Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.088 kr.
Kombi-rejse-Island-New-York-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Rundrejse: Fly til New York og Island

Når modsætninger mødes: New Yorks storbyliv og Islands naturvidundere

Fly |

Rundrejse: Fly til New York og Island

Vil du kombinere storbyferie med noget af verdens mest fascinerende natur, så har jeg i dag fundet de helt rigtige flybilletter til dig! ✈️

Disse flybilletter er nemlig ikke almindelige returbilletter – men såkaldte rundrejsebilletter. Derfor indeholder billetterne ikke bare én, men to rejsedestinationer – Island og New York! Og byerne tilbyder det bedste fra to verdener.

Fantastiske New York leverer rendyrket storbyferie; shopping i verdensklasse, Frihedsgudinden, Empire State Building, legendarisk mad og masser af storbystemning, mens Island byder på uforglemmelige naturoplevelser: nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og varme kilder.

Disse flybilletter er med andre ord til dig, der ikke vil gå på kompromis og både vil have storby og natur! 🏙️🌋

Kombi-tur til New York og Island

August – december

fra

3.088 kr.

✈️ fra København

🗺️ Oplev New York og Island på én og samme rejse

🏙️🌋 Den perfekte kombination af storbyferie og naturoplevelser

Billige fly New York og Island

Fly til New York og Reykjavik

Som sagt har jeg her valgt rundrejsebilletter frem for almindelige returbilletter. Denne type billet tillader dig at tilføje flere destinationer på samme billet (op til seks flyvninger).

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rundrejse med to destinationer. Her har jeg sammensat rundrejsebilletten således, at du først flyver fra København til Reykjavik. Efter to nætter i Reykjavik går turen videre mod New York. Her tilbringer du så fem nætter, før du vender snuden hjem mod København.

✈️ I tilbudsboksen ovenfor har jeg som sagt blot lavet et eksempel. Her har jeg taget udgangspunkt i disse flybilletter:

  • Mandag den 28. oktober fra København til Reykjavik
  • Onsdag den 30. oktober fra Reykjavik til New York
  • Mandag den 4. november fra New York til København

Denne rundrejse koster kun 3.088 kr.

Du flyver som sagt med Icelandair, der som udgangspunkt inkluderer en håndbagagekuffert på op til 10 kilo. Indtjekket bagage skal tilkøbes.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Der er mange datoer i både slut-august, oktober, november og december. Du kan bruge fly-linket længere oppe og lege lidt med datoerne.

Hoteller

Hoteller skal der naturligvis også til. Dem kan du finde nedenfor.

New York

New York

New York

New York

Rejseinspiration til New York og Island

Vil du gerne have inspiration til, hvad du kan opleve på din tur til New York og Island, så kan jeg anbefale dig at tage kig på GetYourGuides hjemmeside nedenfor.

Derudover kan du også finde inspiration til oplevelser i Island i min artikel om en rejse til Island med campervan og i min artikel om et Golden Circle-roadtrip i Island.

New York og Island – transport til/fra lufthavnen

ISLAND: Busselskabet Grayline Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle således altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen.

Du kan også booke en lufthavnstransfer eller leje en bil.

NEW YORK: På vej til New York lander du i JFK International Airport (JFK), og på vej til Reykjavik flyver du fra Newark Liberty International Airport (EWR). Du kan læse om transporten til og fra begge disse lufthavne i min artikel om lufthavnstransport i New York.

Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse: Fly til New York og IslandRundrejse: Fly til New York og Island

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud