• 09 jul 2018

  Ferie til tropisk ø-paradis: 11 dage på et lækkert 3* beach resort på Zanzibar til kun 4.288 kr. inkl. morgenmad og bagage

  Find badetøj og solbriller frem – Zanzibar venter forude med sol, tropisk klima og palmestrande i absolut verdensklasse! Zanzibar er et lille ø-rige i det Indiske Ocean – lige ud for Tanzania på Afrikas østkyst. Zanzibar byder på eminente dykker-spots, den fascinerende og historiske by Stone Town og en utroligt imødekommende lokalbefolkning. Er du på udkig efter et eksotisk ø-eventyr i troperne, så er Zanzibar uden tvivl en oplagt destination!

  Tropisk ø-ferie på Zanzibar
  december - marts
  4.288 kr.
  København
  Zanzibar
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det anmelderroste Maars Resort Chwaka
  1.110 kr.
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 32 kg bagage
  3.178 kr.
  Hotel
  1.110 kr.
  Fly
  3.178 kr.
  Total (pr.person)
  4.288 kr.

  Hotel på Zanzibar

  skyscanner.dk har jeg fundet det 3* Maars Resort Chwaka (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger på Zanzibars østkyst tæt på stranden. Hotellet byder på lyse værelser med en elegant indretning. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, værdiboks og balkon eller terrasse med udsigt ud over det smukke Indiske Ocean! Selvom Maars Resort ligger tæt på stranden, kan du naturligvis også dase ved hotellets pool.

   

  Tilbuddet her er inklusive morgenmad, som du kan nyde i restauranten. Chwaka landsby ligger under 1 km fra resortet, og hotelpersonalet kan hjælpe dig med at arrangere forskellige udflugter og aktiviteter – f.eks. dykning og snorkling.

   

  Prisen for 10 nætter på dette 3* resort er kun 2.219 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.110 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel p åZanzibar, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Zanzibar

  På skyscanner.dk har jeg i dag fundet billige flybilletter fra København til Zanzibar. Qatar Airways udbyder nemlig flybilletter til godt 3.000 kr. i december, januar, februar og marts. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra København den 06.12. til den 17.12. til kun 3.178 kr. inkl. 32 kg indchecket bagage.

   

  Du kan som sagt finde billige billetter fra december til marts næste år. Billetterne ovenfor har rigtig fine flytider på ca. 14 timer med en enkelt 2-timers mellemlanding i Doha. Du bør dog være opmærksom på, at billetterne i særligt januar har en en 9-timers mellemlanding på retur-flyvningen. På de rejser får du brug for en enkelt overnatning i Doha. Det behøver dog ikke være noget større problem. For du er faktisk berettiget til Qatar Airways transit accommodation. Det kan du læse om her. At du får en transit accommodation kan dog ikke garanteres. Men worst case scenario er, at du må betale for en enkelt overnatning i Doha. Og det behøver bestemt ikke at være dyrt.

   

  Det er også muligt at flyve fra Billund, men her ligger priserne noget højere. I de fleste tilfælde vil det derfor nok bedst kunne betale sig at flyve fra København.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.12. – 17.12.
  • 04.12. – 18.12.
  • 05.12. – 19.12.
  • 06.12. – 17.12.
  • 11.12. – 21.12.
  • 10.12. – 24.12.
  • 13.01. – 26.01.
  • 14.01. – 26.01.
  • 15.01. – 29.01.
  • 16.01. – 29.01.
  • 17.01. – 29.01.
  • 24.01. – 05.02.
  • 28.02. – 12.03.
  • 04.03. – 14.03.
  • 07.03. – 11.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • Og flere

   

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen for kun et par kroner.

   

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Ferie til tropisk ø-paradis: 11 dage på et lækkert 3* beach resort på Zanzibar til kun 4.288 kr. inkl. morgenmad og bagage

  1. Steffen says:

   Vi er lige kommet hjem derfra. God ferie men det er langt fra et lækkert hotel 🙂 mus og rotter, ikke styr på en skid og de kan ikke engelsk. Kun manageren kan.
   Stranden kan ikke bades på. Den er fuld af tang og tidevandet er ekstremt.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Steffen 🙂

    Surt at høre, at I ikke havde en god oplevelse med hotellet. Jeg har før skrevet om dette hotel, hvor jeg fik positive tilbagemeldinger fra folk, som selv havde boet der. Men 3* på Zanzibar svarer selvfølgelig ikke nødvendigvis til 3* i fx Europa.

    Men jeg er da glad for at høre, at I trods alt havde en god ferie 😉

    • Steffen says:

     Det er rigtigt. Men det er virkelig et skuffende hotel, der er absolut intet. Billedet der er lagt op, ligner langt fra poolområdet også.
     En positiv ting, er deres udflugter fra hotellet hver dag.. Det er rigtig billigt kontra andre steder.
     Du giver 16 dollar per mand, og 32 om lørdagen pr mand. Et hotel vi besøgte nordpå, tog over 100 dollar per mand, for samme ture. Rigtig gode turer samt rigtig god pris. Det findes ikke billigere, heller ikke ved at spørge drengene på stranden.

  2. Else says:

   Hejsa
   Blot til info vi er lige kommet hjem fra zanzibar og man skal lige tage højde for at det er et muslimsk sted men nogle steder er der alkohol fri hotel osv og så er der meget beskidt desværre er man på øst kysten er der tidevand kan man sejle ud er det super lækkert sted vh Else

  3. SV says:

   Hejsa. Jeg har ikke rigtig held med at finde et lignende tilbud fra Billund hen over nytåret – kunne jo være jeg var heldig 😉 har du haft held med det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej SV 🙂

    Nej, det har jeg desværre heller ikke. Luftselskaberne er desværre godt klar over, at rejser henover jul og nytår er ekstremt populære – og de har derfor sat priserne derefter … Men du kan tro, at jeg holder øje med jul og nytår. Og hvis jeg finder noget spændende, skriver jeg om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for december/januar. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  se fly se hotel