Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Travel hack! ✈ fra 3.883 kr.
Billeder-til-artikel-2023-03-31T141138.763-1
Andet

Billige fly til Jamaica: Tur/retur til Montego Bay fra kun 3.883 kr.

Andet |

Billige fly til Jamaica: Tur/retur til Montego Bay fra kun 3.883 kr.

I dag er jeg faldet over billige fly til Jamaica! Er du klar til at besøge et tropisk paradis med en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, så er en rejse til Jamaica din perfekte mulighed! Nyd tonerne fra reggaemusikken med en frisk drink i hånden, dyk ned i det krystalklare hav eller slæng dig på den berømte Montego Bay Beach. Oplev landet hvis motto er ”no worries”, og mærk en hel unik kultur og atmosfære på øen, mens du bliver revet med af det hav af muligheder, der er på øen. Under normale omstændigheder er flybilletter til Jamaica som regel rigtig dyre, men jeg har kigget nærmere på et rigtigt travel hack, så du kan booke fly til Jamaica til en vildt god pris! ☀

Billige fly til Jamaica

november – januar

3.883 kr.

København, Billund og Aalborg ✈ Montego Bay (via New York)

Fly til New York

Billige fly videre til Jamacia

Fly

1.794 kr.

Andet

2.089 kr.

Total (pr. person):

3.883 kr.

Fly til Jamaica – via New York

Hvad går travel hacket så ud på? 

Det går i al sin enkelhed ud på, at du først booker flybilletter til New York efterfulgt af et par flybilletter videre til Jamaica, nærmere bestemt Montego Bay. På den måde skal du ikke af med mellem 6.000 og 7.000 kr. for flybilletterne.

Fra Danmark kan du alle ugens dage flyve til New York. Her opererer flyselskaber som SAS, Air France, KLM, Virgin Atlantic og Play afgange til den amerikanske storby.

I den øverste flyboks ovenfor har jeg  – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København til New York fra torsdag den 30. november til mandag den 11. december. På disse datoer koster flybilletter hos islandske PLAY til kun 1.794 kr.

OBS: Du kan også flyve fra Billund og Aalborg til New York. De billetter kan du læse nærmere om i min artikel om fly til New York.

Jeg har valgt datoer, der giver dig tre nætter i New York, før du flyver videre til Jamaica. På hjemrejsen har du en enkelt overnatning, inden du vender snuden mod Danmark igen.

Fly til Jamacia fra New York

Så er der fundet billige flybilletter til New York, men du skal naturligvis også bruge flybilletter til Jamaica (Montego Bay).

Fra New York kan du som sagt flyve billigt til Jamaica. Det er primært flyselskaberne Caribbean Airlines og JetBlue, der opererer direkte ruter til Montego Bay, og du kan flyve på alle ugens dage.

Jeg har f.eks. fundet billetter fra New York søndag den 3. december til søndag den 10 december. På disse datoer koster flybilletter kun 2.089 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer – fly til Jamaica

 • 03.10. – 10.10.
 • 05.10. – 12.10.
 • 10.10. – 17.10.
 • 01.12. – 08.12.
 • 03.12. – 10.12.
 • 07.12. – 14.12.
 • 08.12. – 15.12.
 • 10.12. – 17.12.
 • 05.01. – 13.01.
 • 12.01. – 19.01.
 • 19.01. – 26.01.
 • 21.01. – 28.01.

Hoteller

På denne rejse får du både brug for hotel i New York og Jamaica – dem kan du finde herunder 

Hoteller i New York

Hoteller i Montego Bay

Jamaica

Fly til Jamaica

Fly til Jamaica

Fly til Jamaica

Fly til Jamaica

Fly til Jamaica

Oplevelser i Jamaica

Vil du gerne have inspiration til, hvad du kan se og opleve på Jamaica, kan du med fordel benytte getyourguide.dk

Fly til Jamaica – pas, visum og corona

Jamaica er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt i seks måneder ud over opholdets varighed. Ift. corona oplyser udenrigsministeriet, at der ikke er nogen indrejserestriktioner.

USA er også visumfrit i op til 90 dage.

Hvis du er færdigvaccineret, kan du rejse ind i USA med en gyldig ESTA og en Combined Passenger Disclosure and Attestation.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Jamaica: Tur/retur til Montego Bay fra kun 3.883 kr.Billige fly til Jamaica: Tur/retur til Montego Bay fra kun 3.883 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud