• 13 aug 2021

  Billige fly til Mallorca: Direkte fly tur/retur fra kun 76 kr.

  Sommeren er en herlig årstid, men flybilletterne sydpå koster ofte en formue! Så snart sommerferieperioden er over os, stiger priserne hurtigt. Men jeg har fundet et supergodt tilbud på fly til Mallorca, hvis du er klar på en sensommer-rejse. Lige nu kan du nemlig finde en håndfuld tur/retur-billetter i resten af august fra under 100 kr.! Så behøver en rejse til Mallorca alligevel ikke at ødelægge budgettet ✈🏝

  Sommer på Mallorca
  august- september
  fra76 kr.
  København (og Billund)
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca

  Fly til Mallorca

  Har du husket at børste tænderne i dag? For jeg har fundet flybilletter, der kan få det helt store smil frem – Mallorca tur/retur fra under 100 kr.! Så står du og savner hvide palmestrande og sangria, kommer disse flybilletter som kaldet.

   

  Det er Ryanair, der tilbyder de superbillige billetter. Det irske lavprisflyselskab opererer direkte ruter til Mallorca fra både Billund og København – og det er fra København, du lige nu finder de allerbilligste billetter.

   

  På en god håndfuld datoer i resten af august kan du nemlig booke tur/retur-billetter fra under 100 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra fredag den 27. august til mandag den 30. august til kun 76 kr.

   

  Du kan selvfølgelig også finde flybilletter fra Billund – de er blot noget dyrere.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fly til Mallorca – eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 17.08. – 24.08.
  • 20.08. – 23.08./24.08./27.08.
  • 23.08. – 27.08./28.08./30.08.
  • 27.08. – 30.08./31.08./03.09.
  • 30.08. – 06.09.
  • 31.08. – 06.09.
  • 03.09. – 06.09./10.09.
  • Og flere

   

   

  Hoteller på Mallorca

  Med så billige flybilletter i hus mangler du blot det rette hotel. Hotelpriserne får altid et nøk op om sommeren. Men herunder kan du få det fulde overblik over udvalget af hoteller på Mallorca – og forhåbentligt finde et, der passer til dig.

   

  Hoteller på Mallorca

   

   

  Pakkerejser til Mallorca

  Foretrækker du at booke en pakkerejse, hvor både fly tur/retur og hotelophold er samlet, kan du også gøre det. Som regel er en pakkerejse lidt dyrere, end hvis du selv booker fly og hotel separat, men de er til gengæld også dejligt nemme at booke.

  Pakkerejser
  inkl. fly og hotel

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud på eventyr på egen hånd, kan en lejebil måske være løsningen for dig. På momondo.dk kan du se et stort udvalg af lejebiler – måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen. Det er helt op til dig.

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Billeder fra Mallorca

  Playa de Formentor

  Fly til Mallorca

   

  Alcudia Strand

  Fly til Mallorca

   

  Serra de Tramuntana

  Fly til Mallorca

   

  Katedralen i Palma

  Fly til Mallorca

   

   

  Fly til Mallorca og corona

  Spanien er i øjeblikket gul. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret.

   

  Herudover skal du også udfylde en indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Du kan udfylde formularen online 48 timer før indrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Mallorca: Direkte fly tur/retur fra kun 76 kr.

  1. Emilie Christiansen says:

   Jeg kan ikke finde nogle billige billetter fra Billund eller Aalborg fra d. 6.-14. juli. eller generelt i uge 28. Kan du hjælpe mig med det? 🙂

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Emilie 🙂

    Det kan ofte være en udfordring at finde billige tilbud, hvis man kun kan rejse på nogle helt bestemte dage. Tit kan man spare penge ved at lege lidt med datoerne. Og så gør skolernes sommerferie selvfølgelig heller ikke noget godt for priserne. Så vidt jeg kan se, koster de billigste direkte billetter fra både Billund og Aalborg ca. 2.000 kr. omkring dine rejsedatoer. Hvis du derimod har mulighed for at flyve fra Hamborg, kan du faktisk finde billetter fra den 6. juli til den 14. juli til ca. 900 kr. – så det er da værd at overveje 🙂

  Se fly-tilbud her