Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.403 kr.
Design-uden-navn-91-3
Weekendophold

Oplev vulkanudbrud i Island: Forlænget weekend med fly, hotel, morgenmad og guidet tur til vulkanudbruddet fra kun 3.403 kr. p.p.

Weekendophold |

Oplev vulkanudbrud i Island: Forlænget weekend med fly, hotel, morgenmad og guidet tur til vulkanudbruddet fra kun 3.403 kr. p.p.

Island er kendt for mange ting, heriblandt sin intet mindre end imponerende natur med vandfald, gejsere og varme kilder, som flittigt trækker et hobetal af turister til hvert år. Der er dog ingen tvivl om, at et vulkanudbrud i Island nok er det allervildeste, man kan opleve på en tur til dette skønne land.

Og det er lige netop det, du har mulighed for lige nu, hvor du kan lade et af verdens vildeste naturfænomener udspille sig lige foran dig: et vulkanudbrud i Island. Det er Fagradalsfjall-vulkanen, som er gået i udbrud. Denne vulkan ligger blot 40 kilometer fra den Islandske hovedstad Reykjavik, så det bliver ikke ret meget nemmere at opleve et vulkanudbrud i Island!

Derfor har jeg i dag kigget lidt nærmere på mulighederne og har sammensat en rigtig fed rejse til dig med både billige fly, et centralt hotel, morgenmad og guidet tur til vulkanudbruddet inkl. transport – faktisk til en ret vild pris. Så pak vandrestøvlerne og vend snuden mod vulkanernes højborg! 🌋🇮🇸

Oplev vulkanudbrud i Island

fra

3.403 kr.

København ✈ Reykjavik

Billige fly til Reykjavik

fra

1.255 kr.

Hotel i Reykjavik

fra

1.553 kr.

Guidet tur til Fagradalsfjall-vulkanen

fra

595 kr.

Hotel

1.553 kr.

Fly

1.255 kr.

Andet

595 kr.

Total (pr. person):

3.403 kr.

Billige fly til Island

Før du kan opleve et vulkanudbrud i Island, skal der styr på flybilletterne.

Fra Danmark kan du flyve direkte til Reykjavik fra København året rundt. Billetterne er billigst om vinteren og det sene efterår, men fordi der ingen der ved, hvor længen vukanen er i udbrud har jeg valgt et tilbud i september – men har du ikke mulighed at komme afsted der, så kan du også tage det nogenlunde roligt. Sidste gang Fagradalsfjall-vulkanen har været i udbrud har det været det i 6 måneder. Så mon ikke der er mulighed for at opleve vulkanudbrud i Island resten er vinteren – jeg vil bare være på den “sikre” side med eksemplet.

Fra København er der direkte flyvninger til Island på alle ugens dage. Selskaber som Icelandair, SAS og Play opererer alle direkte ruter til Keflavik Lufthavn.

Lavprisflyselskabet Play tilbyder i øjeblikket ofte de billigste billetter. De billigste priser uden for højsæsonen ligger ofte mellem ca. 900 og 1.300 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til tur/retur-billetter fra fredag den 9. september til mandag den 12. september. På disse datoer koster billetterne kun 1.255 kr.

Fra Billund er det sjældent, du kan flyve direkte udenfor højsæsonen, da du skal tit skal mellemlande. Billetterne findes fra 900-2.500 kr.

Hos Play må du gratis medbringe et stykke personlig bagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage med, skal det købes ved siden af (som regel billigst at gøre direkte ved flyselskabet).

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Direkte afgange alle ugens dage

  • 08.09. – 12.09.
  • 15.09. – 18.09.
  • 22.09. – 25.09.
  • 23.09. – 26.09.
  • 29.09. – 02.09.
  • 06.09. – 09.10.
  • 07.10. – 10.10.
  • 21.10. – 24.10.
  • 27.10. – 30.10.
  • 28.10. – 31.10.

Hoteller i Island

Så mangler vi bare at finde et hotel til dig, og da jeg har prøvet at gøre den samlede tur så billig som mulig, har jeg fundet godt tilbud til dig hos Hotel Cabin.

Da der er tale om en relativt kort rejse, er det rart at bo centralt, og det kommer du virkelig også til hos Hotel Cabin, der har adresse lige i hjertet af Reykjavik.

Med den centrale placering er der ikke langt til nogen af Reykjaviks mest populære attraktioner.  Der er f.eks. kun 0,5 km til Solfar (Sun Voyager) Sculpture fra hotellet og 1,6 km til Laugavegur. Beliggenheden er altså et kæmpe plus ved det her hotel!

Indretningen hos Hotel Cabin er lækker og moderne, og hotellet har alt, hvad man skal bruge på en kortere rejse. Der er bl.a. gratis Wi-Fi på værelset, og så har hotellet både egen restaurant og bar.

Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 9. september til mandag den 12. september. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold inkl. morgenmad til i alt 3.105 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.553 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ofte omkring 1.000-1.600 kr. pr. nat.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Reykjavik, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Hvis budgettet tillader, kan man jo også finde noget mere luksuriøst.

Island

Oplev vulkanudbrud i Island

Nu er det tid til at kigge på det mest spændende ved hele rejsen – nemlig den guidede tur til vulkanen Fagradalsfjall, som er den af Islands vulkaner, der senest har været i udbrud. Og så ligger vulkanen blot 40 km fra Reykjavik. Så det er bare oplagt at opleve det lige nu!

Langt det fedeste at gøre, når du skal se et vulkanudbrud på Island, er at bestille en guidet tur, hvor det meste er inkluderet. Ikke bare på grund af at du så ikke skal tænke så meget over alt det praktiske, men også fordi guiderne ved tossemeget om vulkanerne og gladelig deler ud af deres viden.

Sådan en guidet tur til Fagradalsfjall kan du f.eks. finde på getyourguide.dk. Her har jeg fundet en guidet tur på ca. 8 timer, som inkluderer transport til og fra vulkanen og hiking op ad Fagradalsfjall med engelsktalende guide. Højdepunktet på turen er selvfølgelig udsigten til den glødende lava, der stiger op til overfladen. Det er en helt unik oplevelse. Og måske også en smule ærefrygtindgydende!

Som en bonus får du også mulighed for at smage den berømte islandske Lava-chokolade på turen – det er en service lige efter mit hjerte!

Du skal være opmærksom på, at vandreturen er moderat til svær med stenet terræn og stejle skråninger, så det er i hvert fald vigtigt med et par ordentlige vandrestøvler.

Den tur jeg har fundet koster 595 kr. pr. person inkl. gratis afbestilling.

Hvis du gerne vil afsted på egen hånd, er det bestemt også muligt. Du kan f.eks. leje en bil og selv tage turen hen til vulkanen. En køretur fra Reykjavik og ud til Fagradalsfjall tager ca. en time.

Når du tager ud for at se Fagradalsfjall er det en god ide at læse lidt op på vulkanen og området, og særligt hvis du vælger at tage afsted uden guide. Du kan finde praktiske informationer (bl.a. om sikkerhed) inde på visiticeland.com.

Ingen ved præcis, hvor længe et vulkanudbrud varer – det er også derfor, jeg har valgt rejsedatoer inden for de næste uger. Men hvis du ikke har mulighed for at rejse der, så bare rolig, sidste gang Fagradalsfjall var i udbrud varede det i 6 måneder, så med en smule held kan man opleve denne fantastiske rejse resten af vinteren – og hvis ikke, så er Island ikke et helt dårligt sted at besøge uanset hvad 😉

Fagradalsfjall – vulkanudbrud i Island

Island

Island

Island

Flere oplevelser i Island

Er du interesseret i at opleve lidt mere af Reykjavik, så er der heldigvis masser, du kan kaste dig ud i. Du kan f.eks. tage en dagstur til Den Gyldne Cirkel og Kerid-krateret, tage på hvalsafari og meget andet. Du kan se udvalget her.

Transport til/fra lufthavnen

Der er altid en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landing, da Grayline Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen.

Du kan også booke en lufthavnstransfer, hvis du gerne vil have ekstra styr på transporten.

Corona og Island

Der er p.t. ingen COVID-restriktioner i Island.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev vulkanudbrud i Island: Forlænget weekend med fly, hotel, morgenmad og guidet tur til vulkanudbruddet fra kun 3.403 kr. p.p.Oplev vulkanudbrud i Island: Forlænget weekend med fly, hotel, morgenmad og guidet tur til vulkanudbruddet fra kun 3.403 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud