• 14 maj 2019

  Oplev Disneyland Paris: 4* hotel, morgenmad og entrébillet fra kun 740 kr.

  Okay, er du klar til at lukke dit indre legebarn ud? Så skal du en tur til Disneyland Paris! Her kan du give den fuld gas med vilde rutsjebaner med loops og høj fart, møde en af dine yndlingsfigurer fra Disney-filmene, opleve Torneroses slot, komme bag kulisserne til filmene, se seje stunts og hyggelige shows og bare opleve Disneylands magi, der ikke kan undgå at begejstre både store og små. Selve parkerne, både Disneyland og Walt Disney Studios er næsten en oplevelse i sig selv. Alt er meget gennemført og nydeligt med restauranter, forlystelser og boder opført efter forskellige temaer og Disney-film. Og selvom man er lidt oppe i årene (og her taler jeg selvfølgelig ikke om mig selv 😉), så kan man ikke undgå at blive lidt begejstret når Mickey og Pluto pludselig kommer gående og inviterer til en krammer.

  Oplev Disneylands magiske univers
  maj - januar 2020
  fra740 kr.
  Eventyr i Disneyland Paris
  inkl. 4* hotel, morgenmad og parkentré
  fra740 kr.
  Hvis du vælger 2 voksne og 2 børn (under 11 år), kommer du endnu billigere afsted - fra kun 663 kr.

  Billig rejse til Disneyland

  Disneyland kan godt være noget af en dyr fornøjelse, men jeg har fundet et super tilbud, så du slipper for at bruge hele opsparingen. I dag har jeg nemlig fundet et super spændende tilbud. I prisen er der inkluderet entré-billet, en nat på et 4* hotel og morgenmad til en pris fra 740 kr. pr. person.

   

  Inde i tilbuddet starter du med at vælge, hvor mange personer der skal afsted og derefter bliver du sendt til en kalenderoversigt, hvor du kan finde den dag du gerne vil afsted. Og du kan faktisk komme endnu billigere afsted – hvis du f.eks. er 2 voksne og 2 børn (under 11 år), så finder du priser fra 663 kr. pr. person. Børn under 3 år er gratis.

   

  Det er også her du skal tage stilling til, om du skal have en endagsbillet til en af de 2 parker eller begge 2 (personligt vil jeg kun vælge en af parkerne, da der er meget at se i hver enkelt park) – du kan også vælge en 2-dagsbillet, så du kan besøge parkerne på både ankomst- og afrejsedagen (dette koster dog ekstra).

   

  Næste trin du kommer til er en hoteloversigt. Her kan du se de forskellige hoteller, der er at vælge i mellem. Nogle af hotellerne ligger tæt på Paris og andre tæt på Disneyland (priserne varierer en smule), så det er bare med at vælge det der passer dig bedst.

   

  Der findes datoer frem til januar 2020, så du kan f.eks. komme afsted i sommerferien og efterårsferien. Priserne varierer som sagt alt efter, hvilket hotel, dato og entrébilletter du vælger. I sommerferien finder du f.eks. opholdet til mellem 885 – 1.000 kr. pr. person ved et ophold for 2. Den billigste pris finder du ved at tage af sted 2 voksne og 2 børn.

   

  Tilbuddet inkluderer en overnatning på et 4* hotel efter eget valg, morgenmad og en entrébillet til Disneyland Paris pr. person, som du enten vælger at bruge på ankomst- eller afrejsedagen.

   

  Disney’s Magical Fireworks and Bonfire 2019

  Hvis du ikke kan få nok af Disneyland, så kan du også vælge et længere ophold (2 nætter) i november. Her afholder Disneyland nemlig sit årlige event “Disney’s Magical Fireworks and Bonfire”. Med dette tilbud får du 2 nætter på et officielt Disney hotel, 2 dages entré til begge parker og adgang til Bonfire Event til kun 1.247 kr. pr. person. Der er ankomst d. 03.11., 05.11. og 07.11. 2019.

   

  Transport til Disneyland Paris

  Når du skal til Disneyland Paris kan du både køre selv, tage bussen eller hoppe ombord på et fly.

   

  Fra grænsen har du ca. en 10-timers køretur i bil. Så en kør-selv-tur er bestemt muligt – med denne løsning kan du også køre direkte til hotellet. Ellers kan du finde fly fra København til Paris året rundt med priser på omkring 550 kr. – du kan også flyve fra Hamborg til omkring 650 kr.

  Find fly her

   

  Hvis du vil med bussen, kan du f.eks. tage med Flixbus – fra Aarhus tager det ca. 21 timer at komme til Paris med bussen. Med bus og fly kommer du til selve Paris, hvorfra du fra centrum kan tage RER A videre til Marne la Vallée Chessy – herfra har du kun 2 minutters gang til parkerne.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Oplev Disneyland Paris: 4* hotel, morgenmad og entrébillet fra kun 740 kr.

  1. Ninna says:

   Hej! 🙂
   Lige et spørgsmål ang. det med billetter til Disneyland.. Hvis man booker f.eks. et ophold fra den 11/1-13/1, er dagsbilletten for parken så den 11.(den første dag man ankommer) eller kan man selv vælge hvilke af de dage man vælger at indløse billetterne?

   Vh. Ninna

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ninna,
    Det er godt spørgsmål .. Jeg synes ikke lige, at jeg kan læse mig frem til det, så jeg prøver lige at kontakte dem og skal nok vende tilbage med et svar her når jeg hører fra dem 🙂

    • Ninna says:

     Mange tak

     • Ninna says:

      Har du fundet ud af noget? For så vil jeg nemlig bestille, alt efter hvad du ved

      • Rejsespejder_AP says:

       Hej Ninna,
       Beklager ventetiden – jeg har ikke kunne få svar på min mail, så jeg har lige prøvet at ringe til dem i stedet for 🙂
       Der var svar med det samme. Når du booker, kan du vælge hvilken dag du gerne vil benytte adgangsbilletten, så det er helt op til dig, hvad der passer bedst 🙂

  2. Uffe says:

   Hej far og datter på 10år fra Midtjylland vil gerne fra d18 med to overnatning og to dage i parken og gerne fly

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Uffe,
    Jeg har bare skrevet om det gode tilbud – du skal selv gå ind og booke det 🙂 Det går du via det link der er i artiklen 🙂
    Hvis I gerne vil afsted d. 18.10., så bliver det nok lidt dyrt med fly, da det er midt i efterårsferien. Men hvis I kan køre selv, så er det i hvert fald en billigere løsning 🙂
    Jeg håber I finder ud af det og hvis der opstår nogle spørgsmål, så skriver du bare 🙂

  Se tilbud her