Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.183 kr.
rsz_puertoricoshutterstock_497434531
Fly

Billige fly til Puerto Rico

Flybilletter til San Juan fra kun 3.183 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Puerto Rico

I dag har jeg simpelthen været så heldig at finde billige fly til Puerto Rico! ✈️

Puerto Rico er en caribisk fristat underlagt USA, der ligger mellem Den Dominikanske Republik og De Dansk-Vestindiske Øer. Øen er cirka på størrelse med Sjælland, og spansk er det mest udbredte sprog. Men fordi Puerto Rico er amerikansk territorium, kan de fleste puertoricanere også kommunikere på engelsk, og øens infrastruktur er generelt også rigtig god.

Hovedstaden San Juan byder på en fascinerende kombination af gamle historiske bygninger fra kolonitiden side om side med moderne shopping og et farverigt udvalg af restauranter og barer. Samtidig kan du også udforske alt fra regnskove til fantastisk lækre strande på mange af småøerne rundt om hovedøen. Kort sagt er Puerto Rico den perfekte kombination af tropisk eventyr, caribiske strande, afslapning og kulturelle oplevelser! 🏝️

Billige flybilletter til Puerto Rico

juni – oktober (undtagen juli)

fra

3.183 kr.

✈️ Fra København til San Juan i Puerto Rico

🏝️ Kom billigt afsted til Caribien

Billige fly til Puerto Rico

Fly til Puerto Rico

Hvem er det så, der flyver billigt til Puerto Rico? Og hvornår?

Det skal jeg sige dig.

Fra juni til starten af oktober (med undtagelse af juli) kan du finde billige flybilletter fra København til San Juan – Puerto Ricos hovedstad.

Det er primært KLM, der udbyder de billigste flybilletter. Som regel kan du finde returbilletter til priser mellem ca. 3.200 og 3.800 kr.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra mandag den 7. oktober til torsdag den 17. oktober. På disse datoer koster flybilletterne kun 3.183 kr. inkl. håndbagage.

Hver vej har du en enkelt mellemlanding i New York – JFK, men selve flytiderne er super, da det tit kan tage over 24 timer at komme til San Juan.

Der er generelt billige afgange på mange datoer mellem juni og oktober, så prøv dig endelig frem med forskellige datoer.

Man kan egentligt også flyve fra Billund, men derfra er flytiderne ofte væsentligt dårligere.

Fly til Puerto Rico – billige rejsedatoer

 • 10.06. – 20.06.
 • 12.06. – 22.06.
 • 15.06. – 25.06.
 • 13.08. – 23.08.
 • 18.08. – 28.08.
 • 21.08. – 31.08.
 • 29.08. – 08.09.
 • 05.09. – 15.09.
 • 14.09. – 24.09.
 • 02.10. – 12.10.
 • 07.10. – 17.10.
 • Og flere

Hoteller i Puerto Rico

Der er mange forskellige muligheder ift. hoteller. Priserne i Puerto Rico minder meget om dem, du finder i USA, så det er ikke helt billigt. Men det burde bestemt være muligt at finde noget – også til den budgetvenlige side.

Du bør i øvrigt overveje at leje en bil. Det vil nemlig tillade dig at søge efter hoteller i et større område – og det vil helt klart være en fantastisk måde at opleve hele øen på 😉

Herunder kan du lede efter hoteller i San Juan til den første nat. Men du kan tilpasse hotelsøgningen, lige som du har lyst.

Hoteller i Puerto Rico

Rejseinspiration

Old San Juan – det 500 år gamle kvarter i hovedstaden er fyldt med kolonialarkitektur malet i forskellige tropiske farver, der gør oplevelsen af byen fortryllende. Du kan derfor bruge timer på bare at gå rundt og kigge. Når du alligevel er i byen, bør du også besøge befæstningerne El Morro og Castillo de San Cristobal, som er nogle af de mest besøgte seværdigheder på hele øen.

Fly til Puerto Rico

Bioluminescens på Mosquito Bay – der findes virkelig få strande i verden som denne. Men på Puerto Rico finder du Mosquito Bay på den sydlige del af øen, hvor der er mulighed for at se bioluminescens, altså lysende alger, der giver en magisk oplevelse og får vandet til at se helt uvirkeligt ud.

Flamenco Beach – trænger du til ekstra afslapning, kan du tage til Flamenco Beach. Stranden er kendt for sit turkisblå havvand omkranset af kridhvidt sand.

Fly til Puerto Rico

El Yunque National Rainforest – hvis du vil opleve Puerto Ricos natur, er El Yunque den oplagte mulighed. Her finder du en masse vandløb, vandfald, unikke planter og dyr. Tag på hiking rundt i regnskoven og find de smukkeste landskaber.

Fly til Puerto Rico

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi getyourguide.dk.

Pas, visum og corona

USA er visumfrit i op til 90 dage, men husk ESTA inden afrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Puerto RicoBillige fly til Puerto Rico

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud