• 03 jul 2018

  Wellness i Veneto: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 3.289 kr. inkl. helpension og wellness

  Italien er vel blandt verdens ultimative destinationer for livsnydere. Det sydeuropæiske middelhavsklima leverer sol og varme i rigelige mængder. Den smukke natur og de maleriske landskaber bliver man aldrig træt at af kigge på. Og så er der maden og den fantastiske vin, som for mange vil være hele turen værd alene! Her har jeg så fundet et billigt tilbud på et lækkert 4* wellnesshotel i Norditalien, der sætter prikken over i’et på livsnyderferien!

  Wellness og helpension i Norditalien
  juli - november
  fra3.298 kr.
  1 uge på det 4* Hotel Grand Torino
  inkl. helpension, wellnessbehandlinger og adgang til wellnessområdet
  fra3.289 kr.

  Wellness i Norditalien

  travelbird.dk har jeg netop fundet dette lækre tilbud på et wellnessophold i Norditalien. Og mange af de billigste datoer ligger endda i skolernes sommerferie i juli og august! Tilbuddet inkluderer 7 nætter på det 4* Hotel Grand Torino (4 ud af 5 på TripAdvisor) med helpension.

   

  Hotel Grand Torino ligger i naturskønne og rolige omgivelser i Europas ældste kurby, Albano Terme, ganske tæt på både Venedig, Padova og Verona. Så du befinder dig i kort afstand til adskillige fantastiske Italien-oplevelser!

   

  Med en bred vifte af wellnessfaciliteter bliver du på Grand Torino budt velkommen til en uge med masser af afslapning og velvære! Du vil bl.a. kunne se frem til sauna, tropiske brusere, tyrkisk bad, afslapningsområde, 4 termiske bade og et boblebad med hydromassage. Tilbuddet her inkluderer bl.a. en række wellnessbehandlinger (se listen nedenfor), og herudover får du 10 % rabat på skønhedsbehandlinger.

   

  Morgenmaden serveres i form af en buffet, mens forkost og aftensmåltiderne er 4-retters middage med salatbuffet. Tidligere gæster (som tæller en del danskere) roser i øvrigt ofte hotelrestaurantens mad – ikke dårligt, når helpension er inkluderet i tilbuddet!

   

  Tilbuddet kan benyttes fra juli og helt til november. Det fede ved tilbuddet er som sagt, at du kan finde mange af de billigste datoer i både juli og august! Faktisk kan du på alle datoer fra den 16.07. til den 11.08. finde tilbuddet til 3.289 kr. pr. person ved en rejse for 2!

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Grand Torino****
  • Helpension (morgenmadsbuffet, 4-retters frokost + salatbuffet ekskl. drikkevarer, 4-retters middag + salatbuffet ekskl. drikkevarer)
  • Velkomstdrink
  • Adgang til wellnessområde (med sauna, tyrkisk bad, hydromassage, tropiske brusere og afslapningsrum)
  • Adgang til 4 termiske pools, aquagym og gymnastikprogrammer
  • 1x mudderbehandling per person
  • 1x reaktionsmassage efter mudderbehandlingen (20 min.) per person
  • 1x lymfedrænende helkropsmassage (30 min.) per person
  • 10 % rabat på skønhedsbehandlinger
  • 1x cykeltur
  • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

   

  Transport

  Tilbuddet indeholder kun hotelophold og ingen transport. Du kan dog både køre selv eller flyve til Norditalien. Har du bil, vurderer google maps, at turen fra den danske grænse til hotellet ca. tager 14 timer.

   

  Hvis du gerne vil flyve, er der især billige fly fra Hamborg til både Venedig og Verona – selv i sommerferien. Og ellers kan du som regel også finde billige fly fra København til Bologna og Milano (du kan også flyve til Milano fra Billund).

   

  Lejebil

  Selvom det vil være muligt at komme fra Verona, Venedig eller Milano til hotellet med offentlig transport, så vil jeg kraftigt anbefale en lejebil! Det er meget nemmere, og Veneto-området er fantastisk at udforske i bil.

   

  Hvis du gerne vil leje en bil, kan jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk, der sammenligner tilbud fra alle de største biludlejningsfirmaer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her