• 20 Mar 2023

  Champions League og Europa League: 2-dages fodboldrejser med fly, hotel og billetter til MAN UTD – SEVILLA eller MAN CITY – BAYERN MÜNCHEN fra kun 2.391 kr. p.p.

  Så er jeg faldet over to kampe fra øverste hylde! Denne gang er der både en fed fodboldrejse til Champions League og Europa League på menuen. De to Manchester-klubber får besøg på eget græs, når Sevilla og Bayern München gæster Old Trafford og Etihad Stadium i de største turneringer i europæisk sammenhæng. Manchester United har for alvor fundet melodien i denne sæson og ligner en stærk kandidat til at løfte Europa League-trofæet, når det hele afgøres den 31. maj i Ungarn. Der venter dog The Red Devils en svær opgave, når de tager imod Sevilla i Europa League. Den spanske traditionsklub er nemlig mandskabet, der har løftet Europa League-trofæet flest gange. Et brag af et Champions League-opgør venter i den anden del af Manchester! To stærke kandidater til at løfte trofæet med de store ører er igen i år Manchester City og Bayern München. The Citizens tørster efter at få deres første Champions League-triumf, men det bliver ikke en nem opgave, når de to ubesejrede mandskaber i turneringen tørner sammen i en vanvittig kvartfinale. Tag afsted på en eller begge billige fodboldrejser til europæisk topfodbold. Herunder har jeg nemlig fundet to forrygende opgør! ⚽️

   

  Herunder kan du læse om Manchester United – Sevilla. Vil du hellere kigge nærmere på Manchester City – Bayern München, kan du klikke her.

  EUROPA LEAGUE: Manchester United - Sevilla
  13. - 14. april
  fra2.391 kr.
  København og Billund
  Manchester
  Fly til Manchester
  896 kr.
  OBS: Du kan vælge mellem billetter med forskellige flytider
  Hotel i Manchester + kampbilletter
  1.495 kr.
  Hotel
  1.495 kr.
  Fly
  896 kr.
  Total (pr.person)
  2.391 kr.

  Fodboldrejse Europa League – fly til Manchester

  Til denne fodboldrejse skal du som udgangspunkt bruge flybilletter til Manchester fra torsdag den 13. april til fredag den 14. april (kampen spilles torsdag den 13. april).

   

  Og på disse datoer kan du fra København booke returbilletter til kun 896 kr. Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer i tid til at tjekke ind på hotellet og nå kick-off.

   

  Har du lyst til at have en ekstra overnatning i Manchester, kan du også flyve den 13. april til 15. april fra København. Ved denne løsning skal du huske at tilkøbe en ekstra overnatning inde på bookingsiden.

   

  Du kan også vælge at flyve fra Billund. Her vil det give mest mening at have afgang de torsdag den 13. april og hjemrejse lørdag den 15. april. Så er flybilletterne billigere, men denne løsning kræver så også en ekstra overnatning (kan tilkøbes på bookingsiden).

   

  Hos Ryanair og (EasyJet) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fodboldrejse Europa League – hotel og kampbilletter

  De officielle Europa League-kampbilletter har jeg fundet på siden fantravel.dk, der specialiserer sig i fodboldrejser.

   

  Deres tilbud på fodboldrejser inkluderer altid både hotelophold og officielle kampbilletter. I dette eksempel drejer det sig om et hotelophold fra torsdag den 13. april til fredag den 14. april og billetter til Europa League-kampen mellem Manchester United og Sevilla torsdag den 13. april (kickoff kl. 20.00 lokal tid).

   

  Hotellet: Du kommer som udgangspunkt til at bo på det trestjernede Manchester South Hotel (eller tilsvarende). Umiddelbart er der tale om et ganske almindeligt standardhotel lidt uden for centrum.

   

  Jeg ville derfor selv kraftigt overveje at opgradere hotellet til det mere moderne, firstjernede Wilde Aparthotels St. Peter´s Square. Dette hotel får 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og ligger dejligt centralt i Manchester. Denne opgradering koster kun 200 kr. ekstra pr. person.

   

  Fodboldbilletterne: Kampen spilles som sagt torsdag den 13. april kl. 20.00 lokal tid.

   

  Billetterne til Old Trafford er Executive Quadrant Hospitality-billetter. Hospitality-konceptet giver dig bl.a. adgang til Club 500/The Academy/Kit Room Loungen og forplejning før kampen.

   

  Prisen for denne fodboldpakke med topersoners hotelophold og billetter til Old Trafford ender på 2.990 kr. i alt. Således bliver prisen kun 1.495 kr. pr. person.

   

  OLD TRAFFORD 

  Fodboldrejse Europa League

  Fodboldrejse Europa League

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer til Manchester Airport. Herfra kan du både tage bus og tog ind til centrum. Det er nok hurtigst og nemmest at hoppe på toget.

   

  Fra lufthavnens togstation er der regelmæssigt togafgange ind til Manchester Piccadilly (centrum). Turen tager ca. 20 minutter, og togene kører ca. hvert 10. minut alle ugens dage.

   

  Du kan læse mere om lufthavnstransporten og booke billet på manchesterairport.co.uk.

   

   

  Manchester City – Bayern München

  CHAMPIONS LEAGUE: Manchester City - Bayern München
  11. - 12. april
  København
  Manchester
  Fly til Manchester
  1.162 kr.
  Hotel i Manchester + kampbilletter
  3.895 kr.
  Fly
  1.162 kr.
  Hotel + kampbilletter
  3.895 kr.
  Total (pr.person)
  5.057 kr.

  Fodboldrejse til Champions League – fly til Manchester

  Til denne fodboldrejse skal du bruge flybilletter til Manchester fra tirsdag den 11. april til onsdag den 12. april (kampen spilles tirsdag den 11. april).

   

  Og på disse datoer kan du fra København booke returbilletter til kun 1.162 kr.

   

  Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer i tid til at tjekke ind på hotellet og nå kick-off.

   

  Når du flyver med lavprisflyselskaber som Ryanair, må du altid frit medbringe én lille håndtaske, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have mere håndbagage med, skal det tilkøbes ved siden af. Læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fodboldrejse til Champions League – hotel og kampbilletter

  Ligesom med Europa League-kampen har jeg fundet disse Champions League-kampbilletter på siden fantravel.dk.

   

  I dette eksempel drejer det sig om et hotelophold fra tirsdag den 11. april til onsdag den 12. april og billetter til Champions League-kampen mellem Manchester City og Bayern München tirsdag den 11. april (kickoff kl. 20.00 lokal tid).

   

  Hotellet: Her kommer som udgangspunkt også til at bo på det trestjernede Manchester South Hotel (eller tilsvarende). Umiddelbart er der tale om et ganske almindeligt standardhotel lidt uden for centrum.

   

  Jeg ville derfor igen selv kraftigt overveje at opgradere hotellet til det mere moderne, firstjernede Wilde Aparthotels St. Peter´s Square. Dette hotel får 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og ligger dejligt centralt i Manchester. Denne opgradering koster kun 200 kr. ekstra pr. person.

   

  Fodboldbilletterne: Kampen spilles som sagt tirsdag den 11. april kl. 20.00 lokal tid.

   

  Billetterne til Etihad Stadium er 93:20 Lounge-billetter. Dette giver dig blandt andet adgang til 93:20 loungen, siddepladser sammen og mulighed for køb af mad og drikke i loungen før kampen.

   

  Du kommer til at sidde i blok 209/210 eller tilsvarende blokke.

   

  Prisen for denne fodboldpakke med topersoners hotelophold og billetter til Emirates Stadium ender på i alt 7.790 kr. Således bliver prisen kun 3.895 kr. pr. person.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen – fodboldrejse til Champions League

  Du ankommer til Manchester Airport. Herfra kan du både tage bus og tog ind til centrum. Det er nok hurtigst og nemmest at hoppe på toget.

   

  Fra lufthavnens togstation er der regelmæssigt togafgange ind til Manchester Piccadilly (centrum). Turen tager ca. 20 minutter, og togene kører ca. hvert 10. minut alle ugens dage.

   

  Du kan læse mere om lufthavnstransporten og booke billet på manchesterairport.co.uk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Champions League og Europa League: 2-dages fodboldrejser med fly, hotel og billetter til MAN UTD – SEVILLA eller MAN CITY – BAYERN MÜNCHEN fra kun 2.391 kr. p.p.

  1. Morten Bitsch Nielsen says:

   Hej rejse spejder

   Kan det være muligt at bestille 6-8 billetter til Milan-Chelsea?

   Og er prisen 2471 pr billet.

   Mvh
   Morten bitsch

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Morten 🙂

    Tak for din kommentar.

    Fantravel oplyser, at er man flere end 4 personer, der skal afsted, skal man kontakte dem på [email protected], så de kan hjælpe med bookingen. Pakken med hotel og kampbilletter koster 1.995 kr. pr. person, og jeg regner stærkt med, at den pris ikke ændrer sig, selvom I er flere. Men kontakt hellere Fantravel og hør dem ad ift. booking 🙂

    Og så skal I selvfølgelig også have købt flybilletter. Jeg kan se, at de billetter, jeg har brugt i mit eksempel, stadig står til nogenlunde samme pris, så rejsen vil stadig kunne sammensættes til en pris under 2.500 kr. pr. person.

    Jeg håber, det kan være en hjælp 🙂

  se fly se hotel
  Webview: false