02 aug 2018

Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik til kun 538 kr.

Så har jeg fundet noget til alle naturelskere og hobby-vikinger! Turen går til smukke Island, hvor du lige kan finde billige billetter hele efteråret og vinteren. Så hvad venter du på? Book billetterne nu og gør dig klar til at tage på et lille eventyr i det sagnomspundne land fyldt med varme kilder, gejsere, vandfald og vulkaner!

Billige fly til Island
slut september - marts
538 kr.
København
Reykjavik
Billige fly til Island
inkl. håndbagage
538 kr.

momondo.dk kan du lige nu finde billetter til Reykjavik fra kun 538 kr. Du kan finde billetter mellem 538 – 700 kr. hele efteråret og vinteren. Du flyver med WOWAir, hvilket betyder, at der er en mindre håndbagage inkluderet i prisen. Vil du gerne have mere med, koster det lidt ekstra. En stor håndbagage koster 260 kr., og indchecket bagage koster 660 kr. oveni for hele turen.

WOWAir flyver kun fra København. Så hvis du vil flyve fra Jylland, skal du flyve med Icelandair, og deres priser ligger omkring 1.500 – 2.000 kr. fra Billund.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 28.09. – 05.10.
 • 06.10. – 10.10.
 • 20.10. – 27.10.
 • 30.10. – 06.11.
 • 06.11. – 13.11.
 • 27.11. – 04.12.
 • 22.01. – 29.01.
 • 05.02. – 12.02.
 • 19.02. – 26.02.
 • 26.02. – 02.03.
 • Og flere

 

Hotel i Island

Så mangler du bare et hotel. På skyscanner.dk kan du sammenligne alle hoteller i Island, og du kan faktisk finde en del budgetvenlige løsninger.

Hotel i Island

Transport til/fra lufthavnen

Reykjavik Lufthavn oplyser, at busselskabet Gray Line Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle således altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen. Lufthavnen anbefaler samtidig, at man booker billet online på airportexpress.is. Jeg synes dog, at du bør overveje at leje en bil.

 

 

Billeje

Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk,hvor de sammenligner tilbud fra alle de største biludlejningsfirmaer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

 

Blue Lagoon

Lidt syd for Reykjavik ligger et af Islands helt store turistmål – The Blue Lagoon. The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som efter sigende skulle være godt mod psoriasis.

The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. En standardbillet, der giver dig adgang til spa-området og en Silica Mud Mask koster 6.100 ISK (ca. 357 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik til kun 538 kr.

 1. Max Andersen says:

  Er det muligt at nøjes med en forlænget weekend?

 2. Signe says:

  Heeeeeej rejsespejder
  Er der billige billetter i starten/midten af september?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Signe 🙂

   Som jeg skriver i artiklen, har jeg denne gang desværre kun kunnet finde de billige fly fra slutningen af september. Men jeg skal nok fortsat holde øje med tilbud til Island (også i september), og hvis jeg finder noget, kommer det på bloggen 😉

   Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for september. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

   Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

Se fly-tilbud her