• 25 jan 2023

  Oplev Disneyland® Paris: 3 dage på Disney-hotel fra kun 2.081 kr. p.p. for 2 voksne og 2 børn inkl. entré til parkerne

  Okay, er du klar til at lukke dit indre legebarn ud? Så skal du en tur til Disneyland® Paris! Her kan du give den fuld gas med vilde rutsjebaner med loops og høj fart, møde de fantastiske figurer fra Disney-filmene, opleve Torneroses slot, komme bag kulisserne til filmene, se seje stunts og hyggelige shows. At opleve Disneyland Paris’ magi kan ikke andet end at begejstre både store og små. Selve parkerne – Disneyland® Park og Walt Disney Studios® – er næsten en oplevelse i sig selv. Alt er fantastisk gennemført og nydeligt, og du finder både restauranter, forlystelser og boder opført efter forskellige temaer og Disney-film. Og selvom man er lidt oppe i årene (og her taler jeg selvfølgelig ikke om mig selv), kan man ikke undgå at blive lidt begejstret, når Mickey og Pluto pludselig kommer gående og inviterer til en krammer 🏰🇫🇷

  Oplev Disneyland Paris' magiske univers
  fra2.081 kr.
  Eventyr i Disneyland® Paris
  inkl. hotel og entré til parkerne
  fra2.081 kr.
  Totalprisen pr. person for 2 voksne og 2 børn (2 nætter)

  Billig rejse til Disneyland® Paris

  Disneyland® Paris er – hvis du spørger mig – et kæmpe must-see. Så hvis du har chancen for at tage på dette eventyr, bør du gribe den!

   

  Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på alletiders Disney-rejse med overnatninger på et Disney-hotel og entré til parkerne!

   

   

  Rejse til Disneyland® Paris – hotel og entré

  Lad os starte med det væsentligste – opholdet!

   

  Jeg har ovenfor fundet et tilbud på Disney Hotel Santa Fe (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her bliver du indlogeret i et hotelkompleks med et New Mexico-inspireret ørkentema.

   

  Disney Hotel Santa Fe har virkelig formået at skabe en magisk temaoplevelse, hvor inspirationen fra det sydvestlige USA ikke er til at tage fejl af. Og mon ikke de fleste børn og barnlige sjæle vil føle sig godt tilpas i de farverige værelser, der fuldstændig ligner noget fra Disney/Pixar-filmen Biler.

   

  Dit ophold på Disney Hotel Santa Fe inkluderer både entré til forlystelsesparkerne og gratis shuttlebus til og fra hotellet. Værelset rummer to enkeltsenge eller en dobbeltseng, tv og eget badeværelse.

   

  Fra hotellet har du ca. 15 minutters gang (eller 5 minutter i shuttlebus) til forlystelsesparkerne.

   

   

  Priser og bestilling for hotel og entré

  Jeg har fundet tilbuddet på Disneyland Paris’ egen bookingside.

   

  Der kan du vælge mellem flere forskellige hoteller – og alle er naturligvis officielle Disney-hoteller i eller ved Disneyland Paris.

   

  Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – lavet en rejse for 2 voksne og 2 børn fra tirsdag den 28. marts til torsdag den 30. marts. 

   

  Et firpersoners ophold på Disney Hotel Santa Fe koster i alt 8.322 kr. for 4 personer – dvs. kun 2.081 kr. pr. person.

   

  Du kan naturligvis selv tilpasse antallet af rejsende, så det passer til din familie 😉

   

  Hvis du har mulighed for at være fleksibel med dine rejsedatoer, kan du i øvrigt med fordel bruge denne lavpriskalender.

  Lavpriskalender

   

  OBS: Tilbuddet ovenfor – med to nætter på Disney-hotel og tre dages adgang til parkerne – er en rendyrket Disney-rejse.

   

  Men hvis du hellere vil have en Paris-rejse med en enkelt dag i Disneyland, kan du også sagtens arrangere det.

   

  Så skal du blot booke fly og hotel i Paris (hvilket jeg hjælper dig med herunder) plus en dagsbillet til Disneyland. Sådan en billet kan du f.eks. købe på getyourguide.dk.

  1-dags billet til Disneyland Paris

   

   

  Rejse til Disneyland® Paris – fly

  Før rejsen kan begynde, skal du først lige have styr på transporten derned. Og her har du forskellige muligheder – du kan køre i bil, tage bus/tog – eller flyve.

   

  Hælder du mest til flyløsningen, kan du flyve direkte til Paris fra både København og Billund.

   

  Fra København har du det største udvalg af afgange (daglige afgange). Flere forskellige lavprisflyselskaber opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet og Norwegian. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

   

  Fra Billund har Air France en direkte rute til Paris. Der er afgange alle ugens dage. Fra april til oktober kan du også flyve med Vueling (f.eks. fra fredag til mandag).

   

  I flyboksen nedenfor har jeg fundet billetter, hvor du flyver fra mandag den 27. marts til torsdag den 30. marts.

   

  Jeg har bevidst valgt billetter, hvor du ankommer en dag før dit ophold i Disneyland® Paris. På den måde får du også mulighed for at udforske Paris, som jo er en forrygende storby! Dette kræver blot, at du så også finder et ophold på et hotel i Paris – mere om det nedenfor.

   

  Du kan sagtens vælge at flyve på andre datoer, hvis du f.eks. ønsker et kortere eller længere ophold i Paris.

   

  Hos både Vueling, easyJet, Norwegian og SAS må du som udgangspunkt altid medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

  Fly til Paris
  OBS: Du kan vælge mellem adskillige flybilletter med forskellige flytider. Jeg har her fundet billetter med gode flytider (så du får mest muligt ud af dit ophold i Disneyland Paris) 😉

   

  Så mangler du blot et hotel til overnatningen i Paris. I hotelboksen herunder kan du få overblikket over hoteller i Paris.

  Hoteller i Paris

   

  Tips til Disneyland® Paris

  En rejse til Disneyland Paris er oplagt at kombinere med en storbyferie i – ja, det kommer næppe som en overraskelse – Paris. Den franske hovedstad er nemlig en fantastisk storby – også hvis du rejser med børn. 

   

  Byen er fyldt med parker, legepladser, gadeartister og en masse museer med afdelinger kun for børn. 

   

  Og faktisk er det både nemt og billigt at rejse mellem Disneyland Paris og Paris – mere om det nedenfor.

   

   

  Parkerne

  Disneyland Paris består som sagt af to parker: Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park. Du kan selv vælge, om vil købe entré til én af parkerne eller begge. 

   

  Begge parker er helt sikkert et besøg værd, men hvis jeg selv kun måtte vælge én, ville jeg gå med Disneyland Park.

   

  Det er bl.a. her, du finder Disneyslottet og kan møde Mickey og alle Disney-prinsesserne! Der er også magiske oplevelser med f.eks. Peter Pan, Alice i Eventyrland, Pirates of the Caribbean, Dumbo og mange flere. 

   

  Walt Disney Studios Park er mere action-packed. I denne park kan du bl.a. møde mange af Pixars karakterer og alle Marvel-heltene i det spritnye Marvel Avengers Campus (også mere om det senere).

   

   

  Fælles for parkerne er, at du kan vælge og vrage mellem et fortræffeligt udvalg af Disney-restauranter og –butikker. Og i forbindelse med restauranterne vil et af mine vigtigste tips være at bestille bord i god tid. Rigtig god tid. Som i uger og måneder før ankomstdagen! 

   

  Dette var jeg ikke selv klar over, før vi ankom. Og resultat var, at stort set alt var fuldt booket. Du kan godt prøve lykken og gå ind på restauranterne på selve aftenen, da reservationer kun holdes kun i 15 minutter. Men vil du gerne spise på en bestemt restaurant, så book bord i god tid!

   

  Udover restauranterne og butikkerne i parkerne kan du også finde flere butikker og store restaurantkæder (bl.a. McDonald’s og Rainforest Café) i Disney Village®. Dette er et stort område mellem de to parker, og adgangsbillet er ikke påkrævet.  

   

  Sidst, men ikke mindst, kan jeg klart anbefale lys- og fyrværkerishowet om aftenen. Det samme gælder de forskellige parader med Disney-karakterer om dagen – f.eks. Disney Stars on Parade. Disneyland Paris gør virkelig noget ud af disse shows, og de er magiske oplevelser for både små og store.

