• 12 sep 2018

  Fodboldrejse til Liverpool: 2 dage på et 3* hotel til kun 1.047 kr. inkl. fly og billetter til Anfield (mod Chelsea)!

  Har du længe drømt om at se Liverpool spille på deres legendariske hjemmebane Anfield – så er det nu, du skal slå til! Jeg har i dag fundet uhyggeligt billige billetter til Anfield den 26. september, hvor Liverpool tager imod Chelsea i Carabao Cuppen. Med udgangspunkt i de billetter har jeg her sammensat en ret så enestående fodboldrejse! Du får nemlig fly, 3* hotel, bustransport og officielle hospitality-billetter (der bl.a. inkluderer forfriskninger, lounge-adgang og et gæstebesøg fra en LFC-legende) til under 1.000 kr.! Selvom det “kun” er Carabao Cuppen (EFL Cup), er der stadig tale om et unikt rejsetilbud! Jeg ved ikke, hvor mange billetter der er til salg – men til denne pris kan jeg godt forestille mig, at det er hurtigt udsolgt. Så slå til, hvis du er interesseret!

   

  ** OPDATERING ** Det oprindelige tilbud blev desværre hurtigt udsolgt, men jeg har nu fundet et andet tilbud på officielle kampbilletter og opdateret artiklen. 

  Fodboldrejse til Liverpool
  26. september - 27. september
  1.047 kr.
  Hamborg eller København
  Manchester
  Hotel i Liverpool
  f.eks. det budgetvenlige Tune Hotel Liverpool
  146 kr.
  Billige fly til Manchester
  inkl. 10 kg håndbagage
  388 kr.
  OBS! Jeg har valgt en senere afgang på vejen hjem til lidt flere penge. Der findes også en afgang allerede kl. 6, som er endnu billigere. Læs om fly fra København længere nede på siden
  Officielle billetter til Anfield
  inkl. siddeplads, lounge-adgang og forfriskninger i pausen
  513 kr.
  Hotel
  146 kr.
  Fly
  388 kr.
  Fodboldbilletter
  513 kr.
  Total (pr.person)
  1.047 kr.

  Hotel i Liverpool

  I eksemplet her skal du kun bruge en enkelt nat i Liverpool. Derfor har jeg fundet det budgetvenlige men anmelderroste 3* Tune Hotel Liverpool (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har en supercentral beliggenhed i Liverpool, og tidligere gæster skorter ikke på roserne – rigtig mange beskriver Tune Hotel som et fremragende budgethotel.

   

  Prisen for en enkelt nat i et dobbeltværelse er da også kun 292 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 146 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Liverpool, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel

   

   

  Billige fly til Manchester

  Manchester? Skulle jeg ikke til Liverpool? Jo, men det er klart billigst at flyve til Manchester, hvor du kan finde billige billetter fra både Hamborg og København. Og med bus tager det kun 1 time at køre mellem byerne. Så det er klart billigst at flyve til Manchester i stedet for Liverpool.

   

  Du kan som sagt både finde billige fly fra Hamborg og København. I dette tilfælde har jeg fundet fly hos Ryanair og easyJet fra Hamborg den 26.09. – 27.09. til 388 kr. Her får du nogle superbillige billetter med rigtig gode flytider, der tillader dig at flyve derover på kampdagen. Fra København kan du også finde billige flybilletter fra den 25.09. – 27.09. til 618 kr. Her skal du dog bruge en enkelt overnatning mere, og flytiderne er desværre ikke lige så gode.

   

   

  Billetter til Anfield

  I den oprindelige artikel havde jeg fundet hospitality-billetter til kun 250 kr. pr. person. Nu har jeg på arteudland.dk fundet de samme billetter til Liverpool – Chelsea, der tørner sammen på Anfield i Carabao Cuppen onsdag den 26. september kl. 19.45 (lokal tid). Disse billetter koster dog fra 513 kr. pr. person.

   

  Under kampen får du lækre siddepladser på den nederste del af den nye Main Stand (blok L11 eller L12). Og fordi det er hospitality-billetter, får du yderligere en række ekstra goder med i købet! Du får bl.a. adgang til Code Lounge på Anfield, der vil blive serveret forfriskninger i pausen (øl, vand, vin), du får et officielt Liverpool FC-kampprogram, og så vil der tilmed være et gæstebesøg fra en LFC-legende i loungen!

