• 11 maj 2022

  Billige fly til Mexico: Tur/retur-billetter til Cancún fra kun 2.576 kr.

  Hola! Nu kan du godt stoppe med kun at drømme om Mexico. Jeg har nemlig fundet superbillige flybilletter fra Hamborg til det caribiske ferieparadis Cancún. Cancún og Yucatán-halvøen har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på en lang række forskellige turister, fordi området byder på så mange forskellige oplevelser. Du kan bl.a. opleve mayaernes oldgamle og storslåede pyramider, dykke i verdens næstlængste koralrev, dase på endeløse palmestrande og feste natten lang i Cancúns gader! Lyder det som noget, du gerne vil opleve? Så har jeg i dag fundet billige fly til Cancun! ✈🇲🇽

  Caribisk paradis ved Cancún
  oktober - marts
  fra2.576 kr.
  Hamborg
  Cancún
  Fly til Cancún

  Billige fly til Cancun

  Flybilletter til Cancún fra ca. 2.500 kr. er en vild pris! Normalt plejer billetter nemlig at koste mindst det dobbelte.

   

  Lige nu tilbyder både KLM/Air France og TAP superbillige fly til Cancun fra Hamborg.

   

  TAP har en lang række billetter til lige omkring 3.000 kr. Herudover har KLM/Air France enkelte helt ned til ca. 2.500 kr. I begge tilfælde ender du som regel med fine flytider, da du kun har en enkelt mellemlanding hver vej.

   

  Du kan finde de billige flybilletter til Cancun fra oktober 2022 til marts 2023.

   

  Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en afgang fra søndag den 22. januar til torsdag den 2. februar. På disse datoer koster flybilletterne kun 2.576 kr.

   

  Både KLM/Air France og TAP tillader inkluderer håndbagage.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.10. – 20.10.
  • 12.10. – 22.10./26.10.
  • 14.10. – 24.10.
  • 21.11. – 04.12.
  • 21.01. – 01.02./03.02.
  • 22.02. – 02.02.
  • 23.01. – 03.02.
  • 28.01. – 08.02.
  • 29.01. – 11.02.
  • 30.01. – 11.02.
  • 04.02. – 17.02.
  • 05.02. – 15.02.
  • 06.02. – 15.02./17.02.
  • 20.02. – 06.03.
  • 25.02. – 11.03.
  • 04.03. – 18.03.
  • 06.03. – 17.03.
  • 11.03. – 20.03.
  • Og flere

   

   

  Billige fly til Cancun – hoteller

  Cancún er et af Mexicos mest attraktive rejsemål, og derfor kan du finde et bredt udvalg af hoteller og strandresorter – lige fra de helt billige budgethoteller til de dyre, femstjernede luksusresorter.

  Hoteller i Cancún

   

  Cancun og Yucatán-halvøen

  Fly til Cancun

   

  Fly til Cancun

   

  Fly til Cancun

   

  Vil du gerne ud og opleve noget på din ferie i Cancun, så kan du lade dig inspirere af de mange spændende udflugter på getyourguide.dk 😉

   

  Pas, visum og corona

  Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister.

   

  Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen).

   

  Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen.

   

  Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – det koster ca. 500 mexicanske pesos (ca. 171 kr.).

  Mexico har ingen corona-relaterede indrejserestriktioner.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Billige fly til Mexico: Tur/retur-billetter til Cancún fra kun 2.576 kr.

  1. Liv says:

   Hejsa. Ved du hvordan reglerne er for Portugal, når man skal gennem transfer i Lissabon? Noget som skal gøres før ankomst til Portugal både ud og hjem?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Liv 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er jo en væsentlig detalje, som jeg netop har tilføjet til artiklen 😉

    Fordi man mellemlander i Lissabon, skal man overholde de portugisiske rejserestriktioner. Derfor skal du have dit coronapas klar (negativ test eller vaccination). Herudover skal man også udfylde et Passenger Locator Card 🙂

  2. Ann says:

   Du skriver, at billetterne fra Aeromexicos kan refunderes, hvordan er det med billetterne fra British Airways? Er der gratis afbestilling på dem?

   • Rejsespejder says:

    Hej Ann, beklager det sene svar, der har desværre været lidt udfordringer med kommentarsystemmet. BA giver også gratis afbestilling (i form for vouchers) eller ændring – dog skal der betales differencen, hvis den ny datoer er dyrere. Det som er forksel mellem BA og Aeromexico er, at BA specifikt skriver, at billetterne skal bestilles direkte hos dem. Så det skal du være opmærksom på, når du bestiller.
    Du kan læse mere om deres coronatiltag her https://www.britishairways.com/en-gb/information/incident/coronavirus/latest-information

  3. Benjamin says:

   Hvordan virker det med gratis ombooking/refundering når man bestilliger igennem de her bookingsider? Jeg kan kun finde de helt gode deals ved ticket, tripmonster osv. Der kan man vel ikke bare ombooke det, bare fordi man kan gøre det igennem aeromexico? Sidst jeg bookede gennem fx ticket var det et være bøvl, og jeg kunne på ingen måde selv administrere min billet.

   • Rejsespejder says:

    Hej Benjamin, beklager det sene svar, der gik lidt koks i kommentarsystemmet :/. Inde hos Aeromexicos betingelser står der, at de refunderer alle billetter (untagen Basic – som kun kan købes i det Amerikanske markedet).

    • Benjamin says:

     Hej Rejsespejder
     Ja, men det forudsætter vel at man køber billetterne hos Aeromexico? Hvis jeg bestiller hos fx Ticket.dk kan jeg ikke selv administrere min billet. Jeg kan desuden læse på trustpilot at folk har ventet helt op til 5 måneder, og har stadig ikke fået pengene retur.
     Jeg synes ikke helt du svarer på mit spørgsmål 🙂
     Hvordan virker det med gratis ombooking/refundering når man bestilliger igennem de her bookingsider?

    • Benjamin says:

     Hej Rejsespejder. Du har stadig ikke svaret mig.
     Hvordan virker det med gratis ombooking/refundering når man bestilliger igennem de her bookingsider?

     • Rejsespejder says:

      Hej Benjamin,
      beklager det sene svar. Jeg har været i kontakt med Aeromexico – og deres afbestillingsregler gælder alle billetter – uanset, hvor de er købt. Jeg vil dog sige, at dette ikke er reglen i branchen.
      Hvis du f.eks. kigger på British Airways regler (og nok langt de fleste andre selskaber), så gælder det typisk kun billetter som er købt direkte hos dem.

      De fleste OTAs (Online Travel Agencies) har efterhånden deres egne billetter med “gratis” afbestilling – og jeg skriver “gratis” fordi de selv skriver gratis – men der tit ligger er et administrationsgebyr eller lign. skjult i teksten.
      Så her må man lige sammenligne priser og vurdere, hvad der er billigst.

      Min egen regel når jeg bestiller og min generel anbefaling er dog, at man altid skal købe direkte hos flyselskabet medmindre der er mere end 10 til 20 procent at spare – især hvis man er lidt usikker på datoerne m.fl. Grunden er, at de fleste OTAs ikke prioriterer deres kundeservice særlig højt. Så, hvis man rent faktisk har brug for hjælp med sine billetter, så plejer det at være noget nemmere at arbejde med flyselskabet end et OTA.

      Håber det besvarer dit spørgsmål – ellers siger du bare til :).

  4. Lene says:

   Hvordan er det nu st man er stillet hvis man køber rejser nu, og det viser sig at DK (og resten af verden) fortsat er lukket ned, og derfor ikke kan rejse. Kan man få refunderet sine omkostninger så ?

  5. Carsten Svendsen says:

   Det er en god pris, med kun en enkelt mellemlanding. Var der for ca. 5 år
   siden hvor prisen var omtrent det samme (også et tilbud) men fra København og mellemlanding i London, og Dallas. Hjemtur via Miami og London til København. (British Airways / American Airlines) Så dette tilbud er suværent. Husk at besøge den lille bilfri ø Holbox.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Tak for din kommentar. Jeg er glad for at høre, at du synes om tilbuddet. Og jeg er helt enig – det er meget sjældent, at man ser så billige billetter med så gode flytider i juli og august 😉 Du skal også have tak for at dele rejsetippet om Holbox! 😉

  Se fly-tilbud her