• 25 May 2021

  Voksenferie på Mallorca: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 3.498 kr. inkl. fly og morgenmad

  Har genåbningen fået dig til at overveje en (sommer)ferie sydpå? Så er solrige Mallorca i hvert fald klar til at tage imod dig med åbne arme – og sikkert også et glas sangria eller to! Den spanske middelhavsø har haft godt styr på corona-situationen og er derfor nu en gul region i Spanien – til stor glæde for alle os, der hungrer efter sol, strand og afslapning. Lyder spansk sol- og strandferie som noget for dig, har jeg her fundet et tilbud på et særdeles anmelderrost voksenhotel, hvor du kan nyde livet uden larmende børn.

  Sol og strand på Mallorca
  juni - oktober
  fra3.498 kr.
  København
  Mallorca
  1 uges ferie på Mallorca
  inkl. 4* voksenhotel, fly, morgenmad, tryghedspakke m.m.
  fra3.498 kr.

  Pakkerejse til Mallorca

  Hvor skal jeg så bo på Mallorca, tænker du måske. Med dette tilbud kan du glæde dig til en hel uge på det firstjernede JS Palma Stay (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice 2021).

   

  Hotellet, der henvender sig til gæster over 16 år, ligger i byen C’an Pastilla – kun 80 meter fra stranden. So far so good. Du behøver dog ikke tage ned til stranden for at bade, da hotellet selv har lækkert udendørs poolområde med to pools, der begge har jacuzzisektion. Den ene pool har desuden en elegant poolbar, hvor du kan sidde i poolen, mens du nyder din drink. Herudover er der også en opvarmet, indendørs olympisk pool (25 meter).

   

  JS Palma Stay byder også på en spa-afdeling med pool, sauna, hamam og mulighed for diverse behandlinger. Herudover kan du gratis benytte fitnesscentret og sportsaktiviteter som tennis, basketball og bordtennis.

   

  I det hele taget skinner det tydeligt igennem, at JS Palma Stay er et utroligt veldrevet hotel. Mange danske gæster skriver på TripAdvisor, at der ikke er noget at sætte en finger på. Værelserne er pæne og rene, personalet er professionelt og serviceminded, poolområdet er flot, morgenmadsbuffeten er god osv. osv. Den slags er altid god læsning 😉

   

  Med dette tilbud er du i øvrigt godt sikret mod corona. Dels fordi tilbuddet er en pakkerejse (og du derved er dækket af pakkerejseloven), dels fordi rejsearrangøren Apollo inkluderer en gratis Covid-19-tryghedspakke.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk (Apollo er rejsearrangøren). Du kan booke rejsen med afgang fra København på udvalgte datoer i juni, juli, august, september og oktober.

   

  Priserne afhænger naturligvis af, hvornår du vil rejse. De billigste priser finder du i juni, hvor pakkerejsen koster helt ned til 3.498 kr. pr. person ved en rejse for to. De dyreste priser ligger naturligvis i juli. Her skal du give op til 6.498 kr. pr. person.

   

  Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, firstjernet hotel, morgenmad, tryghedspakke osv.

   

   

  Pakken indeholder (pr. person)

  • Direkte fly fra København til Mallorca tur/retur med SAS
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg.
  • 7 overnatninger (inkl. transporttid) på Apollos JS Palma Stay**** i Playa De Palma
  • Ophold i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Adgang til poolområde med to udendørs pools, samt en olympisk 25 meters indendørs pool, der er opvarmet
  • Gratis sportsaktiviteter såsom enkelt fitnesscenter, tennis, basket og bordtennis
  • Gratis fitness med cardiomaskiner og vægte
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis Covid-19 tryghedspakke med fri ombooking og gratis ændring af deltagere (læs mere længere nede)
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM gør din destination orange før afrejse

   

  OBS: Der skal betales en turistafgift på mellem 2,20 og 4,40 euro pr. person pr. nat. Afgiften betales til hotellet.

   

  OBS: Alle rejsende skal have udfyldt indrejseformular online senest 24 timer før afrejsen: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

   

   

  Billeder fra JS Palma Stay

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

  Billede fra overnatningsstedets galleri

   

  Corona og Spanien

  Efter fase 3 af genåbningen for rejseaktiviteter trådte i kraft den 14. maj, skiftede Mallorca farve fra orange til gul.

   

  Det betyder, at du slipper for at vise negativ test for at komme ombord på flyet hjem. Der vil dog fortsat være krav om test, når man lander i lufthavnen i Danmark. Du vil også blive fritaget for isolation, når vender hjem.

   

  Herudover skal du også udfylde en formular med kontakt- og sundhedsoplysninger. Formularen kan udfyldes online tidligst 48 timer før indrejse i Spanien eller skriftligt ved ankomst til en spansk lufthavn. Formularen gælder kun ved indrejse med fly. Du kan finde formularen her eller via appen SpTH (som findes både til Android og Apple).

   

  Vil du læse nærmere om corona-situationen og restriktioner i Spanien, kan du holde dig opdateret på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Spanien og deres corona-side om Spanien. I skrivende stund er der ikke krav om isolation, når du kommer fra Danmark. Dog skal du have en negativ PCR-test (maks. 48 timer gammel).

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du booker din rejse, har du mulighed for at bestille en transfer (125 kr. pr. person). Hotellet ligger dog ganske tæt på lufthavnen, så man vil sådan set godt kunne gå – eller bare tage en taxi.  Du kan også vælge at leje en bil, hvis du gerne vil ud og udforske øen.

   

  Lejebiler

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Voksenferie på Mallorca: 1 uge på anmelderrost 4* hotel fra kun 3.498 kr. inkl. fly og morgenmad

  Se tilbud her
  Webview: false