04 mar 2016

Kroatien: Kør-selv med all-inclusive på lækkert 3* hotel ud til vandet til kun 1.049 kr. inkl. udflugt

rsz_cavtat-993380_1280

Landet ud til Adriaterhavet er et smukt, gæstfrit og spændende land. Her kan du benytte dig af de mange muligheder som det krystalklare hav byder på. Det være sig dykning, surfing eller måske bare en badetur med afslapning på stranden. Kroatien er ligeledes et meget spændende land på den gastronomiske front, og de fleste bliver overrasket over hvilken mad det kroatiske køkken kan præstere. Kombinér alt dette med smukke omgivelser og en flot natur, så har du den perfekte feriedestination.

Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud på Travelbird.dk.

 

Hotellet

Tilbuddet lyder på 5 eller 7 nætter på det lækre 3* Hotel Zagreb (3 ud af 5 på TripAdvisor) med all-inclusive til kun 1.049 kr. pr. person ved en rejse for 2 eller flere. Hotellet ligger kun et stenkast fra vandet i den lille hyggelige kystby Karlobag. Der er pool og en dejlig stor terrasse med havudsigt, samt en restaurant, bar og lounge. Fra hotellet er der kun 200 m. til centrum af byen hvor i kan gå på opdagelse i den hyggelige lille havneby.

I tilbuddet indgår der et dobbeltværelse (2 voksne + 1 barn) eller familieværelse (2 voksne + 2 børn), alt efter hvor mange i rejser.

Læs mere om tilbuddet her

rsz_1rsz_travelbird_kroatien

SE REJSETILBUD HER

Tilbuddet indeholder 5 eller 7 nætter på 3* hotel med all-inclusive, velkomstdrink, rabat på massage, adgang til tennisbaner, minigolf og sauna, samt en udflugt til øen Pag.

 

Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Du kan rejse alle datoer fra slutningen af april til starten af oktober. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst.

Derudover har Travelbird altid et ekspeditionsgebyr på 150 kr. og i Kroatien er der en turistskat på 1€ pr. person pr. nat, som man også lige skal have med i budgettet.

 

Fra: Kør-selv

Rejsedatoer: April – Oktober

Rejselængde: 5 – 7 nætter

Til: Karlobag, Kroatien

Hotel: 3* Hotel Zagreb

Vurdering: 3 ud af 5 på TripAdvisor

Måltider: All-inclusive

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *