Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.092 kr.
Design-uden-navn-2022-10-14T113940.602
Fly

Billige fly til Belize: Tur/retur-billetter fra kun 3.092 kr.

Fly |

Billige fly til Belize: Tur/retur-billetter fra kun 3.092 kr.

Drømmer du om at opleve et ægte ferieparadis, hvor du kan slappe af på en hvid sandstrand, men også få oplevelser for livet? Så har jeg fundet den helt rigtige destination til dig! Belize ligger i Mellemamerika ud til Det Caribiske Hav. Og landet er da også i sandhed en caribisk perle med sine kridhvide sandstrande og sit turkisblå hav, der er som taget ud af et postkort. Udover de fantastiske strande byder Belizes natur også på eksotisk jungle og et livligt koralrev – begge er selvfølgelig oplagte at udforske på din rejse. Man må selvfølgelig heller ikke gå glip af de imponerende og mystiske maya-ruiner. Belize har altså virkelig meget at byde på, og du er heldig, for i dag har jeg nemlig fundet billige fly til Belize 😉

Oplev ferieparadiset Belize

januar – marts

fra

3.092 kr.

Hamborg ✈ Belize

Billige fly til Belize

3.092 kr.

Billige fly til Belize

Første skridt mod drømmerejsen til Belize er at bestille flybilletter.

Jeg har heldigvis fundet billige tur/retur-billetter til Belize fra Hamborg fra under 4.000 kr..

Du kan flyve billigt fra Hamborg på flere datoer i januar og februar. Prisniveauet ligger mellem ca. 3.000 – 4.000 kr. tur/retur.

Og hvis du tænker, at det lyder dyrt, så skal du bare lige vide, at normalprisen for flybilletter til Belize typisk ligger omkring 6.000 – 7.000 kr. Så der er altså tale om virkelig billige billetter!

Jeg har f.eks. fundet tur/retur-billetter fra lørdag den 21. januar til søndag den 5. februar til kun 3.092 kr.

Pga. flytiderne kræver turen en overnatning i Toronto, men så har du jo mulighed for også at snuse lidt til den canadiske storby 😉

Fordi du flyver med Air Canada, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen. Hvis du vil have ekstra kilo med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe indtjekket bagage på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Hamborg

  • 13.01. – 29.01.
  • 14.01. – 29.01.
  • 21.01. – 05.02.
  • 27.01. – 12.02.
  • 28.01. – 12.02.
  • 04.02. – 19.02.
  • 18.02. – 05.03.
  • 24.02. – 12.03.
  • 25.02. – 12.03.

Billige fly til Belize – hoteller i Toronto

Til din overnatning i Toronto har du selvfølgelig brug for et hotel. Hotelpriserne i Toronto er en smule pebrede, men der er jo så også kun tale om en enkelt overnatning.

Jeg vil anbefale dig at finde et hotel tæt på lufthavnen, så du ikke skal stresse, når du skal nå dit fly den næste dag.

Hoteller i Toronto

Billige fly til Belize – hoteller i Belize

I Belize er der hoteller forskellige prisklasser. Så om du er til det lidt mere budgetvenlige, eller om du er til luksus, så skal du nok finde et hotel efter din smag.

Følger du linket nedenfor, kan du få dig et godt overblik over hoteludvalget i Belize.

Hoteller i Belize

Billeder fra Belize

Billige fly til Belize

Billige fly til Belize

Billige fly til Belize

Billige fly til Belize

Oplevelser i Belize

Der er som sagt en masse at se og ting at give sig til i Belize. På GetYourGuide får du et godt overblik over de forskellige muligheder, så du kan stykke din drømmerejse sammen, lige som det passer dig.

Du kan følge linket nedenfor til GetYourGuide’s hjemmeside.

Pas, visum og corona

Da du har en mellemlanding i Toronto på denne rejse, skal du udfylde et online-skema (eTA), inden du rejser, hvilket du kan gøre på cic.gc.ca. Du kan læse mere om reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Belize er visumfrit i maksimalt 30 dage. Dit pas skal være gyldigt mindst 3 måneder ud over opholdet.

Der er ingen indrejserestriktioner i forbindelse med covid i Belize.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på travelbelize.org og de britiske myndigheders hjemmeside (de er ofte bedre end de danske myndigheder til at opdatere deres corona-info).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Belize: Tur/retur-billetter fra kun 3.092 kr.Billige fly til Belize: Tur/retur-billetter fra kun 3.092 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud