Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Komplet pakkerejse fra 5.690 kr.
rsz_islandshutterstock_536321737
Weekendophold

Pakkerejse til Island: 3-4 nætter på centralt hotel fra kun 5.690 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad, guidede ture, transport m.m.

Weekendophold |

Pakkerejse til Island: 3-4 nætter på centralt hotel fra kun 5.690 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad, guidede ture, transport m.m.

Island er en sand gavebod af uforglemmelige naturoplevelser. Men at planlægge en rejse til Island med diverse udflugter kan også være lidt af et arbejde. Det behøver det dog ikke at være. For hvis du drømmer om Island, men helst vil være fri for alt det praktiske, så skal du helt klart gå efter en pakkerejse. Så slipper du for selv at skulle booke flybilletter, reservere hotel, koordinere udflugter, arrangere transport frem og tilbage osv. osv. I stedet kan du blot koncentrere dig om at nyde Islands smukke natur. Sådan en pakkerejse til Island har jeg fundet her! 

Komplet pakkerejse til Island

5. – 8. april + 20. – 24. april

fra

5.690 kr.

København ✈ Island

Pakkerejse til Island

Pakkerejse til Island

Skal turen gå til Island, og vil du gerne have alt klappet og klart uden at røre en finger, så har jeg her fundet en pakkerejse til Island.

Pakken indeholder en komplet rejse til Island. Og “komplet” er bestemt ingen overdrivelse.

Du får nemlig direkte fly tur/retur fra København, transfer tur/retur til hotellet, tre nætter på det trestjernede Hotel Cabin Reykjavik Fjord med morgenmad og guidede ture til Reykjavik, the Secret Lagoon og Den Gyldne Cirkel!

De tre guidede ture er du sikkert spændt på at høre om. De bliver beskrevet nærmere inde på tilbudssiden. Og jeg spoiler vist ikke noget ved at love dig, at du kommer forbi nogle af Islands største attraktioner 

Hotel Cabin Reykjavik Fjord ligger i det østlige Reykjavik, blot 700 meter fra Laugardalslaugs geotermiske swimmingpool. Der er tale om et ganske fint hotel i budgetklassen, der byder på små, funktionelle værelser med skrivebord, privat badeværelse og TV med satellitkanaler.

Pakkerejse til Island – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk.

Der er som sagt tale om en pakkerejse, der indeholder tre nætter (dvs. fire dage) med trestjernet hotel, morgenmad og guidede ture – plus andre ting, som du kan se nedenunder.

Hele pakken koster fra 5.690 kr. pr. person.

Tilbuddet findes med afrejse fra København enten fra den 5. til den 8. april eller fra den 20. til den 24. april.

Tilbuddet indeholder

 • Direkte fly fra København – Island t/r med Icelandair
 • 10 kg håndbagage pr. person t/r (i målene (55 x 40 x 20 cm inkl. håndtag og hjul)
 • Transfer til og fra hotellet t/r
 • 3 – 4 overnatninger på Hotel Cabin Reykjavik Fjord
 • Ophold i dobbelt standard-twin eller standard-trippleværelse (alt efter om I er 2 eller 3 personer)
 • Lækker morgenbuffet alle dage
 • Udflugt i Reykjavik med dansktalende lokal guide
 • Udflugt til “the Secret Lagoon” inklusive badning
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel med dansktalende lokal guide
 • Gratis wi-fi på hotellet
 • Alle skatter og afgifter

OBS: Bemærk, at der skal betales et enkeltværelsestillæg, hvis du ønsker at bo på enkeltværelse.

Pakkerejse til Island

Pakkerejse til Island

Pakkerejse til Island

Pakkerejse til Island

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Pakkerejse til Island: 3-4 nætter på centralt hotel fra kun 5.690 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad, guidede ture, transport m.m.Pakkerejse til Island: 3-4 nætter på centralt hotel fra kun 5.690 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad, guidede ture, transport m.m.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud