• 06 maj 2019

  Mexicos caribiske strandparadis: 10 dage på et 4* strandresort i Cancún til kun 6.364 kr. inkl. fly

  Gør dig klar til et caribisk strandparadis – du kan nemlig rejse billigt til Mexicos populære ferieby Cancún! Helt ude på spidsen af Yucatán-halvøen byder Cancún på formfuldendte sandstrande, en varm, caribisk sol og blide, brusende bølger. Det er imidlertid ikke kun sol- og strandhungrende turister, som tiltrækkes af Cancún og Mexico. Byen virker også som en magnet på bl.a. dykkere, fiskere og historieeksperter. Foruden de endeløse strande kan du nemlig også opleve de storslåede mayapyramider og verdens næstlængste koralrev! Så find du blot kamera, pas og badebukser frem – nu går turen til Mexico!

  Drømmerejse til Cancún
  juni
  6.364 kr.
  København
  Cancún
  Hotel i Cancún
  f.eks. det 4* Krystal Cancún
  3.380 kr.
  OBS: Klik her for at se det billigste tilbud
  Billige fly til Cancún
  inkl. håndbagage
  2.984 kr.
  Hotel
  3.380 kr.
  Fly
  2.984 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  6.364 kr.

  Hotel i Cancún

  Der er bare noget usædvanligt lækkert ved et hotel, der ligger stranden! Især når strandene er lige så lækre, som dem i Cancún. Og denne fornøjelse kan du se frem til på det beach resort, jeg har fundet her.

   

  Det drejer sig det 4* Krystal Cancún. Og i forhold til beliggenheden må man bare sige, at den ikke bliver meget bedre (se bare billederne nedenfor!). Selvom stranden er din nærmeste nabo, byder Krystal Cancún stadig på et indbydende udendørs poolområde med udsigt over havet. Og vil du gerne forkæle dig selv endnu mere, kan du smutte en tur forbi resortets spa-afdeling (mod gebyr). Du finder desuden en masse butikker, restauranter og barer i området ved hotellet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 9-nætters ophold fra fredag den 7. juni til søndag den 16. juni til 6.760 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 3.380 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cancún, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Cancún

  Cancún – og Mexico i det hele taget – er en temmelig dyr destination. Tur/retur-billetter til under 3.000 kr. er derfor en rigtig fin pris. Og sådan nogle kan du i skrivende stund finde i juni hos det tyske lavprisselskab Eurowings (som ejes af Lufthansa).

   

  Flybilletterne har afgang fra København. Jeg har f.eks. fundet billetter fra fredag den 7. juni til søndag den 16. juni til kun 2.984 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Flyruten indeholder en enkelt mellemlanding i Düsseldorf hver vej, og selvom mellemlandingen er halvlang, får du stadig nogle pæne flytider.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.0. – 16.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.06. – 16.06.
  • 07.06. – 16.06./23.06.
  • 11.06. – 23.06.
  • 14.06. – 23.06.

   

   

  Oplevelser i Cancún

  Området ved Cancún og resten af Yucatán-halvøen er spækket med enestående seværdigheder – lige fra mayapyramider og ferskvandshuller til bounty-strande. På getyourguide.dk kan du virkelig få overblikket over et solidt udvalg af enestående ture og aktiviteter!

  Oplevelser i Cancún

   

   

  Krystal Cancún

   

  Pas og visum

  Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister. Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

   

  Vaccination til Mexico

  Vil du gerne være sikker på, at du har alle de anbefalede vaccinationer til en rejse til Mexico, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Mexicos caribiske strandparadis: 10 dage på et 4* strandresort i Cancún til kun 6.364 kr. inkl. fly

  1. Nanna says:

   Er der noget værd at se i området? By eller lignende man kan tage ind til? Eller er det frem og tilbage mellem hotelværelset og stranden/poolen?

   • Anna says:

    Hi Nanna,
    The hotel zone in Cancun is safe but very touristy. Last year we landed in Cancun and lived on Isla Holbox (1,5 hours from Cancun airport) instead, which was absolute paradise and hotel prices are also cheap there. Mexico is amazing, and this flight is a good deal!! Last year our flight from CPH was around 5000krs/pp:(

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nanna (and thank you for your comment, Anna) 🙂

    I det helt lokale område (hele den tynde stribe af land med vand på begge sider) er det, som Anna siger, ret turistet (hoteller, butikker, restauranter osv.). Men det øvrige område omkring Cancún (og hele Yucatán-halvøen) er fyldt med enestående attraktioner. F.eks. de gamle mayapyramider (en tur forbi den berømte Kukulkan-pyramide ved Chich’en Itza er et must see), underjordiske grotter, ferskvandshuller (også kaldet cenotes), øen Cosumel, Tulum osv. For mange er det dog strandene, der er den største attraktion 😉

    Hvis du gerne vil have et overblik over forskellige ture/attraktioner/seværdigheder, kan du kigge på getyourguide.dk.

  2. Helle says:

   Hejsa
   Hvad koster rejsen i uge 29.
   Vi er 6 personer

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Som jeg skriver i artiklen, kunne jeg desværre kun finde billige flybilletter i juni. I juli skal du nok minimum regne med at betale det dobbelte. Men jeg holder rigtig godt øje med gode sommerferietilbud i juli. Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  se fly se hotel