldt, kan du jo altid hoppe i det varme vand i en af Islands mange varme kilder. Her får du under alle omstændigheder et lækkert tilbud på en forlænget weekend til Island! ❄️

Rejse til smukke Island

juni – oktober

fra

2.676 kr.

✈️ Fra København og Billund

📍 Centralt hotel i Reykjavik

🏞️ Oplev storslået natur

Fly til Island

1.127 kr.

Hotel i Reykjavik

1.548 kr.

Hotel

1.548 kr.

Fly

1.128 kr.

Total (pr. person):

2.676 kr.

Rejse til Island – hotel

🏨 Island er jo ikke just en “budgetdestination”, og særligt hoteller er normalt temmelig dyre.

Men fortvivl ej! Denne gang har jeg fundet et tilbud på et ganske fint, trestjernet hotel til en fornuftig pris.

Det drejer sig helt konkret om 22 Hill Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor), der ligger forholdsvist centralt i byen – faktisk kun små to km fra det absolutte centrum af Reykjavik.

Hotellet ligger ikke langt fra Laugardalur-området (ca. 1,8 km). Her finder du bl.a. Islands største udendørs termiske kilde (laugardalslaug), botanisk have og Reykjavík Park and Zoo. Samtidig har du kun ca. 7 minutters gang ind til handelsgaden Laugavegur i centrum – så en ganske fin beliggenhed.

Værelserne er indrettet minimalistisk med lyse farver og i skandinavisk stil. Der er, hvad man skal bruge i form af fladskærms-tv, gratis wi-fi og andre gængse hotelfaciliteter, men så får du heller ikke mere for den 25-øre 🤪

Prisen er som sagt heldigvis rigtig fin. Fra lørdag den 24. august til tirsdag den 27. august koster et topersoners standardværelse i alt 3.104 kr. Det svarer til kun 1.548 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Reykjavik, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend i Island, Reykjavik

Forlænget weekend i Island, Reykjavik

Forlænget weekend i Island, Reykjavik

Rejse til Island – fly

Du skal naturligvis også have fat i flybilletter til det fortryllende Island!

✈️ Fra Danmark kan du flyve direkte til Reykjavik fra København – og fra maj til oktober kan man også flyve direkte fra Billund.

Fra København har du under alle omstændigheder klart flest afgange at vælge imellem. Hovedstadslufthavnen tilbyder direkte flyvninger til Island på alle ugens dage året rundt, da flere forskellige selskaber (bl.a. Icelandair, SAS og PLAY) opererer direkte ruter til Keflavik Lufthavn.

Ofte tilbyder PLAY de billigste returbilletter til priser mellem ca. 1.100 og 1.400 kr., mens SAS og Icelandair tit er noget dyrere.

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra lørdag den 24. august til tirsdag den 27. august. Her koster flybilletterne kun 1.127 kr. p.p.

Fra Billund er det klart billigst at flyve med PLAY (Icelandair er dog også en mulighed).

PLAY har to ugentlige afgange fra maj til oktober. Uden for højsæsonen kan du ofte finde direkte returbilletter til priser mellem ca. 1.100 og 1.500 kr.

👜 Ift. bagage skal du dog være opmærksom på, at PLAY’s billetter “kun” indeholder en lille håndbagagetaske. Der er dog mulighed for at tilkøbe håndbagage eller indtjekket bagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

Alle ugens dage

 • 23.08. – 26.08.
 • 24.08. – 27.08.
 • 14.09. – 17.09.
 • 19.09. – 22.09.
 • 27.09. – 30.09.
 • 04.10. – 07.10.
 • 19.10. – 22.10.
 • Og flere

Billund
Torsdage og søndage fra maj til oktober

 • 22.08. – 25.08.
 • 29.08. – 01.09.
 • 12.09. – 15.09.
 • 19.09. – 22.09.
 • 03.10. – 06.10.
 • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

🚌 Fra Keflavik Lufthavn kan du booke bustransport til og fra Reykjavik. Det er nemt, ligetil og billigt (efter islandske standarder).


Du kan også overveje at leje en bil. Island er et nemlig perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr!

Drømmer du om total frihed til at udforske den smukke islandske natur, bør du helt klart se nærmere på denne rejse til Island med campervan.

Vil du gerne inspireres til flere Island-oplevelser, kan du kigge forbi getyourguide.dk herunder eller smutte forbi min guide om Island. 😉


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i IslandForlænget weekend i Island

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar