•  

   

 • 16 Mar 2023

  Forlænget weekend i fortryllende Island: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 2.532 kr. p.p. inkl. fly

  Hvad siger du til en rejse til en bjergrig, gletsjerfyldt vulkanø langt ude i Atlanterhavet? Øen, jeg snakker om, er selvfølgelig smukke Island! Selvom Island ligger tæt ved den nordlige polarcirkel, sørger den varme Golfstrøm for, at landet faktisk har et nogenlunde mildt, tempereret klima. Så det er altså ikke en polarekspedition, du skal på! Frygter du alligevel, at det bliver for koldt, kan du jo altid hoppe i det 37 grader varme vand i den fantastiske Blue Lagoon (mere om den senere). Her får du under alle omstændigheder et lækkert tilbud på en forlænget weekend til charmerende Island – på et ret så vildt hotel! 🇮🇸❄

  Rejse til smukke Island
  april - oktober
  fra2.532 kr.
  København, Billund, Aalborg og Aarhus
  Reykjavik
  Fly til Island
  1.054 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra Aarhus
  Hotel i Reykjavik
  f.eks. det 3* Fosshotel Lind
  Prisen pr. nat for et topersoners værelse
  Totalprisen for to personer (3 nætter)
  Hotel
  1.478 kr.
  Fly
  1.054 kr.
  Total (pr.person)
  2.532 kr.

  Rejse til Island – fly

  Første skridt på vejen mod en forlænget weekend i Island er naturligvis flybilletter.

   

  Og fra Danmark bliver det fremover markant nemmere at flyve til Island – der vil nemlig være direkte ruter til Reykjavik fra både København, Billund, Aalborg og Aarhus!

   

  Fra København har du længe kunnet flyve direkte til Island. Og her vil der fortsat være klart flest afgange at vælge imellem.

   

  Hovedstadslufthavnen tilbyder direkte flyvninger til Island på alle ugens dage, da flere forskellige selskaber (bl.a. Icelandair, SAS og PLAY) opererer direkte ruter til Keflavik Lufthavn.

   

  Ofte tilbyder PLAY de billigste returbilletter til priser mellem ca. 1.000 og 1.300 kr.

   

  Fra BillundAalborg og Aarhus åbner de nye direkte ruter til juni.

   

  Fælles for de jyske lufthavne er, at der vil være to ugentlige afgange henover sommeren og et stykke ind i efteråret – og at prisniveauet generelt er virkelig lavt!

   

  Uden for højsæsonen vil du fra de tre lufthavne ofte kunne finde direkte returbilletter til priser mellem ca. 1.000 og 1.400 kr.! Det er dæleme fedt!

   

  Hos PLAY må du gratis medbringe et stykke personlig bagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage med, skal det købes ved siden af (som regel billigst at gøre direkte ved flyselskabet).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København

  • Året rundt: Alle ugens dage

   

   

  Billund

  • Fra 15. juni til 29. oktober: Torsdage og søndage

   

   

  Aalborg

  • Fra 10. juni til 16. september: Tirsdage og torsdage
  • Fra 18. september til 27. oktober: Mandage og fredage

   

   

  Aarhus

  • Fra 12. juni til 15. september: Mandage og fredage

   

   

  Rejse til Island – hotel

  Island er ikke verdens billigste rejsemål, og Reykjavik er ikke verdens billigste hovedstad ift. hoteller.

   

  Men du kan nu godt finde value for money, hvis du leder lidt. Jeg har f.eks. fundet det anmelderroste Fosshotel Lind (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette trestjernede hotel kan først og fremmest prale af en central beliggenhed midt i Reykjavik – lige i nærheden af Laugavegur, der er byens centrale handelsgade.

   

  Så hvis du gerne vil bo i downtown Reykjavik, opfylder Fosshotel Lind dette ønske.

   

  Udover den centrale beliggenhed får du i øvrigt et ganske fint hotelophold. Tidligere gæster roser bl.a. rengøringen, personalet og værelserne.

   

  Priserne er bestemt også værd at rose. På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold i alt 2.956 kr. inkl. gratis afbestilling. Det svarer til kun 1.478 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Reykjavik, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Island

  Island

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Reykjavik Lufthavn oplyser, at bustrafikken til og fra lufthavnen er tilrettelagt efter flyankomsterne. Der skulle således altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen.

   

  Du kan også på forhånd booke din lufthavnstransport ind til selve Reykjavik. Herfra er du så nødt til at tage en taxi til hotellet, hvis du ikke vil leje en bil.

   

  Du bør dog bestemt også overveje at leje en bil. Island er et nemlig perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon!

   

   

  Lejebiler

   

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Blue Lagoon

  Lidt syd for Reykjavik ligger et af Islands helt store turistmål – The Blue Lagoon. The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som efter sigende skulle være godt mod psoriasis.

   

  The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. Du kan se hele udvalget og købe billetter på bluelagoon.com.

   

  Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

  Rejse til Island

  Rejse til Island

   

  Vil du gerne inspireres til flere Island-oplevelser, kan du kigge forbi getyourguide.dk herunder eller smutte forbi min guide om Island.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend i fortryllende Island: 3 nætter på centralt 3* hotel fra kun 2.532 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel