• 18 Sep 2023

  FantARKTISK oplevelse: Forlænget weekend til polarcirklen og Julemandens Landsby med 3 nætter på hotel fra kun 3.736 kr. p.p. inkl. fly

  Elsker du alt, hvad der har med jul at gøre? Så skal du helt klart afsted på denne rejse til Julemandens Landsby, der ligger helt oppe ved polarcirklen ved den finske by Rovaniemi! Heroppe i julemandens hjemby er julestemningen helt i top med rensdyr, snegaranti, juletræer, lyskæder og små, hyggelige boder. Og hvem har ikke altid drømt om at møde selveste julemanden? Men selv hvis du ikke er den helt store jule-tosse, kan du roligt tage med alligevel. Den nordlige del af Finland byder bl.a. på den vildeste natur med nordlys, hundeslædeture og vinterbadning. Her er smukke, sneklædte landskaber, der indbyder til f.eks. langrend, isfiskeri, køreture på snescooter eller besøg til snekirker, snehoteller eller måske en drink i en isbar. Pak vanter og hue, og tag afsted på dit livs vintereventyr! 🎅❄

  Winter wonderland i det nordlige Finland
  november - december
  fra3.736 kr.
  København
  Rovaniemi
  Hotel i Rovaniemi
  f.eks. Santa's Hotel Rudolf
  fra1.609 kr.
  Prisen per nat (2 personer)
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Billige fly til Rovaniemi
  2.127 kr.
  OBS: Du kan vælge mellem adskillige billetter med forskellige flytider
  Hotel
  1.609 kr.
  Fly
  2.127 kr.
  Total (pr.person)
  3.736 kr.

  Hotel nær Julemandens Landsby, Rovaniemi

  På din rejse til Julemandens Landsby skal du selvfølgelig have noget at bo i, og selvom Rovaniemi ikke er en storby, findes der stadig en del hoteller i og omkring byen.

   

  I højsæsonen (november-december) er hoteller dog ofte ret dyre. Det er dog lykkedes mig at finde det det hyggelige Santa’s Hotel Rudolf (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til en ganske fornuftig pris.

   

  Hotellet er meget centralt beliggende i Rovaniemi, og det ligger kun 8 minutters kørsel fra Julemandens landsby!

   

  Værelserne er simple, men det er jo ikke der, du kommer til at bruge tiden alligevel. Der er dog de klassiske faciliteter i form af tv, gratis wi-fi og eget badeværelse.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra lørdag den 9. december til tirsdag den 12. december. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold fra i alt 3.218 kr. Det svarer således til en pris på kun 1.609 kr. pr. person.

   

  Julemandens landsby

  Julemandens landsby

   

  Fly til Julemandens Landsby i Rovaniemi

  Da julemandens kane er propfyldt med gaver, er der desværre ikke plads i den, så du må nøjes med et par flybilletter til Rovaniemi.

   

  Og når man rejser derop for at opleve julestemningen på sit højeste, vil det klart give mest mening at gå efter datoer i sidste halvdel af november eller i december.

   

  Flybilletter til Rovaniemi er ikke billige. Så er det sagt. Ofte koster returbilletter mellem ca. 2.000 og 3.000 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter på datoerne lørdag den 9. december til tirsdag den 12. december. Her kan du booke returbilletter fra København til Rovaniemi fra 2.127 kr. hos Finnair.

   

  Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Finlands hovedstad, Helsinki.

   

  OBS: Når du booker flybilletter til Rovaniemi, skal du være opmærksom på, at du kan vælge imellem mange forskellige afgange. Med de flybilletter jeg har fundet, lander du i Rovaniemi først på aftenen. Du er dog fri til at vælge præcis den afgang, der passer dig bedst.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • Afgange alle ugens dage

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til centrum vil nok være at køre med Airport Express-shuttlebussen, hvis køreplan er tilrettelagt efter Finnairs fly.

   

  Du kan købe billet på www.rovaniemiairportbus.fi/en/.

   

   

  Transport til Julemandens Landsby

  Når det så bliver tid til at besøge ”Santa Claus’ Village”, kan du nemt tage en bus hele vejen hen til den snedækkede julelandsby.

   

   

  Rejsetips til Rovaniemi

  Julemandens landsby er selvfølgelig et ”must-see” og har åbent året rundt. Men Rovaniemi er andet og mere end Julemandens Landsby. F.eks. kan du tage afsted på snescooter-safari ved polarcirklen eller booke en Northern Lights and Ranua Tour. Der er faktisk adskillige muligheder for nogle uforglemmelige vinteroplevelser, mens du er der!

  Oplevelser i Rovaniemi

   

  Billeder af Julemandens Landsby

  Julemandens landsby

  Julemandens landsby

  Julemandens landsby

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til FantARKTISK oplevelse: Forlænget weekend til polarcirklen og Julemandens Landsby med 3 nætter på hotel fra kun 3.736 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel
  Webview: false