• 05 aug 2019

  Luksus på Mallorca: 1 uge på et fantastisk 5* resort fra kun 3.899 kr. inkl. fly

  Er du klar til en uges luksus på Mallorca? Mallorca er en fantastisk ø og alletiders destination, uanset om du er til solbadning, smukke strande, action i vandet eller billedskøn natur. Med denne pakkerejse jeg har fundet til dig, kommer du til at bo i 5* luksus ved det dejlige Alcudia-område. Hvis du er en vandhund, så bliver du glad – her er der både sandstrand, og på hotellet er der et kæmpe poolområde med hele 10 (!) pools, hvor du rigtig kan slappe af og nyde solens stråler og de 28-30 grader. Så hvis du trænger til at forlænge sommeren i luksuriøse omgivelser, er det her den helt rigtige rejse for dig!

  Luksusferie på Mallorca
  slut august - oktober
  3.899 kr.
  Aalborg, Billund og København
  Mallorca
  5* solferie til Mallorca
  inkl. fly og bagage
  3.899 kr.
  OBS! for at finde hotellet, skal du sætte filteret, så det kun viser 5* hoteller

  5* luksusferie til Mallorca

  Jeg har fundet en superlækker pakkerejse til Mallorca til dig i dag. Du kommer som sagt til at bo i skønne Alcudia på det 5* Zafiro Palace Alcudia. Resortet har fået 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og har en “Travellers’ Choice 2018” – så det er bestemt et resort, der er værd at prøve!  Resortet har, efter min mening, det vildeste poolområde, hvor der både er plads til voksne og børn med hele 10 forskellige pools (både indendørs og udendørs), rutsjebane og børnebassin med piratskib.

   

  Hvis du trænger til forkælelse på højt plan, så er der også et spa- og wellnesscenter, og så kan du holde dig fit i hotellets motionscenter. Der er hele 5 restauranter på resortets ejendom og massevis af aktiviteter såsom minigolf, tennis, bordtennis og live underholdning. Til børnene er der både børneklub og legeplads.

   

  Du kan både rejse fra Aalborg, Billund og København. Der er flest afgange fra Billund på datoer i august og september. Den billigste afgang i øjeblikket er dog fra Aalborg, hvor du den 20. august kan booke rejsen til kun 3.899 kr. for 1 uge på det 5* hotel, fly og 6 kg håndbagage (du kan tilkøbe 14 kg indchecket bagage for bare 95 kr.).

   

  Priserne ligger i skrivende stund mellem 3.800 – 4.900 kr. For at finde rejsen på bookingsiden, skal du scrolle ned og sætte filteret under “specifikation” i venstre side til kun at vise 5* hoteller.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Under bookingprocessen kan du tilvælge transfer – dette koster 400 kr. t/r for 2 personer. Det er også muligt selv at stå for transport. Hvis du ikke lejer en bil, så kan du tage bussen (A32) fra lufthavnen til Port d’Alcudia, og derfra har du 5 minutters gang til hotellet. Turen tager 1 time og 15 min. og koster mellem 65 – 95 kr. Det ser ud til, at bussen kører hver 2. time.

   

   

  Lejebil på Mallorca

  Med Mallorcas smukke natur og spændende muligheder kan det være, du får lyst til at opleve noget af det på egen hånd. Så er det op til dig, om du vil leje en bil i et par dage eller under hele din rejse. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge for kun 256 kr. (dvs. 128 kr. pr. person)!

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og kollisionsskadeforsikring
  128 kr.

  Zafiro Palace Alcudia

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her