   

   

  Transport mellem lufthavn, Disneyland og Paris

  En rejse til Paris og Disneyland Paris vil uundgåeligt indebære en smule transport. Så her får du lige et par gode råd, hvad transporten angår. 

   

  Hvis du flyver til CDG-lufthavnen, vil jeg klart anbefale dig at tage TGV-toget til Disneyland. Dette tog tager blot 8 minutter og koster sådan cirka det samme (og nogle gange mindre) end bussen. Så TGV-togturen er klart at foretrække over busturen, der kan tage op til 90 minutter. Desuden ligger togstationen direkte ved Disneyland. 

   

  Hvis gerne vil ud til Disneyland Paris fra Paris midtby, skal du med RER-togene (linje A). Sådan en tur tager omkring 40 minutter, og billetter koster kun 5 euro for en voksen. 

   

  Paris’ anden lufthavn (Orly) har desværre ikke en direkte toglinje til Disneyland Paris. Så hvis du ankommer til Orly, skal du enten først ind forbi Paris (RER, linje B) og derfra videre mod Disneyland Paris (RER, linje A), eller med en bus, der kører direkte ud til Disney Parks. Busturen tager ca. 50 minutter, men er også noget dyrere end togene. 

   

  Disneyland Paris

   

  Marvel Avengers Campus

  Disneyland Paris’ nyeste tilføjelse er det imponerende Avengers Campus, der ligger i Walt Disney Studios® Park. Her kan du møde alle Marvel-heltene og gå på opdagelse blandt diverse Marvel-inspirerede attraktioner og shows. Er du Marvel-fan, er Marvel Avengers Campus en kæmpe oplevelse! Og som overalt i Disneyland Paris er der virkelig gjort meget ud af det hele. 

   

   

  Disney Premier Access

  Disneyland Paris er en kæmpe attraktion, der lokker folk til fra nær og fjern. Så du får altså ikke parken for dig selv. Rundt regnet har Disneyland Paris omkring 25.000 gæster på en gennemsnitlig dag. Og i ferieperioderne kan dette tal være en del højere. Du skal med andre ord være indstillet på at stå i kø – og det kan være alt fra 10 til 90 minutter. 

   

  Planlægger du en kort tur til Disneyland Paris, vil jeg derfor anbefale dig at kigge nærmere på Premier Access.

   

  Med Premier Access kan du nemlig springe køen over. Vil du have maks. udbytte af dit besøg, skal du købe Disney Premier Access Ultimate. Den kan bruges til alle attraktioner med en Premier Access-kø.

   

  Alternativt kan du købe Disney Premier Access One, som gælder én attraktion. Denne giver bl.a. quick access til fanfavoritter som HyperSpace Mountain, Ratatouille eller nogle af de nye attraktioner i Avengers Campus som f.eks. Spider-Man W.E.B. Adventure og Avengers Assemble: Flight Force. 

   

  Disneyland Paris

   

  Corona i Frankrig

  Fra den 1. august 2022 er der ikke længere restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Frankrig eller til Frankrigs oversøiske territorier.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  23 kommentarer til Oplev Disneyland® Paris: 3 dage på Disney-hotel fra kun 2.081 kr. p.p. for 2 voksne og 2 børn inkl. entré til parkerne

  1. Zenia says:

   Hvor køber du billetter til toget fra CDG lufthavn til Disneyland Paris??

  2. Tugba says:

   Hvad er prisen til indgang til Disneyland

   • Rejsespejder_JB says:

    Hej Tugba 🙂

    Tak for din kommentar.

    Mit tilbud her inkluderer entré til parkerne – derfor skal du ikke købe det oveni 🙂

    Dog koster en 1-dags billet vist omkring 400 kr., hvis du køber den enkeltvis.

  3. Thomas Wulff-Høyer says:

   Hej. Ved i om dette tilbud stadig er gældende.?
   Er det noget man selv bestiller eller er det i gennem jer?
   Mvh. Thomas

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Thomas 🙂

    Tak for din kommentar.

    Ja, tilbuddet gælder stadig, så vidt jeg kan se.

    Du booker det ikke igennem mig. Jeg linker sådan set bare til flybilletter til Paris og et tilbud hos Travelcircus. Så du skal selv bestille hhv. fly og Disney-ophold 😉

  Se Disney-tilbud her