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer som tidligere beskrevet til Manchester Airport. Det er dog slet ikke noget problem at komme til Liverpool. Du kan nemlig booke busbilletter hos National Express, hvor du kører direkte fra lufthavnen i Manchester til Liverpool centrum. Billetterne koster kun 3,40 pund (28 kr.) hver vej, og turen tager kun 1 time. Du ankommer ved Liverpool One Bus Station, der ligger mindre end 8 minutters gang fra hotellet.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Fodboldrejse til Liverpool: 2 dage på et 3* hotel til kun 1.047 kr. inkl. fly og billetter til Anfield (mod Chelsea)!

  1. Stig says:

   Hej
   Er tilbuddet stadigvæk gældende til en person?

   Det eneste jeg mangler er at komme til København evt Hamborg fra Århus om det er bedst via fly fra Tirstrup eller Billund eller tog/bus er bedst? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Stig 🙂

    Kampen blev spillet den 26. september sidste år. Så tilbuddet er desværre ikke aktuelt længere.

  2. Jessica says:

   Hej

   Fedt, at I/Du før det her. Hvis det dog var omvendt, at det er i London og på stamford Bridge i stedet for, så vil jeg blive glad. Jeg holder øje, og der kommer lignende for Chelsea’s hjemmekamp.

  3. Anders says:

   Hej Rejsespejder
   1000 tak …… Jeg har lovet mine 3 drenge i efterhånden lang tid nu, at vi skulle på en fodboldtur sammen, men synes de ture jeg har kigget på blev for dyre, også finder du sådan en fantastisk tur, godt gået! Har bestilt 4 stk vi er så klar.:-)

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anders,
    Hvor er det fedt at høre! Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive og give feedback 🙂 Jeg håber I får den bedste tur! 🙂

  4. Peter H. says:

   Godt klaret! Var lige ved at falde ned fra stolen….sensationelt billigt! Desværre um uligt for mig den dag,,bliv ved med disse fodboldrejser…så har du fået en ven for livet!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Peter,
    Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive – det betyder meget! 🙂 Og øv du ikke kan den dag! Men du kan tro, at jeg nok skal holde skarpt øje med fodboldrejser! 🙂

  5. Lasse says:

   Hej Rejsespejder
   Hvordan bestiller man? Kan man bestille gennem rejsespejder eller skal man selv ind og bestille det hele?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lasse,
    Rejsespejder er en inspirations-rejseblog, så derfor kan du ikke bestille noget igennem mig – det skal du selv sørge for via de links jeg lægger op i artiklen 🙂 Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

    • Lasse says:

     Hej Rejsespejder
     Tusind Tak for svaret. 🙂
     Er alle tilbuddene stadig gældende? :S
     Fordi når jeg prøver at finde billetterne til f.eks. flyene, så er de lige pludselig blevet dobbelt så dyre, kan det passe? Kan du nogle tricks ang. de priser hvis de er steget så utroligt meget?
     Ellers pisse godt koncept! 😀

     Mvh. Lasse

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Lasse 🙂

      Man kan desværre ikke længere booke kampbilletterne. Det er kun muligt at lave en billetforespørgsel. Det kan desværre godt passe, at flybilletterne er steget meget i pris. Det er problemet med fodboldrejser – du har ikke så mange forskellige datoer at lege med ift. fly. Så når flybilletterne stiger i pris, kan du ikke bare prøve med nogle nye datoer :/

      Men jeg skal nok fremover holde øje med lignenede tilbud på fodboldrejser 😉

      • Lasse says:

       Hej Rejsespejder
       Tak for rigtig hurtig respons! Pisse godt arbejde! 😀
       Nej, man er ret indskrænket desværre.

       Tjaa, man skulle være slået til, da det første gang blev lagt op 😛

       Men meget gerne bliv ved med fodboldrejser! (og især gerne Liverpool 😉 )
       Jeg elsker jeres koncept og arbejdet i gør for os. 😀
       +++++