• 20 okt 2017

  Varmt efterår i Portugal: 1 uge på et 4* hotel ved Algarvekysten til kun 1.688 kr. inkl. fly – eller på et lækkert 5* beach resort til 2.106 kr.

  Regnfulde og kolde oktober erstattes snart af endnu koldere november. Men faktisk behøver din november ikke blive så trist og grå. For jeg har i dag fundet billige afbudsbilletter til sydspidsen af Portugal – bedre kendt som Algarvekysten! Her er november slet ikke så mørk og kold som herhjemme. Med temperaturer omkring de 20 grader kan du roligt lade det varme tøj blive hjemme og i stedet forberede dig på en afslappende uge med strand, hav og varmt portugisisk efterårsvejr!

  Efterårstur til Algarvekysten
  november
  2.106 kr.
  København eller Billund
  Faro
  5* Grand Muthu Oura View Beach Club
  1.108 kr.
  Billige fly til Algarvekysten
  inkl. 23 kg bagage
  998 kr.
  Hotel
  1.108 kr.
  Fly
  998 kr.
  Total (pr.person)
  2.106 kr.

  Hotel

  Jeg har fundet et super lækkert luksus hotel i Portugal til dig! Det 5* Grand Muthu Oura View Beach Club (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du bl.a. et fitnesscenter og et superlækkert poolområde med en uovertruffen havudsigt! Prisen for et værelse i 1 uge er 2.215 kr., hvilket svarer til en pris på 1.108 kr. pr. person ved en rejse for 2. Sammenlagt med flybilletterne giver det en samlet pris på 2.106 kr. – så det er bestemt også et hoteltilbud, der er  værd at overveje!

   

  Fly

  bravotours.dk har jeg i dag fundet billige flybilletter fra København og Billund til Faro ved Algarvekysten. Fra København kan du flyve fra den 04.11. – 11.11. til 998 kr. pr. person, den 11.11. – 18.11. til 1.298 kr. pr. person og den 18.11. – 25.11 til 998 kr. pr. person. Fra Billund kan du flyve den 11.11. – 18.11. til 1.298 kr. pr. person og den 18.11. – 25.11. til 1.498 kr. pr. person. I dette rejseeksempel rejser du fra København d. 04.11. – 11.11. Du flyver med Primera Air og har 23 kg bagage inkluderet i prisen.

   

  Billeje

  Der er ca. 1 times kørsel fra lufthavnen til hotellet, og jeg vil uden tvivl anbefale, at du lejer en bil. At have en bil til rådighed på din ferie ved Algarvekysten er en kæmpefordel, når du skal ud og udforske det smukke område i det sydlige Portugal! Hos rentalcars.com kan du f.eks. leje en Ford Fiesta i en hel uge til 289 kr. – dvs. under 150 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

   

  3* alternativ

  Hvis du ikke behøver det store luksus, så har jeg fundet et alternativ i de lavere prisklasser. Her har jeg fundet et superlækkert og meget anmelderrost 4* lejlighedshotel ved navn Quinta do Mar da Luz (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger lidt vest for Lagos i naturskønne omgivelser meget tæt på stranden. Tidligere gæster har beskrevet hotellet som en juvel, og i det hele taget er anmeldelserne overvældende positive. Hotellet har desuden gratis wifi og en skøn swimmingpool.

  Prisen for en studiolejlighed i 1 uge er 1.379 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 690 kr. pr. person. Som sagt er der masser af fine hoteller på hele Algarvekysten, og vil du gerne selv finde et hotel, kan du gøre det her. Og vil du gerne alene til Sydportugal, kan du finde enkeltværelser her.

  Hotel på Algarvekysten
  f.eks. det anmelderroste 4* Quinta do Mar da Luz
  690 kr.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Varmt efterår i Portugal: 1 uge på et 4* hotel ved Algarvekysten til kun 1.688 kr. inkl. fly – eller på et lækkert 5* beach resort til 2.106 kr.

  1. Nanna says:

   Hej.
   Har du nogen erfaring med at rejse med primera air selv? Kan umiddelbart kun finde dårlige anmeldelser, mange omkring forsinkelser.
   Mvh. Nanna

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nanna 🙂

    Det er faktisk ret almindeligt, at flyselskab får meget lunkne anmeldelser (det er i øvrigt også tit tilfældet med bookingsider). Typisk går folk kun ind og anmelder flyselskabet, hvis de har haft en dårlig oplevelse – fx hvis de har oplevet forsinkelser.

    Selv Emirates – som er blevet kåret til verdens bedste flyselskab – får 2 ud af 5 stjerner på trustpilot. Så jeg synes personligt ikke, at du burde være alt for bekymret. Desuden er du dækket af EU-lovgivning, så du har ret til kompensation, hvis dit fly er forsinket 🙂 (https://www.forbrugereuropa.dk/koeb-og-rettigheder/rejser-og-ferier/flyrejser/forsinket-flyafgang/)

  se fly se hotel