Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.406 kr.
Apukka-Resort-Rovaniemi-Lapland-Finland-banner
Andet

Getaway til polarcirklen: Weekendtur med 2 nætter i glas-iglo fra kun 4.406 kr. p.p. inkl. morgenmad

Andet |

Getaway til polarcirklen: Weekendtur med 2 nætter i glas-iglo fra kun 4.406 kr. p.p. inkl. morgenmad

Drømmerejser behøver ikke at begrænse sig til troperne. Du kan også jagte køligere temperaturer og uforglemmelige rejseoplevelser længere mod nord – ja, faktisk helt oppe ved polarcirklen! Paradisstrande og palmer skal du lede længe efter deroppe, men i stedet kan du opleve fuldstændig eventyrlige snelandskaber og beundre et af naturens mest fascinerende fænomener – nordlyset! Oppe i Lapland vil du også opdage, at finske hoteller ikke behøver at være så kedelige. Bare se det lappiske hotel, jeg har fundet i dag – Apukka Resort! 

Luksuriøs weekendtur til polarcirklen

november – februar

fra

4.406 kr.

København ✈ Rovaniemi

Fly til Rovaniemi

1.837 kr.

Ophold på Apukka Resort

2.569 kr.

Hotel

2.569 kr.

Fly

1.837 kr.

Total (pr. person):

4.406 kr.

Ophold ved polarcirklen – Apukka Resort

Velkommen til Lapland og polarcirklen!

På disse nordlige breddegrader er det meste af samfundet indrettet efter naturens gang – især om vinteren. Alligevel er en by som Rovaniemi blevet et småpopulært rejsemål. Dels fordi Julemandens Landsby ligger lige i nabolaget, dels fordi byen er den perfekte base for en række forrygende naturoplevelser. Så du kan faktisk finde en del hoteller i og omkring den lille, nordfinske by.

Ét af disse hoteller tilbyder en ganske speciel hoteloplevelse, der går ud over det sædvanlige! Hotellet hedder Apukka Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Apukka Resort tilbyder både suiter og glas-igloer (som de kalder Aurora Cabins). Uanset om du bor i suite eller glas-iglo, vil du straks fornemme, at Apukka Resort er noget helt specielt. Hotellet har formået at ramme plet med en harmonisk blanding af luksuriøs komfort, lokale lappiske traditioner og moderne skandinavisk design – alt sammen på første parket i den vilde, arktiske natur! En mere helstøbt hoteloplevelse ved polarcirklen er altså svær at finde 😉

Det siger selvfølgelig sig selv, at glas-igloerne er leveringsdygtige i spektakulære udsigter over den mørke himmel og den nordfinske natur. Og det giver dig alletiders chancer for at opleve nordlyset (aurora borealis)!

Selvom du bor i en glas-iglo, er der ikke tale om total vildmarksferie. Glas-igloerne er nemlig udstyret med moderne faciliteter som te- og kaffemaskine, aircondition, elektrisk ildsted, sofa og badeværelse med toilet og bruser.

Dit ophold er desuden inklusive morgenmad på resortets Restaurant Aitta.

Priser og bestilling

Hoteller ved polarcirklen er ikke billige. Og vil du overnatte i en glas-iglo på Apukka Resort, kommer du også til at betale en del. Men okay, det er næppe en rejse, du kommer til at tage hver vinter. Og vil man opleve noget helt specielt, er det også værd at betale for.

Prisen for et ophold på Apukka Resort svinger en del.

Sæsonen starter den 1. september, og det tidlige efterår i september og oktober er klart den billigste periode – her kan du finde ophold til ca. 1.400-2.000 kr. pr. nat. I løbet af november begynder priserne at stige.

Normalt byder december på de allerhøjeste priser (sandsynligvis fordi Julemandens Landsby ligger i Rovaniemi), men i år har resortet faktisk stort set allerede udsolgt i december.

Men så er det jo godt, at der er godt med ledige datoer i januar, februar og marts, som (sammen med december) udgør højsæsonen for nordlys. Priserne ligger i disse måneder derfor ofte mellem ca. 3.600 og 4.000 kr. pr. nat.

Jeg har taget udgangspunkt i flybilletter fra fredag den 10. november til søndag den 12. november. På disse datoer koster et 2-personers ophold i en Aurora-hytte i alt 5.137 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer ender prisen således på 2.569 kr. pr. person.

OBS! Af uvisse grunde beskriver booking.com en Aurora Cabin som en “iglo af is”. Hytten er altså ikke lavet af is, men takket være hyttens store glasparti kan du i stedet opleve nordlyset inde i varmen, hvilket efter min mening er mindst lige så imponerende

Getaway til polarcirklen: Weekendtur med 2 nætter i glas-iglo fra kun 4.406 kr. p.p. inkl. morgenmad

Getaway til polarcirklen – fly til Rovaniemi

Der er et godt stykke op til polarcirklen og Lapland. Derfor vil jeg anbefale, at du flyver derop.

Byen Rovaniemi, hvor Apukka Resort ligger, har sin egen lufthavn. I øjeblikket finder du ofte de billigste flybilletter hos Finnair fra København. Prisniveauet ligger ofte mellem 1.800 og 2.100 kr. for tur/retur-billetter, så det er ikke nogen helt billig destination.

I flyboksen ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til en afgang fra fredag den 10. november til søndag den 12. november. På disse datoer koster flybilletter 1.837 kr.

Prisniveauet for flybilletter ligger meget stabilt – så ift. billige rejsedatoer vil jeg blot anbefale, at du prøver dig frem – vær dog opmærksom på at prisniveauet er en del højere i december.

Billeder fra Apukka Resort ved polarcirklen

Polarcirklen

Polarcirklen

Polarcirklen

Polarcirklen

Polarcirklen

Getaway til polarcirklen – aktiviteter

Der findes en lang række fantastiske aktiviteter i og omkring Rovaniemi. Alt fra hundeslædeture, snowmobil-safari, ture til julemandens landsby og nordlysvandringer – der er med andre ord virkelig meget at opleve ved polarcirklen!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Getaway til polarcirklen: Weekendtur med 2 nætter i glas-iglo fra kun 4.406 kr. p.p. inkl. morgenmadGetaway til polarcirklen: Weekendtur med 2 nætter i glas-iglo fra kun 4.406 kr. p.p. inkl. morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud