Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.953 kr.
rsz_barbados
Fly

Drømmedestination i Caribien: Billige fly til Barbados fra kun 3.953 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

Drømmedestination i Caribien: Billige fly til Barbados fra kun 3.953 kr. tur/retur inkl. bagage

Caribiske øer bliver ikke mere charmerende end Barbados. Faktisk er Barbados mindre end Bornholm, så øen kan nok bedst beskrives som et meget lille stykke paradis i Det Caribiske Hav. Glæd dig især til de tropiske, palmeklædte sandstrande, den smagfulde lokale mad og en misundelsesværdig laid-back atmosfære, som man kun finder i Caribien. Herudover skal du helt sikkert også gå på opdagelse i hovedstaden Bridgetown, nyde den billedskønne sydkyst eller måske endda bruge en eftermiddag på en cricket-kamp! Hvis du nu er begyndt at drømme om en caribisk rejse, kan jeg heldigvis tilføje, at jeg i dag har fundet billige fly til Barbados – og så endda i højsæsonen! 🇧🇧🏝

Drømmerejse til Barbados

januar – marts

fra

3.953 kr.

Hamborg ✈ Barbados

Billige fly til Barbados

inkl. bagage

Fly til Barbados

Fly til Barbados plejer at være rigtig, rigtig dyre. Og flytiderne plejer heller ikke at være specielt gode.

Men man har jo lov at være heldig en gang imellem. Og det har jeg været i dag, hvor jeg har fundet billige flybilletter fra Hamborg til Barbados!

Det er British Airways, der lige nu tilbyder en lang række billige afgange mellem januar og marts – som faktisk udgør højsæsonen!

Priserne ligger lige omkring de 4.000 kr. for returbilletter inkl. bagage.

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra fredag den 13. januar til mandag den 23. januar til kun 3.953 kr. Du har en enkelt mellemlanding i London hver vej.

OBS – lufthavnsskifte

Mange af billetterne kræver, at du selv skifter lufthavn i London (fra Heathrow til Gatwick og muligvis vice versa). Lufthavnene ligger ca. 48 km fra hinanden, og British Airways anbefaler selv, at man som minimum afsætter tre timer til dette.

Man skal selv sørge for at få sin bagage med.

Ift. transporten mellem de to lufthavne anbefaler British Airways, at man booker busbillet hos National Express. Disse busser er hurtige, kører ofte og er ganske billige. Turen tager ca. en time.

Du kan læse mere om transport mellem de to lufthavne på britishairways.com (afsnittet hedder “Travelling between Heathrow and Gatwick”).

Flybilletterne i flyboksen ovenfor har en mellemlanding på knap 6,5 timer på udrejsen, hvor du skal skifte lufthavn – dvs. du har 3,5 timer mere end minimumsgrænsen. Du skal ikke skifte lufthavn på hjemrejsen.

Eksempler på billige fly til Barbados

 • 13.01. – 23.01.
 • 14.01. – 23.01.
 • 19.01. – 31.01.
 • 20.01. – 31.01.
 • 21.01. – 31.01.
 • 22.01. – 03.02.
 • 26.02. – 09.03.
 • 28.02. – 09.03.
 • 02.03. – 11.03.
 • 04.03. – 14.03.
 • 05.03. – 14.03.
 • 11.03. – 20.03.
 • Og flere

Hotel på Barbados

Barbados er som udgangspunkt en temmelig dyr destination, hvad hoteller angår. Men man plejer som regel også at kunne finde tilbud i den budgetvenlige afdeling.

Hoteller på Barbados

Billeder fra Barbados

Bottom Bay på den sydøstlige kyst er en lille bid af paradis 

Fly til Barbados

Fly til Barbados

Barbados er bl.a. kendt for sine ‘chattel houses’ – små flytbare træhuse, som folk fra arbejderklassen boede i 

Fly til Barbados

Havnepromenaden i Bridgetown

Fly til Barbados

Pas, visum og corona

Barbados er visumfrit i maksimalt 3 måneder. Du skal have gyldig returbillet eller billet til videre rejse og vise immigrationskort (typisk udleveret i flyet). Du skal kunne oplyse adresse, hvor du vil opholde dig under opholdet. Du kan læse nærmere om pas- og visumregler på um.dk.

Alle covid-19-relaterde indrejserestriktioner for Barbados blev ophævet den 22. september.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på  www.visitbarbados.org.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Drømmedestination i Caribien: Billige fly til Barbados fra kun 3.953 kr. tur/retur inkl. bagageDrømmedestination i Caribien: Billige fly til Barbados fra kun 3.953 kr. tur/retur inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud