Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

FA Cuppen 🏆 2.228 kr.
Fodboldrejse til England: Rejse til London med fly, hotel og hospitality-billetter til TOTTENHAM - MAN CITY fra kun 2.228 kr. p.p.
Andet

Fodboldrejse til England: Rejse til London med fly, hotel og hospitality-billetter til TOTTENHAM – MAN CITY fra kun 2.228 kr. p.p.

Andet |

Fodboldrejse til England: Rejse til London med fly, hotel og hospitality-billetter til TOTTENHAM – MAN CITY fra kun 2.228 kr. p.p.

Fodboldrejser til England er noget helt specielt! Premier League og FA Cuppen leverer sæson efter sæson fodboldoplevelser i verdensklasse. Men hvorfor nøjes med at se kampene på tv, når du selv kan komme afsted og opleve stemningen og atmosfæren på egen krop? En fodboldrejse til England er i hvert fald en oplevelse, du skal prøve mindst én gang! Og jeg vil forsøge at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt. Så hvis du går og drømmer om en fodboldrejse til Premier League eller FA Cuppen, har jeg i dag sammensat en forrygende fodboldrejse til London, hvor der venter dig en seværdig fodboldkamp! Tottenham tager nemlig imod Manchester City! Det skal nok blive et brag! ⚽

Hvis du gerne vil til England og se Premier League-kampe, kan du finde mange flere kampe på p1travel.com.

Fodboldrejse til England

26. – 27. januar

fra

2.228 kr.

✈️ Fra København og Billund

💥 Kæmpebrag i FA Cuppen

📍 Centralt hotel tæt ved metro

Fly til London

265 kr.

Hotel i London

479 kr.

Hospitality-billetter

1.484 kr.

Hotel

479 kr.

Fly

265 kr.

Hospitality-billetter

1.484 kr.

Total (pr. person):

2.228 kr.

Fodboldrejse – fly

Kampen på Tottenham Hotspur Stadium spilles fredag den 26. januar kl. 20.00 lokal tid.

Til denne fodboldrejse skal du derfor ideelt set bruge flybilletter til London fra fredag den 26. januar til lørdag den 27. januar.

Og på disse datoer kan du fra både København og Billund booke billige returbilletter hos Ryanair.

OBS: Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer i god tid. Med billetterne ovenfor ankommer du tidligt på dagen, og kampen spilles som sagt først kl. 20.00 lokal tid. Det giver dig rigelig tid til at komme ind til London og tjekke ind på hotellet 😉 

Flybilletter hos Ryanair inkluderer altid en lille håndbagagetaske, som skal placeres under sædet foran dig.

Fodboldrejse – hotel

Med styr på flybilletterne er næste skridt at få styr på hotellet.

Og der har jeg – blot som et eksempel – fundet det anmelderroste og centrale ibis London City – Shoreditch (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

ibis London City – Shoreditch ligger centralt i London – kun en enkelt metrostation fra Liverpool Street Station.

Det gør, at du kan få mest muligt ud af dit korte ophold i London. Og så er det dejligt nemt at komme til og fra lufthavnen. Hotellet ligger nemlig lige ved siden af metrostationen Aldgate East, som kun ligger en enkelt station fra Liverpool Street, hvor du typisk ankommer fra lufthavnen.

Som altid med ibis-hoteller skal du ikke forvente store, rummelige værelser eller ekstravagant luksus. Men til et kort ophold som her får du et billigt, praktisk og centralt hotel, der sagtens kan gå an.

Prisen for et topersoners ophold på de samme datoer som flybilletterne (26.01. – 27.01.) er i alt 958 kr. – hvilket svarer til kun 479 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Vil du hellere selv finde et hotel i London, skal du naturligvis også være mere end velkommen til det.

Fodboldrejse til England - hotellet

Fodboldrejse til England - hotellet

Fodboldrejse til England - hotellet


Fodboldrejse – kampbilletter

De officielle Premier League-kampbilletter har jeg fundet hos P1 Travel, der er et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

Som en ekstra bonus er der tale om hospitality-billetter.

Faktisk kan du vælge mellem flere forskellige hospitality-pakker. Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet hospitality-billetter til Travelclub Single Seats 200/300 level, der indeholder lounge-adgang, lette anretninger, drikke og polstrede sæder (OBS: Med disse billetter sidder man ikke nødvendigvis sammen. Man kan dog opgradere til sammenhængende sæder for 20 euro pr. person).

Prisen for disse billetter lyder på 199 euro pr. person, hvilket svarer til kun 1.484 kr.

Fodboldrejse til England - stadionoversigt

Fodboldrejse til England - stadionudsigt


Transport til/fra lufthavnen

Du ankommer til Stansted Airport, og herfra kan du tage med enten bus eller tog ind til London.

Stansted Express-toget kører til Liverpool Street, og det samme gør National Express-busserne.

Fra Liverpool Street kan du så tage metroen til Aldgate East, hvor hotellet ligger. Du skal med Hammersmith & City-linjen (eastbound). Og du skal faktisk kun ét enkelt stop – så den tur tager ingen tid 😉

Det kan du læse mere om transporten i denne artikel om lufthavnstransport i London.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fodboldrejse til England: Rejse til London med fly, hotel og hospitality-billetter til TOTTENHAM - MAN CITY fra kun 2.228 kr. p.p.Fodboldrejse til England: Rejse til London med fly, hotel og hospitality-billetter til TOTTENHAM - MAN CITY fra kun 2.228 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar