• 25 jan 2023

  Fodboldrejse til Italien: 3 nætter med fly, hotel og billetter til AC MILAN – ATALANTA fra kun 2.077 kr. p.p.

  Så er jeg faldet over noget af en fodboldrejse! Hvad siger du til en herlig rejse til Milano med et lokalopgør i fodboldens tegn? Støvlelandet er en ægte fodboldnation, og med denne fodboldrejse til Italien får du blandt andet muligheden for at opleve den danske fan-favorit Joakim Mæhle og den brandvarme Rasmus Højlund på tæt hold. Det drejer sig helt konkret om et Serie A-opgør i Milano: AC Milan – Atalanta søndag den 26. februar. Hele turen bliver fra fredag den 24. februar til mandag den 27. februar. Så du får altså en forlænget weekend med tre nætter, en fed fodboldkamp og én virkelig fed storbyferie – så det skal nok blive godt! Så hvis du har mulighed for at bruge et par feriedage i februar, kan du komme afsted på en forrygende fodboldrejse til Italien til en mindst lige så forrygende pris! Skal du med ned og opleve Rossoneri  på hjemmebane? :soccer::trophy:

  Lokalopgør i Serie A
  24. februar til 27. februar
  fra2.077 kr.
  Aarhus og København
  Milano
  Fly til Milano
  382 kr.
  OBS: Du kan vælge mellem forskellige flybilletter
  Hotel i Milano + kampbilletter
  1.695 kr.
  Fly
  382 kr.
  Hotel + kampbilletter
  1.695 kr.
  Total (pr.person)
  2.077 kr.

  Fodboldrejse til Italien – fly

  Første punkt på dagsordenen er at finde flybilletterne til Milano.

   

  Og til denne fodboldrejse skal du som udgangspunkt bruge flybilletter til Milano fra fredag den 24. februar til mandag den 27. februar.

   

  På disse datoer kan du fra Aarhus booke returbilletter hos Ryanair fra kun 382 kr. pr. person.

   

  På de samme datoer kan du også finde billetterne fra København – her koster de 449 kr. pr. person.

   

  Når du flyver med Ryanair, må du altid frit medbringe én lille håndtaske, der skal placeres under sæden foran dig. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fodboldrejse til Italien – hotel og kampbilletter

  De officielle kampbilletter har jeg fundet på siden fantravel.dk, der specialiserer sig i fodboldrejser.

   

  Deres tilbud på fodboldrejser inkluderer altid både hotelophold og officielle kampbilletter. I dette tilfælde inkluderer tilbuddet et hotelophold i Milano (24. februar – 27. februar) og officielle kampbilletter til AC Milan – Atalanta.

   

  Hotellet: Du kommer som udgangspunkt til at bo på det trestjernede ibis Milano Ca Granda (eller tilsvarende). Umiddelbart er der tale om et ganske almindeligt standardhotel lidt uden for centrum – men heldigvis har hotellet glimrende transportforbindelser. ibis-hotellet ligger nemlig mindre end 500 meter fra metrostationen Ca’ Granda, hvor linje 5 meget belejligt kører direkte til en station ved navn San Siro Stadio! Så alt i alt et rigtig fint hotel til denne rejse.

   

  Foretrækker du alligevel et lidt bedre firstjernet hotel, har du også mulighed for at opgradere hotellet inde på bookingsiden.

   

  ibis Milano Ca Granda et fint budgethotel med gode transportforbindelser

  Fodboldrejse til Italien - hotelværelse

   

  Fodboldbilletterne: kampen spilles den søndag den 26. februar med kickoff kl. 20.45.

   

  Som udgangspunkt inkluderer tilbuddet billetter til det mørkegrønne område (se stadionoversigt nedenfor). Du har dog også mulighed for at opgradere billetterne til bedre pladser.

   

  Prisen for denne topersoners fodboldpakke med hotelophold (3 overnatninger) plus billetter til AC Milan – Atalanta er i alt 3.390 kr. Således bliver prisen kun 1.695 kr. pr. person ved en rejse for to.

   

  Stadionoversigt

  Fodboldrejse til Italien

   

  Udsynet fra de mørkegrønne pladser

  Fodboldrejse til Italien

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du flyver til Milan, vil du typisk flyve til Bergamo eller Malpensa.

  Bergamo(BGY): kan du tage forskellige busser direkte ind til hovedbanegården i Milano. På terravision.eu kan du ofte booke enkeltbilletter fra 10 euro (ca. 75 kr.). Du kan også finde busafgange hos Flixbus til lignende priser.

   

  Malpensa (MXP): Både bus og tog er glimrende muligheder. Det hurtigste vil være at tage Malpensa Express-toget. En enkeltbillet koster 13 euro (ca. 100 kr.), og du kan læse nærmere om togdriften på malpensaexpress.it/en.

   

  En lidt mere økonomisk løsning er at tage bussen. På terravision.eu kan du booke en enkeltbillet for 10 euro (ca. 75 kr.) – turen tager ca. 50 minutter.

   

   

  Corona og Italien

  Der er p.t. ingen indrejserestriktioner eller krav om fremvisning af coronapas ved indrejse til Italien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Fodboldrejse til Italien: 3 nætter med fly, hotel og billetter til AC MILAN – ATALANTA fra kun 2.077 kr. p.p.

  se fly se hotel