Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Serie A 🇮🇹 fra 1.027 kr.
San-Siro-Milano-banner
Weekendophold

Fodboldrejse til Italien: 2 dage med fly, hotel og billetter til INTER – UDINESE fra kun 1.027 kr. p.p.

Weekendophold |

Fodboldrejse til Italien: 2 dage med fly, hotel og billetter til INTER – UDINESE fra kun 1.027 kr. p.p.

Så er jeg faldet over en BILLIG fodboldrejse! Hvad siger du til en herlig rejse til Milano i fodboldens tegn? Støvlelandet er en ægte fodboldnation, og med denne fodboldrejse til Italien får du blandt andet muligheden for at opleve store verdensstjerner – og måske endda også en dansker – i aktion. Det drejer sig helt konkret om Serie A-opgøret mellem Inter – Udinese lørdag den 9. december. Champions League-finalisterne fra Inter er spækket med stjernespillere som Lautaro Martinez, Nicolo Barella og Alexis Sanchez. Udinese kan derimod stille med deres nyerhvervede dansker Thomas Kristensen – det kan vi da i hvert fald håbe på. Hele turen begrænser sig til en weekend, så du behøver ikke engang at bruge feriedage. Du får altså en lækker weekendtur med en fed fodboldkamp og mulighed for lidt storbysightseeing – så det skal nok blive godt! Noget andet, der er godt, er prisen – den er vildt skarp!  :soccer::trophy:

Lokalopgør i Serie A

8. eller 9. december – 10. december

fra

1.027 kr.

København og Billund ✈ Milano

Fly til Milano

315 kr.

Billund

Hotel i Milano

347 kr.

Kampbilletter

365 kr.

Hotel

347 kr.

Fly

315 kr.

Andet

365 kr.

Total (pr. person):

1.027 kr.

Fodboldrejse til Italien – fly

Første punkt på dagsordenen er at finde flybilletterne til Milano.

Og til denne fodboldrejse skal du som udgangspunkt bruge flybilletter til Milano fra lørdag den 9. december til søndag den 10. december (kampen spilles lørdag kl. 20.45).

På disse datoer kan du fra København booke returbilletter hos Ryanair fra kun 315 kr. pr. person. Når du flyver på kampdagen, skal du sikre dig, at du ankommer tids nok til at tjekke ind på hotellet og nå kickoff. Og det gør man med billetterne ovenfor.

Du kan også flyve fra Billund fra fredag den 8. december til søndag den 10. december til 512 kr. I så fald vil du skulle booke en ekstra overnatning på hotellet.

Når du flyver med Ryanair, må du altid frit medbringe én lille håndtaske, der skal placeres under sæden foran dig. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fodboldrejse til Italien – hotel

Med styr på flybilletterne er næste skridt at finde et hotel.

Og her har jeg fundet et hotel, der både er billigt og har en glimrende beliggenhed til netop denne rejse.

Hotellet er det trestjernede ibis Milano Ca Granda (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Umiddelbart er der tale om et ganske almindeligt lavprishotel lidt uden for centrum – men heldigvis har hotellet glimrende transportforbindelser.

ibis-hotellet ligger nemlig mindre end 500 meter fra metrostationen Ca’ Granda, hvor linje 5 meget belejligt kører direkte til en station ved navn San Siro Stadio!

Så alt i alt et rigtig fint hotel til denne rejse.

Foretrækker du et lidt bedre firstjernet hotel, kan du også sagtens finde det i Milano.

ibis Milano Ca Granda et fint budgethotel med gode transportforbindelser

Fodboldrejse til Italien

Fodboldrejse til Italien – kampbilletter

De officielle Serie A-billetter har jeg fundet hos P1 Travel, der er et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet pladser på en af endetribunerne på San Siro (Guiseppe Meazza), men du kan opgradere til pladser på en langside, hvis du ønsker det.

Priserne starter fra 49 euro pr. person, hvilket svarer til 365 kr.

Stadionoversigt

Fodboldrejse til Italien

Transport til/fra lufthavnen

Når du flyver til Milan, vil du typisk flyve til Bergamo eller Malpensa.

Bergamo (BGY): Herfra kan du tage forskellige busser direkte ind til hovedbanegården i Milano. På terravision.eu kan du ofte booke enkeltbilletter fra 10 euro (ca. 75 kr.). Du kan også finde busafgange hos Flixbus til lignende priser.

Malpensa (MXP): Herfra er både bus og tog glimrende muligheder. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (ca. 100 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på malpensaexpress.it/en.

En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet for 10 euro (ca. 75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fodboldrejse til Italien: 2 dage med fly, hotel og billetter til INTER - UDINESE fra kun 1.027 kr. p.p.Fodboldrejse til Italien: 2 dage med fly, hotel og billetter til INTER - UDINESE fra kun 1.027 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud