Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

9.341 kr.
Paradisrejse til Seychellerne: 11 dage på anmelderrost hotel fra kun 9.341 kr. p.p. inkl. fly
Rejser

Paradisrejse til Seychellerne: 11 dage på anmelderrost hotel fra kun 9.341 kr. p.p. inkl. fly

Rejser |

Paradisrejse til Seychellerne: 11 dage på anmelderrost hotel fra kun 9.341 kr. p.p. inkl. fly

Så er det atter blevet tid til en decideret drømmerejse! Turen går nemlig til den ubeskriveligt smukke øgruppe i Det Indiske Ocean, vi kender som Seychellerne! Seychellerne er en lille afrikansk østat, der med sin frodige natur, eminente sandstrande og et varmt, tropisk klima rangerer på toppen af rigtig mange globetrotteres bucketlist. Og med god grund. En rejse til Seychellerne er nemlig en uforglemmelig oplevelse! Og selvom det ikke er billigt at rejse dertil, har jeg i dag fundet et tilbud til en rigtig god pris! 🏖️☀️

Drømmerejse til Seychellerne

marts – juni + september – november

fra

9.341 kr.

✈️ Fra København

🏝️ Eksotisk topdestination

🏖️ Bounty-strande og tropisk natur

Hotel på Seychellerne

3.526 kr.

Fly til Seychellerne

Inkl. bagage

5.815 kr.

Hotel

3.526 kr.

Fly

5.815 kr.

Total (pr. person):

9.341 kr.

Rejse til Seychellerne – hotel

Før vi kigger nærmere på flybilletterne, tænkte jeg, at du lige skulle høre lidt om, hvor du evt. kunne bo din rejse til Seychellerne.

Jeg har nemlig fundet et godt bud på et hotel 😉

Det hedder Carana Hilltop Villa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), og her får du altså en superhyggelig jungleoase på Mahes nordlige kyststrækning.

Som navnet antyder, ligger hotellet på en bjergskråning – omgivet af frodig, grøn vegetation og med en forrygende udsigt over Det Indiske Ocean.

Fra Carana Hilltop Villa har du kun en lille femminutters gåtur ned til Carana Beach. Du kan dog også nyde en stille stund på hotellet, der byder på et skønt lille poolområde med swimmingpool, liggestole og parasoller.

Værelserne er pæne, rene og udstyret med bl.a. aircondition, wi-fi og lydisolering. Ganske fine og komfortable.

Alt i alt får du altså en glimrende base til din rejse til Seychellerne.

Du lander dagen efter, du er fløjet fra Danmark. Så som eksempel har jeg fundet et ophold fra torsdag den 14. marts til søndag den 24. marts. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 7.052 kr. Ved en rejse for to personer ender prisen således på kun 3.526 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller væsentligt dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du selv gerne finde et andet hotel på Seychellerne, skal du naturligvis også være velkommen til det.

Rejse til Seychellerne

Rejse til Seychellerne

Rejse til Seychellerne

Rejse til Seychellerne

Rejse til Seychellerne

Rejse til Seychellerne – fly

Seychellerne er som sagt en af de destinationer, du finder på allerøverste hylde i rejseverden. Så flybilletter til den lille øgruppe i Det Indiske Ocean er derfor heller ikke helt billige.

Men lige nu kan du fra København finde en masse billige returbilletter.

Du kan finde de billige billetter både før og efter sommerferien. Fra marts til juni og igen fra september til november.

Det er Ethiopian Air, der tilbyder billetter til priser fra under 6.000 kr. tur/retur inkl. bagage.

I flyboksen ovenfor linker jeg til en afgang fra onsdag den 13. marts til søndag den 24. marts. På disse datoer koster billetterne kun 5.815 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 06.03. – 21.03.
 • 11.03. – 26.03.
 • 13.03. – 28.03.
 • 18.03. – 02.04.
 • 25.03. – 09.04.
 • 01.04. – 16.04.
 • 03.04. – 18.04.
 • 08.04. – 23.04.
 • 17.04. – 02.05.
 • 29.04. – 04.05.
 • 29.05. – 13.06.
 • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Hotellet ligger kun 18 km fra lufthavnen (Seychellerne er i øvrigt Afrikas mindste land). Så selvom taxier er noget dyrere end busser, vil det nok alligevel være nemmest at splejse om en taxi.

Rejse til Seychellerne – Nyttige informationer

Seychellerne er visumfrit i 90 dage.

Den bedste og billigste måde at komme rundt på (især på de to store øer Mahé og Praslin) er med bus. Billetter er ganske billige, og så kan du køre så langt, du vil.

Du kan finde en rigtig god artikel om, hvordan man kan rejse til Seychellerne på et lavt budget på somanymiles.com. Her får du både gode tips og tricks til at spare penge og forslag til oplevelser på de fantastiske øer.

Du skal udfylde en rejseformular (Travel Authorization). Det kan du læse mere om på seychelles.govtas.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Paradisrejse til Seychellerne: 11 dage på anmelderrost hotel fra kun 9.341 kr. p.p. inkl. flyParadisrejse til Seychellerne: 11 dage på anmelderrost hotel fra kun 9.341 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar