Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.067 kr.
Fodboldstadion-til-Champions-League-artikel-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Europæiske fodboldrejser – Champions League eller Europa League

2-dages fodboldrejser med fly, hotel og billetter til Champions League eller Europa League

Andet |

Europæiske fodboldrejser – Champions League eller Europa League

Fodboldrejser til Champions League (og til dels Europa League) er toppen af kransekagen – anderledes kan det vist ikke siges. Som Europas mest prestigefyldte klubturnering er der altid stort fokus på Champions League, og det er hvert år enormt spændende at se, hvem der til sidst kan løfte trofæet med de store ører. Men fodboldrejser kan hurtigt blive en halvdyr fornøjelse. Derfor tænkte jeg, at jeg ville kigge nærmere på en Europa League-fodboldrejse og en Champions League-fodboldrejse, så du kan komme afsted på en billig fodboldrejse til europæisk topfodbold. Og du kan godt glæde dig! Herunder har jeg nemlig sammensat to forrygende fodboldrejser til FC BarcelonaPSG og AC MilanAS Roma! ⚽️🏆

OBS: Jeg starter med at præsentere Champions League, mens du længere nede kan læse om Europa League.

CHAMPIONS LEAGUE: Barca – PSG

16. – 17. april

3.957 kr.

✈️ fra København og Billund

🥇 Mesterhold mod mesterhold

💥 Champions League-brag

Fly til Barcelona

979 kr.

Hotel i Barcelona

555 kr.

Kampbilletter

2.423 kr.

Hotel

555 kr.

Fly

979 kr.

Fodboldbilletter

2.423 kr.

Total (pr. person):

3.957 kr.

Fodboldrejse til Champions League – fly

Til denne fodboldrejse skal du som udgangspunkt bruge flybilletter til Barcelona fra tirsdag den 16. april til onsdag den 17. april (kampen spilles tirsdag den 16. april kl. 21.00).

Fra København kan du på disse datoer booke billige returbilletter hos Norwegian fra kun 797 kr. – endda med gode flytider!

OBS: Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer tids nok til at tjekke ind på hotellet og nå kickoff. Og det gør man med billetterne ovenfor.

Har du lyst til at have en eller flere ekstra overnatninger i Barcelona, kan du også finde flybilletter til det.

Fra Billund kan du finde billige fly hos Ryanair fra tirsdag den 16. april til torsdag den 18. april fra kun 822 kr. Disse fly vil kræve en ekstra overnatning.

Flybilletter hos Norwegian og Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Fodboldrejse til Champions League – hotel

Med styr på flybilletterne er næste skridt at finde et hotel. Og jeg har denne gang fundet et superhyggeligt hotel med en ganske central beliggenhed.

Det hedder Umma Barcelona B&B Boutique (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger ved Avenida Diagonal i bydelen Eixample – ret centralt i Barcelona.

Herfra har du ca. 700 meter hen til Passeig de Gracia, hvor du bl.a. finder metrostationen Diagonal og Gaudi-værkerne Casa Battlo og Casa Mila.

Så ingen tvivl om, at du får en fin beliggenhed.

Værelserne er ganske simple, men fungerer glimrende til en kort tur. Og så er morgenmad inkluderet i opholdet.

På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners værelse i alt 1.110 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 555 kr. pr. person.

Vil du gerne selv se, om du kan finde et hotel, skal du også være mere end velkommen til det.

 

Fodboldrejse til Champions League – billetter

De officielle Champions League-kampbilletter har jeg fundet hos P1 Travel, der er et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

Fordi Barcelona p.t. er i gang med en større ombygning af Camp Nou, bliver Barcelonas hjemmekampe spillet på Estadi Olímpic Lluís Companys. Og selvom Camp Nou selvfølgelig havde været at foretrække, må du se det som en unik mulighed for at opleve et gammelt, historisk stadion med næsten 100 år på bagen (bygget i år 1927).

Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet pladser i et af hjørnerne, men du kan opgradere til pladser på en langside, hvis du ønsker det.

Priserne starter fra 325 euro pr. person, hvilket svarer til 2.423 kr.

Fodboldrejse til Champions League


Transport til/fra lufthavnen

Siden 2016 har Barcelona Lufthavn haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører til stationerne Gornal, Torrassa og Collblanc. Fra disse stationer kan du så tage andre metrolinjer videre ind til centrum.

Hvis du har tænkt dig at gøre brug af offentlig transport i Barcelona, bør du overveje at købe et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentlig transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage.

Hola Barcelona Travel Card

Du kan også benytte lufthavnsbussen, der kører ind til Pl. Catalunya. Busserne kører med ca. 5-10 minutters mellemrum, og turen tager ca. 25 minutter.

Lufthavnsbus

Transport til stadion

Transporten til og fra Estadi Olímpic Lluís Companys er ganske ligetil.

Fra Plaça d’Espanya kan du hoppe på bus 150, der stopper lige ved stadionet, som ligger halvvejs oppe ad Montjuïc-bjerget.

Turen tager kun 15 minutter, og busserne kører ca. hvert kvarter.

EUROPA LEAGUE: AC Milan – AS Roma

11. – 12. april

1.067 kr.

✈️ Fra København og Billund

💥 Kæmpebrag i Europa League

Fly til Milano

374 kr.

Kampbilletter

365 kr.

Hotel

328 kr.

Fly

374 kr.

Fodboldbilletter

365 kr.

Total (pr. person):

1.067 kr.

Fodboldrejse til Europa League – fly

Til denne fodboldrejse skal du som udgangspunkt bruge flybilletter til Milano fra torsdag den 11. april til fredag den 12. april (kampen spilles torsdag den 11. april kl. 21.00).

Fra København kan du på disse datoer booke billige returbilletter hos Ryanair fra kun 374 kr. – endda med gode flytider!

OBS: Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer tids nok til at tjekke ind på hotellet og nå kickoff. Og det gør man med billetterne ovenfor.

Har du lyst til at have en eller flere ekstra overnatninger i Milano, kan du også finde flybilletter til det.

Fra Billund kan du finde billige fly hos Ryanair fra onsdag den 10. april til fredag den 12. april fra kun 411 kr. Disse fly vil kræve en ekstra overnatning.

Flybilletter hos Norwegian og Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Fodboldrejse til Europa League – hotel

Til din overnatning i Milano har jeg fundet det superbillige IH Hotels Milano Regency (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette firstjernede hotel er måske ikke det mest moderne, ej heller mest luksuriøse hotel.

Men til et kort ophold som her gør det, hvad det skal.

Værelserne er som sagt ikke moderne, men pæne og rene. Beliggenheden er også nogenlunde central.

Og så er prisen vildt god!

På de samme datoer som flybilletterne skal du nemlig kun betale 656 kr. for et topersoners ophold. Det svarer til kun 328 kr. pr. person.

Også her skal du være mere end velkommen til selv at finde et andet hotel, hvis du gerne vil det.

Fodboldrejse til Europa League – billetter

De officielle Europa League-kampbilletter har jeg igen fundet hos P1 Travel.

Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet pladser på en af endetribunerne på San Siro (Guiseppe Meazza), men du kan opgradere til andre pladser, hvis du ønsker det.

Priserne starter fra 49 euro pr. person, hvilket svarer til 365 kr.

Europæiske fodboldrejser - Champions League eller Europa League

Transport til/fra lufthavnen

Med flybilletterne ovenfor ankommer du til Bergamo Lufthavn.

Herfra kan du nemt og billigt booke shuttlebus til og fra centrum.


Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Europæiske fodboldrejser - Champions League eller Europa League

Europæiske fodboldrejser - Champions League eller Europa League

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud