• 19 mar 2020

  Billige fly til Mexico i skolernes sommerferrie: tur/retur til Cancún fra kun 2.903 kr.

  Hola! Nu kan du godt stoppe med kun at drømme om Mexico. Jeg har nemlig fundet superbillige flybilletter fra Hamborg til det caribiske ferieparadis Cancún på Mexicos uforlignelige sydøstkyst. Endda i skolernes sommerferie! Cancún og Yucatán-halvøen har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på en lang række forskellige turister, fordi området byder på så mange forskellige oplevelser. Du kan bl.a. opleve mayaernes oldgamle og storslåede pyramider, dykke i verdens næstlængste koralrev, dase på endeløse palmestrande og feste natten lang i Cancúns gader! Lyder det som noget, du gerne vil bruge din sommerferie på? Så venter Cancún på dig!

  Caribisk paradis ved Cancún
  juli og august
  fra2.903 kr.
  Hamborg
  Cancún
  Billige fly til Cancún

  Billige fly til Cancún

  Viva la Mexico! Og viva la Air France og KLM, der lige nu sælger tur/retur-flybilletter til Cancún fra under 3.000 kr. – i skolernes sommerferie! Afrejselufthavnen hedder Hamborg, og der er billige afgange i hele juli og hele august. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland eller København. Men når det er billigt fra Hamborg, kan man også sagtens leve med dét.

   

  Hvis du elsker caribisk varme, sol og palmestrande, så er Cancún et af de allerbedste steder at tilbringe en ferie. Af samme grund er flybilletter dertil normalt rasende dyre (og sommerferien plejer ikke at gøre noget godt for priserne). Men jeg har f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 1. juli til onsdag den 8. juli til kun 2.903 kr.

   

  Fordi du flyver med Air France og KLM, får du 12 kg håndbagage inkluderet i prisen. De fleste af billetterne indeholder i øvrigt kun en enkelt mellemlanding hver vej (i Paris eller Amsterdam), og du får derfor nogle virkelig lækre flytider.

   

  I forhold til parkering ved Hamborg Lufthavn kan du klare det forholdsvist billigt. Du kan f.eks. bruge siden ich-parke-billiger.de til at finde den billigste parkering.

   

  Jeg har generelt haft held med at finde de billigste afgange på alle onsdag-til-onsdag-rejser i juli og august. Herunder får du en liste over eksempler på datoer med billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 24.06. – 01.07./08.07.
  • 01.07. – 08.07./11.07./15.07.
  • 08.07. – 15.07./22.07.
  • 15.07. – 22.07./29.07.
  • 22.07. – 29.07./05.08.
  • 29.07. – 05.08./12.08.
  • 05.08. – 12.08./19.08.
  • 12.08. – 19.08./26.08.
  • 19.08. – 26.08.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Cancún

  Cancún er et af Mexicos mest attraktive rejsemål, og derfor kan du finde et bredt udvalg af hoteller og strandresorter – lige fra de helt billige budgethoteller til de dyre femstjernede luksusresorter.

  Hoteller i Cancún

   

  Pas og visum

  Mexico er visumfrit i op til 180 dage for turister. Du skal dog udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

  Hvis du mellemlander i USA, skal du også have en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

  Vaccination til Mexico

  Vil du gerne være sikker på, at du har alle de anbefalede vaccinationer, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Cancún og Yucatán-halvøen

  Sol, strand og turkisfarvet vand hænger uløseligt sammen med Cancún

   

  Yucatán-halvøen har dog også meget andet at byde på – det er Maya-ruinen Chacchoben et godt eksempel på

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til Mexico i skolernes sommerferrie: tur/retur til Cancún fra kun 2.903 kr.

  1. Lene says:

   Hvordan er det nu st man er stillet hvis man køber rejser nu, og det viser sig at DK (og resten af verden) fortsat er lukket ned, og derfor ikke kan rejse. Kan man få refunderet sine omkostninger så ?

  2. Carsten Svendsen says:

   Det er en god pris, med kun en enkelt mellemlanding. Var der for ca. 5 år
   siden hvor prisen var omtrent det samme (også et tilbud) men fra København og mellemlanding i London, og Dallas. Hjemtur via Miami og London til København. (British Airways / American Airlines) Så dette tilbud er suværent. Husk at besøge den lille bilfri ø Holbox.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Tak for din kommentar. Jeg er glad for at høre, at du synes om tilbuddet. Og jeg er helt enig – det er meget sjældent, at man ser så billige billetter med så gode flytider i juli og august 😉 Du skal også have tak for at dele rejsetippet om Holbox! 😉

  Se fly-tilbud her