• 28 okt 2019

  Billige fly til Mexico: tur/retur til Cancún fra kun 2.985 kr. inkl. bagage

  Hola! Nu kan du godt stoppe med kun at drømme om Mexico! Jeg har nemlig fundet superbillige flybilletter fra Hamborg til det caribiske ferieparadis Cancún på Mexicos uforlignelige sydøstkyst. Cancún og Yucatán-halvøen har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på en lang række forskellige turister, fordi området byder på så mange forskellige oplevelser. Du kan bl.a. opleve mayaernes oldgamle og storslåede pyramider, dykke i verdens næstlængste koralrev, dase på endeløse palmestrande og feste natten lang i Cancúns gader!

  Vamos a Mexico!
  januar - marts
  fra2.985 kr.
  Hamborg
  Cancún
  Billige fly til Cancún
  inkl. bagage

  Billige fly til Cancún

  Viva la Mexico! Og viva la Air Canada, der lige nu sælger flybilletter til Cancún til lige under eller lige over 3.000 kr. Afrejselufthavnen hedder Hamborg, og der er billige afgange i højsæsonmånederne januar, februar og marts.

   

  Hvis du hader kulde og elsker caribisk varme, så Cancún er et af de allerbedste steder at tilbringe en ferie om vinteren. Af samme grund er billetter dertil normalt rasende dyre i de iskolde vintermåneder. Men jeg har f.eks. fundet en afgang fra d. 26.01. til d. til d. 08.02. til kun 2.985 kr. Det er som sagt Air Canada, der udbyder billetterne, og der er faktisk rigtig mange af dem.

   

  Fordi du flyver med Air Canada, får du både 23 kg indchecket bagage og forplejning inkluderet i prisen. De fleste af billetterne indeholder to korte mellemlandinger hver vej. Én i Europa (f.eks. Frankfurt eller London) og én i Toronto. Derfor ender du med ganske pæne flytider.

   

  I forhold til parkering ved Hamborg Lufthavn kan du klare det forholdsvist billigt. Du kan f.eks. bruge siden ich-parke-billiger.de til at finde den billigste parkering.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.01. – 21.01.
  • 18.01. – 28.01.
  • 21.01. – 31.01.
  • 28.01. – 08.02.
  • 08.02. – 17.02./18.02. – vinterferien (uge 7)
  • 18.02. – 27.02. – vinterferien (uge 8)
  • 22.02. – 03.03.
  • 07.03. – 17.03.
  • 08.03. – 18.03.
  • 10.03. – 19.03.
  • 17.03. – 28.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Cancún

  Cancún er et af Mexicos mest attraktive rejsemål, og derfor kan du finde et bredt udvalg af hoteller og strandresorter – lige fra de helt billige budgethoteller til de dyre 5* luksusresorter.

  Hoteller i Cancún

   

  Pas og visum

  Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister. Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

  I og med du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til amerikanernes ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

  Vaccination til Mexico

  Vil du gerne være sikker på, at du har alle de anbefalede vaccinationer, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Cancún og Yucatán-halvøen

  Sol, strand og turkisfarvet vand hænger uløseligt sammen med Cancún

   

  Yucatán-halvøen har dog også meget andet at byde på – det er Maya-ruinen Chacchoben et godt eksempel på

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her