• 10 Mar 2023

  Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

  I dag er jeg faldet over noget af en fodboldrejse til Spanien! Der er tale om et af fodboldens største opgør, nemlig El Clásico. Rivaliseringen mellem de to giganter har eksisteret i over et århundrede, og holdene skiftes til at kæmpe om at have håneretten. Legendariske Camp Nou lægger græstæppe til kampen, der kan blive afgørende for, hvem der vinder La Liga. Kunne du tænke dig at opleve Blaugrana og Los Blancos på tæt hold, så er denne fodboldrejse en unik mulighed! Fodboldrejsen bliver fra lørdag den 18. marts til mandag den 20. marts. Så du får altså t0 nætter i Barcelona med en vanvittig fed fodboldkamp og en virkelig fed storbyferie på programmet – det kan kun blive godt! Så hvis du har mulighed for at tage en enkelt fridag mandag den 20. marts, kan du komme afsted på en forrygende fodboldrejse! ⚽️🏆

  El Clásico!
  18. til 20. marts
  fra4.461 kr.
  Billund og København
  Barcelona
  Fly til Barcelona
  1.319 kr.
  Fra Billund: 18.03. - 20.03.
  Fra København: 18.03. - 20.03. (du kan også spare en hotelovernatning ved at finde billetter med tidlig afrejse fra 19.03. - 20.03., da kampen spilles om aftenen den 19. marts)
  Hotel i Barcelona
  f.eks. det centrale Hotel Market
  991 kr.
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)
  Officielle kampbilletter
  2.151 kr.
  289 euro svarer til 2.151 kr.
  Hotel
  991 kr.
  Fly
  1.319 kr.
  Kampbilletter
  2.151 kr.
  Total (pr.person)
  4.461 kr.

  Fodboldrejse til Spanien – fly

  Første punkt på dagsordenen er at finde flybilletter til Barcelona.

   

  Kampen spilles søndag den 19. marts kl. 21.00.

   

  Ift. fly fra Danmark finder du den weekend de billigste flybilletter fra Billund fra lørdag den 18. marts til mandag den 20. marts. På disse datoer koster flybilletterne 1.319 kr.

   

  På de samme datoer kan du også finde fly fra København til 2.278 kr. pr. person.

   

  Fra København vil du evt. også kunne spare penge ved at finde flybilletter med tidlig afrejse fra søndag den 19. marts til mandag den 20. marts. På disse datoer koster flybilletterne kun lidt over 2.000 kr. – og så kan du spare en hotelovernatning.

   

   

  Fodboldrejse til Spanien – hotel

  Med styr på flybilletterne er næste skridt at finde et hotel.

   

  Og hvis du gerne vil holde rejsebudgettet lidt nede, men stadig gerne vil bo godt og centralt, kan du jo overveje det trestjernede Hotel Market (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Det et rigtig fint boutique-agtigt hotel i centrum af Barcelona. Hotellet ligger et kvarters gang fra både Plaza Espanya og Plaza Catalunya. Og metrostationen Sant Antoni ligger kun cirka 200 meter væk.

   

  Værelserne er små, men flotte og funktionelle. Så alt i alt et fint hotel til en kort tur som denne.

   

  Prisen for et topersoners ophold på de samme datoer som flybilletterne er i alt 1.981 kr. – dvs. kun 991 kr. pr. person ved en rejse for ro.

   

   

  Fodboldrejse til Spanien – Kampbilletter

  Så mangler der kun én ting.

   

  Billetter til El Clásico!

   

  Og dem har jeg fundet hos P1 Travel – et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

   

  P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

   

  I øvrigt får P1 Travel fantastiske anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

   

  Billetter til en storkamp som El Clásico plejer at være megadyre. Men P1 Travel sælger dem lige nu med 42 % rabat (måske fordi kampen spilles næste uge)! Derfor kan du booke officielle billetter fra kun 289 euro (2.151 kr.).

   

  Som udgangspunkt kommer du til at sidde øverst på en af endetribunerne. Men inde på bookingsiden har du også mulighed for at opgradere billetterne til bedre siddepladser.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Siden 2016 har El Prat-lufthavnen (BCN) haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører fra begge lufthavnsterminaler.

   

  Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen. Busserne kører direkte ind til Pl. Catalunya ca. hvert 5. til 10. minut. Turen tager ca. 25 minutter, og en enkeltbillet koster 5,90 euro (ca. 44 kr.).

   

   

  Spanien og corona

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Fodboldrejse til Spanien: 2 nætter med fly, hotel og billetter til EL CLÀSICO fra kun 4.461 kr. p.p.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Webview: false