Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.606 kr.
lapland_4
Weekendophold

Rejse til Julemandens Landsby

Weekendtur til polarcirklen med 2 nætter på hotel

Weekendophold |

Rejse til Julemandens Landsby

I dag er der præcis seks måneder til juleaften! Og det er al den anledning, jeg behøver, til at skrive om denne rejse! Elsker du også alt, hvad der har med jul at gøre? Så skal du helt klart afsted på denne rejse til Julemandens Landsby, der ligger helt oppe ved polarcirklen ved den finske by Rovaniemi! Heroppe i julemandens hjemby er julestemningen helt i top med rensdyr, snegaranti, juletræer, lyskæder og små, hyggelige boder. Og hvem har ikke altid drømt om at møde selveste julemanden? Men selv hvis du ikke er den helt store jule-tosse, kan du roligt tage med alligevel. Den nordlige del af Finland byder bl.a. på den vildeste natur med nordlys, hundeslædeture og vinterbadning. Her er smukke, sneklædte landskaber, der indbyder til f.eks. langrend, isfiskeri, køreture på snescooter eller besøg til snekirker, snehoteller eller måske en drink i en isbar. Pak vanter og hue, og tag afsted på dit livs vintereventyr! 🎅🎄

Winter wonderland i det nordlige Finland

november – december

fra

3.606 kr.

✈️ Fra København

🎅 Oplev Julemandens Landsby

❄️ Smukke arktiske omgivelser og oplevelser

Hotel i Rovaniemi

fra

1.626 kr.

Billige fly til Rovaniemi

1.980 kr.

Hotel

1.626 kr.

Fly

1.980 kr.

Total (pr. person):

3.606 kr.

Hotel nær Julemandens Landsby, Rovaniemi

På din rejse til Julemandens Landsby skal du selvfølgelig have noget at bo i, og selvom Rovaniemi ikke er en storby, findes der stadig en del hoteller i og omkring byen.

I højsæsonen (november-december) er hoteller dog ofte ret dyre. Det er alligevel lykkedes mig at finde det hyggelige Santa’s Hotel Rudolf (3,5 ud af 5 på Tripadvisor) til en ganske fornuftig pris.

Hotellet er meget centralt beliggende i Rovaniemi, og det ligger kun 8 minutters kørsel fra Julemandens Landsby!

Værelserne er simple, men det er jo ikke der, du kommer til at bruge tiden alligevel. Der er dog de klassiske faciliteter i form af tv, gratis wi-fi og eget badeværelse.

Som en ekstra bonus har hotellet egen sauna!

Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra lørdag den 7. december til mandag den 9. december. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold fra i alt 3.252 kr. Det svarer således til en pris på kun 1.626 kr. pr. person.

Julemandens Landsby -Santa's Hotel Rudolf

Fly til Julemandens Landsby i Rovaniemi

Da julemandens kane er propfyldt med gaver, er der desværre ikke plads i den, så du må nøjes med et par almindelige flybilletter til Rovaniemi.

Og når man rejser derop for at opleve julestemningen på sit højeste, vil det klart give mest mening at gå efter datoer i sidste halvdel af november eller i december.

Flybilletter til Rovaniemi er ikke billige. Så er det sagt. Ofte koster returbilletter mellem ca. 2.000 og 3.000 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter på datoerne lørdag den 7. december til mandag den 9. december. Her kan du booke returbilletter fra København til Rovaniemi fra 1.980 kr. hos Finnair.

Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Finlands hovedstad, Helsinki.

OBS: Når du booker flybilletter til Rovaniemi, skal du være opmærksom på, at du kan vælge imellem mange forskellige afgange.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Afgange alle ugens dage

Transport til/fra lufthavnen

Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til centrum vil nok være at køre med Airport Express-shuttlebussen, hvis køreplan er tilrettelagt efter Finnairs fly.

Du kan se køreplanen på www.rovaniemiairportbus.fi/en/.

Transport til Julemandens Landsby

Når det så bliver tid til at besøge ”Santa Claus’ Village”, kan du nemt tage en bus hele vejen hen til den snedækkede julelandsby.

Rejsetips til Rovaniemi

Julemandens landsby er selvfølgelig et ”must-see” og har åbent året rundt. Men Rovaniemi er andet og mere end Julemandens Landsby. F.eks. kan du tage afsted på snescooter-safari ved polarcirklen eller booke en Northern Lights and Ranua Tour. Der er faktisk adskillige muligheder for nogle uforglemmelige vinteroplevelser, mens du er der!

Oplevelser i Rovaniemi

Billeder af Julemandens Landsby

Julemandens landsby

Julemandens landsby

Julemandens landsby

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Julemandens LandsbyRejse til Julemandens Landsby

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud