Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

El Clásico! ⚽ fra 4.461 kr.
rsz_camp_nou_barcelona
Andet

Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

Andet |

Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

I dag er jeg faldet over noget af en fodboldrejse til Spanien! Der er tale om et af fodboldens største opgør, nemlig El Clásico. Rivaliseringen mellem de to giganter har eksisteret i over et århundrede, og holdene skiftes til at kæmpe om at have håneretten. Legendariske Camp Nou lægger græstæppe til kampen, der kan blive afgørende for, hvem der vinder La Liga. Kunne du tænke dig at opleve Blaugrana og Los Blancos på tæt hold, så er denne fodboldrejse en unik mulighed! Fodboldrejsen bliver fra lørdag den 18. marts til mandag den 20. marts. Så du får altså t0 nætter i Barcelona med en vanvittig fed fodboldkamp og en virkelig fed storbyferie på programmet – det kan kun blive godt! Så hvis du har mulighed for at tage en enkelt fridag mandag den 20. marts, kan du komme afsted på en forrygende fodboldrejse! ⚽️🏆

El Clásico!

18. til 20. marts

fra

4.461 kr.

Billund og København ✈ Barcelona

Fly til Barcelona

1.319 kr.

København

Hotel i Barcelona

991 kr.

Officielle kampbilletter

2.151 kr.

Hotel

991 kr.

Fly

1.319 kr.

Andet

2.151 kr.

Total (pr. person):

4.461 kr.

Fodboldrejse til Spanien – fly

Første punkt på dagsordenen er at finde flybilletter til Barcelona.

Kampen spilles søndag den 19. marts kl. 21.00.

Ift. fly fra Danmark finder du den weekend de billigste flybilletter fra Billund fra lørdag den 18. marts til mandag den 20. marts. På disse datoer koster flybilletterne 1.319 kr.

På de samme datoer kan du også finde fly fra København til 2.278 kr. pr. person.

Fra København vil du evt. også kunne spare penge ved at finde flybilletter med tidlig afrejse fra søndag den 19. marts til mandag den 20. marts. På disse datoer koster flybilletterne kun lidt over 2.000 kr. – og så kan du spare en hotelovernatning.

Fodboldrejse til Spanien – hotel

Med styr på flybilletterne er næste skridt at finde et hotel.

Og hvis du gerne vil holde rejsebudgettet lidt nede, men stadig gerne vil bo godt og centralt, kan du jo overveje det trestjernede Hotel Market (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Det et rigtig fint boutique-agtigt hotel i centrum af Barcelona. Hotellet ligger et kvarters gang fra både Plaza Espanya og Plaza Catalunya. Og metrostationen Sant Antoni ligger kun cirka 200 meter væk.

Værelserne er små, men flotte og funktionelle. Så alt i alt et fint hotel til en kort tur som denne.

Prisen for et topersoners ophold på de samme datoer som flybilletterne er i alt 1.981 kr. – dvs. kun 991 kr. pr. person ved en rejse for ro.

Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

Fodboldrejse til Spanien – Kampbilletter

Så mangler der kun én ting.

Billetter til El Clásico!

Og dem har jeg fundet hos P1 Travel – et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel fantastiske anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

Billetter til en storkamp som El Clásico plejer at være megadyre. Men P1 Travel sælger dem lige nu med 42 % rabat (måske fordi kampen spilles næste uge)! Derfor kan du booke officielle billetter fra kun 289 euro (2.151 kr.).

Som udgangspunkt kommer du til at sidde øverst på en af endetribunerne. Men inde på bookingsiden har du også mulighed for at opgradere billetterne til bedre siddepladser.

Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

Transport til/fra lufthavnen

Siden 2016 har El Prat-lufthavnen (BCN) haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører fra begge lufthavnsterminaler.

Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen. Busserne kører direkte ind til Pl. Catalunya ca. hvert 5. til 10. minut. Turen tager ca. 25 minutter, og en enkeltbillet koster 5,90 euro (ca. 44 kr.).

Spanien og corona

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud