• 14 jan 2020

  Oplev Disneyland Paris: overnatning på et 4* hotel, morgenmad og entrébillet fra kun 740 kr.

  Okay, er du klar til at lukke dit indre legebarn ud? Så skal du en tur til Disneyland Paris! Her kan du give den fuld gas med vilde rutsjebaner med loops og høj fart, møde en af dine yndlingsfigurer fra Disney-filmene, opleve Torneroses slot, komme bag kulisserne til filmene, se seje stunts og hyggelige shows. At opleve Disneylands magi kan ikke andet end at begejstre både store og små. Selve parkerne – Disneyland og Walt Disney Studios – er næsten en oplevelse i sig selv. Alt er fantastisk gennemført og nydeligt, og du finder både restauranter, forlystelser og boder opført efter forskellige temaer og Disney-film. Og selvom man er lidt oppe i årene (og her taler jeg selvfølgelig ikke om mig selv 😉), så kan man ikke undgå at blive lidt begejstret, når Mickey og Pluto pludselig kommer gående og inviterer til en krammer.

  Oplev Disneylands magiske univers
  oktober - marts
  fra740 kr.
  Eventyr i Disneyland Paris
  inkl. 4* hotel, morgenmad og entrébillet
  fra740 kr.

  Billig rejse til Disneyland

  Disneyland kan godt være noget af en dyr fornøjelse, men i dag har jeg fundet et superspændende tilbud på den tyske side travelcircus.de. Prisen fra 99 euro pr. person (740 kr.) inkluderer både entrébillet, én nat på et 4* hotel og morgenmad. Og du kan faktisk komme endnu billigere afsted – hvis I f.eks. er to voksne og to børn (under 11 år), kan I finde priser fra kun 86 euro pr. person (643 kr.). Børn under 3 år er gratis.

   

  Der findes i øjeblikket datoer fra januar og frem til juni, så du kan komme afsted i f.eks. vinterferien og påsken. Det er muligt at vælge mellem forskellige hoteller og forskellige typer af entrébilletter. Priserne varierer derfor alt efter dit valg af hotel og entrébilletter (og dato for rejsen).

   

  I maj kan du f.eks. booke opholdet på alle mandage til fraprisen på 740 kr. pr. person ved et ophold for 2. Den allerbilligste pris pr. person finder du som sagt ved rejser for 2 voksne og 2 børn.

   

   

  Sådan booker du

  Første trin inde på tilbudssiden er at vælge, hvor mange personer I skal afsted og trykke på “Show prices”.

   

   

  Herefter bliver du i næste trin sendt til en kalenderoversigt, hvor du kan vælge dato.

   

   

  Det er også her, du skal tage stilling til, om du skal have en endagsbillet til én af de to parker eller en billet til begge parker (personligt vil jeg kun vælge én af parkerne, da der er rigtig meget at se i hver enkelt park). Du kan også vælge en todagsbillet – så du kan besøge parkerne på både ankomst- og afrejsedagen (dette koster dog ekstra).

   

   

  I tredje trin bliver du præsenteret for en hoteloversigt. Her kan du se de forskellige hoteller, der er at vælge i mellem. Nogle af hotellerne ligger tæt på Paris og andre tæt på Disneyland (priserne varierer en smule), så et er bare med at vælge det hotel, der passer dig bedst.

   

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til Disneyland Paris

  Når du skal til Disneyland Paris, kan du både køre selv, tage bussen eller hoppe ombord på et fly.

   

  Fra grænsen har du ca. en 10-timers køretur i bil. Så en kør-selv-tur er bestemt muligt – med denne løsning kan du også køre direkte til hotellet. Ellers kan du finde fly fra København til Paris året rundt til priser fra omkring 500 kr. Du kan også flyve fra Hamborg til lignende priser.

   

  Søg efter fly her

   

  Hvis du vil med bussen, kan du f.eks. tage med Flixbus – fra Aarhus tager det ca. 21 timer at komme til Paris med bussen. Med bus og fly kommer du til selve Paris, hvorfra du fra centrum kan tage RER A videre til Marne la Vallée Chessy – herfra har du kun 2 minutters gang til parkerne.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Oplev Disneyland Paris: overnatning på et 4* hotel, morgenmad og entrébillet fra kun 740 kr.

  1. Eva says:

   Hej
   Glæder denne pris også i uge 29 ?
   Eller er det billiger i uge 27 evt ?
   Og er det samme pris for børn ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Eva 🙂

    Tilbuddet er desværre udløbet nu. Der var i øvrigt kun afgange fra februar til april. Men du kan tro, at jeg fremover vil holde godt øje med flere tilbud til Disneyland – også i skolernes sommerferie 😉

  2. Bernad says:

   Kan man ikke finde et godt tilbud til Disney hvis rejse fra Billund???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bernad 🙂

    Problemet med afrejse fra Billund er, at flybilletter til Paris er markant dyrere end fra København. Fra Kastrup Lufthavn kan du nemlig finde billige flybilletter hos f.eks. lavprisflyselskabet easyJet – ofte mellem 350 og 700 kr. Fra Billund kan du kun finde direkte billetter hos Air France, og de koster mindst 1.200+ kr. Det er nok derfor, at Take Offer ikke har inkluderet Billund som afrejselufthavn i deres tilbud.

    Hvis du gerne vil rejse fra Billund/Jylland, kan du dog overveje dette tilbud i stedet: https://rejsespejder.dk/go/191213/

    Med det tilbud booker du billetter til Disneyland plus et hotelophold. Så kan du selv vælge, om du vil køre derned, eller om du vil booke fly fra Billund Lufthavn 🙂

  3. Jannie says:

   Kan man ikke finde et godt tilbud til Disney hvis man kører selv derned?

  Se tilbud her