Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

7.666 kr.
Mexicos caribiske strandparadis: 11 nætter på et anmelderrost 4* strandresort i Cancún fra kun 7.666 kr. p.p. inkl. fly
Rejser

Mexicos caribiske strandparadis: 11 nætter på et anmelderrost 4* strandresort i Cancún fra kun 7.666 kr. p.p. inkl. fly

Rejser |

Mexicos caribiske strandparadis: 11 nætter på et anmelderrost 4* strandresort i Cancún fra kun 7.666 kr. p.p. inkl. fly

Drømmer du om at tage til Mexico i højsæsonen, så har jeg rigtig gode nyheder til dig. Fra januar til april kan du nemlig billigt rejse til Cancún, som er en af Mexicos populære feriebyer. Helt ude på spidsen af Yucatán-halvøen byder Cancún på formfuldendte sandstrande, en varm, caribisk sol og blide, brusende bølger. Det er imidlertid ikke kun sol- og strandhungrende turister, der tiltrækkes af Cancún og Mexico. Byen virker også som en magnet på bl.a. dykkere, fiskere og historieeksperter. Foruden de endeløse strande kan du nemlig også opleve de storslåede mayapyramider og verdens næstlængste koralrev! Så find du blot kamera, pas og badebukser frem – nu går turen til Mexico med en billig rejse til Cancún!  ☀️

Drømmerejse til Cancún

januar – april

fra

7.666 kr.

✈️ Hamborg

Hotel i Cancún

3.959 kr.

Billige fly til Cancún

inkl. håndbagage

Hotel

3.959 kr.

Fly

3.707 kr.

Total (pr. person):

7.666 kr.

Rejse til Cancun – hotel

Der er bare noget usædvanligt lækkert ved et hotel, der ligger direkte  stranden! Især når stranden er lige så lækker, som tilfældet er her. Og denne fornøjelse kan du se frem til på det beach resort, jeg har fundet i dag.

Det drejer sig om det firstjernede Emporio Cancun (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). Og i forhold til beliggenheden må man bare sige, at den ikke kan blive ret meget bedre.

Selvom stranden og Det Caribiske Hav er din nærmeste nabo, så byder Emporio Cancun stadig på et indbydende udendørs poolområde med solsenge og parasoller. Der skal du nok hygge dig. Og rejser du med børn, vil de uden tvivl blive vildt begejstret for hotellets vandrutsjebane 😉

Hotel Casa Maya ligger desuden ganske centralt i Cancún’s Hotel Zone, så du finder en masse butikker, restauranter og barer i området ved hotellet. Således har du alletiders mulighed for at gå på opdagelse i det populære turistområde.

Hvad angår værelserne, bliver du indlogeret på et hyggeligt deluxe-dobbeltværelse med bl.a. balkon, aircondition, fladskærms-tv og gratis wifi.

Jeg har i dette eksempel fundet et 11-nætters ophold fra søndag den 14. april til torsdag den 25. april. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold fra i alt 7.918 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 3.959 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Cancún, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Rejse til Cancún

Rejse til Cancún

Rejse til Cancún

Rejse til Cancún

Rejse til Cancún

Rejse til Cancun – fly

Cancún – og Mexico i det hele taget – er en temmelig dyr destination. Fra Danmark skal du som regel smide fra 5.500 kr. for returbilletter.

Derfor kan du lige nu spare mange penge ved at tage turen ned til Hamborg Lufthavn. Derfra sælger bl.a. Lufthansa, Air Canada, KLM og American Airlines nemlig billige returbilletter.

Fra januar til april – der udgør højsæsonen – kan du finde flybilletter til priser mellem ca. 3.700 og 4.000 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra Hamborg fra søndag den 14. april til torsdag den 25. april. På disse datoer koster flybilletter kun 3.707 kr. inkl. håndbagage.

Hver vej har du to mellemlandinger – På turen til Cancún har du en mellemlanding i Frankfurt og en i Toronto. På vejen retur har du også en mellemlanding i Toronto og en i London Heathrow. Alt efter hvilke datoer du kigger på, kan de forskellige flybilletter have forskellige flytider. Så sørg for holde øje med dine flybilletters mellemlandinger og flytider.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.01. – 30.01.
  • 22.01. – 02.02.
  • 29.01. – 09.02.
  • 04.02. – 15.02.
  • 18.02. – 29.02.
  • 25.02. – 07.03.
  • 10.04. – 21.04.
  • 14.04. – 25.04.
  • 18.04. – 29.04.
  • Og  flere

Oplevelser i Cancún

Området ved Cancún og resten af Yucatán-halvøen er spækket med enestående seværdigheder – lige fra mayapyramider og ferskvandshuller til paradisiske palmestrande. På getyourguide.dk kan du virkelig få overblikket over et solidt udvalg af enestående ture og aktiviteter!

Du kan også booke lufthavnstransport fra kun 122 kr. pr. person 😉

Rejse til Cancun – pas og visum

Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister. Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen).

Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt.

Fordi du har en mellemlanding i Canada på ud- og hjemrejsen, skal du udfylde et online-skema (eTA), inden du rejser. Det kan du gøre på www.canada.ca.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Mexicos caribiske strandparadis: 11 nætter på et anmelderrost 4* strandresort i Cancún fra kun 7.666 kr. p.p. inkl. flyMexicos caribiske strandparadis: 11 nætter på et anmelderrost 4* strandresort i Cancún fra kun 7.666 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar