• 15 sep 2017

  SUPER billige busbilletter: tag afsted fra f.eks. København til Aalborg fra kun 30 kr.!

  Så er jeg faldet over et supertilbud, der gør det muligt for dig at rejse fra f.eks. København til Aalborg til 30 kr., hvis du er studerende –  eller til kun 40,50 kr. for en voksenbillet. Lyder det for godt til at være sandt? Det skulle man næsten tro, men den er god nok – Flixbus har lige nu en rabatkode-tilbud, der giver dig 55 % på alle indenrigsruter i Danmark! Så hvis du har planer om enten at opleve nogle af Danmarks storbyer, rejse mellem nogle af de mindre storbyer eller besøge familie eller venner uden at skulle bruge hele budgettet på transport, så er det nu du skal slå til! Og det bedste er, at du kan rejse helt frem til slutningen af oktober! Rabatkoden kan bruges til og med søndag!

  Billige busbilletter i Danmark
  september - oktober
  fra 30 kr.
  Flixbus
  Brug rabatkoden GREENFLXT

  flixbus.dk kan du lige nu få superbillige busbilletter rundt i Danmark takket være en rabatkode-aktion – rabatkoden er GREENFLXT. Koden giver dig 55 % rabat på alle indenrigsruter i Danmark og er gyldig til d. 17.09. og kan anvendes på rejser mellem d. 05.09.2017 og d. 31.10. Tilbuddet giver dig mulighed for også at rejse superbilligt i efterårsferien. Ved normalpriserne kan du som voksen komme fra København – Aalborg fra 100 kr., København – Aarhus fra 99 kr. og København – Odense fra 79 kr. – og som studerende er priserne endnu lavere! Og takket være rabatkoden kan du komme afsted til under halv pris.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til SUPER billige busbilletter: tag afsted fra f.eks. København til Aalborg fra kun 30 kr.!

  1. Konrad says:

   Hej.
   Jeg skal til Aalborg fra Slagelse. Hvor kan jeg tage bussen ?
   Og hvor meget koster det ?
   Mvh
   Konrad

  2. Camilla Eriksen says:

   Det er helt fantastisk

  3. Eli says:

   Hos mig virker rabatkoden ikke, den skriver at den er ugyldig..

  4. Alice says:

   Hej, jeg har et tilgodebevis fra Rødbillet. Kan man ikke bruge den samtidig med denne rabatkupon?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Alice,
    Det kan jeg desværre ikke svare på – så skal du prøve at kontakte enten Rødbillet eller Flixbus 🙂

  5. Nure says:

   Er der nogle rejser fra Sønderjylland til Kbh ???

  6. Sabine says:

   Jeg skal Aarhus – København d. 12. oktober, men prisen for en studerende står til 55,87 efter halv pris. Hvordan får jeg den ned i 37 kr.?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sabine,
    Prisen til 37 kr. er den billigste afgang Flixbus tilbyder – det er ikke alle afgange Flixbus har til 37 kr. (normalpris 75 kr. for studerende), men kun et udvalg 🙂

  7. Trine spliid says:

   Jeg kan ikke se hvor man kan indtaste rabatkoden.. jeg er gået hele vejen til betalingen men ingen steder største indtast kampagnekode..

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Trine,
    Når du har valgt dine afgange, så kan du indtaste rabatkoden i højre side, hvor der er en oversigt – du kan se et screenshot af det her 🙂

  8. Annette lund says:

   Hejsa
   Kan man købe disse billetter helt frem til oktober eller skal de købes nu og kan så bruges helt frem til oktober? Hvor højt op i Jylland køres der?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Annette,
    Koden giver dig 50% rabat på alle indenrigsruter i Danmark – du kan se deres ruter på hjemmesiden og her kan du se en oversigt over det. Rabatkoden gælder indtil d. 28.08. og du kan finde billetter helt frem til d. 29.10. 🙂