Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 6.778 kr.
Kenya-Safari-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!

Pakkerejser |

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!

Er du klar til en ægte once-in-a-lifetime-rejse til majestætiske Afrika?! Det her er rejsen, hvor du omsider kan udleve drømmen om en ægte afrikansk safari! Selvom mange sikkert går og drømmer om safari i Afrika, foretrækker de fleste nok alligevel, at der ikke går total safari-ferie i den. Derfor har jeg her sammensat en superspændende kombi-rejse, hvor du får en uforglemmelig 3-dagessafari på savannen efterfulgt af sol- og strandferie ved Kenyas fabelagtige paradisstrande! ☀

Du kan godt pakke rygsækken og gøre dig klar til dit livs rejse, for du skal nemlig på safari i Kenya! 

Afrikansk safari og strandparadis

september – oktober

fra

6.778 kr.

✈️ fra København

🦒🐘 Uforglemmelig safari på savannen

🏝️☀️ Sol- og strandferie ved Kenyas kyst

Billige fly til Nairobi

inkl. håndbagage

Safari i Kenya – Fly til Nairobi

Som det første skal du have styr på flybilletter.

Og i dag har jeg fundet rigtig billige fly fra Danmark til Nairobi – Kenyas hovedstad.

Du kan lige nu finde returbilletter fra København til Nairobi til priser, der ligger lige omkring 3.000 kr. hos Brussels Airlines/Lufthansa.

Disse priser kan du finde på flere datoer i september og oktober.

Du har kun en enkelt eller to mellemlandinger i Bruxelles på ca. 2 – 3 timer hver vej, så flytiderne er rigtig gode. Håndbagage er desuden inkluderet i prisen.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet returbilletter fra mandag den 2. september til torsdag den 12. september til kun 3.072 kr.

Eksempler på billige flydatoer

Fra København

 • 02.09. – 12.09.
 • 06.09. – 16.09.
 • 08.09. – 18.09.
 • 12.09. – 22.09.
 • 15.09. – 25.09.
 • 20.09. – 30.09.
 • 22.09. – 02.10.
 • 26.09. – 06.10.
 • 29.09. – 09.10.
 • 02.10. – 12.10.
 • 04.10. – 14.10.
 • 06.10. – 16.10.
 • 18.10. – 28.10.
 • 20.10. – 30.10.
 • 25.10. – 04.11.
 • Og flere

Safari i Kenya – Overnatning i Nairobi

Nu hvor der er styr på fly, går vi videre til din første overnatning.

Du lander i Nairobi mandag den 2. september, og da du allerede skal på safari dagen efter, er det kun nødvendigt med én overnatning i Nairobi.

Og til din overnatning har jeg fundet det budgetvenlige og centrale La Maison Royale (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet er nydeligt og moderne og samtidig dejligt billigt – og som en bonus har det en rigtig fin beliggenhed kun ca. 1 kilometer fra centrum. Desuden er der både spa og restaurant på hotellet.

Prisen for et topersoners ophold fra mandag den 2. september til tirsdag den 3. september er i alt 419 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således 210 kr. pr. person.

Hotel i Nairobi

210 kr.

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!

Safari i Kenya – Safaritur

Når du vågner frisk og veludhvilet efter din overnatning i Nairobi, er du topklar til din 3-dages safaritur.

Og Nairobi er det perfekte udgangspunkt for at tage på safari. Hvis du gerne vil opleve de vilde afrikanske dyr, vil mit bedste tip være at kigge på siden safaribookings.com. Her kan du sammenligne over 9.000 forskellige safari-ture i Afrika.

Jeg har f.eks. fundet en 3-dages safari til Masai Mara Nationalpark til kun 2.420 kr. pr. person inkl. alt (park-fee, mad, transport, guide, aktiviteter osv.). Der findes selvfølgelig en masse andre tilbud – også i flere eller færre dage. Til denne rejse har jeg planlagt, at safarien skal bookes fra tirsdag den 3. september til torsdag den 5. september.

Safari

2.420 kr.

Safari i Kenya – Overnatning i Nairobi

Efter tre spændende dage, hvor du forhåbentlig har været helt tæt på flere af Afrikas vilde dyr, trænger du nok mest af alt til at slappe lidt af. Derfor har jeg planlagt en enkelt overnatning i Nairobi, inden den står på eksotisk badeferie.

Her har jeg endnu en gang fundet et ophold på La Maison Royale – dejligt nemt og billigt. En enkelt overnatning for to personer fra torsdag den 5. september til fredag den 6. september koster i alt 419 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således 210 kr. pr. person.

Hotel i Nairobi

210 kr.

Safari i Kenya – Strandferie ved kysten

Og nu kan du ellers se frem til, at resten af din rejse kommer til helt og aldeles at stå på afslapning og badeferie.

Som jeg skrev i introen, har Kenya fuldstændig fantastiske strande, der minder meget om dem, du finder på Zanzibar (der i øvrigt ligger ca. 240 km længere nede af den samme kyststrækning). Derfor skal du også have et hotel tæt på stranden!

Det har jeg fundet i form af Kenyan House Malindi (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet har beliggenhed i Malindi, som ligger ca. 120 kilometer fra Mombasa. Prismæssigt burde det være ganske overkommeligt at tage en taxi fra Mombasa til hotellet.

Kenyan House Malindi ligger kun ca. 10 minutters gang fra stranden, så du er ikke langt fra bølgeskvulp og sand mellem tæerne!

Resortet er omgivet af en tropisk have med masser af palmer, og der er selvfølgelig også et helt ekstraordinært lækkert poolområde med en stor pool, du kan boltre dig i.

Værelserne på hotellet har balkon eller terrasse, aircondition, tv og privat badeværelse.

Prisen for et dobbeltværelse fra fredag den 6. september til torsdag den 12. september er 1.731 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 866 kr. pr. person.

Hotel ved kysten

866 kr.

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!Efter dit ophold ved kysten går turen tilbage til Nairobi, hvorfra du skal med flyet hjem til Danmark. Hermed er rejsen ved vejs ende.

Som altid skal du være velkommen til at tilpasse rejsen (ruten, datoerne, hotellerne osv.) præcis, som du har lyst til.

Safari i Kenya – Prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Nairobi: 3.072 kr.
 • Hotel i Nairobi: 210 kr.
 • Safaritur: 2.420 kr.
 • Hotel i Nairobi: 210 kr.
 • Hotel ved kysten: 866 kr.
 • I alt: 6.778 kr.

Pas og Visum til Kenya

Der er visumpligt i Kenya, og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdet i Kenya. Det har siden september 2015 været muligt at ansøge om et e-visum på https://www.evisa-kenya.com/. Prisen for et e-visum ligger på USD 50 – altså ca. 350 kr.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!

Safari- og strandeventyr i Afrika: 10 dage med safari og drømmestrande fra kun 6.778 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og 3-dages safari!

Kommentarer (2)

 1. M

  Mie Backmann

  Jeg er altid imponeret over dine gode sammensætninger af rejser og bruger ofte denne side som inspiration til rejser. Har lige været 12 dage i Kenya og det kan klart anbefales. Dog synes jeg har du mangler at medregne turen fra Nairobi til Malindi og tilbage igen. Det kan jo rimelig simpelt gøres med fly til Mombasa og ellers den lidt længere men virkelig smukke tur med toget.

  31. jan 2024 kl. 8:13
  1. e

   amalie

   Hej Mie 🙂

   Tak for din kommentar og for de rosende ord – det værdsætter jeg!

   Du har ret i, at jeg godt kunne tilføje et afsnit om transporten fra Nairobi til Malindi – det vil jeg skrive mig bag øret til næste gang, jeg skriver om denne rejse. Tak for det! 🙂

   31. jan 2024 kl. 8:47

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud