27 feb 2016

Billige fly til Barbados: tur/retur til Bridgetown til kun 3.122 kr.

rsz_caribbean-431450_1280

Jeg har idag fundet et rigtig godt tilbud til en lille caribisk perle – Barbados. Den caribiske ø, som er mindre end Bornholm, men har så meget at byde på. Selvsagt de lækre strande, den gode mad og en laid-back atmosfære man ikke finder lignende mange andre steder. Tag på opdagelse i hovedstaden Bridgetown, surf en tur på den lækre sydkyst eller brug en eftermiddag på en cricket-kamp.

 

Skyscanner.dk kan du lige nu få rigtig billige billeter fra London til Barbados. En tur/retur til kun 2.546 kr. med afrejsedato d. 6. marts og retur d. 20. marts.

barbadosfly

SE FLY-TILBUD HER

 

OBS: Thomson Airways har problemer med deres hjemmeside, så hvis du når du trykker på linket, får at vide at rejsen ikke er tilgængelig, skal du blot lukke fanen og trykke på tilbuddet på Skyscanner igen, så skulle det gerne virke.

 

Kig evt i lavpriskalenderen fra London til Barbados, der findes få andre afgange i samme prisleje, fx. d. 13 – 27 marts.

 

Hoteller

Der findes på trivago.dk gode muligheder for overnatning på Barbados, fra 314 kr. pr. nat og du kan tage et kig på udvalget her

HOTELLER BARBADOS

 

Alternativt kan du kigge på airbnb.dk hvor du kan bo for ned til 210 kr. pr. nat.

 

Fly til London

Det kræver selvfølgelig at du lige kommer til London (Gatwick) og der findes også billige fly, som du kan se herunder.

londonfly

FLY TIL LONDON

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *