• 16 nov 2018

  Juleshopping i Milano: en forlænget weekend på et 4* hotel til kun 836 kr. inkl. fly

  Hvis du elsker julestemning og shopping, så er det med at læse videre! I dag har jeg nemlig fundet en forlænget weekendtur til Milano i julen. Milano er en skøn by og om julen bliver byen næsten endnu mere skøn. Her er der juledekorationer så langt øjet rækker, masser af julemarkeder med godt håndværk og lækker mad, skøjtebaner, julelys og masser af shopping – en perfekt mulighed for at få købt de sidste julegaver og måske også forkæle dig selv med et par ting.

  Juleshopping-tur til Milano
  november - december
  836 kr.
  København
  Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det 4* Leonardo Hotel Milan City Centre
  598 kr.
  Hotel
  598 kr.
  Fly
  238 kr.
  Total (pr.person)
  836 kr.

  Hotel i Milano

  I dag har jeg fundet det dejlige 4* Leonardo Hotel Milan City Center (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en god beliggenhed tæt på centrum – og kun 10 minutters gang til shopping på f.eks. Corso Como og 5 minutters gang til den nærmeste metrostation. Hotellet er simpelt, men har alt, hvad du har brug for på en storbyferie.

   

  Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.195 kr., dvs. 598 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Milano, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Fly til Milano

  Du kan komme billigt til Milano i julen (november – december) med priser fra 192 – 316 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København i en forlænget weekend d. 08.12. – 10.12. til kun 238 kr. Det findes faktisk ret mange afgange henover weekenderne i slut november – december, så det er bare med at finde ud af, hvornår det passer dig bedst at rejse. Det er desværre ikke muligt at flyve fra Billund i vintermånederne.

   

  Nye bagageregler hos Ryanair betyder, at du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 08.12. – 10.12. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.11. – 29.11.
  • 30.11. – 03.12.
  • 03.12. – 05.12.
  • 07.12. – 10.12.
  • 11.12. – 13.12.
  • 13.12. – 15.12.
  • 14.12. – 17.12.
  • 15.12. – 17.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du skal til Milano, så lander du lidt udenfor byen tæt ved Bergamo. Fra lufthavnen kan du tage en bus til Milano hovedbanegård – Bergamo-bussen kører fra lufthavnen direkte til hovedbanegården. Turen koster 5 euro (ca. 38 kr.), og du kan booke en billet på terravision.eu. Derfra kan du tage videre til hotellet med f.eks. sporvogn (linje 10) til ”p.le cim.monumentale via bramante”. Fra dette stop har du under 400 meter til hotellet.

   

   

  Shopping i Milano

  Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano – perfekt til at få købt de sidste julegaver.

   

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

   

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

   

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

   

  Psst, der findes også en Primark i Milano 🙈

   

  Julemarkeder i Milano

  Der findes et hav af julemarkedet i Milano. Hvis du er til godt håndværk, så skal du helt sikkert besøge L’Artigiano in Fiera (i messecenter RHO). Dette marked er fra d. 01.12. – 09.12. og byder på fantastisk håndværk – unikt og høj kvalitet – fra hele Italien og resten af verden. Der er åbent fra kl. 10-22.

   

  Ved Duomo di Milano kan du finde et lidt mere traditionelt julemarked med små boder, mad, håndværk og shopping. Det er også her du kan nyde synet af et kæmpe juletræ med tusindvis af funklede lys på. Nu, hvor vi snakker om store juletræer, så skal du helt sikkert også tage til Galleria Vittorio Emanuele II. Dette er et stort og eksklusivt butikscenter og faktisk et af verdens ældste. Om julen er der pyntet smukt op og i midten af centeret er der det fineste juletræ. Et besøg på Il Villaggio delle Meraviglie kan også anbefales, hvis du elsker traditionelle julemarkeder.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel