Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

I skolernes sommerferie! ☀ 978 kr.
Billige fly til Kroatien: Direkte fly til Zadar fra kun 978 kr. tur/retur
Fly

Billige fly til Kroatien: Direkte fly til Zadar fra kun 978 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Kroatien: Direkte fly til Zadar fra kun 978 kr. tur/retur

Ferie ved den kroatiske riviera disker op med alt det, vi elsker ved Middelhavsregionen. Blikfanget leveres omgående af det turkisfarvede havvand ved de mange solbeskinnede strande. Og det siger jo sig selv, at rigtig mange tager til netop Kroatien på grund af de mange fantastiske Adriaterhavsstrande. Men når folk så vælger at vende tilbage til Kroatien, skyldes det nok i lige så høj grad landets naturskønne landskaber og nationalparker, al den historiske arkitektur og den afslappede, gæstfri atmosfære. Hvis du gerne vil en tur til den kroatiske riviera til sommer, så har jeg i dag fundet virkeligt billige fly til Zadar! ✈️🏖️

Billige fly til Kroatien

april – oktober

fra

978 kr.

✈️ Fra København og Aarhus

☀️ Sol og strand ved Adriaterhavet

🌳 Fortryllende natur

Billige fly til Zadar

Billige fly til Zadar

Er du hooked på kroatisk sol- og strandferie denne sommer? Så har jeg fundet vildt billige flybilletter til en sommerferie i Kroatien.

Især fra København kan du flyve billigt. Irske Ryanair opererer fra april til oktober en direkte rute til Zadar.

Der er afgange alle torsdage, og priserne ligger p.t. lige omkring 1.000 kr.- også i juni, juli og august!

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til afgangen fra torsdag den 11. juli til torsdag den 18. juli. På disse datoer koster flybilletterne kun 978 kr.! Derfor vil mit bedste råd være at booke dem, før din nabo gør.

Fra Aarhus kan du også flyve direkte med Ryanair (lørdage og onsdage i juni, juli og august). Herfra koster flybilletter i skolernes sommerferie dog noget mere – fra ca. 2.000 kr. (hvilket sådan cirka er normalprisen).

I juni og august kan du dog finde afgange fra under 1.000 kr. tur/retur.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fly til Zadar – eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Torsdage (april – oktober)


Fra Aarhus

  • Lørdage og onsdage (juni, juli, august)


Hoteller i Zadar

Kroatien har rigtig mange bed and breakfasts, og Zadar er ingen undtagelse. Det er dog også muligt at finde mere ‘almindelige’ hoteller til fornuftige priser. Du kan også overveje at udvide din søgning til hele Dalmatien-regionen.

Hoteller i Zadar og omegn

Lejebil

En lejebil kan gøre underværker, hvis du gerne vil ud og se noget af Kroatien og Dalmatien på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!).Husk, de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Billeder fra Zadar og omegn

Zadar

Fly til Zadar

Cres

Fly til Zadar

Galesnjak

Fly til Zadar


Rejsetip – Zadar

Zadar er en superhyggelig by, og strandene er superskønne. Men naturen i hele det omkringliggende område er intet mindre end enestående. Det afspejler sig helt konkret i det faktum, at du kan finde en række imponerende nationalparker inden for halvanden times kørsel fra Zadar. Her får du tre af de mest imponerende.

Plitvicesøerne

Plitvicesøerne er en 300 km2 stor nationalpark, der er spækket med idylliske søer og fejende flot natur. På grund af områdets unikke natur blev Plitvicesøerne allerede tilbage i 1979 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Nationalparken, der ligger ca. halvanden times kørsel fra Zadar, er især berømt for sine imponerende, strømmende vandfald og søernes helt utroligt smukke farver, der varierer fra azur til grøn, grå og blå. Farverne ændrer sig hele tiden alt efter vandets indhold af mineraler og lysets vinkel.

Læs mere i denne rejse til Plitvicesøerne.

Fly til Zadar

Fly til Zadar

Fly til Zadar

Krka-vandfaldene

Krka-vandfaldene er meget i samme boldgade som Plitvicesøerne – og faktisk bliver denne nationalpark ofte kaldt for mini-Plitvice. Krka-vandfaldene ligger kun ca. 1 times kørsel fra Zadar, og nationalparkens areal begrænser sig til 109 km2. Så hvis du gerne vil have lidt natur ind i ferien uden at gå all-in, vil Krka-vandfaldene være et godt bud.

Læs mere i denne rejse til Krka Nationalpark.

Fly til Zadar

Fly til Zadar

Paklenica

Er du mere til bjerge end søer og vandfald, så læg turen forbi Paklenica Nationalpark. Parken er åben året rundt, men sommerhalvåret er da uden tvivl den bedste periode til vandreture i de smukke bjerglandskaber. Det tager ca. en times tid at køre til Paklenica fra Zadar – der kører i øvrigt også en del busser til nationalparken fra Zadar.

Fly til Zadar

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Kroatien: Direkte fly til Zadar fra kun 978 kr. tur/returBillige fly til Kroatien: Direkte fly til Zadar fra kun 978 kr. tur/retur

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar