Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Carabao Cup ⚽ fra 2.360 kr.
Liverpool-Anfield
Weekendophold

Fodboldrejse til Liverpool: 3 dage med fly, hotel og hospitality-billetter til LIVERPOOL – DERBY fra kun 2.360 kr. p.p.

Weekendophold |

Fodboldrejse til Liverpool: 3 dage med fly, hotel og hospitality-billetter til LIVERPOOL – DERBY fra kun 2.360 kr. p.p.

Har du længe drømt om at se Liverpool spille på legendariske Anfield? Så lad mig hjælpe dig afsted på alletiders fodboldrejse! I dag har jeg nemlig sammensat en fodboldrejse til Liverpool med Carabao Cuppen på programmet. Selvom Carabao Cuppen selvfølgelig ikke kan sammenlignes med Premier League, så kan man tit bruge den til at arrangere billige fodboldrejser til England. Og når fodboldrejser til Liverpool som regel altid plejer at koste kassen, så er det jo dejligt, at man også har mulighed for at lave en budgetvenlig tur. Så du kan godt forberede dig på at skråle med på You’ll Never Walk Alone! ⚽🍻

OBS: Er du mere interesseret i en fodboldrejse til Liverpool med Premier League på programmet, kan du finde deres Premier League-kampe her.

Fodboldrejse til Liverpool

8. november – 10. november

2.360 kr.

København ✈ Manchester

Fly til Manchester

465 kr.

Hotel i Liverpool + kampbilletter

1.895 kr.

Hotel

1.895 kr.

Fly

465 kr.

Total (pr. person):

2.360 kr.

Fodboldrejse til Liverpool – fly til Manchester

Fly til Manchester? Skulle jeg ikke til Liverpool?

Jo, du skal til Liverpool og se fodbold. Men ofte er det noget billigere at finde flybilletter til Manchester end Liverpool. Og transporten mellem Manchester Airport og Liverpool tager desuden kun en time med bus. Så det er klart billigst at flyve til Manchester i stedet for Liverpool.

Anyways, til denne fodboldrejse skal du bruge flybilletter til Manchester fra tirsdag den 8. november til torsdag den 10. november.

Og på disse datoer kan du fra København booke tur/retur-billetter hos Ryanair fra kun 465 kr.

Når du flyver med Ryanair, må du altid frit medbringe én lille håndtaske, der skal placeres under sæden foran dig. Vil du gerne have mere (hånd)bagage med, kan det tilkøbes ved siden af.

Fodboldrejse til Liverpool – hotel og kampbilletter

De officielle Carabao Cup-kampbilletter til Anfield har jeg fundet på siden fantravel.dk, der specialiserer sig i fodboldrejser.

Deres fodboldrejser til Liverpool inkluderer altid både hotelophold og officielle kampbilletter. I dette eksempel drejer det sig om et hotelophold fra tirsdag den 8. november til torsdag den 10. november og kampbilletter til sekstendedelsfinalen mellem Liverpool og Derby onsdag den 9. november (kickoff kl. 20.00 lokal tid).

Hotellet: Du kommer som udgangspunkt til at bo på det trestjernede Liverpool Aigburth Hotel, Sure Collection by BW (4 ud af 5 på Tripadvisor). Det er et mellemklassehotel, der dog ligge lidt uden for centrum.

Derfor ville jeg helt klart selv overveje at opgradere hotellet (det gør du inde på bookingsiden). For små 300 kr. ekstra pr. person kan du nemlig bo på det anmelderroste, firstjernede Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022) med en supercentral beliggenhed. Men det bestemmer du helt selv.

Fodboldbilletterne: Kampen spilles onsdag den 9. november kl. 20.00 lokal tid. Billetterne til Anfield er off-site hospitality-billetter. Hospitality-konceptet betyder, at du udover selve kampbilletterne typisk også får en række ekstra goder oveni – bl.a. førkampsarrangement (oftest på The Sandon Pub), forfriskninger, officielt kampprogram m.m.

Prisen for denne fodboldpakke med topersoners hotelophold og billetter til Anfield ender på i alt 3.790 kr. Således bliver prisen kun 1.895 kr. pr. person ved en rejse for to.

Fodboldrejse til Liverpool

Transport til/fra lufthavnen

Du ankommer som tidligere beskrevet til Manchester Airport. Transporten til Liverpool er dog både nem og billig.

BUS: Du kan tit booke billige busbilletter hos National Express. Busserne kører direkte fra lufthavnen i Manchester til Liverpool centrum (Liverpool One Bus Station). Billetterne koster næsten altid under 10 pund hver vej, og turen tager kun ca. en time.

TOG: Hvis busafgangene ikke passer perfekt med dine flytider, kan du også altid tage toget. Togbilletter er typisk lidt dyrere, men der er en del flere afgange at vælge imellem. Og hvis du booker i god tid, kan du tit finde billige billetter til nedsatte priser. Du kan f.eks. booke togbilletter hos Northern Trains.

Corona

Der er p.t. ingen indrejserestriktioner, når du rejser til Storbritannien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fodboldrejse til Liverpool: 3 dage med fly, hotel og hospitality-billetter til LIVERPOOL – DERBY fra kun 2.360 kr. p.p.Fodboldrejse til Liverpool: 3 dage med fly, hotel og hospitality-billetter til LIVERPOOL – DERBY fra kun 2.360 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud