05 okt 2018

Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik fra kun 563 kr.

Så har jeg fundet noget til alle naturelskere og hobby-vikinger! Turen går til smukke Island, hvor du lige kan finde billige billetter hele efteråret og vinteren. Så hvad venter du på? Book billetterne nu og gør dig klar til at tage på et lille eventyr i det sagnomspundne land fyldt med varme kilder, gejsere, vandfald og vulkaner!

Billige fly til Island
slut oktober - marts 2019
563 kr.
København
Reykjavik
Billige fly til Island
563 kr.

Fly til Reykjavik

Du kan lige nu finde super billige billetter til Reykjavik. Du kan finde billetter hele vinteren med priser mellem 563-770 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 04.12. – 08.12. til kun 563 kr. Du flyver med WOWAir, hvilket betyder, at der er en mindre håndbagage inkluderet i prisen. Hvis du vil have bagage med, så anbefaler jeg, at du booker flybilletten direkte igennem WOWAir, så kan du nemlig tilkøbe bagage under din booking til en noget billigere pris. Her koster 12 kg håndbagage 233 kr. pr. vej og hvis du vil have 20 kg bagage med, koster det 300 kr. pr. vej når du booker igennem deres side.

 

Hvis du vil rejse i vinterferien, så kan det også lade sig gøre. I uge 7 kan du f.eks. tage afsted d. 12.02. – 17.02. til kun 817 kr. og i uge 8 (d. 19.02. – 24.02.) til kun 693 kr.

 

WOWAir flyver kun fra København. Så hvis du vil flyve fra Jylland, skal du flyve med Icelandair, og deres priser ligger omkring 2.000 kr. fra Billund – det ser dog ikke ud som om de flyver i vinterperioden. Her kan du f.eks. flyve med SAS (med en mellemlanding) med priser fra 1.700 kr.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 24.10. – 28.10.
 • 10.11. – 14.11.
 • 22.11. – 28.11.
 • 27.11. – 03.12.
 • 04.12. – 11.12.
 • 07.12. – 11.12.
 • 13.12. – 16.12.
 • 08.01. – 15.01.
 • 15.01. – 22.01.
 • 18.01. – 22.01.
 • 22.01. – 29.01.
 • 05.02. – 12.02.
 • 26.02. – 05.03.
 • 05.03. – 08.03.
 • 19.03. – 26.03.
 • Og mange flere

 

Hotel i Island

Så mangler du bare et hotel. Hoteller kan være en lidt halv-dyr fornøjelse i Island, men du kan faktisk finde en hel del budgetvenlige løsninger. Om du skal bo på guesthouses eller lidt større hotelkæder, det er helt op til dig.

Hotel i Island

Transport til/fra lufthavnen

Reykjavik Lufthavn oplyser, at busselskabet Gray Line Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle således altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen. Lufthavnen anbefaler samtidig, at man booker billet online på airportexpress.is. Jeg synes dog, at du bør overveje at leje en bil.

 

Billeje i Island

Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi her, hvor du kan sammenligne tilbud fra alle de største biludlejningsfirmaer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Du kan læse mere om andre transport-muligheder og billige rejser til Island.

 

Blue Lagoon

Lidt syd for Reykjavik ligger et af Islands helt store turistmål – The Blue Lagoon. The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som efter sigende skulle være godt mod psoriasis.

The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. En standardbillet, der giver dig adgang til spa-området og en Silica Mud Mask koster 6.100 ISK (ca. 357 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

 

Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik fra kun 563 kr.

 1. Max Andersen says:

  Er det muligt at nøjes med en forlænget weekend?

 2. Signe says:

  Heeeeeej rejsespejder
  Er der billige billetter i starten/midten af september?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Signe 🙂

   Som jeg skriver i artiklen, har jeg denne gang desværre kun kunnet finde de billige fly fra slutningen af september. Men jeg skal nok fortsat holde øje med tilbud til Island (også i september), og hvis jeg finder noget, kommer det på bloggen 😉

   Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for september. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

   Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

 3. Maryam says:

  Er hotelprisen 1320 for pr. dag eller hvordan?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Maryam,
   Det kommer an på, hvor du vil bo på øen og også hvor du vil bo 🙂 Store hotelkæder er som regel ret dyre i Island, men hvis du vil bo lidt mindre, i et guesthouse/airbnb eller lidt uden for byerne, så kan du sagtens finde noget billigere alternativer 🙂

 4. John Hr Hansen says:

  Wow air er efter min mening de værste i flybranchen, så de kan ikke anbefales. De prøver at bedrage folk med deres helt egne regler. Man skal virkelig tjekke hotelstandarden på Island, det samme gælder billeje især Avis/Budget. Den Blå Lagune er intet andet end em pengemaskine, så vælg alternativer.

Se fly-tilbud her