Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.483 kr.
rsz_shutterstock_130157045
Weekendophold

FantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. fly

Weekendophold |

FantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. fly

Elsker du sneklædte vinterlandskaber, og har du altid drømt om nordlys? Så skal du glæde dig! For jeg har fundet billige flybilletter til en destination fyldt med sne – smukke Lapland! Mere specifikt går turen til Sveriges nordligste by, Kiruna. Her venter et ægte ”Winter Wonderland” på dig med masser af sne, rensdyr og nordlys! Samtidig har jeg fundet et helt enestående “hotel” til dig – mere om det senere!

Særligt om vinteren byder Lapland på noget af verdens smukkeste vinternatur, som du bare skal opleve mindst én gang i livet! Og mens du er der, må du selvfølgelig heller ikke går glip af de mange outdoor-muligheder, som området byder på. F.eks. kan du tage på en hundeslædetur eller på vandretur med snesko gennem den mest idylliske vinterlandskab.

Eventyr i Lapland

december – februar

fra

4.483 kr.

København ✈ Kiruna

"Hotel" i Lapland

3.274 kr.

Fly til Kiruna

1.209 kr.

Hotel

3.274 kr.

Fly

1.209 kr.

Total (pr. person):

4.483 kr.

Fly til Kiruna

Kiruna ligger ca. 200 km over den nordlige polarcirklen, og billetter dertil koster normalt omkring 2.000 kr. Norwegian er dog i deres gavmilde hjørne lige nu, og du kan derfor finde tur/retur-billetter fra København til Kiruna fra ca. 1.200 kr.!

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fredag den 18. februar til mandag den 21. februar til kun 1.209 kr.

Du kan finde billetter som disse fra december til slutningen af februar. Disse måneder passer glimrende med, at sæsonen for nordlys og de fleste vinteraktiviteter i Lapland strækker sig fra september til slutningen af marts.

Du kan læse mere om vejret i de forskellige måneder på Kirunas egen hjemmeside kirunalapland.se.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.12. – 20.12.
  • 14.01. – 17.01.
  • 21.01. – 24.01.
  • 28.01. – 31.01.
  • 04.02.- 07.02.
  • 11.02. – 14.02.
  • 18.02. – 21.02.
  • 25.02. – 28.02.
  • Og flere

Hotel i Kiruna

Det er jo ikke så tit, man rejser op til polarcirklen. Så når man gør, kan man jo lige så godt gøre det til en helt speciel oplevelse. Og det kan du så sandelig gøre hos Skyvillage! De tilbyder nemlig nogle ganske specielle overnatninger.

Skyvillage ligger i Kurravaara, en lille landsby ved Torneflodens bred. Her kan du nyde et stille og idyllisk område af Lapland, hvor du kan opleve den prægtige nordsvenske natur fra sin allersmukkeste side. Og så er området ved Kurravaara ideelt ift. nordlys pga. sin lave luft- og lysforurening.

Samtidig tilbyder Skyvillage såkaldte SkyNests – små, hyggelige boliger med frit udsyn til (natte)himlen. Bare se billederne nedenfor. Uanset hvornår nordlyset måtte melde sin ankomst, vil du derfor have gode chancer for at se det 😉

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i en rejse fra fredag den 18. februar til mandag den 21. februar. På disse datoer kan du booke en SkyNest for to personer til i alt 6.547 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 3.274 kr. pr. person.

Skyvillage tilbyder i øvrigt transport til/fra Kiruna. Turen tager ca. 15-20 minutter, og tur/retur-transport for to personer koster 400 svenske kroner.

FantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. fly

FantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. fly

FantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. fly

Icehotel

Har du lyst til at gå all-in på denne tur, skal du helt sikkert tilrettelægge din rejse, så du også har en enkelt overnatning på det berømte Icehotel! Som navnet indikerer, kan du bo på et værelse lavet af is. Og ja, din seng vil også være lavet af is.

Vær dog opmærksom, på at dette hotel også udlejer “varme værelser” (dvs. almindelige hotelværelser). Så hvis du ønsker at sove på et isværelse, skal du lige tjekke en ekstra gang, om du har valgt det rigtige værelse. Prisen for et isværelse er betydeligt højere end almindelige værelser, men det vil bestemt også være en oplevelse, du aldrig glemmer.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hotellet, skrev jeg faktisk engang en artikel om Icehotel. Der kan du læse meget mere om det fascinerende ishotel – og ikke mindst se billeder derfra! 😉

Corona og Sverige

Sverige er i øjeblikket et grønt land. Du kan derfor frit rejse ind i Sverige med dit coronapas.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

FantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. flyFantARKTISK eventyr: Forlænget weekend i Lapland med 3 nætter i en SkyNest fra kun 4.483 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud