• 16 sep 2021

  Ferie til tropisk ø-paradis: 10 nætter på et lækkert 4* strandresort på Zanzibar fra kun 5.084 kr. inkl. fly og morgenmad

  Find badetøj og solbriller frem – Zanzibar venter forude med sol, tropisk klima og palmestrande i absolut verdensklasse! Zanzibar er et lille ørige i det Indiske Ocean – lige ud for Tanzania på Afrikas østkyst. Zanzibar byder på eminente dykker-spots, den fascinerende, historiske by Stone Town og en utroligt imødekommende lokalbefolkning. Er du på udkig efter et eksotisk ø-eventyr i troperne, så er Zanzibar uden tvivl en oplagt destination! 🏝

  Tropisk ø-ferie på Zanzibar
  5.084 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Zanzibar
  Hotel på Zanzibar
  f.eks. det 4* Paradise Beach Resort
  1.955 kr.
  Billige fly til Zanzibar
  3.129 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg
  Hotel
  1.955 kr.
  Fly
  3.129 kr.
  Total (pr.person)
  5.084 kr.

  Hotel på Zanzibar

  Zanzibar er en ø med adskillige lækre resorter. Mange af dem er dog også temmeligt pebrede! I dag har jeg dog fundet et godt tilbud på et anmelderrost, firstjernet strandresort til en god pris.

   

  Det hedder Paradise Beach Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor). Faktisk har hotellet haft en god håndfuld danske gæster, som har kvitteret med rigtig flotte anmeldelser. Og det er altid et godt tegn.

   

  Paradise Beach Resort ligger i landsbyen Marumbi på den østlige side af Zanzibar – og selvom navnet Paradise Beach forpligter, så skuffer resortet ikke på strandfronten! Lige uden for hotellet har du nemlig den skønneste, hvide sandstrand med svajende palmer 😉

   

  Og skulle du blive træt af strand og hav (jeg tvivler dog), har resortet også et indbydende poolområde med laguneformet swimmingpool, poolbar og børnepool.

   

  Resortet byder desuden på fitness- og wellnesscenter og flere barer og restauranter. Receptionen er døgnåben, og de hjælper mere end gerne med info om området osv.

   

  Jeg har ovenfor lavet et eksempel, hvor jeg har fundet en rejse fra torsdag den 25. november til søndag den 5. december. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 3.910 kr. inkl. morgenmad. Derfor bliver prisen kun 1.955 kr. pr. person ved en rejse for to.

   

  OBS: Det er også muligt at opgradere til halvpension.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zanzibar, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Zanzibar

  Zanzibar

  Zanzibar

  Zanzibar

  Zanzibar

  Zanzibar

   

  Billige fly til Zanzibar

  Før rejsen kan begynde, skal du naturligvis først have styr på flybilletter. Så her får du overblikket.

   

  Fra Danmark kan du flyve til Zanzibar fra både København, Billund og Aalborg.

   

  Fra især København og Billund er der flere forskellige selskaber, der flyver til Zanzibar, mens du fra Aalborg typisk vil kunne finde billetter hos KLM.

   

  Lige for tiden kan du finde mange billige flybilletter hos netop KLM fra alle lufthavnene. Priserne ligger mellem ca. 3.100 og 3.600 kr., og det er særligt på rejser fra onsdage til søndage, at du kan finde billetter med ganske fornuftige flytider.

   

  Jeg har f.eks. fundet en rejse fra torsdag den 25. oktober til søndag den 5. december til kun 3.129 kr.

   

  Derned har du ofte en enkelt mellemlanding, mens du på vej hjem ofte vil have to. Det kan dog betale sig at kigge de forskellige billetter igennem, da du tit kan finde billetter med forskellige flytider til forskellige priser.

   

  Hos KLM er 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • Mange torsdage til søndage fra november til marts

   

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen for kun et par kroner.

   

   

  Pas og visum + corona

  Der er visumpligt i Tanzania. og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

   

  Ift. corona er Tanzania og Zanzibar i øjeblikket orange. Der er ikke krav om vaccination. Dog skal du have foretaget en PCR-test (maks. 72 timer) før ankomst.

   

  Herudover skal du udfylde et sundhedsskema. Når du har udfyldt skemaet, modtager du en såkaldt Unique Health Code (UHC), som skal fremvises ved ankomst. Ved ankomst vil du også skulle tage en COVID-19-hurtigtest. Prisen er i øjeblikket oplyst til 10 USD pr. rejsende. Denne test kan med fordel betales på forhånd samtidig med udfyldelse af sundhedsskemaet (Public Health Surveillance Form), men kan dog også betales ved ankomst i lufthavnen.

   

  Som altid vil jeg anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Ferie til tropisk ø-paradis: 10 nætter på et lækkert 4* strandresort på Zanzibar fra kun 5.084 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Michel says:

   Hej

   Vi er 3 voksne og 3 børn som godt kunne overveje at tage afsted kan du hjælpe , og hvad er prisen hvis man også ønsker all inclusive.
   Mvh Michel

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Michel

    Under bookingprocessen kan du se hvad en mulig opgradering vil koste 😉
    Jeg kan se, at den billigste opgradering til all inclusive vil koster 6.940 kr. for 2 personer (dvs. 3.470 kr. p.p.)
    Med fly vil det altså blive 6.599 kr. pr. person 🙂

  2. Susanne Nilsson says:

   Tak for tippet – så er der booket til 7 personer (voksne) , 10 dage i februar, hen over uge 7! Fly og hotel med All inclusive, super flyafgang. Nabohotel til Paradise/ samme kæde, Zanzibar Bay Resort, renoveret 2020. Vi ender med 6700kr/pr person. Det er da billigt!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Det lyder da bare så lækkert! 😀

    Vinterferien (uge 7) plejer altid at være megadyr, så det er da alletiders, at I kunne komme afsted til den pris 😉

    Jeg håber, at I får en fantastisk ferie!

   • Mariam says:

    Hej Susanne
    Må jeg spørg hvad for nogle datoer du har søgt på?:)

  3. Pia Aagaard says:

   Kan du finde billig fly jul og nytår over

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia 🙂

    Tak for din kommentar.

    Priserne henover jul og nytår er desværre markant dyrere. Sådan er det næsten altid med disse tropiske destinationer :/

  4. Ahmet says:

   Kan du finde billige fly fra 3-4 oktober til 17 oktober? Helst fra Jylland

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ahmet 🙂

    Tak for din kommentar.

    Fra Jylland er der desværre ingen billige afgange på de datoer. Fra CPH kan du dog finde billetter hos Qatar Airways (et af verdens bedste flyselskaber) med rigtig gode flytider til ca. 3.600 kr. 🙂

  5. Steffen says:

   Vi er lige kommet hjem derfra. God ferie men det er langt fra et lækkert hotel 🙂 mus og rotter, ikke styr på en skid og de kan ikke engelsk. Kun manageren kan.
   Stranden kan ikke bades på. Den er fuld af tang og tidevandet er ekstremt.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Steffen 🙂

    Surt at høre, at I ikke havde en god oplevelse med hotellet. Jeg har før skrevet om dette hotel, hvor jeg fik positive tilbagemeldinger fra folk, som selv havde boet der. Men 3* på Zanzibar svarer selvfølgelig ikke nødvendigvis til 3* i fx Europa.

    Men jeg er da glad for at høre, at I trods alt havde en god ferie 😉

    • Steffen says:

     Det er rigtigt. Men det er virkelig et skuffende hotel, der er absolut intet. Billedet der er lagt op, ligner langt fra poolområdet også.
     En positiv ting, er deres udflugter fra hotellet hver dag.. Det er rigtig billigt kontra andre steder.
     Du giver 16 dollar per mand, og 32 om lørdagen pr mand. Et hotel vi besøgte nordpå, tog over 100 dollar per mand, for samme ture. Rigtig gode turer samt rigtig god pris. Det findes ikke billigere, heller ikke ved at spørge drengene på stranden.

  6. Else says:

   Hejsa
   Blot til info vi er lige kommet hjem fra zanzibar og man skal lige tage højde for at det er et muslimsk sted men nogle steder er der alkohol fri hotel osv og så er der meget beskidt desværre er man på øst kysten er der tidevand kan man sejle ud er det super lækkert sted vh Else

  7. SV says:

   Hejsa. Jeg har ikke rigtig held med at finde et lignende tilbud fra Billund hen over nytåret – kunne jo være jeg var heldig 😉 har du haft held med det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej SV 🙂

    Nej, det har jeg desværre heller ikke. Luftselskaberne er desværre godt klar over, at rejser henover jul og nytår er ekstremt populære – og de har derfor sat priserne derefter … Men du kan tro, at jeg holder øje med jul og nytår. Og hvis jeg finder noget spændende, skriver jeg om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for december/januar. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  se fly se hotel