05 okt 2017

Kombi-tur: Fly til Island videre til New York og tilbage til kun 2.508 kr.

Vil du kombinere en storbyferie med noget af verdens mest fascinerende natur, så har jeg i dag fundet det helt rigtige til dig! Icelandair har lige nu et udsalg kørende, hvor du kan få billige billetter til New York til kun 2.180 kr. Dette er faktisk et meget godt tilbud i sig selv. 

Men der er også mulighed for at kombinere turen til New York med en stop-over i Island til kun lidt flere penge. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 2.508 kr. hvor man har 3 dage i Island og 5 dage i New York, inden man flyver tilbage til Danmark.

Kombi-tur New York og Island
november til marts
2.508 kr.
København
Reykjavik og New York
Billige billetter til Reykjavik og New York
2.508 kr.

Fly

Som jeg skrev i introduktionen findes der rigtig mange billige billetter fra november fren til april 2017.  Jeg anbefaler at du leger lidt med datoerne inde på momondo, fordi der findes rigtig mange kombinationer af datoer (og du kan også sagtens rejse først til New York og så på vejen hjem tage stoppet i Island). Her er et par eksempler, som jeg har fundet frem. Du kan naturligvis også slippe for de 3 dage på Island, hvis du hellere bare vil billigt til New York så ligger priserne omkring 2.100 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 06.01. – 16.01.
 • 09.01. – 16.01.
 • 13.01. – 20.01.
 • 13.01. – 23.01.
 • 05.02. – 15.02.
 • 15.02. – 25.02.
 • 26.02. – 08.03.
 • 11.03. – 21.03.
 • 17.03. – 24.03.
 • og mange andre

 

Hoteller i Island og New York

Hvis jeg skulle komme med et lille eksempel. Så kunne man f.eks. bo på de nedenstående hoteller og få hele turen – dvs. 3 dage i Island og 5 dage i New York – sammen med de billige fly til kun 4.127 kr. pr. person ved en rejse for 2!

Hoteller i Island
Hoteller i New York

trivago.dk kan du sammenligne hoteller på alle de store bookingsider. I boksene ovenfor finder du links til hoteller i Reykjavik og New York. Reykjavik har et ganske fint udvalg af hoteller på trods af sin relativt beskedne størrelse. Og New York har hele spektret af hoteller fra billige hostels til overdådige luksushoteller. Så det er bare om at finde de hoteller, der passer bedst til dine behov!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

I en tidligere version af denne artikel blev der skrevet, at der er bagage inkluderet i prisen. Dette er ikke længere tilfælde, da Icelandair har ændret sine bagageregler d. 06.09. (dagen efter denne artikel blev skrevet) – nu er der kun 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Kombi-tur: Fly til Island videre til New York og tilbage til kun 2.508 kr.

 1. Mie says:

  Hej
  Du skriver, at Icelandiar har gode bagage-regler hvor man altid må tage 2×23 kg. med, men dette passer ikke. I dette billige eksempel flyver man på deres Economy Light klasse, hvor man kun må tage håndbagage med på 10 kg. Man skal op på deres Economy Standard eller Economy Comfort for at måtte medbringe bagage.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mie,

   Skæbnen ville det, at Icelandair ændrede deres bagageregler dagen efter jeg skrev artiklen. Så i stedet for 23 kg bagage må man nu kun have 10 kg håndbagage med, som du også skriver. Det er virkelig ærgerligt. Jeg har dog opdateret artiklen, så den nu gør opmærksom på Icelandairs nye bagageregler 🙂

 2. Michael says:

  Hej.

  Er denne kombi stadig mulig?

  Når jeg klikker på Momondo linket er det kun tur/retur Island.

  Har mange gange undret mig over, at jeg via dine links ikke kan ændre dato på flyafgangene øverst, når jeg lander på Momondo.

  Har du nogen idé om why?

  Dbh. Michael

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Michael 🙂

   Kombituren er skam stadig mulig. Dog skal du være opmærksom på, at Icelandair ændrede deres bagageregler dagen efter jeg skrev artiklen. Så du får nu kun 10 kg håndbagage med i prisen (jeg har opdateret artiklen).

   Det lyder lidt mærkeligt, at du kun bliver vist T/R til Island. Mit link viser alle 3 flyvninger. Jeg kan endda se, at prisen nu er faldet til 2.467 kr.

   Jeg ved, at Momondos app kan være problematisk på mobiltelefoner. Det er sikkert derfor, at du ikke har kunnet ændre datoerne. Prøv på en computer – der skulle det gerne virke 🙂