Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Tidsbegrænset kampagne ⏰ 3.041 kr.
Kontrastfyldt kombi-tur: Fly til New York og Island fra kun 3.041 kr.
Fly

Kontrastfyldt kombi-tur: Fly til New York og Island fra kun 3.041 kr.

Fly |

Kontrastfyldt kombi-tur: Fly til New York og Island fra kun 3.041 kr.

Vil du kombinere storbyferie med noget af verdens mest fascinerende natur, så har jeg i dag fundet de helt rigtige flybilletter til dig! Disse flybilletter er nemlig ikke almindelige returbilletter – men såkaldte rundrejsebilletter. Derfor indeholder billetterne ikke bare én, men to rejsedestinationer. Og er der to destinationer, der egner sig godt til rundrejsebilletter, så er det Island og New York! Island ligger nemlig ikke så langt fra den korteste rute mellem Danmark og New York, så en tur forbi Reykjavik ligger lige til højrebenet. Herudover tilbyder de to rejsemål det bedste fra to verdener. Fantastiske New York leverer rendyrket storbyferie – shopping i verdensklasse, Frihedsgudinden, Empire State Building, legendarisk fastfood og masser af storbystemning – mens Island byder på uforglemmelige naturoplevelser – nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og varme kilder. Disse flybilletter er med andre ord til dig, der ikke vil gå på kompromis og både vil have storby og natur! 

Kombi-tur til New York og Island

februar – maj

fra

3.041 kr.

✈️ fra København

🗺️ Oplev New York og Island på én og samme rejse

🏙️🏞️ Den perfekte kombination af storbyferie og naturoplevelser

Billige fly New York og Island

Fly til New York og Reykjavik

Som sagt har jeg her valgt rundrejsebilletter frem for almindelige returbilletter. Denne type billet tillader dig at tilføje flere destinationer på samme billet (op til seks flyvninger).

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rundrejse med to destinationer. Her har jeg sammensat rundrejsebilletten således, at du først flyver fra København til New York. Efter fire nætter i New York går turen videre mod Reykjavik. Her tilbringer du så tre nætter, før du vender snuden hjem mod København.

Icelandair kører lige nu et særtilbud, hvor du kan flyve billigt fra København til en række destinationer fra februar til maj – herunder New York og Island. Og det betyder altså, at du kan sammensætte rundrejsebilletter som dem ovenfor til priser mellem ca. 3.000 og 4.000 kr. Og du kan selv bestemme, hvor mange nætter du vil have ved hver destination. Så der er gode muligheder for at lege med forskellige datoer.

OBS: Icelandairs tilbudskampagne varer kun t.o.m. tirsdag den 16. januar.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg som sagt blot lavet et eksempel. Her har jeg taget udgangspunkt i flybilletter med afgang søndag den 14. april (CPH —> NYC), torsdag den 18. april (NYC —> KEF) og mandag den 22. april (KEF —> CPH). Med disse datoer koster rundrejsebilletterne kun 3.041 kr.

Du flyver som sagt med Icelandair, der som udgangspunkt inkluderer en håndbagagekuffert på op til 10 kilo. Indtjekket bagage skal tilkøbes.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Rigtig mange datoer fra februar til maj – så prøv dig frem 😉

Hoteller

Hoteller skal der naturligvis også til. Og dem kan du finde nedenfor.

New York

New York

New York

New York

Rejseinspiration til New York og Island

Vil du gerne have inspiration til, hvad du kan opleve på din tur til New York og Island, så kan jeg anbefale dig at tage kig på GetYourGuides hjemmeside nedenfor.

Derudover kan du også finde inspiration til oplevelser i Island i min artikel om en rejse til Island med campervan og i min artikel om et Golden Circle-roadtrip i Island.

New York og Island – transport til/fra lufthavnen

ISLAND: Busselskabet Grayline Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle således altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen.

Du kan også booke en lufthavnstransfer eller leje en bil.

NEW YORK: På vej til New York lander du i JFK International Airport (JFK), og på vej til Reykjavik flyver du fra Newark Liberty International Airport (EWR). Du kan læse om transporten til og fra begge disse lufthavne i min artikel om lufthavnstransport i New York.

Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Kontrastfyldt kombi-tur: Fly til New York og Island fra kun 3.041 kr.Kontrastfyldt kombi-tur: Fly til New York og Island fra kun 3.041 kr.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar