• 29 nov 2016

  Oplev romantiske Paris: Weekendtur på dejligt 3* hotel til kun 865 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_390084601

  Hvis du har lyst til at spadsere ned af Champs Elysées, spise éclair eller måske gå hele vejen op i Eiffeltårnet, så har du muligheden nu! Den mest romantiske by kan du nemlig billigt komme til. Hold dig endelig ikke tilbage, da Frankrigs hovedstad altid er en fantastisk og uforglemmelig oplevelse lige meget hvilken årstid du besøger byen i!

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Timhotel Nation (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en super beliggenhed, da det ligger direkte ved metro-stationen Avron, hvorfra man hurtigt kan komme rundt i Paris. Nation-pladsen ligger kun 350 meter fra hotellet. Togstatioen Nation ligger også kun 5 minutter fra hotellet, hvorfra man har direkte adgang til lufthavnen.

  skaermbillede-2016-11-29-kl-10-11-10

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Du kan også kigge trivago igennem og se om du finder andre hoteller, som du ville foretrække.

  HOTELLER I PARIS

   

  Fly

  Du kan komme billigt til Paris med Norwegian og der er mange datoer mulige. Du kan f.eks. komme af sted fra d. 08.01. – 10.01. for kun 452 kr. Der findes billige billetter fra januar til marts 2017. Der er både afgange i weekenderne og hverdagene, så det er kun fantastien der sætter grænser. Du kan evt. kigge nærmere på Norwegians lavpriskalender for at danne overblik. Kommer du fra Jylland og vil ikke tage turen til København findes der billetter til næsten samme pris fra Hamborg. Hvor easyJet flyver til Paris for kun 461 kr. tur/retur. Priserne fra Aalborg og Billund er betydeligt dyrere.

  skaermbillede-2016-11-29-kl-10-07-57

  SE FLY-TILBUD HER

  Eksempler på rejsedatoer

  Næsten alle datoer fra januar til marts – Kig forb Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  • Fra: København (Hamborg)
  • Rejsedatoer: januar – marts
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Norwegian 
  • Til: Paris, Frankrig
  • Hotel: 3* Timhotel Nation
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på Tripadvisor

   

  Hotel

  413 kr.

  Fly

  452 kr.

  TOTAL (per person)

  865 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, som kører til inde til byen til ca. 8 Euro, dog tager det meget længere tid.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *