Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 836 kr.
Milano-jul-slider
Weekendophold

Juleshopping i Milano: en forlænget weekend på et 4* hotel til kun 836 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Juleshopping i Milano: en forlænget weekend på et 4* hotel til kun 836 kr. inkl. fly

Hvis du elsker julestemning og shopping, så er det med at læse videre! I dag har jeg nemlig fundet en forlænget weekendtur til Milano i julen. Milano er en skøn by og om julen bliver byen næsten endnu mere skøn. Her er der juledekorationer så langt øjet rækker, masser af julemarkeder med godt håndværk og lækker mad, skøjtebaner, julelys og masser af shopping – en perfekt mulighed for at få købt de sidste julegaver og måske også forkæle dig selv med et par ting.

Juleshopping-tur til Milano

november – december

836 kr.

København ✈ Milano

Billige fly til Milano

Hotel

598 kr.

Fly

238 kr.

Total (pr. person):

836 kr.

Julemarkeder i Milano

Der findes et hav af julemarkedet i Milano. Hvis du er til godt håndværk, så skal du helt sikkert besøge L’Artigiano in Fiera (i messecenter RHO). Dette marked er fra d. 01.12. – 09.12. og byder på fantastisk håndværk – unikt og høj kvalitet – fra hele Italien og resten af verden. Der er åbent fra kl. 10-22.

Ved Duomo di Milano kan du finde et lidt mere traditionelt julemarked med små boder, mad, håndværk og shopping. Det er også her du kan nyde synet af et kæmpe juletræ med tusindvis af funklede lys på. Nu, hvor vi snakker om store juletræer, så skal du helt sikkert også tage til Galleria Vittorio Emanuele II. Dette er et stort og eksklusivt butikscenter og faktisk et af verdens ældste. Om julen er der pyntet smukt op og i midten af centeret er der det fineste juletræ. Et besøg på Il Villaggio delle Meraviglie kan også anbefales, hvis du elsker traditionelle julemarkeder.

Juleshopping i Milano: en forlænget weekend på et 4* hotel til kun 836 kr. inkl. fly

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Juleshopping i Milano: en forlænget weekend på et 4* hotel til kun 836 kr. inkl. flyJuleshopping i Milano: en forlænget weekend på et 4* hotel til kun 836 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud