Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 933 kr.
Fjadrargljufur-Island-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Island

Direkte flybilletter til Reykjavik tur/retur

Fly |

Billige fly til Island

Drømmer du om at rejse til Island, er det bare om at komme afsted. Faktisk er der ingen undskyldninger. Du kan nemlig booke direkte fly til Island. Endda til superskarpe priser! Og billige fly til Island må i den grad siges at være den perfekte gave til alle naturelskere og hobby-vikinger! Så hvad venter du på? Book billetterne nu, og gør dig klar til at tage på eventyr i det sagnomspundne og ubeskriveligt smukke land, der er fyldt med varme kilder, gejsere, vandfald, vulkaner og meget mere! 🌋🏔

Billige fly til Island

maj – oktober

fra

933 kr.

✈️ Fra Billund og København

🏞️ Fantastiske naturoplevelser

Billige fly til Island

Fly til Island

Drømmer du om islandsk rejseeventyr, skal du først og fremmest bruge billige fly til Island. Og det har jeg fundet til dig i dag.

Fra Danmark kan du i sommerhalvåret flyve direkte til Island fra både København og Billund.

Fra København har du klart flest afgange at vælge imellem. Hovedstadslufthavnen tilbyder nemlig direkte flyvninger til Island på alle ugens dage året rundt, da flere forskellige selskaber (bl.a. Icelandair, SAS og PLAY) opererer direkte ruter mellem København og Keflavik Lufthavn.

Ofte tilbyder PLAY de billigste returbilletter til priser mellem ca. 1.200 og 1.400 kr., mens Icelandair tit er noget dyrere.

OBS: Du kan faktisk også finde en håndfuld superbillige SAS-billetter (fra ca. 1.000 kr.) i august – se datoer nedenfor!

Fra Billund er det klart billigst at flyve med PLAY (Icelandair er dog også en mulighed).

PLAY har to ugentlige afgange fra maj til oktober. Uden for højsæsonen kan du typisk finde direkte returbilletter til priser mellem ca. 900 og 1.500 kr.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet fly til Island fra torsdag den 22. august til søndag den 25. august til kun 933 kr.

Bagage: Hos PLAY må du gratis medbringe en lille håndbagagetaske, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have stor håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage med, skal det købes ved siden af (som regel billigst at gøre direkte ved flyselskabet).

Fly til Island – eksempler på billige rejsedatoer

København

  • Året rundt: Alle ugens dage

Billund

  • Torsdage og søndage (maj – oktober)

Hoteller i Island

Så mangler du bare et hotel.

Hoteller kan være en lidt halvdyr fornøjelse i Reykjavik (og Island generelt), men du kan faktisk finde en hel del budgetvenlige løsninger. Om du vil bo på et hostel eller et lidt større hotel, er helt op til dig.

Hoteller i Island

Fly til Island – transport til/fra lufthavnen

Keflavik Lufthavn oplyser, at busselskabet Grayline Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle således altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen.

Du kan også booke en lufthavnstransfer, hvis du gerne vil have styr på transporten uden at leje en bil.


Powered by GetYourGuide
Lejebil i Island

Island er det perfekte sted at leje en bil og tage på eventyr! Hvis du gerne vil ud og opleve øens storslåede natur, vil en lejebil være et match made in heaven.

Hvis du gerne vil tage det skridtet videre og udforske Island i en autocamper, skal du helt klart læse om min artikel om en rejse til Island med campervan!

Den indeholder en masse praktiske informationer og kommer med et forslag til en helt igennem fantastisk rute 😉

Du kan i øvrigt læse mere om andre transportmuligheder og generelle tips til Island i min guide om Island – så er du vist også dækket godt ind.

Fly til Island

Fly til Island

Fly til Island

Du kan også smutte forbi getyourguide.dk og lade dig inspirere af en masse andre fantastiske Island-oplevelser.

Der kan du finde alt fra ture til The Golden Circle og hvalsafarier til gletsjervandring og entrébilletter til øens varme kilder – bl.a. The Blue Lagoon.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til IslandBillige fly til Island

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud