• 18 sep 2016

  Forlænget weekend i Paris til kun 911 kr. med lækkert 3* hotel midt i byen og fly

  rsz_shutterstock_317638472

   

  Den franske hovedstad er en af de smukkeste og mest romantiske byer i verden – her finder du udsøgt gastronomi, verdenskendt kunst og historisk arkitektur. I ægte fransk stil kombinerer Paris det klassiske med det moderne. Klassiske seværdigheder omfatter den ældgamle katedral Notre Dame, Triumfbuen Eiffeltårnet og moderne bygninger, såsom La Défense-distriktet.

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en rejse til Paris!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* Hotel Residence Du Pre” (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i en lille, stille gade midt i Paris, lige ved Square Montholon. Hotellet er også i gåafstand til mange af Paris seværdigheder. Lige nu kan du få 2 nætter på dette hotel til kun 919 kr. Dvs. at hver enkelt kun betaler 459 kr. ved en rejse for to.

  2016-09-18-19_12_04-captureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i Paris. Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller kan du få et overblik her

  2016-09-05 11_29_26-Capture ANDRE HOTELLER I PARIS

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly til Paris. Fra København findes billetter til omkring eller under 500 kr. på mange datoer fra september til marts 2017 – også i weekenderne. Jeg anbefaler at du leger lidt med datoerne, som passer dig bedst inde på Skyscanner.dk. Jeg har f.eks. fundet billetter med easyJet (inkl. håndbagage) til kun 485 kr. i weekenden fra d. 11. til d. 13. november. Fly fra Billund eller Aalborg er meget dyrere – dog findes der mange billige afgange (endnu billigere end fra København) med afgang fra Hamborg.

  2016-09-18-19_10_04-captureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  459 kr.

  Fly

  452 kr.

  TOTAL (per person)

  911 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, som kører til inde til byen til ca. 8 Euro, dog tager det meget længere tid.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Forlænget weekend i Paris til kun 911 kr. med lækkert 3* hotel midt i byen og fly

  1. Tanja Stougaard says:

   Hej..

   Jeg leder efter en tur til en storby med afrejse d. 23. Dec og hjemrejse d. 25. Dec 

   afrejse skal være fra Billund .. Måske det er for tidlig at søge på.. Men håber du finder nogle hen ad vejen .

   Elsker de ide'er du kommer med her på siden

  2. Sarahh says:

   Hej! 
   Jeg leder efter en "get-away" fra den 18-22 oktober, men jeg må indrømme jeg har lidt svært ved at finde rundt i det hele. Hvilke lande/byer vil du anbefale til sådan en kort tur? Jeg tænker, det skal være noget storbysferie! På forhånd tusind tak, og MEGA fed side! 🙂