• 16 aug 2018

  Voksenferie på Mallorca: 5 nætter på et 3* hotel i Alcudia fra kun 1.489 kr. inkl. fly, transport og halvpension

  Skal du noget i efteråret (eller i efterårsferien)? Hvis ikke, så kan du jo overveje en lækker, solrig rejse til Mallorca. Henover sensommeren i august og september er vejret stadig superlækkert, og selv i oktober er temperaturerne stadig dejligt sommerlige. Her er øen desuden mindre turistet end i højsæsonmånederne om sommeren. Og når man tilmed kan finde et billigt pakketilbud som her med både hotel, fly, transport og halvpension, så bliver det bare ikke bedre!

  Sol, strand og halvpension på Mallorca
  august - oktober
  fra1.489 kr.
  Hamborg, København, Billund og Aalborg
  Mallorca
  Ferie på Mallorca med halvpension
  inkl. fly, 3* hotel, transport og halvpension

  Strandferie på Mallorca

  travelbird.dk faldt jeg i dag over et af deres nye tilbud. Der er tale om en sand rejseklassiker – Mallorca! Endda i form af en lækker pakkeløsning, hvor du får flybilletter, transport til og fra hotellet, 3* hotel og halvpension i én booking. Så behøver man ikke selv stå for noget som helst.

   

  Tilbuddet inkluderer 5, 6, 7, 10 eller 14 nætter på voksenhotellet Hotel Piscis by Blue Sea (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Alcudia, der en en af Mallorcas mest attraktive feriebyer. Hotel Piscis by Blue Sea har desuden en fornem beliggenhed mindre end 300 meter fra stranden. Herudover er der også døgnåben reception (med mulighed for cykeludlejning), et flot poolområde med liggestole og poolbar samt en spa-afdeling, hvor du imod et gebyr kan nyde en lækker omgang massage.

   

  Hotellet har naturligvis også en buffetrestaurant, der både serverer spanske og internationale retter. Derfor vil du uden tvivl sætte pris på, at tilbuddet inkluderer halvpension!

   

  Det er muligt at benytte sig af tilbuddet fra august til og med oktober – og du kan endda finde superbillige afgange i efterårsferien (uge 42)! Du kan flyve fra både Hamborg, København, Billund og Aalborg. De billigste rejser finder du fra Hamborg, hvor du faktisk kan finde tilbuddet i efterårsferien fra den 18.10. – 23.10. til kun 1.489 kr. pr. person.

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Hotel Piscis by Blue Sea: 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
  • Med halvpension: (mulighed for opgradering til all-inclusive)
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
  • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Voksenferie på Mallorca: 5 nætter på et 3* hotel i Alcudia fra kun 1.489 kr. inkl. fly, transport og halvpension

  1. Maria says:

   Hej.
   Når jeg ser på hoteller her på siden over hoteller på Mallorca og kun ser, at der står voksenhoteller, tænker jeg på om det er enten eller. Kun voksne på hoteller, uden børn eller decideret “børne-hoteller”, hvor kun børnefamilier kommer?
   Vi har 2 stille børn, og os selv incl. der ikke er til larmende børn fra morgen til aften.
   Findes der hoteller i rolige områder, hvor der også må komme børn?
   Vh. Maria

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Maria 🙂

    Om man har stille børn eller ej, så må man ikke have børn med på voksenhoteller. Men du kan sagtens finde gode hoteller i rolige områder, hvor børn også er velkomne 🙂

  2. Jette says:

   Hejsa. Er der stadig afgange til uge 42, kan ikke få nogen frem

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jette 🙂

    Nej, jeg kan godt se, at mange af datoerne nu er udsolgt. Gode tilbud i efterårsferien (og i andre populære ferieperioder) ryger desværre som regel ret hurtigt.

    Du kan dog være sikker på, at jeg vil holde rigtig godt øje med flere gode tilbud i uge 42 😉 Og så snart jeg finder et godt tilbud, skriver jeg om det på bloggen!

  3. Charlotte says:

   Er børn ikke velkomne på dette voksenhotel ??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Nej, desværre. Hotel Piscis by Blue Sea er et voksenhotel, og det betyder, at det ikke er muligt at have børn (personer under 18 år) med på hotellet.

    Det er selvfølgelig surt for børnefamilierne, men nogle gæster sætter pris på de lidt roligere omgivelser, man oplever på hoteller uden børn.

    Men jeg kan garantere dig for, at jeg også vil holde skarpt øje med mere børnevenlige tilbud i efterårsferien 😉

  4. Helle Greer says:

   Hejsa
   Jeg har en flybillet til palma Mallorca til på onsdag d. 22 – 29 Aug. Men har problem med at finde et hotel jeg har råd til.
   Tænkte at der kunne være noget last minute? Det må ikke være over 2500- 3000.
   Har du nogle ideer ?
   På forhånd tak,
   Helle Greer

  Se tilbud her