Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 3.188 kr.
All inclusive på Mallorca
All-inclusive

All inclusive på Mallorca

1 uge på 4* hotel inkl. fly

All-inclusive |

All inclusive på Mallorca

Jeg har det selv sådan, at jeg aldrig bliver træt af middelhavsferie med sol, strand, palmer og sangria i lange baner. Skal det være rigtig godt, skal hotellet naturligvis også være af en ordentlig standard. Og prikken over i’et ville selvfølgelig være all inclusive på Mallorca – det giver jo sig selv! Hvis du er enig i, at alt dette lyder som opskriften på en vellykket solferie, så vil du helt sikkert elske det tilbud, jeg i dag er faldet over! Her kommer du til at nyde en lækker uge med all inclusive på Mallorca! 🏝️🍹

Mallorca med all inclusive

maj – oktober

fra

3.188 kr.

✈️ Fra København, Billind og Aalborg

Firstjernet hotel med stort poolområde

🍹 All inclusive

All inclusive-rejse til Mallorca

All inclusive på Mallorca

Fly tur/retur til Mallorca, lækkert hotel, beliggenhed lige ved stranden og all inclusive. Det lyder ikke som nogen dårlig måde at tilbringe en uge på!

Og dette er faktisk lige præcis, hvad jeg har fundet i dag. Turen går til et hotel, jeg har skrevet om før. Og det skyldes simpelthen, at det ofte er et af de allerbilligste tilbud på markedet, hvis du leder efter firstjernet all inclusive på Mallorca.

Det drejer sig om en pakkerejse til det firstjernede Fergus Club Europa (3,5 ud af 5 på Tripadvisor), der vel bedst kan beskrives som en miniature-ferieby.

Hotellet ligger i Paguera på Mallorcas sydvestkyst, som er en skøn og alsidig feriedestination.

Hotellet ligger kun ca. 500 meter fra centrum, og her kan du opleve både byliv og aktiviteter for alle aldersgrupper. Du har desuden også kun ca. 15 minutters gang til den nærmeste strand 🏖️

Udover en fin beliggenhed i hyggelige Paguera byder Fergus Club Europa på masser af skønne faciliteter – heriblandt flere forskellige swimmingpools og restauranter. Og så er der både børnebassin, vandrutsjebaner, legeplads og børneklub for de små (børneklubben er for børn mellem 4 til og med 12 år). Det omfattende underholdningsprogram vil helt sikkert være et hit, hvis du rejser med børn!

Der er selvfølgelig også noget for de voksne som f.eks. en lang række sportsaktiviteter. Du kan nemlig give dig i kast med bl.a. yoga, volleyball, fodbold og sågar bueskydning! Der er altså flere måder, hvorpå du kan spille om æren – eller næste drink – under dit ophold (nogle aktiviteter bookes mod betaling).

Og apropos drink, så skal du ikke bevæge dit særligt langt efter hverken barer eller restauranter, for hotellet har både en buffetrestaurant, en italiensk restaurant og to barer.

Og opholdet er jo som sagt med all inclusive, så jeg tør godt garantere dig, at du hverken kommer til at sulte eller tørste under dit ophold 🍹

All inclusive på Mallorca – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Corendon.

Der er afgange fra maj til oktober, og det er muligt at flyve fra både KøbenhavnBillund og Aalborg.

F.eks. kan du finde rejsen med afrejse fra København søndag den 25. maj fra kun 3.188 kr. pr. person.

I løbet af juni kan du også finde en række afgange fra under 4.000 kr. pr. person.

Disse priser inkluderer både fly, firstjernet hotel og all inclusive.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 3.188 kr.
  • Juni: 3.837 kr.
  • Juli: 7.064 kr.
  • August: 4.469 kr.
  • September: 5.120 kr.
  • Oktober: 5.124 kr.
All inclusive på Mallorca – billeder fra hotellet
All inclusive på Mallorca

All inclusive på Mallorca

All inclusive på Mallorca

All inclusive på Mallorca

All inclusive på Mallorca

Ønsker du inspiration til din all inclusive-rejse til Mallorca, kan du smutte forbi min guide om Mallorca og GetYourGuide.

Der kan du finde alt fra naturudflugter og katamarankrydstogter til quadbike-ture og delfinsafarier. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive på MallorcaAll inclusive på Mallorca

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar