Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Champions League 1.559 kr.
Champions League: 2-dages fodboldrejse med fly, 3* hotel og billetter til BARCELONA - NAPOLI fra kun 1.559 kr. p.p.
Andet

Champions League: 2-dages fodboldrejse med fly, 3* hotel og billetter til BARCELONA – NAPOLI fra kun 1.559 kr. p.p.

Andet |

Champions League: 2-dages fodboldrejse med fly, 3* hotel og billetter til BARCELONA – NAPOLI fra kun 1.559 kr. p.p.

Fodboldrejser til Champions League er toppen af kransekagen – anderledes kan det vist ikke siges. Som Europas mest prestigefyldte klubturnering er der altid stort fokus på Champions League, og det er hvert år enormt spændende at se, hvem der til sidst kan løfte trofæet med de store ører. Men fodboldrejser kan hurtigt blive en halvdyr fornøjelse. Derfor tænkte jeg, at jeg ville kigge nærmere på en Champions League-fodboldrejse, så du kan komme afsted på en billig fodboldrejse til europæisk topfodbold. Og du kan godt glæde dig! Herunder har jeg nemlig sammensat en forrygende fodboldrejse til et brag af en kamp mellem FC Barcelona og Napoli! ⚽️🏆

CHAMPIONS LEAGUE: Barca – Napoli

12. – 13. marts

1.559 kr.

✈️ fra København

🥇 Mesterhold mod mesterhold

💥 Vild pris!

Fly til Barcelona

595 kr.

Hotel i Barcelona

330 kr.

Kampbilletter

634 kr.

Hotel

330 kr.

Fly

595 kr.

Fodboldbilletter

634 kr.

Total (pr. person):

1.559 kr.

Fodboldrejse til Champions League – fly

Til denne fodboldrejse skal du som udgangspunkt bruge flybilletter til Barcelona fra tirsdag den 12. marts til onsdag den 13. marts (kampen spilles tirsdag den 12. marts kl. 21.00).

Og på disse datoer kan du fra København booke billige returbilletter hos Norwegian fra kun 595 kr. – endda med gode flytider!

OBS: Der er flere forskellige flyafgange at vælge mellem inde på Momondo.

Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer tids nok til at tjekke ind på hotellet og nå kickoff. Og det gør man med billetterne ovenfor.

Har du lyst til at have en eller flere ekstra overnatninger i Barcelona, kan du også finde billige flybilletter en dag før eller efter.

Flybilletter hos Norwegian inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Fodboldrejse til Champions League – hotel

Med styr på flybilletterne er næste skridt at finde et hotel. Og jeg har denne gang fundet et billigt hotel med en ganske central beliggenhed.

Det hedder Hotel Glories Barcelona (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger ikke så langt fra La Sagrada Familia, så du kan sagtens tage på sightseeing, når du ikke er til fodbold.

Helt præcist har du kun omkring 850 meter til La Sagrada Familia, og du kan gå ind til Plaça de Catalunya på ca. 20 minutter. Orker du ikke at gå, kan du i stedet hoppe på metroen ved Glòries-stationen, der ligger små 450 meter fra hotellet.

Så ingen tvivl om, at du får en fin beliggenhed.

Hotel Glories Barcelona tilbyder herudover en ganske gennemsnitlig hoteloplevelse. Men nu hvor du kun skal bo her en enkelt nat, er det mere end tilstrækkeligt.

Hotelværelserne er ikke ligefrem moderne, men de har alle de klassiske hotelfaciliteter – bl.a. aircondition, minibar, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Sidst, men ikke mindst, er der prisen – den er altså skarp! På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners værelse i alt 660 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 330 kr. pr. person.

Hotellet på denne Champions League-rejse

Hotelværelset på denne Champions League-rejse

 

Fodboldrejse til Champions League – billetter

De officielle Champions League-kampbilletter har jeg fundet hos P1 Travel, der er et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

Fordi Barcelona p.t. er i gang med en større ombygning af Camp Nou, bliver Barcelonas hjemmekampe spillet på Estadi Olímpic Lluís Companys. Og selvom Camp Nou selvfølgelig havde været at foretrække, må du se det som en unik mulighed for at opleve et gammelt, historisk stadion med næsten 100 år på bagen (bygget i år 1927).

Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet pladser på en af endetribunerne, men du kan opgradere til pladser på en langside, hvis du ønsker det.

Priserne starter fra 85 euro pr. person, hvilket svarer til 634 kr.

Kampen spilles på Estadi Olímpic Lluís Companys tirsdag den 12. marts kl. 21.00

Champions League: 2-dages fodboldrejse med fly, 3* hotel og billetter til BARCELONA - NAPOLI fra kun 1.559 kr. p.p.


Transport til/fra lufthavnen

Siden 2016 har Barcelona Lufthavn haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører til stationerne Gornal, Torrassa og Collblanc. Fra disse stationer kan du så tage andre metrolinjer videre ind til centrum.

Hvis du har tænkt dig at gøre brug af offentlig transport i Barcelona, bør du overveje at købe et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentlig transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage.

Hola Barcelona Travel Card

Du kan også benytte lufthavnsbussen, der kører ind til Pl. Catalunya. Busserne kører med ca. 5-10 minutters mellemrum, og turen tager ca. 25 minutter.

Lufthavnsbus

Transport til stadion

Transporten til og fra Estadi Olímpic Lluís Companys er ganske ligetil.

Fra Plaça d’Espanya kan du hoppe på bus 150, der stopper lige ved stadionet, som ligger halvvejs oppe ad Montjuïc-bjerget.

Turen tager kun 15 minutter, og busserne kører ca. hvert kvarter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Champions League: 2-dages fodboldrejse med fly, 3* hotel og billetter til BARCELONA - NAPOLI fra kun 1.559 kr. p.p.

Champions League: 2-dages fodboldrejse med fly, 3* hotel og billetter til BARCELONA - NAPOLI fra kun 1.559 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar