• 19 jul 2021

  Billige fly til Kroatien: Direkte tur/retur-billetter til Zadar fra kun 187 kr.

  Ferie ved den kroatiske riviera disker op med alt det, vi elsker ved Middelhavsregionen. Blikfanget leveres omgående af det turkisfarvede havvand ved de mange solbeskinnede, gyldne strande. Og det siger jo sig selv, at rigtig mange tager til netop Kroatien på grund af de mange fantastiske Adriaterhavsstrande. Men når folk så vælger at vende tilbage til Kroatien, skyldes det nok i lige så høj grad landets naturskønne landskaber og nationalparker, al den historiske arkitektur og den afslappede, gæstfri atmosfære. Skal du ned og nyde din næste solferie ved den kroatiske riviera, så har jeg i dag fundet billige fly til Zadar!

  Billige fly til Kroatien
  august - oktober
  fra187 kr.
  Aarhus og Hamborg
  Zadar
  Billige fly til Zadar
  187 kr.
  Fra Aarhus: 20.08.-27.08.
  Fra Hamborg: 04.08.-11.08.

  Billige fly til Zadar

  Er du ikke kommet på sommerferie endnu, og er du hooked på kroatisk sol- og strandferie? Så har jeg fundet vildt billige flybilletter til en sensommerrejse eller en rejse i efteråret.

   

  Fra Aarhus finder du de allerbilligste billetterne Ryanair. Det irske lavprisflyselskab flyver direkte fra Aarhus på alle mandage og fredage fra august til oktober – perfekt til en uges ferie eller en forlænget weekend fra fredag til mandag. Priserne ligger mellem ca. 200-900 kr. for tur/retur-billetter. Vil du hellere afsted i skolernes sommerferie, starter priserne generelt fra ca. 1.400 kr.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i sensommeren fra fredag den 20. august til fredag den 28. september til kun 187 kr.

   

  Du kan også finde billige fly fra Hamborg til Zadar. Disse billetter koster nogenlunde det samme som flyene fra Aarhus. Fra Hamborg finder du også direkte afgange på mandage, og fredage. I august er der også direkte fly onsdage.

   

  Fra København er det ikke muligt at flyve direkte til Zadar. Alternativt kan du finde fly til f.eks. Split, som ligger i samme region (Dalmatien), hos både SAS og Norwegian. Dog er disse afgange typisk lidt dyrere end Ryanairs.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fly til Zadar – eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Aarhus

  Afgange mandage og fredage

  • 06.08. – 13.08.
  • 09.08. – 16.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • 20.08. – 27.08.
  • 03.09. – 10.09.
  • 10.09.. – 17.09.
  • 17.09. – 24.09.
  • 24.09. – 01.10.
  • 01.10. – 08.10.
  • 08.10. – 15.10.
  • 22.10. – 29.10.
  • Og flere

   

  Fra Hamborg

  Afgange mandage og fredage

  • 06.08.-13.08.
  • 11.08.-18.08.
  • 18.08.-25.08.
  • 27.08.-06.09.
  • 27.08-03.09.
  • 30.08.-06.09.
  • 03.09.-10.09.
  • 10.09.-17.09.
  • 17.09.-24.09.
  • 27.09.-04.10.
  • 22.10.-29.10.
  • Og flere

   

   

  Hoteller i Zadar

  Kroatien har rigtig mange (og ret billige) bed and breakfasts, og Zadar er ingen undtagelse. Det er dog også muligt at finde mere ‘almindelige’ hoteller til fornuftige priser. Du kan også overveje at udvide din søgning til hele Dalmatien-regionen.

   

  Hoteller

   

   

  Pakkerejse til Zadar

  De billige flybilletter betyder bl.a. også, at du kan finde billige pakkerejser til Zadar. Så hvis du foretrækker at booke din ferie i en samlet pakke med både fly og hotel i samme reservation, ligger en pakkerejse lige til højrebenet 😉

  Pakkerejser til Zadar
  inkl. fly og hotel

  Hotel IN

  Zadar

  Zadar

  Zadar

   

   

  Lejebil

  En lejebil kan gøre underværker, hvis du gerne vil ud og se noget af Kroatien og Dalmatien på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Billeder fra Zadar og omegn

  Zadar by

  Zadar

   

  Galešnjak

  Zadar

   

  Cres

  Zadar

   

  Corona og Kroatien

  Hele Kroatien er grøn i øjeblikket. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Rejsetip – Zadar

  Zadar er en superhyggelig by, og strandene er superskønne. Men naturen i hele det omkringliggende område er intet mindre end enestående. Det afspejler sig helt konkret i det faktum, at du kan finde en række imponerende nationalparker inden for halvanden times kørsel fra Zadar. Her får du tre af de mest imponerende.

   

  Plitvicesøerne

  Plitvicesøerne er en 300 km2 stor nationalpark, der er spækket med idylliske søer og fejende flot natur. På grund af områdets unikke natur blev Plitvicesøerne allerede tilbage i 1979 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Nationalparken, der ligger ca. halvanden times kørsel fra Zadar, er især berømt for sine imponerende, strømmende vandfald og søernes helt utroligt smukke farver, der varierer fra azur til grøn, grå og blå. Farverne ændrer sig hele tiden alt efter vandets indhold af mineraler og lysets vinkel.

   

  Selv hvis du ikke lejer en bil, kan du sagtens besøge Plitvicesøerne. På getyourguide.dk kan du f.eks. booke en heldagstur fra Zadar med både transport, bådtur, guide og madpakke.

   

  Zadar

  Zadar

  Zadar

   

  Krka-vandfaldene

  Krka-vandfaldene er meget i samme boldgade som Plitvicesøerne – og faktisk bliver denne nationalpark ofte kaldt for mini-Plitvice. Krka-vandfaldene ligger kun ca. 1 times kørsel fra Zadar, og nationalparkens areal begrænser sig til 109 km2. Så hvis du gerne vil have lidt natur ind i ferien uden at gå all-in, vil Krka-vandfaldene være et godt bud.

   

  Ligesom med Plitvicesøerne kan du på getyourguide.dk booke en heldagstur fra Zadar med transport, guide og entrebillet til nationalparken.

   

  Zadar

  Zadar

   

  Paklenica

  Er du mere til bjerge end søer og vandfald, så læg turen forbi Paklenica Nationalpark. Parken er åben året rundt, men sommerhalvåret er da uden tvivl den bedste periode til vandreture i de smukke bjerglandskaber. Det tager ca. en times tid at køre til Paklenica fra Zadar – der kører i øvrigt også en del busser til nationalparken fra Zadar.

   

  Zadar

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Billige fly til Kroatien: Direkte tur/retur-billetter til Zadar fra kun 187 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Suzan Grolsted says:

   Jeg bestilte 6 billige billetter via BravoFly, og fik en bekræftigelse, men uden at informere mig har de aflyst mine billetter så dem fraråder jeg I bruger. Heldigt at jeg ikke havde bestilt hotel

  3. Katrine Skjold says:

   Så fedt. Jeg bestilte i går til efterårsferien til omkring 600kr pr.billet. Hvor vi bare glæder os til at komme afsted

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Katrine 🙂

    Mange tak for din kommentar – og stort tillykke med de billige billetter 😉 Selvom der stadig er et stykke tid til efterårsferien, vil jeg ønske jer en rigtig god ferie!

    • Katrine Skjold says:

     Æv æv har lige fået at vide at mine billetter til Zadar i uge 42 er annulleret pga corona. Men jeg forstår ikke hvorfor de aflyser så langt frem? Vh Katrine

  4. Tina says:

   Hej Hvordan er der med rejsegaranti ved Ryanair, hvis der bliver fx strejke? Så mister man penge for hotelophold? (Medmindre der er gratis afbestilling på hotellet?)
   Mvh Tina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Lige netop strejke er et lidt uklart område. Nogle domstole har vurderet, at nogle strejker har været flyselskabet egen skyld, mens andre domstole har vurderet, at flyselskabet har været uden skyld. Så det kan være lidt svært at sige.

    Og ellers gælder det, at flyselskabet i tilfælde af force majeure (f.eks. forsinkelser pga. vejromstændigheder) ikke kan holdes ansvarligt. Men de vil naturligvis stadig skulle finde et nyt fly, der kan flyve dig til din destination. I tilfælde af aflysninger, som ikke er force majeure, sikrer EU-regler, at du kan få erstatning på mellem 400 og 600 euro for dine aflyste flybilletter.

  5. Bettina says:

   Har tjekket flere datoer nu, og prisen er 1.012 kr for en returbillet. Kan ikke finde dem til de priser I oplyser, selvom jeg søger på samme datoer. Mega øv.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bettina 🙂

    Jeg kan se, at nogle af afgangene (især i juli) er steget i pris. Det er surt, men jeg havde lidt regnet med det, da priserne var megalave. Men du kan stadig finde superbillige afgange – f.eks. fra den 3. august til den 10. august (som også er i skolernes sommerferie) til kun 555 kr. 🙂

    17.07. – 24.07. (688 kr.) og 24.07. – 31.07. (808 kr.) er også stadig ret billige 😉

  Se fly-tilbud her