• 28 nov 2017

  Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik til kun 560 kr.

  Du kan lige nu komme rigtigt billigt til smukke Island i Nordatlanten. Jeg har i dag fundet ud af, at islandske Wowair stadig kører med deres Cyber Monday-tilbud på fly til Reykjavik. Så hvis du er hurtig, kan du lige nu score dig et par meget budgetvenlige flybilletter til den islandske hovedstad, hvor du kan opleve the Blue Lagoon og nordlys!

  Billige fly til Island
  januar - marts
  560 kr.
  København
  Reykjavik
  Billige fly til Reykjavik
  inkl. 10 kg håndbagage
  560 kr.

  Cyber Monday holder sig åbenbart ikke kun til mandag. I hvert fald ikke hos Wowair. Her kan du nemlig stadig bruge Cyber Monday-koden WOWCYBERMONDAY til at få superbillige fly til Reykjavik. Jeg har f.eks. fundet billetter fra København i weekenden den 19.01. til 21.01. til 560 kr. inkl. 10 kg håndbagage! Du kan finde de billige billetter fra januar til marts.

  OBS! Fordi disse flybilletter er en del af WOWairs Cyber Monday-kampagne, kan du kun finde billetterne til tilbudsprisen på WOWairs egen hjemmeside.

   

   

  Hotel

  Hvis du tager til Island, får du naturligvis også brug for et hotel. Det kan du helt sikkert finde på trivago.dk. Raykjavik har en del hoteller på trods af sin relativt beskedne størrelse. Priserne kan dog godt ligge i den høje ende. Men her skal du dog kun bruge 2 nætter – og nu har du jo sparet en del på flyene!

  Hoteller på Island

  Transport til/fra lufthavnen

  Reykjavik Lufthavn oplyser, at busselskabet Gray Line Iceland koordinerer bustrafikken til og fra lufthavnen. Der skulle derfor altid være en busafgang til Reykjavik senest 45 minutter efter landingen. Lufthavnen anbefaler samtidig, at man booker billet online på airportexpress.is. Jeg synes dog, at du bør overveje at leje en bil.

   

  Billeje

  Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi rentalcars.com, hvor man kan leje biler fra ca. 220 kr. pr. person i 3 dage. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Blue Lagoon

  Lidt syd for Reykjavik ligger et af Islands helt store turistmål – The Blue Lagoon. The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som skulle være godt mod psoriasis.  The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. En standardbillet, der giver dig adgang til spa-området og en Silica Mud Mask koster 6100 ISK (357 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

  Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billige fly til Island: tur/retur til Reykjavik til kun 560 kr.

  1. Heidi says:

   ELSKER denne site!!! De vildeste priser! Keep it up! Thanks

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Heidi 🙂

    Tusind tak for din kommentar 🙂 Det er altid rart at høre fra glade læsere! 😉

  2. Ida says:

   Kan det passe, at det kun er personlig bagage (42 x 35 x 25), der er inkluderet i den samlede billetpris til 560? Må den veje 10 kg?

  3. Sabrina says:

   Jeg kan ikke få kampagnekoden til at virke. Der bliver ikke trukket rabat fra min pris

   • Rejsespejder says:

    Hej Sabrina,
    WOWAir skriver, at det er “for selected flights” og det ser ud som om, de fleste afgange, hvor rabatkoden virker, er fra januar til marts. Du kan se, hvilke afgange man kan benytte rabatkoden til i deres kalenderoversigt. De er nemlig markeret med gul farve. Se her: http://ibb.co/dFUWDR